דף הבית מתכונים ואוכל מתכוני פירות ים The Boiling Crab מודיעה על הסכם הרישוי הבינ"ל השני
The Boiling Crab מודיעה על הסכם הרישוי הבינ"ל השני
חיים נוי |  13/09/19 |  צפיות: 11146

The Boiling Crab מודיעה על הסכם הרישוי הבינ"ל השני

גרדן גרוב, קליפורניה, 12 בספטמבר 2019, (GLOBE NEWSWIRE):

The Boiling Crab®, שהפכה לפופולרית כי היא מגישה דגים, מאכלי ים שהוכנו בפשטות ורכיכות בסביבה עממית, גיבשה סופית את הסכם רישוי הזכיינות הבינ"ל השני שלה. ההסכם החדש הוא עם Full Feeling Global שמושבה במנילה, וכולל את הרפובליקה של הפיליפינים (הפיליפינים), שוק חשוב מבחינה אסטרטגית.

The Boiling Crab® הוקמה ב-2004 מתוך הנחת היסוד שצריך לאפשר לכל אחד ליהנות מהטעם שאין לו מקבילים של מאכלי ים טריים ומהחוויה הבלתי נשכחת של תבשיל סרטנים ביתי עם חברים. לדברי המנכ"ל דאדא נגו: "סינר על הצוואר, בירה, רגלי סרטנים וחברה טובה -- זאת המהות שלנו".

עם 21 סניפים ברחבי ארה"ב, כולל קליפורניה, טקסס, נבאדה, הוואי ופלורידה, והסניף הבינ"ל הראשון שלה שייפתח בסוף 2019 בשנחאי, סין, ההתרחבות אל הפיליפינים מוסיפה את דרום מזרח אסיה לתיק הגלובלי הגדל של The Boiling Crab®.

"אנחנו מאוד נרגשים להתרחב לפיליפינים, מדינה ששותפה לאותם ערכי ליבה כמו הקונספט שלנו - האהבה למזון שחולקים עם בני משפחה וחברים טובים, תוך כדי אכילה עם הידיים. עבור The Boiling Crab®, זה אומר שאנחנו ממשיכים להכניס את האהבה שלנו למאכלי ים טריים לעוד חלקים של העולם ולהזמין עוד אנשים לתוך המשפחה שלנו", הוסיף נגו.

לפי הסכם הרישוי בפיליפינים המסעדה הראשונה תיפתח במנילה בתחילת 2020, ושבע מסעדות נוספות מתוכננות להיפתח ברחבי הפיליפינים עד 2024. Full Feeling Global, Inc. היא מפעילת זיכיונות מצליחה עם קונספט המזון המהיר הפופולרי Jollibees וסניפים רבים של Dohtonburi ברשימה שלה. המסעדות של Dohtonburi, זיכיון יפני שמתמחה באוקונומיאקי, פנקייק מתובל, הן הסניפים בזכיינות הראשונים מחוץ ליפן, ומוכיחות את היכולת של Full Feeling Global להכניס אפשרויות אכילה חדשות לשוק של הפיליפינים.

עסקאות רישוי נוספות במדינות אחרות באסיה פסיפיק נמצאות כעת במשא ומתן.

אודות The Boiling Crab®

The Boiling Crab® היא מסעדה עממית ידידותית למשפחה שמתמחה במאכלי ים קייג'ונים בסגנון לואיזיאנה. התפריט כולל סרטני נהרות, שרימפס, סרטנים ורכיכות אחרות טריים, בתוספת פריטים כמו שפמנון מטוגן, גמבו, צ'יפס קייג'וני ומבחר רחב של משקאות אלכוהוליים ולא אלכוהוליים.

המסעדה הראשונה של The Boiling Crab® נפתחה ב-2004 בגרדן גרוב, קליפורניה והפכה לפופולרית את תרבות תבשילי מאכלי הים הקייג'ונים בהשראת לואיזיאנה עם הטעם המקורי שמזוהה איתה, The Whole Shabang®.

אנשי קשר

Winnie Vu
[email protected]
Phone: 714.554.6181
FAX: 714.489.8115

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE

לפרטים נוספים: נוי תקשורת 03-6026026 זהר 052-2641769


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
YYForce מביאה רובוטים דמויי-אדם לענף האירוח במסגרת שותפות פורצת דרך עם המלונות נובוטל ו-Mercure Singapore on Stevens.
הפריסה המתוכננת במתחם, הכולל 772 חדרים, משלבת רובוטיקה שירותית עם מחקר על יישומים עתידיים של רובוטים דמויי-אדם בתחומי משק הבית ואירוח אירועים.

קרן הפיתוח הסעודית מודיעה על התקדמות בפרויקט הכביש המהיר פרישטינה–מיטרוביצה בקוסובו
קרן הפיתוח הסעודית (SFD) השתתפה היום לצד ממשלת קוסובו בטקס חנוכת הכביש המהיר פרישטינה–מיטרוביצה, המציין את השלמת הפרויקט הראשון של SFD בקוסובו ואבן דרך חשובה בשותפות בין שני הצדדים.

טולונה ממנה את איימי פנטון לתפקיד מנכ"לית החברה
המינוי משלים את תהליך חילופי ההנהגה המתוכנן, שעליו הוכרז ב-8 באוקטובר 2026. המייסד פרדריק שארל פטי ימשיך לכהן כחבר דירקטוריון, כיועץ בכיר וכבעל מניות

רוזן, משרד מוביל בתחום זכויות המשקיעים, קורא למשקיעי חברת Better Home & Finance Holding לפנות לקבלת ייעוץ
רוזן, משרד מוביל בתחום זכויות המשקיעים, קורא למשקיעי חברת Better Home & Finance Holding לפנות לקבלת ייעוץ משפטי לקראת מועד אחרון חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – BETR

מועד אחרון בעניין XTI AEROSPACE
מועד אחרון בעניין XTI AEROSPACE: רוזן, עו"ד מוכר ומוערך בתחום זכויות המשקיעים, קורא למשקיעי XTI Aerospace, Inc לשכור ייעוץ משפטי לקראת המועד החשוב ב-27 באוקטובר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – XTIA

מועד האחרון בעניין CELSIUS
מועד האחרון בעניין CELSIUS: רוזן, עורך דין מיומן למשקיעים, קורא למשקיעי חברת Celsius Holdings, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לפנות לקבלת ייעוץ משפטי לקראת מועד אחרון חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – CELH

מועד אחרון בעניין TBLA
מועד אחרון בעניין TBLA: רוזן, המייצג משקיעים ברמה הארצית, קורא למשקיעי Taboola.com Ltd לשכור ייעוץ משפטי לקראת המועד החשוב ב-20 באוקטובר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – TBLA

OPPEIN, המותג המוביל לריהוט בהתאמה אישית, יטביע את חותמו ביריד קנטון ה-140
OPPEIN Home, שהוכרה על ידי Frost & Sullivan כמותג הריהוט הביתי המותאם-אישית המובילה בעולם, תשתתף בשלב השני של יריד קנטון (Canton Fair) ה-140, שייערך בין ה-23 ל-27 באוקטובר 2026.

BrainChip משיקה את Sequora: בינה מלאכותית בקצה שלא רק מזהה - היא מבינה ומגיבה
Sequora מרחיבה את היתרון המוכח של BrainChip בתחום החישה הפעילה תמידית בצריכה נמוכה במיוחד לבינה מלאכותית יוצרת

Axi משיקה אינטגרציית MCP המחברת חשבונות MT5 ל-Claude
בעוד הבינה המלאכותית ממשיכה לעצב מחדש את האופן שבו אנשים מקיימים אינטראקציה עם טכנולוגיה, תעשיית המסחר המקוון נכנסת לשלב חדש בהתפתחות של כלי המסחר
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI