דף הבית הודעות לעיתונות בריאות סול-ג'ל טכנולוגיות מדווחת על התוצאות הכספיות ברבעון הראשון של 2019 ועדכונים על החברה
סול-ג'ל טכנולוגיות מדווחת על התוצאות הכספיות ברבעון הראשון של 2019 ועדכונים על החברה
חיים נוי 23/05/19 |  צפיות: 4886
סול-ג'ל טכנולוגיות מדווחת על התוצאות הכספיות ברבעון הראשון של 2019 ועדכונים על החברה

התוצאות הראשוניות מהניסויים שלב 3 של Epsolay® ו-TWIN מתקדמות לפי התכנון; אמצע 2019 והרבעון הרביעי של 2019, בהתאמה

מדווחת על סך הכנסות של 6.3 מיליון דולר ממוצרים גנריים

נס ציונה, 22 במאי 2019 (GLOBE NEWSWIRE) :

סול-ג'ל טכנולוגיות בע"מ (NASDAQ:SLGL) חברת דרמטולוגיה בשלב הקליני שמתמקדת בזיהוי, פיתוח ומסחור מוצרי תרופות ממותגות וגנריות לטיפול מקומי במחלות עור, הודיעה היום על התוצאות הכספיות ברבעון הראשון שהסתיים ב-31 במרץ 2019 ומסרה עדכון על תוכניות הפיתוח הקליני שלה.

"השנה הזאת היא שנה מלהיבה עבור סול-ג'ל כי אנחנו מגיעים לשתי נקודות מפנה קריטיות עם התוצאות של שלב 3 הפיבוטלי של המוצרים הממותגים הפוטנציאליים שלנו, Epsolay® ו-TWIN", אמר ד"ר אלון סרי-לוי, מנהל העסקים הראשי של סול-ג'ל טכנולוגיות. "אנחנו מאמינים שהמומחיות שלנו בכימיה של פורמולציות תניב נתונים תומכים למוצרים יעילים ומבודלים מאוד נחוצים לרוזציאה ואקנה. בנוסף, אנחנו שמחים לדווח על הכנסות מהמכירות של קרם אציקלוביר 5% ומברכים את פריגו על הצלחתה בהשקה של המוצר המורכב הזה. אנחנו מצפים להמשך שיתוף הפעולה בקו המוצרים הגנריים שבפיתוח שלנו".

דגשים והתפתחויות אחרונות בחברה

  • ברבעוןהראשון סול-ג'ל מימשה בפעם הראשונה הכנסות של 6.3 מיליון דולר מהמכירות שלגרסה גנרית ראשונה של קרם Zovirax® (אציקלוביר) 5% עם השותפה פריגו.
  • ב-15באפריל 2019 סול-ג'ל הודיעה על השלמת ההרשמה של 50% מהחולים בשני הניסוייםהקליניים שלב 3 הפיבוטליים ב-TWIN לטיפול באקנה וולגריס. TWIN היא משחה מקומית לשימוש פעם ביום שמכילה שילוב במינון קבועשל בנזואיל פרוקסיד כמוס וטרטינואין כמוס באמצעותפלטפורמת המיקרו כימוס הקניינית של סול-ג'ל.

עדכון על התוכנית הקלינית

  • תוצאות ראשוניותמהניסויים הפיבוטליים שלב 3 של Epsolay® לטיפול ברוזציאה פפולו פוסטולרית עדיין צפויות באמצע 2019.
  • תוצאות ראשוניותמשני הניסויים הפיבוטליים שלב 3 של TWIN לטיפול באקנה וולגריס עדיין צפויות ברבעון הרביעי של 2019.
  • תוצאותממחקר שקילות ביולוגית בקרם5-פלואורואורציל 5% גנרי שמותווה לקרנת עור אקטינית עדיין צפויות ב-2019ובקשה לתרופה חדשה במסלול מקוצר  (ANDA) מתוכננת במהלך 2019. המחקר הזה הוא חלק משיתוף פעולה בגנריקהעם  השותפה DouglasPharmaceuticals.

תוצאות כספיות בשלושת החודשים שהסתיימו ב-31 במרץ 2019

סול-ג'ל דיווחה על הכנסות של 6.4 מיליון דולר ברבעון הראשון של 2019 לעומת 0.0 מיליון דולר בתקופה המקבילה ב-2018. מתוך הסכום הזה, 6.3 מיליון דולר מיוחסים למכירות של המוצר הגנרי שאנחנו שותפים בו, קרם אציקלוביר 5%.

הוצאות מחקר ופיתוח היו 10.8 מיליון דולר ברבעון הראשון של 2019, לעומת 4.6 מיליון דולר ברבעון המקביל של 2018. הגידול היה בעיקר בגלל גידול של 5.7 מיליון דולר שקשור להוצאות של ניסויים קליניים וגידול של 0.6 מיליון דולר בהוצאות ייצור.

הוצאות מנהלה וכלליות היו 1.7 מיליון דולר ברבעון הראשון של 2019 לעומת 1.1 מיליון דולר בתקופה המקבילה של 2018. הגידול היה בעיקר בגלל גידול של 0.3 מיליון דולר בהוצאות על שכר מבוסס מניות כתוצאה מהתאמה לשווי הוגן שהובאה בחשבון ברבעון הראשון של 2018 וגידול של 0.1 מיליון דולר בהוצאות ביטוח. סול-ג'ל דיווחה על הפסד של 5.7 מיליון דולר ברבעון הראשון של 2019, לעומת הפסד של 5.7 מיליון דולר ברבעון המקביל של 2018.

נכון ל-31 במרץ 2019, היו לסול-ג'ל 9.2 מיליון דולר במזומנים, שווי ערך מזומנים ופיקדונות, ו-45.2 מיליון דולר בניירות ערך סחירים, בסך הכל יתרה של 54.4 מיליון דולר. על סמך ההנחות הנוכחיות, סול-ג'ל צופה שמשאבי המזומנים הקיימים שלה יאפשרו את המימון של ההוצאות התפעוליות וההוניות הדרושות עד אמצע 2020.

אודות סול-ג'ל טכנולוגיות

סול-ג'ל היא חברת דרמטולוגיה בשלב הקליני שמתמקדת בזיהוי, פיתוח ומסחור מוצרי תרופות מקומיות ממותגות וגנריות לטיפול במחלות עור. צנרת המוצרים הפוטנציאלים הנוכחית של סול-ג'ל כוללת מוצרים פוטנציאלים ממותגים בשלבים מאוחרים שמנצלים את פלטפורמת טכנולוגיית המיקרו כימוס על בסיס סיליקה הקניינית שלנו, וכמה מוצרים פוטנציאלים גנריים בהתוויות רבות. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.sol-gel.com.

למידע נוסף, התקשרו בבקשה עם:
איש קשר של סול-ג'ל:

גלעד ממלוק

סמנכ"ל כספים

+972-8-9313433

אשת קשר למשקיעים:

Chiara Russo
Solebury Trout
+1-617-221-9197
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מחר המועד האחרון החשוב לתביעה ייצוגית נגד SMCI: רוזן, משרד עורכי דין גלובלי ומוביל, מעודד את משקיעי Super Micro Computer, Inc עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ
מחר המועד האחרון החשוב לתביעה ייצוגית נגד SMCI: רוזן, משרד עורכי דין גלובלי ומוביל, מעודד את משקיעי Super Micro Computer, Inc עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד החשוב ב-26 במאי בתביעה ייצוגית לניירות ערך – SMCI

מחר המועד האחרון לתביעה ייצוגית נגד VITL: רוזן, משרד עורכי דין מוכר מאוד , מעודד את משקיעי Vital Farms, Inc עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ
מחר המועד האחרון לתביעה ייצוגית נגד VITL: רוזן, משרד עורכי דין מוכר מאוד , מעודד את משקיעי Vital Farms, Inc עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב-26 במאי בתביעה ייצוגית בניירות ערך שהוגשה לראשונה על ידי המשרד– VITL

מועד אחרון לתביעה ייצוגית בניירות ערך נגד PINS: רוזן, משרד עורכי דין מוביל, מעודד משקיעים ב-Pinterest, Inc עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ
מועד אחרון לתביעה ייצוגית בניירות ערך נגד PINS: רוזן, משרד עורכי דין מוביל, מעודד משקיעים ב-Pinterest, Inc עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד החשוב ב-29 במאי בתביעה ייצוגית לניירות ערך – PINS

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד ALDX: רוזן, יועץ גלובלי מוביל, מעודד משקיעים ב-Aldeyra Therapeutics, Inc עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר להשיג ייעוץ
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד ALDX: רוזן, יועץ גלובלי מוביל, מעודד משקיעים ב-Aldeyra Therapeutics, Inc עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר להשיג ייעוץ משפטי לפני המועד החשוב ב-29 במאי בתביעה ייצוגית לניירות ערך שהוגשה לראשונה על ידי המשרד – ALDX

סטונשילד קפיטל רוכשת 15% ממניות אקסולום מ-OMERS
סטונשילד קפיטל (Stoneshield Capital ) הודיעה היום כי חתמה על הסכם לרכישת 15% ממניות אקסולום (Exolum) מ-OMERS, בהתבסס על השקעתה הקיימת בחברה מאז ינואר 2026. 10% הנותרים של כ-25% ממניות OMERS נרכשים בנפרד על ידי חברת השקעות גלובלית מובילה עם ניהול נכסים של למעלה מ-100 מיליארד דולר. OMERS, יחד עם שותפיה להשקעה, מושקעת באקסולום מאז 2016. תנאי העסקאות לא נחשפים

Bitget הופכת את האמירה 'הקריפטוגרפיה מתה' לקאמבק עם הקמפיין Flip the Slice לרגל חגיגות יום הפיצה של ה-Bitcoin
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את קמפיין המותג העולמי שלה ליום הפיצה הביטקוין 2026, Flip the Slice , שבמרכזו סרטון חדש, The Infinite Flip. הקמפיין הופך את טענות 'הקריפטוגרפיה מתה' של הספקנים להמנון קליט וקולע.

ביטגט פותחת את שנתה השנייה בתמיכה בקואליציית משני המשחק של יוניסף, ותומכת בהרחבה לתחום האוריינות הפיננסית ובינה מלאכותית
התמיכה מתבססת על טווח ההגעה של קואליציית UNICEF Game Changers ליותר מ-642,000 צעירים, הורים ומורים בשמונה כלכלות מתפתחות.

מועצת התיירות הסלובנית: סלובניה תארח את אליפות 2026 UEC Road European באוקטובר הקרוב
אירוע האופניים הגדול ביותר בהיסטוריה של סלובניה יביא 800 רוכבים מיותר מ-50 מדינות לכבישי סלובניה - כולל כוכבי רוכבי האופניים הסלובנים טדיי פוגאצ'אר ופרימוז' רוגליק.

La Tableé des Chefs מקנדה זכתה בפרס הקהילה העולמית F1® Allwyn וב-100,000 אירו למאבק בחוסר ביטחון תזונתי
תוכנית 2026 מתרחבת כדי לציין יותר קהילות, יותר מרוצים, יותר תרומות והזדמנות לאוהדים להיות מעורבים

EMGA סידרה מימון של 15 מיליון דולר לבנק Asia Alliance מ-OeEB
Emerging Markets Global Advisory LLP (EMGA) שמחה להודיע ​​על סגירה נוספת באוזבקיסטן לאחר שהבטיחה מימון מ-OeEB, הבנק לפיתוח של אוסטריה, לתמיכה בבנק Asia Alliance.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI