דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנדרסן גלובל מתרחבת בהודו עם החברות של Nangia Andersen LLP
אנדרסן גלובל מתרחבת בהודו עם החברות של Nangia Andersen LLP
חיים נוי |  17/10/19 |  צפיות: 2708

אנדרסן גלובל מתרחבת בהודו עם החברות של Nangia Andersen LLP

סן פרנסיסקו, 17 באוקטובר 2019, (BUSINESS WIRE):

אנדרסן גלובל ממשיכה להרחיב את הנוכחות שלה במזרח, ומודיעה על ההוספה של חברה, חברה חדשה בהודו, Nangia Andersen LLP.

הופעת הבכורה של אנדרסן גלובל בהודו הייתה לפני יותר משנה כאשר Nangia Advisors LLP חתמה על הסכם לשיתוף פעולה עם האיגוד הבינ"ל. לחברה, אחת מהגדולות בהודו, יש 350+ אנשי מקצוע במשרדים במקומות רבים ברחבי המדינה, כולל נוידה, ניו דלהי, מומבאי, גורוגרם, בנגלורו, פונה, צ'נאי ודרדון.

במשך קרוב ל-38 שנים החברה סיפקה שירותים לחברות רב לאומיות עם אינטרסים בהודו באסטרטגיות כניסה, ארגון מחדש, מיסוי חוצה גבולות, תמחור העברות, ייעוץ מס, ליטיגציית מס, מיזוגים ורכישות, מע"מ ובנקאות השקעות במגוון רחב של מגזרים.

"אנדרסן גלובל ו-Nangia Andersen LLP מתאימות מבחינת ערכים ומחויבות לשקיפות, אמות מידה אתיות גבוהות, דיוק טכני ושירות איכותי ללקוחות. מצאנו סינרגיה מיידית עם אנשי המקצוע באנדרסן גלובל", אמר ראקש ננגיה, היו"ר של החברה החדשה. "הניסיון של האנשים שלנו והלקוחות שלנו עם אנדרסן גלובל בשנה האחרונה היה יוצא דופן ואנחנו גאים להיות עכשיו חברה חברה ולהמשיך לספק שירות יעיל, הטוב מסוגו ללקוחות שלנו ברחבי העולם".

"מהיום הראשון, ראקש והצוות שלו התאימו לארגון שלנו. אנחנו מכירים את הערכים שלהם, המחויבות ללקוחות שלהם ואנחנו יודעים שהם יישאו היטב את השם אנדרסן", אמר מרק וורסאץ, היו"ר של אנדרסן גלובל והמנכ"ל של אנדרסן.

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC, יש עכשיו יותר מ-4,500 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-153 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה שלה.

אנשי קשר

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Henley & Partners – ארגנטינה מכריזה על תוכנית חדשה לקבלת אזרחות באמצעות השקעה
מסגרת חדשה מוסיפה ממד משמעותי לתמונה המתפתחת של ניידות ההון באמריקה הלטינית, בעוד ארגנטינה פועלת למשוך הון בינלאומי, יזמים וכישרונות

YYForce מפעילה רובוט שירות אירוח במלון Aloft by Marriott Langkawi Pantai Tengah במלזיה
רובוט הנושא את המיתוג של YY Circle Malaysia מיישם את גישת החברה לשילוב כוח אדם אנושי ורובוטי בסביבת הפעילות של בית מלון

American Wave Machines הגישה תביעה בגין הפרת פטנט נגד WhiteWater West Industries
American Wave Machines, Inc. (AWM), חברת טכנולוגיית הגלישה העומדת מאחורי מתחמי הגלישה PerfectSwell® ברחבי העולם, הודיעה על הגשת תביעה בגין הפרת פטנט נגד WhiteWater West Industries, Ltd. (WhiteWater).

FREELANDER מתחילה את ההשקה הבינלאומית שלה במזרח התיכון
מותג FREELANDER, שפותח במשותף על ידי JLR ו-Chery, מציב את המזרח התיכון במוקד ההשקה הבינלאומית שלו, ומציג את הגרסה הבינלאומית בעלת הגה שמאלי של דגם ה-FREELANDER 8 במסגרת אירוע ההשקה העולמי של המותג באבו דאבי.

ALIF Holding מניחה את אבן הפינה לשלב הראשון של הפארק התעשייתי באום אל קוויין
קבוצת ALIF Holding, הזרוע התעשייתית של חברת Robo.ai (נאסד"ק: AIIO), קיימה ב-25 בספטמבר את טקס הנחת אבן הפינה לשלב הראשון של הפארק התעשייתי של הקבוצה באום אל קוויין.

אנדרסן גלובל מחזקת את הנוכחות המשפטית שלה בפקיסטן באמצעות פירמה חברה חדשה סן פרנסיסקו, 2 באוקטובר 2026, (BUSINESS WIRE): Andersen Global מחזקת את הנוכחות המשפטית שלה בפקיסטן, כאשר Samdani & Qureshi, מ
Andersen Global מחזקת את הנוכחות המשפטית שלה בפקיסטן, כאשר Samdani & Qureshi, משרד המשתף פעולה עם הארגון מאז 2021, משנה את שמו ל-Andersen Legal in Pakistan והופך למשרד החבר החדש ביותר המצטרף לארגון

דו"ח של Templafy מצא ש-95% מעובדי הידע עורכים מסמכים שנוצרו בידי בינה מלאכותית לפני שהם מוכנים לשימוש עסקי
כמעט מחצית מהעובדים בארה"ב ובבריטניה מציינים כי בחינת מסמכים עסקיים שנוצרו באמצעות בינה מלאכותית עשויה להותיר מעט מאוד חיסכון ממשי בזמן

Nift מינתה את גיא גונן, מנהל תחום הבינה המלאכותית הקודם של Taboola, להוביל את מרכז הבינה המלאכותית החדש בישראל
Nift, פלטפורמת הטכנולוגיה המסייעת לעסקים להודות ללקוחותיהם עם מתנות בהתאמה אישית החושפות אותם למותגים חדשים, הודיעה היום על השקת מרכז בינה מלאכותית בישראל ועל מינויו של גיא גונן למנהל תחום הבינה המלאכותית.

CompoSecure פתחה מרכז עיצוב חדש בלונדון כדי לענות על הביקוש הבינלאומי הגובר לכרטיסי מתכת יוקרתיים
סטודיו חדש ללקוחות, הממוקם במרחק צעדים ספורים מטאואר ברידג', מאפשר למנפיקים לעצב, לבחון, להפיק דוגמאות ולשכלל תוכניות של כרטיסי מתכת – בזמן אמת ובאופן אישי

MidOcean משלימה גיוס הון ל-2026 ומבטיחה התחייבויות הון בסך למעלה מ-4 מיליארד דולר להאצת אסטרטגיית הצמיחה הגלובלית בתחום ה-LNG
MidOcean Energy, חברת גז טבעי נוזלי (LNG) שהוקמה ומנוהלת על ידי EIG, הודיעה היום על השלמת גיוס ההון שלה לשנת 2026, שבמסגרתו הבטיחה התחייבויות הון בהיקף של יותר מ-4 מיליארד דולר, הכוללות התחייבויות שהושלמו והתחייבויות שטרם הושלמו במהלך 12 החודשים האחרונים, ממשקיעים אסטרטגיים ומוסדיים חדשים, וכן השקעות המשך משמעותיות מצד משקיעים קיימים
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI