דף הבית הודעות לעיתונות בריאות ודנטרה פרמסיוטיקלס מאריכה את שיתוף הפעולה המחקרי עם ניאון תרפיוטיקס כדי לפתח אימונותרפיות לסרטן
ודנטרה פרמסיוטיקלס מאריכה את שיתוף הפעולה המחקרי עם ניאון תרפיוטיקס כדי לפתח אימונותרפיות לסרטן
חיים נוי 01/11/17 |  צפיות: 4240
ודנטרה פרמסיוטיקלס מאריכה את שיתוף הפעולה המחקרי עם ניאון תרפיוטיקס כדי לפתח אימונותרפיות לסרטן

קיימברידג', מסצ'וסטס, 31 באוקטובר 2017, (BUSINESS WIRE):

Vedantra Pharmaceuticals, Inc., חברת אימונותרפיות שמתמקדת בפיתוח מוצרים לטיפול בסרטן ובמחלות זיהומיות, ו‑Neon Therapeutics, חברת אימונואונקולוגיה שמפתחת חיסונים טיפוליים מבוססי נאו-אנטיגנים  וטיפולי תאי T לטיפול בסרטן, הודיעו היום שהחברות האריכו את שיתוף הפעולה הלא בלעדי שלהם במחקר.

"לטכנולוגיות האמפיפיליות שלנו שקושרות אלבומינים יש פוטנציאל להיות יעילות במלחמה בסרטן על ידי חיזוק התגובות החיסוניות הטבעיות של הגוף, ולשילוב של הפעילות שלנו עם התוכניות של ניאון יכולה להיות השפעה משמעותית על הפיתוח של טיפולים יעילים בסרטן. מטרת השותפות שלנו היא לחקור דרכים חדשניות לחזק באופן סינרגטי את התוכניות של שתי החברות ואנחנו מאריכים בהתלהבות את מסגרת הזמן של שיתוף הפעולה המחקרי שלנו כדי להמשיך את העבודה המרתקת הזאת עם ניאון", אמר ג'וליאן אדמס, Ph.D., יו"ר פעיל של ודנטרה.

במסגרת ההסכם שהוארך, ודנטרה וניאון ימשיכו להסתמך על מחקר שחוקר את התועלת הפוטנציאלית שבשילוב של הטכנולוגיות האמפיפיליות שבחוד החנית של ודנטרה שמתמקדות בבלוטות לימפה עם היכולות החדשניות של ניאון במחקר של חיסוני ניאו-אנטיגנים. המטרה של שיתוף הפעולה המחקרי היא לפתח אימונותרפיות חיסוני סרטן חדשניות שגורמות לתגובות חיסוניות נגד נאו-אנטיגנים ומאפשרות לגוף להגדיל באופן טבעי תאים חיסוניים שיכולים להשמיד גידולים בלי לפגוע ברקמות נורמליות.

"אנחנו שמחים להאריך את העבודה המשותפת שלנו עם ודנטרה", אמר יו אודאוד, נשיא ומנהל עסקים ראשי של ניאון תרפיוטיקס. "אנחנו מצפים להסתמך על נתונים ראשוניים חיוביים, ולהמשיך לחקור את הפוטנציאל של שילוב הטכנולוגיות האמפיפיליות והנאו-אנטיגניות שלנו".

אודות טכנולוגיות אמפיפיליות קושרות אלבומינים שמתמקדות בבלוטות לימפה

בתקופה זאת של גילוי נאו-אנטיגנים, פפטידים אמפיפיליים קושרי אלבומינים שמביאים מטעד של נאו-אנטיגנים ישירות לבלוטת הלימפה מספקים סביבה טבעית לייצור של כמויות גדולות של תאי T שמאומנים במיוחד לתקוף גידולים על ידי התבייתות על הנוכחות של נאו-אנטיגנים ספציפיים על פני השטח של תאי הגידול. זיהוי של הנאו-אנטיגן של הגידול מעורר את תא ה-T להרוג את תא הגידול. התהליך שמתחיל עם פפטיד נאו-אנטיגן מוגדר אלגנטי בפשטות שלו. הוא כרוך בצימוד של צרף ליפידים מאוד ספציפי אל הנאו-אנטיגן בצעד אחד. הצימוד שנוצר נקשר לאלבומין עם ההזרקה, ולכן נושא ישירות את הנאו-אנטיגן אל בלוטת הלימפה שם תאי T מתוחלים. כך, אפשר לקבל רמות ללא תקדים של תאי CD8 T הורגי גידולים רב תפקודיים באמצעות נאו-אנטיגנים פפטידיים שצמודים לרכיבים אמפיפיליים.

אודות ודנטרה פרמסיוטיקלס

Vedantra Pharmaceuticals, Inc. היא חברת אימונותרפיות שמתמקדת בפיתוח מוצרים לטיפול בסרטן ובמחלות זיהומיות. הטכנולוגיות של ודנטרה מגייסות תגובות נוגדנים ותאי T שפוגעות ומשמידות פתוגנים לפני שהם יכולים להשתכפל ולגרום נזק רציני לגוף. חיסונים מונעי מחלה הם בין ההישגים הגדולים ביותר בבריאות האדם, ומדגימים את הכוח של תגובות חיסוניות טבעיות כשממקדים אותן במטרות הנכונות. ודנטרה מסתמכת על התפתחויות בטיפולי נוגדנים ותאי T, שימוש בתגובות החיסוניות הטבעיות של הגוף נגד מטרות מוגדרות כדי ליצור חיסונים מרפאים ומונעי מחלות יעילים, יציבים ובטוחים שמתמקדים במחלות אנדמיות. www.vedantra.com

אודות ניאון תרפיוטיקס

ניאון תרפיוטיקס היא חברת אימונואונקולוגיה שמתמקדת בפיתוח טיפוליים חדשניים שמנצלים ביולוגיית נאו-אנטיגנים לטיפול בסרטן. מנוע מוצרים מבוססי נאו-אנטיגנים מאפשר לניאון לפתח אופני טיפול מרובים, כולל חיסונים וטיפולי תאי T מהדור הבא שמתמקדים בנאו-אנטיגנים אישיים וגם במשותפים. התוכנית המובילה של ניאון היא חיסון נאו-אנטיגני אישי שמסתמך על שנים של מחקר ופיתוח במכון ברוד של MIT והארוורד ומכון הסרטן דאנה-פאבר, ונמצא בניסויים קליניים מרובים. למידע נוסף, בקרו באתר www.neontherapeutics.com.

איש קשר למדיה של ודנטרה:
MacDougall Biomedical Communications
Stefanie Tuck, 781-235-3060
[email protected]
או:
איש קשר למדיה של ניאון:
Ten Bridge Communications
Dan Quinn, 781-475-7974
[email protected]

מקור: Vedantra Pharmaceuticals

גלריית מולטימדיה חכמה

 

 

צפו בהודעה הזאת ובמולטימדיה במקור בשפה האנגלית באינטרנט בכתובת:
http://www.businesswire.com/news/home/20171031006139/en

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire

לפרטים נוספים: נוי תקשורת 03-6026026 זהר 052-2641769


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
קבוצת Reportage מצטרפת ל-IPS 2026 כנותנת חסות בדרגת יהלום, ומחזקת בכך את מחויבותה לחזון הנדל"ן של דובאי
חברת Reportage Group, יזמית נדל"ן בינלאומית שמטהּ שלה ממוקם באיחוד האמירויות, הודיעה היום על השתתפותה בתערוכת הנדל"ן הבינלאומית (IPS) לשנת 2026 כנותנת חסות בדרגת יהלום.

הודעת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד MVST
הודעת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד MVST: רוזן, יועץ למשקיעים גלובלי, קורא למשקיעי חברת Microvast Holdings, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – MVST

הודעת מועד אחרון לתביעה נגד PLAB
הודעת מועד אחרון לתביעה נגד PLAB: רוזן, משרד עורכי דין הבינלאומי המוביל, קורא למשקיעי חברת Photronics, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב-4 בספטמבר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – PLAB

מועד אחרון חשוב בנוגע ל-EQPT
מועד אחרון חשוב בנוגע ל-EQPT: רוזן, המייצג משקיעים במישור הארצי, קורא למשקיעים בחברת EquipmentShare.com Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – EQPT

תוכנית המימון LILY של קובנטרי מגיעה ל-1 מיליארד דולר במימון מגובה ביטוח חיים
קובנטרי (Coventry), המובילה והיוצרת של השוק המשני לביטוח חיים וחלוצה בתחום נכסי הביטוח המגובים בביטוח חיים, הודיעה היום על השלמה מוצלחת של עסקת איגוח רביעית המגובה בנכסים במסגרת תוכנית LILY שלה מאז אפריל 2025; בכך הגיע היקף המימון הכולל המגובה בביטוחי חיים בפלטפורמה למיליארד דולר.

Star Wars Zero Company™ זמין כעת במחשב, בפלייסטיישן 5 ובקונסולות XBOX
כותר ההשקה של Bit Reactor משלב עומק טקטי עם אלגנטיות סינטטית בפרק חדש של מלחמת הכוכבים

פרויקט בנק ABB Davr הושק בהשתתפות נשיאי אזרבייג'ן ואוזבקיסטן
פרויקט ABB Davr Bank הושק רשמית בטשקנט, בהשתתפותם המקוונת של נשיא הרפובליקה של אזרבייג'ן, אילהם אלייב, ונשיא הרפובליקה של אוזבקיסטן, שבקט מירזייויב

החלה בריאד. נחלה הצלחה מסחררת בפריז, שותפות מנצחת בין stc ל-EWC
· stc group היא המייסדת והשותפה המובילה של גביע Esports העולמי זו השנה השלישית ברציפות. · EWC 2026, הגרסה המורחבת ביותר של הטורניר עד עתה, מחברת בין למעלה מ-2,000 שחקנים ו-200 מועדונים מלמעלה מ-100 ארצות, אשר התחרו ביניהם ב-25 טורנירים ו-24 כותרי משחקים

ריאד מארחת את המהדורה השלישית של התערוכה הבינלאומית הסעודית לעץ ומכונות לעיבוד עץ
התערוכה הבינלאומית של ערב הסעודית לעץ ומכונות לעיבוד עץ (Saudi International Wood and Woodworking Machinery Show), המתקיימת בחסות משרד התעשייה ומשאבי המחצבים של ערב הסעודית ובהשתתפות לשכת המסחר של ריאד כשותפה אסטרטגית, מסתיימת בעוד חמישה ימים.

חברת Monavie Presidential Estate מרוסיה תחשוף את המודל החדש שלה להשקעות פרטיות בפיתוח טריטוריאלי במסגרת ועידת AIM לשנת 2026 בדובאי
פרויקט "Monavie Presidential Estate" מועמד לפרס Future Living Award לשנת 2026. בסתיו הקרוב יוצג הפרויקט בכנס AIM לשנת 2026 באיחוד האמירויות; במסגרת זו יודגם מודל משולב לפיתוח טריטוריאלי, המשלב השקעות פרטיות בנדל"ן למגורים, בענף המלונאות והנופש ובתשתיות התומכות באיכות ובמשך החיים הפעילים – וכל זאת במסגרת אקוסיסטם מאוחד.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI