Crocus Technology מרחיבה את סל חיישני הזרם המבודדים בדיוק גבוה על פני טווחי טמפרטורת התעשייה והרכב
נכתב על ידי: חיים נוי
תאריך: 26/10/21

Crocus Technology מרחיבה את סל חיישני הזרם המבודדים בדיוק גבוה על פני טווחי טמפרטורת התעשייה והרכב

משפחת CT425 של מוצריXtremeSense® TMRמציעה חישת זרם מבודדת ברמת דיוק גבוהה עם דחיית שדה משותף ברוחב פס של 1 מגה-הרץ

סנטה קלרה, קליפורניה, 26 באוקטובר 2021, (GLOBE NEWSWIRE) :

Crocus Technology Inc., הספקית המובילה של חיישני XtremeSense™מתקדמים המבוססים על התנגדות מגנטו הנוצרת בתעלה (Tunnel Magneto-Resistance), הכריזה על חיישני הזרם המבודדים CT425, CT426, CT427 ו-CT428 המציעים רוחב פס של 1 מגה-הרץ ופחות מ-1% שגיאות לאורך כל טווח הטמפרטורות. הפעולה המהירה והתפוקה המדויקת מאפשרים ללקוחות למטב את תכנון המערכות עבור גדלים קטנים יותר ולהשגת יעילות רבה יותר.

CT42x עם זמן תגובה של פחות מ- 300 ננו שניות מפשט מאוד את הפתרון ביישומי טעינת EV אשר משתמשים בטרנזיסטורי GaN (Gallium Nitride) או SiC (סיליקון קרביד) כדי לשפר את צפיפות ההספק. כמו כן, ה-CT42x מציע שיפורים מבחינת הביצועים והגודל בהשוואה לפתרונות חישת הזרם המבודדים הקלאסיים המשתמשים בנגד דלף, מגבר ומבודד דיגיטלי כדי לחוש במתח ולהמיר אות זה למדידה נוכחית. ה- CT42x חש ישירות את זרימת הזרם דרך החבילה תוך הימנעות משגיאות בהמרה ומספק מדידות מהירות ומדויקות יותר מטבען. עם זמן תגובה מוביל בתעשייה של 300 ננו-שניות, ארכיטקטורות בהספק גבוה כמו CCM Totem-Pole PFC יכולות לספק פתרונות צפיפות הספק גבוהים יותר. תדר המיתוג המהיר של התקני חשמלWide Bandgap(WBG) דורש חיישן זרם שיכול לזהות מעברים מהירים כדי למנוע כשלים מדורגים פוטנציאליים. השילוב בחבילת SOIC-8 חסכונית במקום וגם מקטין את גודל טביעת הרגל הכולל של PCB פי 8 בהשוואה לפתרונות קיימים.

ל- CT42x יש חסינות מובנית קשיחה לשדות עבודה שכיחים. היא מאפשרת להתקן לדחות למעלה מ-99% של שדות תועים ללא צורך במיגון חיצוני תוך שמירה על דיוק כולל של <1%. טכנולוגיית ה-TMR הקניינית של Crocus מציעה מטבעה יחס אות לרעש (SNR) גבוה מאוד המאפשר מדידות ברזולוציה גבוהה הנדרשות עבור שליטה מדויקת או לניטור יישומים.

"ההתרחבות של משפחת מוצר זה מביאה אפשרויות נוספות ללקוחות שלנו לחוות את הביצועים המדויקים של מוצרי XtremeSense TMRשלנו ביישומים תובעניים יותר", קבע זאק דיירי, נשיא ומנכ"ל Crocus Technology. "בעבר הלקוחות שלנו היו בוחרים מוצרים שהציעו להם ביצועים טובים בפרמטר אחד על פני הטמפרטורה ואז הם היו מתאימים את העיצוב שלהם כדי לפצות על הפרמטרים האחרים. עם מוצרי Crocusהם מגלים שהם יכולים להשיג דיוק גבוה ורוחב פס גבוה המציע להם פתרון מקיף בעל ביצועים גבוהים".

התכונות והביצועים של המוצר:

CT425 ו- CT428 (גרסת 5 וולט), CT426ו- CT427 (גרסת 3.3 וולט)

מוליך 0.5mΩ המאפשר יישומי 20Aעד ל- 60A AC ויישומי DC.

תפוקת שגיאות כוללת +/-0.5% FS(טיפוסי)

זמן תגובה של 300 ננו-שניות, רוחב פס של 1 מגה-הרץ

מתח בידוד מדורג: >4 kVRMS

מוסמך AEC-Q100 ו- UL/IEC 62368, מוסמך על ידי חברת החשמל 61000-4-5

במהלך הזיהוי הנוכחי (CT427 ו- CT428), מסנן משופר (CT425 ו- CT426)


מודול Common Mode Field Rejection (CMFR) משולב עם חסינות של יותר מ-99%

מיקוד יישומים בתיקון גורם כוח (PFC), ממירי אנרגיה סולארית, מערכות ניהול סוללות (BMS), מטעני xEV, ממירי DC / DC וממירי AC/DC.

חיישני CT425, CT426, CT427 ו-CT428 זמינים בחבילתSOIC-8סטנדרטית בתעשייה. דוגמאות ולוחות לערכה זמינים כעת. לקבלת מידע נוסף על משפחת המוצרים CT42x, אנא בקרו בדף המוצר:

https://crocus-technology.com/products/ct42x/

אודות Crocus Technology

Crocus Technology מפתחת ומייצרת חיישנים מגנטים מתקדמים המבוססים על טכנולוגיית החיישנים XtremeSense™ TMR הרשומה כפטנט. טכנולוגיית החיישן המגנטי החדשנית של Crocus מביאה התקדמות משמעותית להתקנים חכמים, יישומים תעשייתיים, צרכניים, רפואיים ולאלקטרוניקה לרכבים, כולם יישומים הדורשים דיוק רב, רזולוציה גבוהה, ביצועי טמפרטורה יציבים וצריכת כוח נמוכה. המטה של Crocus נמצא בסנטה קלרה, קליפורניה. למידע נוסף, בקרו באתר http://www.crocus-technology.com.

© 2021 Crocus Technology International Corp. כל הזכויות שמורות. Crocus Technology, XtremeSense ושילובים שלה הם סימנים מסחריים של Crocus Technology Inc.ו- Crocus Technology SA.. שמות אחרים הם למטרות מידע בלבד ועשויים להיות סימנים מסחריים של בעליהם בהתאמה.

למידע נוסף, צרו קשר:

Elsa Magnani
Crocus Technology
Tel: +1-208-999-6643
Email: [email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


 
אודות המחבר

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים

המאמר הודפס מאתר portal-asakim.com - אתר מאמרים עסקיים ומקצועיים
http://www.portal-asakim.com/Articles/Article60334.aspx