דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Andersen Tax היא עכשיו אנדרסן
Andersen Tax היא עכשיו אנדרסן
חיים נוי 04/09/19 |  צפיות: 3303

Andersen Tax היא עכשיו אנדרסן

סן פרנסיסקו, 3 בספטמבר 2019, (BUSINESS WIRE): בהיותה קשובה למורשת ולערכים של השם אנדרסן, Andersen Tax, אחת מחברות המס העצמאיות הגדולות ביותר במדינה, תפעל עכשיו במסגרת המותג "אנדרסן".

השם אנדרסן משקף את תכולת השירותים המלאה שזמינה ללקוחות בארה"ב ובעולם. Andersen Tax הוקמה ב-2002 כחברת מס בלבד שהתמקדה בלקוחות פרטיים. כיום החברה משרתת כמה מהחברות הגדולות ביותר בעולם ומספקת לא רק שירותי מס אלא גם הערכת שווי, תמחור העברות ומחוץ לארה"ב חבילה מלאה של שירותי מס ושירותים משפטיים משולבים.

בדיוק לפני חמש שנים, החברה אימצה את השם Andersen Tax , שם ששיקף בצורה הטובה ביותר את התרבות והערכים שלה. השם נבחר בזמנו כדי להדגיש את העצמאות של החברה, ולהבהיר שביקורת אינה (ולעולם לא תהיה) חלק מהיצע השירותים הגלובלי.

"כשאימצנו את השם Andersen Tax ב-2014, עשינו מהלך שרבים חשבו שהוא מאוד נועז, אבל ידענו שזה השם שהגדיר באופן הטוב ביותר את התרבות שלנו: הלקוחות תחילה, אחריות, שקיפות ופתרונות הטובים מסוגם", אמר המנכ"ל של אנדרסן והיו"ר של אנדרסן גלובל מרק וורסאץ. "המעבר שלנו למותג אנדרסן מציין את מה שהצלחנו להשיג בחמש השנים האחרונות - ורק התחלנו. השם אנדרסן משקף באופן הטוב ביותר את ההיסטוריה שלנו, הערכים שלנו והחזון שלנו לעתיד, ומקיף באופן יותר מלא את כל מה שהארגון שלנו מייצג וגם את היכולת שלנו לשרת לקוחות באופן חלק ברחבי העולם".

החברה צמחה במידה עצומה מאז אימוץ השם Andersen Tax ב-2014. באותה עת הייתה לחברה יכולת לטפל בצרכים של לקוחות ב-26 מקומות באמצעות החברות החברות של אנדרסן גלובל, האיגוד הבינ"ל של חברות חברות שהקימה. הרוחב הזה גדל עכשיו ליותר מ-57 מדינות ויותר מ-148 מקומות בכל העולם באמצעות החברות החברות וחברות שיתוף הפעולה של אנדרסן גלובל.

בנוסף להצעת שירותי מס, החברות החברות וחברות שיתוף הפעולה של אנדרסן גלובל גם מציעות שירותים משפטיים ב-49 מדינות בעולם, ומספקות ללקוחות פתרונות הטובים מסוגם כדי לתת מענה לצורכי המס והצרכים המשפטיים שלהם באופן עצמאי ויעיל ברחבי העולם.

"גם החברות החברות ברחבי העולם ימותגו מחדש לשם אנדרסן בשנים הקרובות, כשהמטרה הסופית היא שיהיה מותג גלובלי אחד -- חברה אחת שבה לקוחות מכל העולם יקבלו את שירותי המס הכי טובים ומקיפים שיסופקו על ידי עובדים מיומנים עם אמות המידה הגבוהות ביותר. כולנו שותפים לאותם ערכים וחזון וזה רק הולם שזה גם משתקף בשם שלנו", הוסיף מרק.

Andersen היא החברה המייסדת של Andersen Global, איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. ל-Andersen Global, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC, יש עכשיו יותר מ-4,500 אנשי מקצוע בכל העולם, יותר מ-600 שותפים גלובליים ונוכחות ביותר מ-148 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה שלה.

אנשי קשר

Megan Tsuei
Andersen
415-764-2700

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית BUSINESS WIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
AI-Media מציבה בינה מלאכותית רב-לשונית בלב תזרימי השידור ב-IBC2026
מקודדי LEXI חדשים, חבילת LEXI מורחבת, LEXI Direct ואינטגרציות עם שותפות מביאים יכולות שפה מונעות בינה מלאכותית וניתנות להתאמת גודל לתזרימי העבודה של השידורים

Hyper הביאה ל-IFA 2026 את מגוון האביזרים החדשים שלה לחשמל, קישוריות ואביזרי MacBook
התוספות האחרונות למגוון המוצרים של Hyper הופכות את סביבת העבודה הניידת היומיומית לאישית, ניידת ופרודוקטיבית יותר – בעבודה, ביצירה ובנסיעות

CGTN: ממדבר להזדמנות – הקשרים בין סין למצרים מעמיקים במגוון תחומים
רשת CGTN פרסמה מאמר המדגיש כיצד התרחב שיתוף הפעולה בין סין למצרים מעבר לפרויקטים תעשייתיים, ומקיף קשרים כלכליים ואסטרטגיים רחבים יותר. במאמר ניתן דגש על אזור שיתוף הפעולה הכלכלי והמסחרי בתעלת סואץ, על הגידול בייצוא החקלאי המצרי לסין ועל המשמעות הרחבה של היחסים בני 70 השנים בין שתי המדינות.

PU Prime מגייסת מאמצי סיוע לנפגעי רעידת האדמה במחוז צ'וקו שבקולומביה
בעקבות רעידת האדמה בעוצמה של 7.4 בסולם ריכטר שפקדה את מערב קולומביה, PU Prime ארגנה ושלחה ציוד סיוע חירום לקהילות שנפגעו במחוז צ'וקו, אזור שבו הגישה לסיוע נותרה מאתגרת.

קבוצת Apparel מגדירה מחדש את נוף הקמעונאות בהודו עם כניסתה השאפתנית של Carrefour
קבוצת Apparel, תאגיד קמעונאות מוביל בתחומי האופנה והלייף-סטייל, הכריזה על כניסתה של רשת Carrefour להודו עם פתיחת החנות הראשונה של הקמעונאית הנודעת – חנות דגל – במתחם H&S Mall שב- Boulevard Walk, באזור Greater Noida West, מה שמסמן את תחילתו של פרק חדש ושאפתני עבור שני העסקים באחד משווקי הצריכה הדינמיים ביותר בעולם

מאפשרים תפעול חכם יותר בתעשיית הדלק וחנויות הנוחות באמריקה הלטינית בשיתוף PDI Technologies
עם פתיחת תערוכת ExpoPostos & Conveniência 2026 בשבוע הבא, PDI Technologies, מובילה עולמית המאפשרת תפעול חכם יותר במגזרי הקמעונאות (חנויות נוחות) והאנרגיה – תציג טכנולוגיות מקושרות המיועדות למפיצי דלק, קמעונאים, מפעילי חנויות נוחות ועסקים בתחום שירותי המזון, כשהם מתמודדים עם שינויים ופועלים לשיפור הביצועים בשווקי אמריקה הלטינית.

הוקרה ליעדי התיירות יוצאי הדופן ביותר בעולם: הגשת המועמדויות למהדורה השנייה של פרסי TOURISE פתוחה כעת
· פרסי TOURISE מציגים את יעדי התיירות המשפיעים ביותר בעולם, תוך הדגשת עושר התרבות, עוצמת הקשר האנושי והחידושים פורצי הדרך בתחום התיירות והנסיעות

פאטון ו- alfanar Partner™ משתפות פעולה להאצת ההמרה הדיגיטלית המאובטחת של תשתיות החשמל בערב הסעודית
הסכם אסטרטגי משלב את טכנולוגיית הרשתות התעשייתיות והסייבר-אבטחת של פאטון עם המומחיות של אלפנאר בתחום תשתיות האנרגיה כדי למודרניזציה של פעילות רשת חכמה ותחנות משנה ברחבי ערב הסעודית

מרי קיי חשפה פלטפורמת מותג גלובלית חדשה – Beauty Is More Beautiful Shared™‎ – ומגדירה מחדש את היופי כחוויה משותפת
עם קמפיין הצרכנים הגדול ביותר בתולדות החברה, Mary Kay נכנסת לעידן חדש של חשיפה והשפעה

ZEDEDA ו- VAS Limited חתמו על הסכם הפצה להבאת פתרונות בינת קצה לערב הסעודית
· VAS Limited מביאה פריסה מקומית בממלכה ושירותי הנדסה בעלי הסמכה מטעם היצרנים עבור הטמעת פתרונות ZEDEDA באתרי ממשלה, ארגונים ולקוחות מסחריים ברחבי ערב הסעודית
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI