משחקי טאקי
משחק טאקי הוא אולי בין המשחקים היחידים שלא פוצלו לגרסאות שונות במהלך השנים. שלא כמו פוקר למשל בו יש כמה דרכים לשחק את המשחק, משחקי טאקי נותרו פחות או יותר נאמנים לחוקים שהומצאו בתחילת שנות ה-80 בפרוץ המשחק לעולם. יחד עם זאת, משחקי טאקי כוללים בדרך כלל חפיסה בת 56 קלפים אם כי יש כאלה המעדיפים לשחק עם שתי חפיסות. מעבר לכך, יש כאלה שבוחרים לשחק את המשחק ללא ה"קלף המשוגע" שמורה על החלפת קלפים בין המתמודדים. ידוע גם שיש כאלה הרואים בקלף ה"שלוש פלוס" קנס לשחקן הבא בתור ויש כאלה הרואים זאת כעונש לכל השחקנים.
משחקי טאקי בין חברים
ישנם משחקים שמתאימים יותר לשני שחקנים ויש כאלה המתאימים למשחקי חברה של ממש. משחקי טאקי המתנהלים בין שני שחקנים מעניינים פחות מטאקי שמשוחק בין שלושה שחקנים ויותר. כאשר במשחק משתתפים יותר שחקנים – המשחק הופך דינאמי יותר, מעניין יותר ופחות ברור לכל המשתתפים מהם הקלפים שמחזיקים המתמודדים האחרים. במשחקים של שלושה אנשים ויותר בוחרים לעיתים לשחק עם שתי חפיסות על מנת להשאיר את הקופה מלאה יחסית עד תום המשחק. במשחק בין שלושה שחקנים ויותר – המשחק לא נגמר עם ניצחונו של אחד, אלא ממשיך עד להכתרת המקום השני והשלישי.
משחקי טאקי בחדרי משחק
כמו משחקי טריוויה, גם משחקי טאקי העתיקו עצמם לרשת האינטרנט. בדומה לוריאציות משחק אחרות, גם כאן ברור כי כל אחד גולש לבדו מול המחשב ויש לאפשר משחק יחיד. יחד עם זאת, בכל הקשור לטאקי און ליין, הבינו את ההנאה שבמשחקים רבי משתתפים ויצרו חדרי משחק, בדומה לחדרי שיחה. בחדרי המשחקים ניתן להזמין מספר חברים ולשחק בתורות מתחלפים, ניתן גם לנהל שיחה (צ'אט) תוך כדי המשחק, לקבוע את תיזמוני התורות ולהרגיש מאוד קרוב למשחק האמיתי.
משחקי טאקי באתרי משחקים
אתרי משחקים שאינם מוקדשים בהכרח למשחקי טאקי, לא מאפשרים בדרך כלל חדרי משחק. אתרים אלה עשירים בספריות משחקים מכל הסוגים: הרפתקאות, פאזלים, מבוכים, משחקי קלאסיקה, טריוויה ועוד. אתרים אלו מבוססים על טכנולוגיית הפלאש שמאפשרת משחקים ברזולוציה גבוהה ונוחה. אם בחרתם לשחק טאקי און ליין באתרי משחקים דעו שברוב המקרים תשחקו מול המחשב.