דף הבית הודעות לעיתונות בריאות קאריופארם תרפיוטיקס ( (Karyopharm Therapeutics Inc.הכריזה על קבלת אישור FDA של סלניקסור (selinexor) XPOVIOTM לטיפול בחולים עם מיאלומה נפוצה חוזרת
קאריופארם תרפיוטיקס ( (Karyopharm Therapeutics Inc.הכריזה על קבלת אישור FDA של סלניקסור (selinexor) XPOVIOTM לטיפול בחולים עם מיאלומה נפוצה חוזרת
חיים נוי 04/07/19 |  צפיות: 4764

קאריופארם תרפיוטיקס ( (Karyopharm Therapeutics Inc.הכריזה על קבלת אישור FDA של סלניקסור (selinexor) XPOVIOTMלטיפול בחולים עם מיאלומה נפוצה חוזרת או עמידה (Relapsed Refractory Multiple Myeloma (RRMM))

 

XPOVIOTM היא התרופה הראשונה והיחידה עם מנגנון המעכב יצוא חלבונים מדכאי גידול מגרעין התא (Nuclear Export Inhibitor ) אשר אושרה על ידי ה- FDA

 

XPOVIOTM היא תרופת המרשם הראשונה והיחידה שאושרה על ידי ה- FDA לטיפול בחולים עם מיאלומה נפוצה אשר מחלתם עמידה למעכבי פרוטאזום (Proteasome Inhibitors), תכשירים אימונומודולטורים (Immunomodulatory Agents), ונוגדנים מונוקלונליים אנטי CD38 (Anti-CD38 Monoclonal Antibody )

ניוטון, ארה"ב, תל אביב, ישראל, 4 ביולי 2019, (GLOBENEWS WIRE):

קאריופארם תרפיוטיקס (Nasdaq: KPTI), חברת תרופות בתחום האונקולוגיה, עם משרדים בניוטון, ארה"ב ומשרדים של חברת הבת קאריופארם ישראל בע"מ בתל אביב, הודיעה בתאריך 03 יולי 2019 כי מינהל המזון והתרופות האמריקני (FDA) אישר את התרופה XPOVIOTM (selinexor), עם מנגנון המעכב יצוא חלבונים מגרעין התא (Nuclear Export Inhibitor) בשילוב עם דקסמתזון (dexamethasone) לטיפול בחולים מבוגרים עם מיאלומה נפוצה לאחר הישנות או עמידות לפחות לארבעה קווי טיפול, ושמחלתם עמידה לפחות לשני מעכבי פרוטאזום Proteasome Inhibitors)), לפחות שני תכשירים אימונומודולטורים (Immunomodulatory Agents), ולנוגדן המונוקלונלי CD38 (Anti-CD38 Monoclonal Antibody ).

אינדיקציה זו מאושרת במסגרת הליך אישור מואץ של FDA (FDA accelerated approval)  על בסיס שיעור תגובה לטיפול. אישור קבוע לאינדיקציה זו מותנה באישוש הממצאים והדגמת תועלת קלינית במחקר אימות. מחקר BOSTON המתמשך הוא מחקר בפאזה 3 המעריך את תגובת selinexor עם Velcade®  (bortezomib) ודקסמתזון (dexamethasone) במינון נמוך מהווה את מחקר האימות. תוכנית האישור המואץ של ה- FDA פותחה על מנת לאפשר אישור מהיר של תרופות למחלות קשות ללא אפשרויות טיפוליות זמינות.

ניתן לקרוא את הידיעה המלאה בשפה האנגלית בקישור: https://investors.karyopharm.com/news-releases/news-release-details/karyopharm-announces-fda-approval-xpoviotm-selinexor-treatment

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Andersen Consulting מרחיבה את שירותיה באמצעות LBC
חברת Andersen Consulting מחזקת את יכולותיה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם LBC, חברה בינלאומית שבסיסה בפורטוגל, הידועה בגישה המשלבת אופטימיזציה עסקית, טרנספורמציה דיגיטלית ופיתוח הון אנושי, תוך שילוב יצירתיות ואתיקה אנושית עם בינה מלאכותית להאצת יצירת ערך.

1X מודיעה על שותפות אסטרטגית שתספק עד 10,000 רובוטים הומנואידים לפורטפוליו הגלובלי של EQT
1X, חברת הבינה המלאכותית והרובוטיקה שמאחורי NEO, הרובוט ההומנואידי הראשון המוכן למסירה, הודיעה היום על שותפות אסטרטגית עם EQT, אחת מקרנות ההשקעות הפרטיות הגדולות בעולם, המשקיעה ב-1X דרך EQT Ventures.

מתג 2X של Xsight Labs מאפשר ללוויינים מהדור הבא של Starlink לספק קישוריות במהירות ג'יגה-ביט
שבב בעל רוחב פס גבוה וצריכת חשמל נמוכה במיוחד, המשמש בלווייני Starlink V3 ובמערכות תקשורת מתקדמות מהדור הבא

Axi: קריפטוגרפיה כמרכיב אסטרטגי בפורטפוליו עבור סוחרים ומשקיעים ב-2026
בעת שהשווקים הפיננסים העולמיים מתפתחים, Axi טוענת כי מטבעות קריפטוגרפיים - הנגישים דרך הפלטפורמה שלה ומגוון הולך וגדל של חוזים עתידיים תמידיים (Perps) קריפטוגרפיים - ראויים למקום משמעותי בתכנון תיקי השקעות מגוונים ל-2026.

12BET חוגגת 18 שנים של כנות, יושרה ומשחקיות אחראית
12BET, שמעצבת את נוף המשחקים המקוונים מאז 2007, חוגגת בגאווה 18 שנה להיווסדה, והיא מציינת כמעט שני עשורים של מסירות כנה לאמון, יושרה וקשרים משמעותיים עם שחקנים ברחבי העולם.

Patton זכתה בפרס חדשנות ברמה זהב
Cabling Installation & Maintenance הכירה ב-CopperLink® CL-SFP Ethernet Extender של Patton כאחד ממוצרי הכבילה המובנית הנכללים ברשימת מוצרי טכנולוגיית הכבלים והתקשורת החדשניים ביותר ב-2025

קבוצת הפיתוח של הבנק להגנה, ביטחון וחוסן ‏(DSRB) - הצהרה רשמית
ב-8 בספטמבר 2025 התכנסה קבוצת הפיתוח של הבנק להגנה, ביטחון וחוסן DSRB לפגישה ברמה גבוהה בעיר לונדון, בהשתתפות נציגים מ-37 מדינות, כולל כל חברות ה-G7, לצד נציבות האיחוד האירופי, נאט"ו, הפרלמנט האירופי, בנקים גלובליים וסוכנויות דירוג, כדי לדון ב-DSRB

אנדרסן גלובל מחזקת את יכולותיה המשפטיות עם הצטרפותה של ישות חברה ברזילאית
Andersen Global אנדרסן גלובל מחזקת את הפלטפורמה המשפטית שלה בברזיל עם הצטרפותה של Lotti e Araújo כישות חברה, ומחזקת את יכולות הארגון באמריקה הלטינית.

CSG Xponent זוכה להכרה מהאנליסטים המובילים ומהתעשייה עבור ניהול מסע הלקוח ויכולות האנליטיקה
הערכות עצמאיות מצד QKS Group, FinTech Futures ו‑CMP Research מאשרות את CSG Xponent כמניעה של אורקסטרציה ואנליטיקה בזמן אמת של מסע הלקוח

אבו דאבי משיקה את FIDA Cluster לעיצוב הדור הבא של פתרונות פיננסיים והשקעות
אבו דאבי השיקה את אשכול הפינטק, הביטוח, הנכסים הדיגיטליים והחלופיים (FIDA) במטרה להאיץ את פיתוח פתרונות פיננסיים והשקעות מהדור הבא ולהרחיב את תפקיד האמירות כמרכז הון עולמי.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI