דף הבית הודעות לעיתונות בריאות הודעה של מנכ"ל הרבלייף ריץ' גודיס
הודעה של מנכ"ל הרבלייף ריץ' גודיס
חיים נוי |  01/03/18 |  צפיות: 5213
הודעה של מנכ"ל הרבלייף ריץ' גודיס

לוס אנג'לס, 28 בפברואר 2018, (BUSINESS WIRE):

הרבלייף בע"מ (NYSE: HLF) פרסמה את ההודעה הבאה היום: "הביצועים והחוסן של החברה שלנו מושרשים במטרה שלנו לעשות את העולם בריא יותר ושמח יותר. לאלה שלא מכירים אותנו, או אולי מבינים אותנו שלא כהלכה - אל תחששו להכיר אותנו", אמר מנכ"ל הרבלייף ריץ' גודיס.

אודות הרבלייף

הרבלייף היא חברת תזונה גלובלית שמשנה את חייהם של אנשים באמצעות מוצרים נהדרים  מאז 1980.

מוצרי הפיקוח על המשקל, תזונה ממוקדת, אנרגיה וספורט וכושר וטיפוח התזונה החיצונית שלנו זמינים אך ורק עבור ובאמצעות חברי הרבלייף עצמאיים ייעודיים ביותר מ-90 מדינות. אנחנו מחויבים למאבק בבעיות הכלל עולמיות של תזונה גרועה והשמנה על ידי הצעת מוצרים איכותיים, הדרכה אישית עם חבר הרבלייף וקהילה שמעודדת את הלקוחות לחיות חיים בריאים ופעילים.

אנחנו תומכים ב-Herbalife Family Foundation (HFF) ותוכניות Casa Herbalife שלה כדי לעזור להביא תזונה טובה לילדים נזקקים. אנחנו גם נותנים חסות ליותר מ-190 ספורטאים, נבחרות ואירועים ברמה עולמית ברחבי העולם, ביניהם כריסטיאנו רונלדו, LA Galaxy ואלופים בענפי ספורט רבים אחרים.

לחברה יש יותר מ-8,000 עובדים בכל העולם, והמניות שלה נסחרות בבורסה לניירות ערך של ניו יורק (NYSE: HLF) עם מכירות נטו של 4.4 מיליארד דולר ב-2017. למידע נוסף, בקרו באתרים WWW.Herbalife.com  או WWW.IAmHerbalife.com.

אתר קשרי המשקיעים של הרבלייף בכתובת http://ir.herbalife.com מכיל כמות גדולה של מידע פיננסי ואחר על החברה. החברה מעודדת משקיעים לבקר באתר מעת לעת, כי המידע מתעדכן ומידע חדש מתפרסם.

אנשי קשר

Herbalife
Gary Kishner
מנהל, קשרי מדיה
[email protected]
213.745.0456

מקור: Herbalife Ltd.

צפו בהודעה הזאת במקור בשפה האנגלית באינטרנט בכתובת:

http://www.businesswire.com/news/home/20180228006365/en

ההודעה לעיתונות מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Axi פותחת הזדמנויות למסחר ב-OpenAI וב-Anthropic לפני ההנפקה לציבור (IPO)
חוזים עתידיים תמידיים חדשים מעניקים לסוחרים גישה לתנודות מחירים הקשורות לשתיים מחברות הבינה המלאכותית הבולטות בעולם, לקראת כניסתן הצפויה למסחר בשוק הציבורי

LogicMonitor הופכת את הבינה המלאכותית לסטנדרט, ולא לשדרוג
חבילות הפלטפורמה החדשות כוללות את Edwin AI ואת Digital Experience בכל רמות התוכנית, ומאחדות אותות, הקשר ופעולות מבוקרות במודל רישוי אחד

ANS מפחיתה את עומס ההתראות בתחום ה-IT ב-83% באמצעות LogicMonitor Edwin AI
תוצאות ראשוניות מצביעות גם על ירידה של 45% במספר אירועי הניטור ועל קיצור של 44% בזמן פתרון התקלות, ומאפשרות למהנדסי ANS להקדיש יותר זמן לשיפור השירותים ללקוחות

Denodo הוכרזה כמובילה ב- Magic Quadrant™של גרטנר לכלי אינטגרציה של נתונים לשנת 2026 – זו השנה השביעית ברציפות
בדנודו סבורים כי הכרה זו נובעת מעוצמת התמיכה שלה בבינה מלאכותית סוכנית ומנאמנותו של בסיס הלקוחות המגוון שלה.

SGCA מציינת מצוינות בתקשורת באזור אסיה, אירופה והעולם הערבי
שייח' ד"ר סולטן בין אחמד בין סולטן אל קאסימי, סגן שליט שארג'ה ויו"ר מועצת המדיה של שארג'ה, העניק הוקרה לזוכים בפרס שארג'ה לתקשורת ממשלתית (SGCA) במהדורתו ה-13, אשר אורגן על ידי לשכת המדיה של ממשלת שארג'ה (SGMB).

אושר הרכב המציגים והדוברים המרכזיים עבור Blue Magic הולנד שיתקיים ב-17 בנובמבר
בכנס החדשנות יוצגו מיזמים טכנולוגיים על ידי חברות הולנדיות, וכן יישאו דברים תא"ל פיטר גילן, מארק לנגטון וקאדרי טמאי

יוניבר סולושנס מרחיבה את פורטפוליו הרכיבים מן הצומח באמצעות שיתוף פעולה אסטרטגי עם Roquette בצפון אמריקה
יוניבר סולושנס מרחיבה את פורטפוליו הרכיבים מן הצומח באמצעות שיתוף פעולה אסטרטגי עם Roquette בצפון אמריקה שיתוף פעולה חדש משפר את גישת הלקוחות לחלבונים מן הצומח, סיבים ורכיבים תאיתיים, ומקדם חדשנות בשווקי הבריאות והתזונה.

מועד אחרון בעניין ASTS
מועד אחרון בעניין ASTS: רוזן, משרד עורכי דין וותיק, קורא למשקיעים ב- AST SpaceMobile, Inc.‎, אשר ספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לפנות לקבלת ייעוץ משפטי לקראת המועד החשוב ב-13 בנובמבר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות הערך – ASTS

חדשות למשקיעי LKQ
חדשות למשקיעי LKQ: אם ספגתם הפסדים ב- LKQ Corporation, מומלץ ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי הדין רוזן בנוגע לזכויותיכם

CGTN: הדיאלוג העולמי של ראשי הערים מאשש מחדש את מחויבותה של סין לפתיחות
האירוע המרכזי של הדיאלוג העולמי של ראשי ערים – נינגבו 2026 נפתח ביום שלישי בעיר הנמל נינגבו, בהשתתפות נציגים מ-15 מדינות ומ-20 ערים ברחבי העולם. האירוע, שנערך תחת הכותרת "פתיחות וקישוריות למען הזדמנויות משותפות", הניב 14 הסכמי שיתוף פעולה וכן את הסכמת נינגבו לפיתוח שיתופי – מסמך המדגיש את תפקידן של ערים כמנועים של סחר פתוח ותועלת הדדית.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI