דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים שופיפיי חושפת את דוח מצב המסחר הראשון
שופיפיי חושפת את דוח מצב המסחר הראשון
חיים נוי |  06/06/19 |  צפיות: 3119
שופיפיי חושפת את דוח מצב המסחר הראשון

הקונים מוציאים יותר בהזמנה מקוונת מאשר בחנויות; 62 מיליון היו קונים חוזרים ב-12 החודשים האחרונים

אוטאווה, אונטריו, 5 ביוני 2019, (BUSINESS WIRE) :

שופיפיי, Shopify Inc. (NYSE:SHOP) (TSX:SHOP), פלטפורמת המסחר הרב ערוצית המובילה, פרסמה היום את דוח מצב המסחר הגלובלי* הראשון שלה עם תובנות על מה מניע את המסחר הישיר לצרכן (DTC) ואת התנהגות הצרכנים. בשנה האחרונה, ענף הקמעונאות חווה שיבושים עצומים, ובסביבת הקמעונאות הזאת שהשתנתה, לקוחות וסוחרים מצאו הזדמנויות חדשות לקנות ולמכור מוצרים.

"זאת המשימה שלנו לשפר את המסחר בשביל כולם, ופיתחנו את הדוח הזה כדי לשתף תובנות גלובליות שיכולות לעזור לסוחרים להבין טוב יותר את הצרכים של לקוחותיהם", אמר הרלי פינקלסטין, מנהל תפעול ראשי, שופיפיי. "בשופיפיי אנחנו נותנים השראה לגל הבא של בעלי עסקים עצמאיים באמצעות הכלים והתובנות שהם צריכים כדי להצליח. נמשיך לשתף עוד דוחות מאלה כששופיפיי הופכת לפלטפורמת ברירת המחדל לבניית עסק ולהגדלת המסחר הגלובלי".

בדוח מצב המסחר החדש שלה, שופיפיי חושפת כמה ממצאים חשובים, כולל:

  • יש מאבק על נאמנות למותג, אבל למנצחים יש יותר קונים חוזרים: יותר מ-62 מיליון קונים ברחבי העולם קנו מאותה חנות שופיפיי פעמיים, כשבממוצע קונים רוכשים 3.8 פעמים מאותה חנות.
  • הקונים אוהבים תירוץ טוב לקנות, במיוחד בחגים, אבל המכירות יורדות בפברואר: נובמבר הוא חודש הקניות הכי פופולרי בכל העולם, ואילו פברואר הכי פחות פעיל וינואר רושם בקופה את הגידול הגדול ביותר לעומת השנה הקודמת מחוץ לעונת החגים.
  • האמריקנים קונים בתכיפות הרבה ביותר, הגרמנים הכי מהר והקונים היפנים הם המוציאים הכי גדולים: הצרכנים בארה"ב קונים כמעט כפול (6 פריטים) מאשר כל מדינה אחר (2-3 פריטים). הקונים בגרמניה מקבלים את החלטות הקנייה המקוונת הכי מהירות, הם קונים תוך פחות מ-18 דקות. הצרכנים היפנים מוציאים הכי הרבה לעסקה, בסביבות 142 דולר בממוצע, לעומת ארה"ב עם בערך 81 דולר.
  • טלפון סלולרי, טבלט או מחשב? הג"ג משפיעה על אופן הקנייה של הקונים: צרכנים בברזיל מעדיפים טלפון על פני מחשב, ואילו קונים בדנמרק, אירלנד, מלזיה, מרוקו, הולנד, ניו זילנד, וייטנאם וסינגפור קונים דרך טבלטים יותר מאשר דרך הטלפון. אבל קונים בארה"ב, אוסטרליה, קנדה, סין ובריטניה קונים בכמות זהה דרך טבלטים, מחשבים וטלפונים.
  • המדיה החברתית מגדילה את הגילוי, אבל היא לא המקום שבו רוב הקונים קונים: חנויות מקוונות מהוות יותר מ-80% מהמכירות, ואחריהן נקודות המכירה.

לקבלת כל התובנות מדוח מצב המסחר של שופיפיי, הורידו אותו כאן.

אודות שופיפיי

שופיפיי היא פלטפורמת המסחר הרב ערוצית המובילה. סוחרים משתמשים בשופיפיי כדי לתכנן להקים, ולנהל את החנויות שלהם בערוצי מכירה מרובים, כולל סלולר, אינטרנט, מדיה חברתית, זירות מסחר, חנויות פיזיות וחנויות פופ-אפ. הפלטפורמה גם מספקת לסוחרים משרד אחורי חזק ומבט אחד על העסק שלהם, מהתשלום עד המשלוח. הפלטפורמה של שופיפיי תוכננה לאמינות וגודל, והופכת את הטכנולוגיה ברמה הארגונית לזמינה לעסקים בכל גודל. המטה של שופיפיי נמצא באוטאווה, קנדה, והיא מפעילה כיום יותר מ-800,000 עסקים בכ-175 מדינות וזוכה לאמון של מותגים כגון יונילבר, Kylie Cosmetics, Allbirds, MVMT ורבים אחרים.

*הדוח הזה מבוסס על תת מגזר של נתוני המכירות הגלובליים בשופיפיי מאפריל 2018 עד אפריל 2019, סקר גלובלי מקוון של 3,832 סוחרי שופיפיי במרץ 2019 ומחקר כמותי ואיכותני על צרכנים בקנדה וארצות הברית בדצמבר 2018, כולל ראיונות וסקר מקוון של 2,653 צרכנים.

אנשי קשר

Julie Nicholson
Director of Communications
416-238-6705 x 302
[email protected]

צפו בהודעה הזאת במקור בשפה האנגלית באינטרנט בכתובת:
http://www.businesswire.com/news/home/20190605005255/en

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
YYForce מביאה רובוטים דמויי-אדם לענף האירוח במסגרת שותפות פורצת דרך עם המלונות נובוטל ו-Mercure Singapore on Stevens.
הפריסה המתוכננת במתחם, הכולל 772 חדרים, משלבת רובוטיקה שירותית עם מחקר על יישומים עתידיים של רובוטים דמויי-אדם בתחומי משק הבית ואירוח אירועים.

קרן הפיתוח הסעודית מודיעה על התקדמות בפרויקט הכביש המהיר פרישטינה–מיטרוביצה בקוסובו
קרן הפיתוח הסעודית (SFD) השתתפה היום לצד ממשלת קוסובו בטקס חנוכת הכביש המהיר פרישטינה–מיטרוביצה, המציין את השלמת הפרויקט הראשון של SFD בקוסובו ואבן דרך חשובה בשותפות בין שני הצדדים.

טולונה ממנה את איימי פנטון לתפקיד מנכ"לית החברה
המינוי משלים את תהליך חילופי ההנהגה המתוכנן, שעליו הוכרז ב-8 באוקטובר 2026. המייסד פרדריק שארל פטי ימשיך לכהן כחבר דירקטוריון, כיועץ בכיר וכבעל מניות

רוזן, משרד מוביל בתחום זכויות המשקיעים, קורא למשקיעי חברת Better Home & Finance Holding לפנות לקבלת ייעוץ
רוזן, משרד מוביל בתחום זכויות המשקיעים, קורא למשקיעי חברת Better Home & Finance Holding לפנות לקבלת ייעוץ משפטי לקראת מועד אחרון חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – BETR

מועד אחרון בעניין XTI AEROSPACE
מועד אחרון בעניין XTI AEROSPACE: רוזן, עו"ד מוכר ומוערך בתחום זכויות המשקיעים, קורא למשקיעי XTI Aerospace, Inc לשכור ייעוץ משפטי לקראת המועד החשוב ב-27 באוקטובר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – XTIA

מועד האחרון בעניין CELSIUS
מועד האחרון בעניין CELSIUS: רוזן, עורך דין מיומן למשקיעים, קורא למשקיעי חברת Celsius Holdings, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לפנות לקבלת ייעוץ משפטי לקראת מועד אחרון חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – CELH

מועד אחרון בעניין TBLA
מועד אחרון בעניין TBLA: רוזן, המייצג משקיעים ברמה הארצית, קורא למשקיעי Taboola.com Ltd לשכור ייעוץ משפטי לקראת המועד החשוב ב-20 באוקטובר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – TBLA

OPPEIN, המותג המוביל לריהוט בהתאמה אישית, יטביע את חותמו ביריד קנטון ה-140
OPPEIN Home, שהוכרה על ידי Frost & Sullivan כמותג הריהוט הביתי המותאם-אישית המובילה בעולם, תשתתף בשלב השני של יריד קנטון (Canton Fair) ה-140, שייערך בין ה-23 ל-27 באוקטובר 2026.

BrainChip משיקה את Sequora: בינה מלאכותית בקצה שלא רק מזהה - היא מבינה ומגיבה
Sequora מרחיבה את היתרון המוכח של BrainChip בתחום החישה הפעילה תמידית בצריכה נמוכה במיוחד לבינה מלאכותית יוצרת

Axi משיקה אינטגרציית MCP המחברת חשבונות MT5 ל-Claude
בעוד הבינה המלאכותית ממשיכה לעצב מחדש את האופן שבו אנשים מקיימים אינטראקציה עם טכנולוגיה, תעשיית המסחר המקוון נכנסת לשלב חדש בהתפתחות של כלי המסחר
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI