מזל טוב! לפני שאתם רצים לבחור שמלה, דיג'יי ועיצוב לחופה חייבים להתחיל מההתחלה – אולם ותאריך לחתונה.
חיפוש אולם אירועים במרכז עשוי להיות מבלבל, השפע גדול והסגנונות רבים. לפני שמתחילים, עשו רשימת מוזמנים הכוללת את האורחים שלכם, של ההורים משני הצדדים ושל יתר בני המשפחה. כאשר יש בידכם את כמות המוזמנים המשוערת עברו על מתחמי האירועים אותם תרצו לבדוק. בדקו באתרי האינטרנט האם הם יכולים להכיל את כמות האורחים שלכם, פסלו מקומות שאינם רלוונטיים.
הגעתם לרשימה מצומצמת? אתם בדרך הנכונה. קבעו פגישה. מומלץ לקבוע פגישה בתאריך בו מתקיים אירוע ככה תוכלו להתרשם בצורה אותנטית מההתנהלות והאווירה בערב עצמו.
אילו שאלות צריך לשאול, ולמה חשוב לשים לב? הכתבה הבאה תעשה לכם סדר.
רישיון עסק – מדובר בעצם בתעודת אחריות המוכיחה כי העסק נבדק על ידי משטרת ישראל, מכבי אש, הרשות להגנת הסביבה ומשרד הבריאות. בקשו לראות את הרישיון ושימו לב לתוקף שלו.
ביטוח – בדקו אם האולם מבוטח ואם הביטוח כולל כיסוי ביטוחי מלא. אם אתם לא מעורים בדקויות המופיעות בחוזה בקשו הבהרות והוסיפו הערות בכתב כדי לזכור בהמשך.
נגישות – רבים נוטים לחשוב שכשמדובר באולם אירועים במרכז אזי לא קיימת בעיית נגישות, מדובר בטעות. דווקא אצל אולם אירועים במרכז עם עומסי התנועה והחנייה יש צורך לענות על שאלות כמו: איפה האורחים יחנו את רכבם? האם יש חניון פרטי? כמה חניות יש בו? האם יש מי שאחראי לנתב את התנועה בערב האירוע? ואם אין חניה פרטית, האם יש סידור חניה?
אספקט נוסף של נגישות הוא נגישות לבעלי מוגבלויות, אורחים עם עגלות ילדים ומבוגרים. ודאו כי דרכי הגישה עבורם סלולות ונוחות.
אם בפגישה לא נוצרה כימיה עם הצוות והתחושות לא טובות כדאי להוריד את האולם מהרשימה שלכם. זכרו שיש הצע מאוד גדול של אולמות במרכז ואין צורך להתפשר.
בסופו של דבר הכימיה והחיבור האישי שיהיה לכם עם האנשים והמקום הוא שיכריע את הכף.
הדרך לחתונה מאוד אמוציונלית, הקיפו את עצמכם באנשי מקצוע שאתם סומכים עליהם ושיש לכם חיבור טוב איתם.