סטרואידים היסטוריה
נכתב על ידי: קובי עזרא Ph.D יעקב מומחה לרפואה נטורופטית
תאריך: 09/04/13

ההיסטוריה של סטרואידים היא למעשה, הסטרואידים אנבוליים ראשונים נוצרו בשנת 1930. פותח כדי למנוע את ניוון רקמת שריר בחולים עם מחל מתישות, הם גם נתנו לשרוף חולים כדי למנוע בזבוז ומחדש את הגוף ברמה התאית.

רפואה, סטרואידים ברורים שיש מטרה מאוד לגיטימית לקיומה. אתלטים, ההשפעה העמוקה שלהם על ביצועים והמראה של משתמשים יכולה גם להתעלם ממנו ולא הכחישה. עם זאת, סטרואידים לא התחיל מנוצלים מסיבות שאינן רפואיות כלעשור לאחר שנוצר. בשנתי ה -40, רופאי נאצים ספקו סטרואידים לחייליהם במאמץ להפוך אותם ליותר אגרסיבי. ברית המועצות בעקבותיה בשנתי ה -50 על ידי מתן אותם לספורטאים שלהם כדי לשפר את ביצועים וכוח .

ברגע שארה"ב גילתה שברה"מ נתנה סטרואידים לספורטאים שלהם, הם התחילו לעשות את אותו הדבר בשנתי ה- 50. אבל בהתחשב ברציפות ניפוץ שיא עולם לאחר שיא עולם באירועים גדולים כמו האולימפיאדה, זה רק היגיון שהאבולוציה לא זזה די כי במהירות, ושמשהו אחר היה במשחק. למעשה, את היתרונות היו ברורים מבחינה פיזית: עלייה בגודל שריר וכוח שלא ניתן להשיג באמצעות אימון ותזונה קפדניים לבד.

רופאים נאצים נתנו סטרואידים לחיילים שלהם, בניסיון להפוך אותם ליותר אגרסיביים. ולאחר מכן ברית המועצות החליטה לתת סטרואידים אנאבוליים לספורטאים שלהם. ברגע שארה"ב למדה הסוד של המועצות, הם גם התחילו לתת סטרואידים לספורטאים שלהם, החלו בשנות 1950. סטרואידים שמשו במשך שנים לטיפול בהפרעות רפואיות. הם פותחו בשנת 1930 על מנת למנוע את הניוון של שרירים (קטבוליזם), בחולים עם מחלות מתישות. הם גם ניתנו לחולים שנכוו קשה. השימוש שאינו הרפואי הראשון של סטרואידים היה במהלך מלחמת העולם השנייה.
במשך שלושה עשורים בקירוב, לעומת זאת, אף אחד לא טרח לתעד את תופעות הלוואי של שימוש בסטרואידים. ואז, בשנות ה -60, הדיווחים הראשונים על השפעות בלתי רצויות תועדו. תופעות לוואי לא רצויות אלה כללו: תוקפנות, אקנה, נשירת שיער, עלייה / ירידה בחשק מיני, גניקומסטיה גדילת של השד [בזכר] ושורה של דברים אחרים.

בנוסף אין מספיק מידע קיים על 'איך' סטרואידים עבדו בפועל כדי לשפר את החוזק, גודל וביצועים. לכן, במשך שנים, ייעולם במונחים של תזונה, אימונים והתאוששות הלכו בעיקר לא מוכרים. זה לא היה עד שנת ה -70 או ה -80 שסטרואידים באמת נוצלו לקיבולת המלאה שלהם לשינוי והתחדשות.

untitled.JPG
איך הסטרואידים עובדים? באמצעות קשירה לקולטנים אנדרוגנים ברמה התאית, ממגר RNA, וגברת סינתזת חלבון. יש לסטרואידים גם השפעה אנטי קטבולית, גם לנוכח חוסר קלוריות נאותות, ואימון יתר. הסטרואידים מגבירים תוקפנות, ועשים ליצור אופוריה, להפחית עייפות, ובמשך כל אימון, על מנת למקסם את העצמה ומשך אימון.


 
אודות המחבר

קובי עזרא Ph.D מומחה לרפואה נטורופטית, ומאמן כושר. מרצה במכון מור (לאוסטאופורוזיס) ובבית הספר להסמכות מאמנים של וינגייט - באוניברסיטת ת"א (אימונים לפיתוח הגוף ותזונה).

כתב את הספרים:
1. אבן הפינה בתחום פיתוח הגוף.
2. ספורטולוגיה - המדריך לספורטאי.
3. סטרואידים-כל מה שרצית לדעת? ולא העזת לשאות!

בעל קליניקה לרפואה נטורופטית ונותן שרותים:
* טיפול במחלות שונות (כולסטרול, מחלות לב, סוכרת ועוד...).
* דיאטות הרזייה ועיצוב הגוף.
* פיתוח גוף - עיצוב וחיטוב הגוף.
לפגישת יעוץ בקליניקה: 0528567140
אתר: פיתוח גוף, אתר: דיאטה מהירה

דיאטה מהירה1, סוכרת הריון, אנטי אייג'ינג

פיתוח גוף

דיאטה מהירה | דיאטה אישית

המאמר הודפס מאתר portal-asakim.com - אתר מאמרים עסקיים ומקצועיים
http://www.portal-asakim.com/Articles/Article37419.aspx