כשאנחנו מחליטים לקנות מקרר ביתי ברור לנו מאוד מה הצרכים שלנו; כמה נפשות חיות בבית? אילו כמויות מזון אנחנו צורכים? האם אנחנו זקוקים למיכל הקפאה גדול או שנוכל להסתפק במגירת הקפאה בלבד? אלו שיקולים משמעותיים שיש לקחת בחשבון לצד אילוצים דוגמת גודל המקרר, סוג הדלתות ואפילו המראה החיצוני שלו. אולם כאשר מדובר במקרר שנועד למטרות אחרות, כמו במקרה של מקרר משרדי, הבחירה מבין ההיצע הרחב נעשית קלה פי כמה.
מי צריך מקרר משרדי?
התשובה בגוף השאלה. כל מי שעובד במשרד שעות ארוכות יכול להיעזר במקרר שכזה, בפרט אם הוא נוהג להביא למקום העבודה ארוחות מוכנות שהוכנו מבעוד מועד. עם זאת, ניתן לומר כי למעשה כל משרד זקוק לכך! הרי אתם נוהגים לשתות קפה במהלך היום - היכן תניחו את קרטון החלב? מה עם שתייה קלה או מים במידה ובמשרדכם אין מכשיר מים מינרליים? בדיוק לשם כך נועד מקרר משרדי.
היתרונות של מקרר משרדי
מלבד העובדה כי תוכלו לאכסן במקרר המשרדי שלכם חלב או משקאות קלים, אתם והעובדים שלכם תימצאו בו עזר רב במידה ותרצו לשמר את טמפרטורת המזון שהבאתם מהבית או סתם לאכסן שאריות מהטייק אווי שהוזמן בליל אמש למשרד. יתרונו הגדול של מקרר משרדי הוא גודלו. נפח של מקרר משרדי נע בין 50 ל-150 ליטר ומידותיו נעות סביב 60 סנטימטרים גובה ו-50 סנטימטרים רוחב. עומקם של מקררים ביתיים נע לרוב סביב ה-60 סנטימטרים, אולם עומקו של מקרר משרדי יכול להגיע עד לעשרה סנטימטרים פחות. כך שאם דאגתם היכן בדיוק תניחו אותו, הסירו דאגה מליבכם. קרוב לודאי שכל פינה הסמוכה לשקע חשמלי, תתאים לכך. בנוסף, ישנו המחיר האטרקטיבי המתחיל לרוב ב-400 ש"ח ומגיע ל-1,000 ש"ח. כמובן שהגדלים והמחירים יכולים להשתנות בהתאם לפירמה והיצרן.
החסרונות של מקרר משרדי
ממש כשם שגודלו של מקרר משרדי יכול להוות יתרון הוא עלול להוות באותה מידה חיסרון. אם במשרד שלכם עובדים יותר מחמישה אנשים קרוב לודאי שתכולת המקרר לא תספק את כולם. לכן בבואכם לרכוש מקרר משרדי קחו בחשבון את כמות האנשים שעשויים להיעזר בו ושקלו אפילו להתייעץ עימם קודם.