דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנדרסן גלובל מגדילה את הצוות באוסטריה
אנדרסן גלובל מגדילה את הצוות באוסטריה
חיים נוי 13/08/19 |  צפיות: 2688

אנדרסן גלובל מגדילה את הצוות באוסטריה

סן פרנסיסקו, 13 באוגוסט 2019, (BUSINESS WIRE):

אנדרסן גלובל חתמה על הסכם לשיתוף פעולה עם אחת מקבוצות המיסים העצמאיות הגדולות ביותר באוסטריה, חברת המיסים מווינה G&W International Steuerberatungs- und Wirtschaftstreuhand GmbH, שמביאה את מספר המומחים המקצועיים במדינה לסביבות 140.

G&W International הוקמה ב-1994 ויש לה עכשיו 40 אנשי מקצוע שמייעצים ללקוחות בייעוץ מס, חשבונאות ומשכורות, שינוי מבני וייעוץ עסקי.

"האפשרות להרחיב את היקף המומחיות שלנו הופכת את אנדרסן גלובל להתאמה טבעית", אמר השותף המנהל של G&W אוליבר גינתור. "שיתוף הפעולה הזה יאפשר לחברה שלנו להמשיך להתפתח ויספק לנו משאבים גדולים יותר כדי שנוכל לשרת את הלקוחות שלנו אפילו טוב יותר, עם הגעה ומומחיות יותר משמעותיות בכל רחבי העולם".

"אוסטריה היא שוק מפתח בכל האזור ושער לדרום מזרח אירופה", אמר מרק וורסאץ, היו"ר של אנדרסן גלובל והמנכ"ל של Andersen Tax LLC. "אנחנו תמיד מחפשים את אנשי המקצוע הכי חזקים באזור אבל נשקול להתקדם רק עם שותפים ששותפים לערכי אנדרסן שלנו. הצוות המוכשר ב-G&W International לא רק עוזר להשלים את הפרקטיקה באוסטריה, הם גם מחזקים את היכולות שלנו באזור. אנחנו מצפים לראות את שיתוף הפעולה והעבודה שיגיעו מכל הצוות באוסטריה".

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC, יש עכשיו יותר מ-4,500 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-144 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה שלה.

אנשי קשר

Megan Tsuei
Andersen Tax
415-764-2700

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
1X חושפת שינוי פרדיגמה בבינה מלאכותית הומונואידית: NEO מתחיל ללמוד בכוחות עצמו
1X נרגשת להכריז על 1X World Model, עדכון בינה מלאכותית פורץ דרך עבור NEO, המסמן קפיצת מדרגה משמעותית ברובוטיקה דמוית אדם. 1X World Model מאפשר ל-NEO להפוך כל בקשה ליכולת בינה מלאכותית לפי דרישה, תוך שהוא משתמש במודל וידאו המבוסס על פיזיקה מציאותית.

מותג הספורט הגלובלי U.S. Polo Assn הוכרז כנותן החסות הרשמי לחולצות ולביגוד של גביע העולם האגדי בפולו השלג סנט מוריץ
U.S. Polo Assn., מותג הספורט הרשמי של איגוד הפולו של ארצות הברית (USPA), יערוך את הופעת הבכורה שלו כנותן החסות הרשמי של החולצה והביגוד של גביע העולם ה-41 בפולו שלג סנט מוריץ, שיתקיים בין התאריכים 23-25 בינואר 2026, באגם הקפוא האייקוני של סנט מוריץ.

Datavault AI מכריזה על המטרה להרחיב את רשת מוניטיזציית הנתונים מונעת הבינה המלאכותית שלה ליותר מ-100 ערים ברחבי ארצות הברית הרציפה
Datavault AI מכריזה על המטרה להרחיב את רשת מוניטיזציית הנתונים מונעת הבינה המלאכותית שלה ליותר מ-100 ערים ברחבי ארצות הברית הרציפה, החל מהמחצית השנייה של 2026, ובהתאם לכך, עם יעד הכנסות ל-2027 Datavault AI צופה שהרשת תהיה פעילה במלואה, עם למעלה מ-100 צמתים ב-33 ערים ברחבי המדינה, ולייצר הכנסות במחצית השנייה של 2026. יעד ההכנסות עבור פרויקט זה עומד על 400 עד 500 מיליון דולר, בכך שהוא תומך בתחזית ההכנסות של 200 מיליון דולר לשנת 2026.

FPT מונתה לשותפה הגלובלית הראשונה של Sitecore במסגרת תוכנית Global Elite Reseller
תאגיד ה-IT הגלובלי FPT הודיע על מינויו כ-Global Elite Reseller הראשון במסגרת יוזמה חדשה של Sitecore, המרחיבה את תוכנית ה-Global Reseller המוצלחת שלו

גרמניה רוכשת שמונה מטוסי MQ-9B SeaGuardian(R) RPA דרך NSPA
NSPA תומכת במדינות נאט"ו ברכישה ותחזוקה של RPA מתקדם רב-תחומי של GA-ASI

Datavault AI חוגגת את ההשלמה המוצלחת של Dream Bowl XIV, חדשנות בלוקצ'יין פורצת דרך בבידור ספורטיבי
ב-10 בינואר 2026, כמה עשרות בוגרי NFL מהגדולים שיש (לחצו כאן לרשימת הספורטאים המשתתפים) חתמו בשידור חי על 100 כדורים (לחצו כאן כדי לצפות בכדורים של בוגרי NFL החתומים) ו-500 חולצות (לחצו כאן כדי לצפות בחולצות החתומות של בוגרי NFL);

AACSB מזמינה לקבל את הערות הציבור על הסטנדרטים הגלובליים לחינוך עסקי לשנת 2026
AACSB International פרסמה היום טיוטות חשיפה של הסטנדרטים הגלובליים הראשונים שלה לחינוך עסקי ותקני ההסמכה בחשבונאות לשנת 2026, ומזמינה לקבל משוב מבתי ספר למנהל עסקים, סגל, סטודנטים, מעסיקים, אגודות להשכלה גבוהה ובעלי עניין נוספים ברחבי העולם.

Bitget מעמיקה את שיתוף הפעולה עם Ondo עם 98 מניות וקרנות סל חדשות בארצות הברית
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הכריזה על רישום של 98 מניות אמריקאיות חדשות וקרנות סל (ETF), ובכך פותחת גישה רחבה יותר לשווקים מסורתיים תוך קידום סביבת המסחר מרובת הנכסים שלה.

Andersen מרחיבה את היכולות שלה עם צירופה של Scimitar
חברת Andersen Consulting התקשרה בהסכם שיתוף פעולה עם Scimitar, חברה המתמקדת בהאצת חדשנות בתעשיית מדעי החיים.

Attindas Hygiene Partners מרחיבה את מעמדה באירופה עם רכישה מרכזית
אסטרטגיית הצמיחה של Attindas Hygiene Partners הגשימה היום צעד חשוב קדימה עם רכישת Societá Italiana Lavorazione Cellulosa (SILC S.p.A.). חברת Attindas חתמה על הסכם רכישת מניות עם SILC, ורכשה את כל מניות החברה המשפחתית בת ה-53 שנים.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI