Neinor Homes ו-Stoneshield Capital משיקות שותפות בסך 150 מיליון אירו לפיתוח פרויקט מגורים יוקרתי במרבלה
*השקעה של 150 מיליון אירו תפתח 262 דירות איכותיות במרבלה, אחד משווקי המגורים המבוקשים ביותר באירופה.
מדריד, 1 באפריל 2026 (GLOBE NEWSWIRE) –
Neinor Homes ("Neinor"), חברת היזמות המובילה בתחום המגורים הרשומה בספרד, הקימה מיזם משותף עם Stoneshield Capital ("Stoneshield") לפיתוח פרויקט מגורים יוקרתי במרבלה, ובכך מסמנת את כניסתה לפלח המגורים היוקרתי ומרחיבה עוד יותר את פלטפורמת ניהול הנכסים שלה.
הפרויקט יכלול 262 בתים על פני יותר מ-60,000 מ"ר, בסמוך למגרש הגולף ריו ריאל ובקרבה למרכז העיר מרבלה, פוארטו באנוס והחוף. הוא יכלול מועדון חברים פרטי בשטח של 1,200 מ"ר עם אזורי בריאות, בריכות, מתקני ספורט ומרחבים מעוצבים.
הפרויקט הוא אחד מפיתוחי המגורים הגדולים ביותר שהושקו במרבלה בשנים האחרונות, עם הכנסות צפויות של יותר מ-600 מיליון אירו בחמש השנים הקרובות.
במסגרת מבנה המיזם המשותף, Stoneshieldתחזיק ב-70% ו- Neinor ב-30%, כאשר Neinor תשמש כיזמית מוסמכת לאורך כל מחזור חיי הפיתוח. ההשקעה משקפת יסודות חזקים במרבלה, הנתמכים על ידי ביקוש בינלאומי חזק והיצע קרקעות מוגבל.
העסקה מחזקת את פלטפורמת ניהול הנכסים של Neinor, אשר פרסה למעלה מ-1.3 מיליארד אירו לצד משקיעים מוסדיים, ביניהם AXA IM Alts, Orion Capital, King Street ו-Bain Capital.
בורחה גרסיה-אגוטשאגה (Borja García-Egotxeaga), מנכ"ל Neinor Homes, אמר: "שותפות זו מדגימה את חוזקה של הפלטפורמה שלנו, המשלבת מומחיות בפיתוח עם הון מוסדי כדי לספק פרויקטים באיכות גבוהה".
חואן פפה (Juan Pepa), שותף מייסד של Stoneshield Capital, הוסיף: "ספרד נותרה אחת משווקי ההשקעות למגורים האטרקטיביים ביותר באירופה, כאשר מרבלה היא מיקום בולט".
* להודעה הרגולטורית המלאה יש לעיין בדף האינטרנט של Neinor
(https://www.neinorhomes.com/en/corporate/investors/market-notifications/other-relevant-information)
למידע נוסף – מדיה
NEINOR HOMES
[email protected]
H/ADVISORS MAITLAND
[email protected]
STONESHIELD CAPITAL
[email protected]
[email protected]
*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire