דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנדרסן גלובל מתרחבת בהמבורג
אנדרסן גלובל מתרחבת בהמבורג
חיים נוי |  07/06/19 |  צפיות: 2944
אנדרסן גלובל מתרחבת בהמבורג

Kolaschnik Partner תצטרף ל-Andersen Tax & Legal בגרמניה

סן פרנסיסקו, 5 ביוני 2019, (BUSINESS WIRE):

אנדרסן גלובל ממשיכה את התרחבותה בגרמניה, בהודיעה היום ש-Kolaschnik Partner Rechtsanwälte, חברת עורכי דין שעוסקת בדיני חברות ומסחר עם משרדים בהמבורג, משלבת את הפרקטיקה שלה עם Andersen Tax & Legal בגרמניה. המשרד הוא המקום הראשון של אנדרסן גלובל בהמבורג, והמקום השמיני שבו יש לאנדרסן גלובל נוכחות בגרמניה.

Kolaschnik Partner הוקמה בהמבורג ב-2005. החברה, שמנהלים אותה השותפים אלכסנדר ין, ד"ר אלברכט נלז והשותף מנהל המשרד הלגה קולשניק, כוללת צוות של משפטנים שמספק שירותים לחברות בניהול הבעלים וחברות השקעה. השירותים של החברה כוללים חברות ושינויים מבניים, מיזוגים ורכישות, מסחרי וחוזים, מימשל תאגידי ופיננסים, ירושה ותכנון עושר, פרטיות, טכנולוגיית המידע, קניין רוחני, דיני תעסוקה, נדלן וליטיגציה וגישור.

"על ידי שילוב הפרקטיקה שלנו עם Andersen Tax & Legal, אנחנו עכשיו במצב טוב יותר לעזור ללקוחות הבינ"ל הרבים שלנו עם עסקאות גדולות יותר וסוגיות חוצות גבולות", אומר הלגה קולשניק. הוא הוסיף: "מזה זמן רב מבחינתנו שירות לקוחות זה להציע גישה הוליסטית ממקור אחד, וזה מתמזג היטב עם מה שהיעד של הקבוצה של אנדרסן גלובל מתמקד בו כבר שנים -- לספק ללקוחות פתרון חלק, הטוב מסוגו".

"אנחנו מאוד מצפים לעבודה עם עמיתינו החדשים בהמבורג", אומר ד"ר שטפן קראוס, שותף מנהל של Andersen Tax & Legal בגרמניה. "עם הלגה קולשניק ואלכסנדר ין, ששניהם יוצאי Arthur Andersen, והעמיתים החדשים האחרים, אנחנו שותפים לאותה תרבות וליעד של הרחבת המקום בהמבורג, במיוחד בתחום המיסים".

"המבורג היא מרכז כלכלי חשוב בשוק הגרמני, והתוספת של עוד מקום באזור תעזור לנו להוסיף ליכולות הקיימות שלנו בעולם", אמר מרק וורסאץ, היו"ר של אנדרסן גלובל והמנכ"ל של Andersen Tax LLC. "הלגה והצוות שלו הם קבוצה חזקה של מקצוענים עם אותו הלך מחשבה שמספקים שירות הטוב מסוגו".

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC, יש עכשיו יותר מ-4,500 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-144 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה שלה.

אנשי קשר

Megan Tsuei
Andersen Tax
415-764-2700

צפו בהודעה הזאת במקור בשפה האנגלית באינטרנט בכתובת:


http://www.businesswire.com/news/home/20190606005008/en

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
YYForce מרחיבה את 24iFM באמצעות זירת שירותים ופרסום בתחום סגנון החיים
ציון דרך אסטרטגי: ההתרחבות המסחרית של 24iFM מאחדת ניהול נכסים, שירותים ביתיים לפי דרישה ומבצעים מעסקים מתחומי הלייף-סטייל לכדי פלטפורמה דיגיטלית אחת.

שבוע האופנה של מיאמי מציין עשור במהדורה חגיגית ומיוחדת שתתקיים בין ה-13 ל-18 באוקטובר 2026
מהדורת ציון הדרך מפגישה בין מעצבים בינלאומיים, כישרונות מאמריקה הלטינית, חדשנות בתחום האופנה וחוויית קמעונאות חדשה של Stitch Lab.

מועד אחרון בנוגע ל- HDFC BANK
מועד אחרון בנוגע ל- HDFC BANK: רוזן, יועץ משפטי ידוע למשקיעים, קורא למשקיעי HDFC Bank Limited שספגו הפסדים העולים על 100 אלף דולר להבטיח ייצוג משפטי לפני המועד האחרון והחשוב ב-13 באוקטובר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות– HDB

רוזן, משפטן מדורג מוביל גלובלי, מעודד את משקיעי Doximity, Inc לגייס ייעוץ
רוזן, משפטן מדורג מוביל גלובלי, מעודד את משקיעי Doximity, Inc לגייס ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – DOCS

ZNAKI FM מרחיבה את המהדורה הערבית שלה ומביאה את רשת החדשות והמידע שלה לקוראים במזרח התיכון
ZNAKI FM הודיעה היום על הרחבת המהדורה הערבית שלה בכתובת znaki.fm/ar. הפלטפורמה הרב-לשונית מציעה לקוראים דוברי ערבית חדשות מסביב לשעון בנושאי פוליטיקה, כלכלה, ספורט, תרבות, ידוענים וסגנון חיים – מאזור המפרץ, מצרים והעולם הערבי הרחב.

מדיסקה ו-EUROAPI כורתות ברית אסטרטגית לחיזוק גישת ה-API עבור תרכובות פרמצבטיות
שותפות זו מחברת בין יכולות הייצור הפרמצבטיות באירופה של EUROAPI עם המומחיות של Medisca בייצור תרכובות ומאפשר להרחיב את הגישה, לחזק את מגוון ה-API ולקדם שיתוף פעולה בתחום הפפטידים

TensorX מגיעה להכנסות של 5 מיליון דולר וממנה את טים גרנט למנכ"ל על רקע האצת הביקוש לבינה מלאכותית ריבונית
טים גרנט, יו"ר הדירקטוריון מאז מאי, מונה למנכ"ל כאשר החברה מדבלין משרתת יותר מ-5,000 לקוחות משלמים ומרחיבה את התשתית שלה ברחבי אירופה

Andersen Consulting מצרפת את TalentSmartEQ לצורך קידום מנהיגות וטרנפורמציה עסקית
Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה בתחום ההון האנושי באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם TalentSmartEQ, חברה מסן דייגו המתמקדת ביצירת חוויות למידה מעשיות, מעוררות מעורבות וניתנות ליישום, המבוססות על אינטליגנציה רגשית (EQ) ופיתוח מנהיגות.

קבוצת מובאדו מתקשרת בהסכם למכירת החזקה במניות הרוב במותג EBEL
Movado Group, Inc.‎ ‏(NYSE: MOV) הודיעה היום כי התקשרה בהסכם מחייב למכירת 95% מהמותג שלה, EBEL, תמורת 66.5 מיליון דולר לקבוצת רוכשים אסטרטגית בהובלת Montres Journe SA ‏("Montres Journe") יצרנית שעוני יוקרה שבסיסה בז'נבה, בהשתתפות Chanel ‏("שאנל") בית היוקרה, ופייר ז'אק, דמות מוכרת בתעשיית השעונים השווייצרית, שיכהן כמנכ"ל EBEL.

טולונה מודיעה על חילופי מנכ"ל מתוכננים לאחר 25 שנים
המייסד פרדריק שארל פטי ימשיך לכהן כחבר דירקטוריון, יועץ בכיר ובעל מניות
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI