יום קיץ חם, אי אפשר לנשום מרוב שרותח, השמש צורבת והזיעה הופכת הכל לדביק. השאיפה הכי נשגבת היא להגיע הביתה, להסתגר שם, לפתוח את המקרר ולקחת איזה משקה קר. אבל מה עושים כאשר המקרר או המקפיא מתקלקלים? איך שוכרים בעל מקצוע? איך תגנו על המכשיר שלכם תקין לאורך זמן? איזה מקררים מומלצים לקניה ולמה?
כי מקרר לא תקין משמעותו בעיה חריפה יותר מאשר מים חמימים, ותקלה שמונעת את צינון המזון שלנו מהווה פתח לפגיעה בטריותו, מעודדת התפתחות מפגעים תברואתיים, מעלה ריחות רעים, וברור שגם בזבוז כסף על מוצרים שנזרקים לפח.
צריכים מידע על טכנאי מכונות כביסה? לפניכם מספר טיפים שימושיים בנושא מקררים ומכשירי קירור:
לשם שמירה על תקינות המקרר והמקפיא שלכם, שמרו על המכשיר בפינה קרירה ומוצלת, במרחק של כ-15 ס''מ מהקיר, והקפידו לשמור את הדלתות סגורות ככל האפשר. ועוד, הקפידו להשאיר את הפתחים פתוחים לזרימת אוויר ואל תשנו את עוצמתו בלי הצורך.
מחפשים תיקון-מקרר? מאוד משתלם לברר אם המקרר שלכם עדיין בתקופת אחריות. במידה ולא, יהיה עליכם לשלם כ-250 ש''ח עבור בדיקת הטכנאי ועוד בעבור התיקון עצמו.
במידה ותיקנתם, וודאו שאתם מקבלים אחריות לתיקון חוזר.
מחפשים מקרר חדש? מקררים ישראליים ותיקונם לרוב עולים פחות ממכשירים מתוצרת חוץ, ואיכותם טובה באותה מידה (ויש שיישבעו שאף טובה יותר). במידה ואתם יכולים להרשות לעצמכם, ניתן לרכוש מקרר איכותי ויוקרתי הכולל תכונות נוספות כגון אפשרויות צריכת חשמל ומרחב אחסון גדול משמעותית ממקררי הבסיס.
לעוד מידע על תיקון מכונת כביסה או על נושאים אחרים בתחום זה, בקרו באתר חתימה שלנו, יום טוב