דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים מרכז מצוינות - שיתוף פעולה בין התעשייה והאקדמיה
מרכז מצוינות - שיתוף פעולה בין התעשייה והאקדמיה
חיים נוי 02/10/19 |  צפיות: 2937

מרכז מצוינות - שיתוף פעולה בין התעשייה והאקדמיה

דובאי, איחוד האמירויות, 2 באוקטובר 2019, (GLOBE NEWSWIRE):

אוניברסיטת הריוט-וואט דובאי מתכוונת לעבוד באופן קרוב עם שותפים מובילים בתעשייה כדי להתגבר על אתגרים חשובים שניצבים בפני מגזר הבנייה, ולהכין את הדור הבא של אנשי מקצוע מוסמכים בתחום הבניין. עם התמקדות בטכנולוגיות ותהליכים חכמים מרכז המצוינות בבנייה חכמה ימתח את הגבולות ויקדם ויביא חידושים בכמה נושאים ביניהם יצרניות, קיימות ורווחה.

פרופסור עמאר קאקא, שעומד בראש הריוט-וואט דובאי, אומר: "אנחנו מצפים לקבל בברכה נציגי ממשלות, בעלי תפקידים בתעשייה, ספקי טכנולוגיות ואנשי אקדמיה ומחקר אחרים למרכז המצוינות בבנייה חכמה שלנו. ננצל את ההזדמנות הזאת כדי לשתף פעולה עם ארגונים שחושבים כמונו ושותפים לחזון והלהט שלנו וירצו להצטרף אלינו ביוזמה הזאת. מרכז המצוינות יפעל כמרכז של מעורבות עבור בעלי עניין, פלטפורמה לדיונים ומודל לשיתוף פעולה במחקר במגזר שמשגשג ומשתנה כל הזמן באזור".

סברין טנים, מנהל פרויקטים אסטרטגיים ב-Alec Construction, אומר: "שיתוף פעולה משחרר פוטנציאל עצום והוא מרכיב חיוני עבור כל בעל עניין שרוצה להישאר רלבנטי בעולם המשתנה במהירות של היום".

מרכז המצוינות ינוהל מתוך הקמפוס בדובאי אבל הוא מנצל מומחיות אקדמית בין תחומית, עוסק בפעילויות מחקר ועסקים שמעורבים בה כל בתי הספר והקמפוסים של הריוט-וואט, ובכך מאמץ כישרונות מסביבת המחקר הרחבה יותר של האוניברסיטה.

ג'ים פרקר, מנהל המדינה במוט מקדונלד: "אנחנו גאים ושמחים להיות חברים ראשונים במרכז המצוינות בבנייה חכמה, ומצפים ליצור ולפתח פתרונות חדשניים לאתגרים התמידיים של קישוריות דיגיטלית, ניעות פיזית וקירבה מרחבית באחת הערים הכי מלהיבות עם אוניברסיטה ברמה העליונה".

איש קשר:

Reem Dabat

[email protected]

למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר https://www.hw.ac.uk/research/facilities/centres/smart-construction.htm.

Reem Dabat

Heriot-Watt Dubai

+97145610323

[email protected]

 

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מותג הספורט הגלובלי המוערך בשווי מיליארדי דולרים, U.S. Polo Assn, זכה בפרסים והוקרה בינלאומיים בקטגוריות עסקיות, ספורט ותוכן.
U.S. Polo Assn.®, מותג הספורט הרשמי של United States Polo Association - איגוד הפולו של ארצות הברית (USPA), ממשיך לצבור תאוצה עולמית בשנת 2026, וזכה בסדרה של אותות והוקרה בולטים המשקפים את נוכחותו המתרחבת של המותג, את העמקת אמון הצרכנים ואת השפעתו הגוברת על תוכן וסיפור סיפורים המונעים על ספורט.

מאבו דאבי לאימולה: התרחבות בינלאומית של A2RL עם הופעת בכורה היסטורית במרוצים אוטונומיים במסלול האיטלקי האייקוני
המרוץ הבינלאומי הראשון של A2RL מסמן צעד משמעותי לקראת מיצוי שאיפתה להפוך לאלופה הבינלאומית הראשונה בעולם למכוניות מרוץ אוטונומיות לחלוטין

ביטגט משיקה את השנה השלישית של חודש המלחמה בהונאות עם דו"ח חדש על הונאות מרובות נכסים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את השנה השלישית של יוזמת חודש המלחמה בהונאות שלה עם פרסום דו"ח המלחמה בהונאות לשנת 2026 שכותרתו "התפתחות של הונאות בעידן מרובה הנכסים", שפותח בשיתוף פעולה עם חברת אבטחת הבלוקצ'יין SlowMist

נתוני PROSPER חדשים מדגימים את ההשפעה האמיתית של מוגמוליזומאב על תסמינים ואיכות חיים הקשורה לבריאות בחולי מיקוזיס פונגואידס ותסמונת סזארי
שיפורים משמעותיים קלינית בתסמיני העור שדווחו כבר בשבוע 4 ונמשכו לאורך תקופת המחקר בת 48 שבועות נתונים שהוצגו בכנס העולמי השישי ללימפומות עוריות במונטריאול, קנדה

Nyxoah - פרסום הנוגע להודעות שקיפות
בהתאם לסעיף 14 לחוק מ-2 במאי 2007 על שקיפות בעלי מניות גדולים, Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: (NYXH מודיעה כי קיבלה הודעות שקיפות כמפורט להלן.

EMGA הבטיחה מסגרת חוב ראשית בסך 15 מיליון דולר עבור CDB
Emerging Markets Global Advisory LLP (EMGA) הודיעה על סגירה מוצלחת של התקן חוב ראשי בסך 15 מיליון דולר עבור Citizens Development Business Finance PLC (CDB), מה שמהווה ציון דרך משמעותי לחיזוק המגזר הפיננסי של סרי לנקה ותמיכה בצמיחה בת קיימא.

ליגת הקפיצות המובילה (PJL) ו-McCarthy Jumping Team מכריזות על רכישה היסטורית
בעקבות רכישת קבוצה בשווי 50 מיליון דולר, McCarthy Jumping Team הופכת לקבוצת הבעלים הראשונה של PJL הרכישה ממחישה את האמון הרב של המשקיעים בעתיד קפיצות הראווה המקצועיות, כאשר עונת הבכורה המצופה לשנת 2027 תכלול 16 קבוצות שיתחרו ב־14 אירועים בינלאומיים.

סגן שליט שארג'ה סולטן בן אחמד השתתף בטקס הסיום של Media Master בספרד
שייח' סולטן בן אחמד בין סולטן אל קאסימי, סגן שליט שארג'ה ונשיא אוניברסיטת שארג'ה (UOS), הגיע ביום שישי לאוניברסיטת ברצלונה ונכח בטסט הסיום של המחזור הראשון של מסלול תואר שני למדעים בתחום יזמות המדיה והחידושים הדיגיטליים.

מועד אחרון לתביעה ייצוגית לניירות ערך נגד GPK
מועד אחרון לתביעה ייצוגית לניירות ערך נגד GPK: רוזן, חברה ותיקה, מעודדת משקיעים בחברת Graphic Packaging Holding עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב-6 ביולי בתביעה ייצוגית לניירות ערך – GPK

OPPOLIA משיקה מפעל מבוסס-בינה מלאכותית להרחבת הפריסה הגלובלית
OPPOLIA Home, חברת בת של OPPEIN Home Group Inc - יצרנית ארונות בהתאמה אישית מובילה בעולם, השיקה רשמית את מתקן הייצור החכם החדשני שלה, המשלב עיבוד אוטומטי מתקדם וטכנולוגיות מבוססות בינה מלאכותית.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI