דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים WeWork מודיעה על השלמת מימון של 1.5 מיליארד דולר מקבוצת סופטבנק; השינויים במועצת המנהלים ובמימשל נכנסו לתוקף
WeWork מודיעה על השלמת מימון של 1.5 מיליארד דולר מקבוצת סופטבנק; השינויים במועצת המנהלים ובמימשל נכנסו לתוקף
חיים נוי 31/10/19 |  צפיות: 3069

WeWork מודיעה על השלמת מימון של 1.5 מיליארד דולר מקבוצת סופטבנק; השינויים במועצת המנהלים ובמימשל נכנסו לתוקף

ניו יורק וטוקיו, 30 באוקטובר 2019, (BUSINESS WIRE):

The We Company ו­‑SoftBank Group Corp. ("סופטבנק") הודיעו היום ש-WeWork קיבלה מימון של 1.5 מיליארד דולר, שהיה האצה של התחייבות התשלום הקיימת, שאושרה על ידי בעלי המניות של WeWork במחיר של $11.60 למניה. בקשר למימון של 1.5 מיליארד דולר מסופטבנק, כמה שינויים במימשל נכנסו לתוקף היום, כולל שינוי מבני של מועצת המנהלים של WeWork.

כפי שכבר נמסר, התשלום של 1.5 מיליארד דולר והשינויים במימשל הם חלק מהסכם עם WeWork שאושר עכשיו על ידי בעלי המניות של WeWork, ולפיו סופטבנק תספק מימון משמעותי לחברה. חבילת המימון כוללת מימון באמצעות חוב חדש של 5 מיליארד דולר.

"המימון של 1.5 מיליארד דולר ש-WeWork קיבלה היום מסופטבנק ממצב את החברה לעתיד ומדגיש את האמון הרב של סופטבנק בחברה", אמר מרסלו קלאורה, יו"ר פעיל של מועצת המנהלים של WeWork. "WeWork מובילה את החדשנות בענף של טריליוני דולרים, וחבילת המימון הזאת מאפשרת לחברה להאיץ את המסלול לרווחיות ויצירת תזרים מזומנים חופשי. ברצוני להודות להנהלה, לכל הצוות של WeWork, החברים שלנו, בעלי הנכסים והקהילות ברחבי העולם על התמיכה והמסירות המתמשכות שלהם".

קלאורה הוסיף: "ההשקעה מתוך שכנוע עמוק של סופטבנק מגיעה עם תמיכה אופרטיבית וגם מימשל משופר. אחרי הרחבת המקומות במועצת המנהלים שלנו אנחנו צופים שנמנה שני דירקטורים נוספים בעתיד הקרוב".

בכפוף להסכם שנמסר עליו בעבר עם WeWork וההשלמה של ההתחייבות המואצת לתשלום 1.5 מיליארד דולר, כמה שינויים במימשל נכנסים לתוקף מיידי. מועצת המנהלים של WeWork עברה שינוי מבני והיא כוללת 10 חברים, שבתחילה הם:

  • חמישה דירקטוריםשימנו סופטבנק או SoftBank Vision Fund, והם רון פישר, מרסלו קלאורה, סטיבן לנגמן ושניים אחרים ששמםיימסר במועד מאוחר יותר;
  • שני דירקטוריםשימנו BenchmarkCapital ו-Hony Capital, והם ברוס דנליבי וג'ון ז'או, בהתאמה.
  • שני דירקטוריםשלא קשורים ל-WeWork,והם ג'ף סיין ומארק שוורץ.
  • ודירקטור אחדמהוועדה המיוחדת של מועצת המנהלים, ליו פרנקפורט.

שינויים אחרים במימשל שנכנסים לתוקף היום:

  • מרסלו קלאורהמונה היום ליו"ר פעיל של מועצת המנהלים.
  • אדם נוימן הפךלמשקיף במועצת המנהלים, ומועצת המנהלים קיבלה את השליטה על כוח ההצבעה שלהמניות שלו.

אודות קבוצת סופטבנק

קבוצת סופטבנק היא שחקנית טכנולוגיות גלובלית ששואפת להניע את מהפיכת המידע. קבוצת סופטבנק כוללת את חברת ההחזקות SoftBank Group Corp. (TOKYO: 9984) ותיק החברות הגלובלי שלה, שכולל ספקי טכנולוגיות של תקשורת מתקדמת, שירותי אינטרנט, בינה מלאכותית, רובוטיקה חכמה, האינטרנט של הדברים ואנרגיה נקייה. בספטמבר 2016 Arm Limited, החברה המובילה בעולם בקניין רוחני של שבבים, הצטרפה לקבוצת סופטבנק. SoftBank Group Corp. מושקעת ב-SoftBank Vision Fund, שמתכוונת להשקיע עד 100 מיליארד דולר בעסקים ובטכנולוגיות הגלובליים שלדעת SoftBank Vision Fund יאפשרו את השלב הבא של מהפיכת המידע. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר https://group.softbank/en/.

אודות WeWork

WeWork מספקת לחבריה ברחבי העולם שטח, קהילה ושירותים באמצעות שירותים פיזיים ווירטואליים. המשימה שלה היא ליצור עולם שבו אנשים עובדים כדי ליצור חיים, לא רק למחייתם. נכון לרבעון השני של 2019, היו ל-WeWork 528 אתרים ביותר מ-111 ערים ו-29 מדינות. 527,000 החברים שלנו מייצגים עסקים גלובליים בענפים רבים, כולל 38% מרשימת Global Fortune 500. אנחנו מחויבים לספק לחברים שלנו ברחבי העולם יום טוב יותר בעבודה תמורת פחות.

אנשי קשר

SoftBank
[email protected]
+81 3 6889 2300

או

Ben Spicehandler / Emily Claffey / Hannah Dunning
Sard Verbinnen & Co
212.687.8080

WeWork
Gwen Rocco / Erin Clark
[email protected]

או

Joele Frank / Meaghan Repko
Joele Frank, Wilkinson Brimmer Katcher
212.355.4449

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית BUSINESS WIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ניקסואה מכריזה על תוצאות ראשוניות לרבעון השני של 2026
המשך המומנטום בהשקה בארה"ב מוביל להכנסות נטו גלובליות ראשוניות של 7.7 מיליון אירו ברבעון השני.

Anaqua מחדשת את השותפות עם Sony לקידום חדשנות בתחום הקניין הרוחני
Anaqua, הספקית המובילה של פתרונות ושירותים טכנולוגיים לניהול חדשנות וקניין רוחני (IP), הודיעה היום על חידוש השותפות שלה עם Sony Group Corporation.

Bitget משדרגת את מסגרת המסחר המוסדית שלה כדי להעצים את השלב הבא של השוקים המבוססים על ריבוי נכסים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הציגה מסגרת תמחור מוסדית משודרגת עבור התוכניות PRO ו-Liquidity Incentive שלה. מסגרת זו משפרת את עלויות המסחר, תמריצי הנזילות ומבנה השוק בשוקי הקריפטוגרפיה והפיננסים המסורתיים.

Hesab בוחרת ב-Movement כשכבת סליקה בלעדית של מטבעות יציבים עבור הבנק במשמורת עצמית הגלובלי שלה
שיתוף הפעולה מהווה אבן דרך בפריסת תשתית הסליקה למטבעות יציבים של Movement, ומעניק למשתמשי Hesab בלמעלה מ-160 מדינות בעלות אמיתית על כספם – לראשונה אי-פעם.

המחלקה הפרטית של השייח' מוחמד בן ח'אלד אל נהיאן משקיעה ב-MidOcean Energy ומקימה שותפות אסטרטגית עם EIG
המחלקה הפרטית של שייח' מוחמד בן ח'אלד אל נהיאן ("המחלקה הפרטית") התחייבה להשקיע 1.13 מיליארד דולר ב-MidOcean Energy ("MidOcean" או "החברה"), חברת גז טבעי נוזלי (LNG) אשר נוסדה ומנוהלת על ידי EIG.

בית הספר למנהל עסקים של לונדון מכריז על קבלת תרומה של 25 מיליון ליש"ט מקרן דיוויד ומולי פיוט ומדיוויד ומולי פיוט
בית הספר למנהל עסקים של לונדון (London Business School - LBS) הודיע היום על קבלת תרומה של 25 מיליון ליש"ט מקרן דיוויד ומולי פיוט ומדיוויד ומולי פיוט.

מפסולת פלסטיק ועד עטיפות שוקולד: LYB ו-Mondelez משתפות פעולה בפיתוח אריזות גמישות עבור החטיף Marabou שמקורן בפלסטיק ממוחזר
LyondellBasell (NYSE: LYB), מובילה גלובלית בתחום הכימיקלים, הכריזה על פתרון אריזה גמיש וחדשני לחטיפי השוקולד Marabou, שפותח בשיתוף פעולה עם Mondelez International, Amcor, Taghleef Industries וחברות מרכזיות אחרות בתעשייה

LIFEPODS חושפת את קפסולות ההישרדות מהדור הבא שלה בתערוכות VivaTech ו-Eurosatory 2026
Momentum Technologies, חברת דיפטק צרפתית המתמחה בפתרונות הגנה והישרדות בסיכונים גדולים, חשפה באופן רשמי את הקפסולות LIFEPODS שלה בגרסת 2026 של התערוכות VivaTech (Innovation Gallery, 17-20 ביוני) ו-Eurosatory (אולם 5B, דוכן E150, 15-18 ביוני).

VertiGIS Neo נכנסת לשלב הבא ומניעה תהליכי עבודה גיאו-מרחביים בזמן אמת המבוססים על בינה מלאכותית.
היכולות של VertiGIS Neo המבוססות על בינה מלאכותית יוצגו בכנס המשתמשים של Esri, שייערך בסן דייגו בין ה-13 ל-17 ביולי.

אזטיק מקדמת את דיוויד אולפסון, דני מייג'ור ואונסון צ'וי לשותפים
Aztiq הודיעה היום על קידומם של דיוויד אולפסון, דני מייג'ור ואונסון צ'וי לשותפים, כהוקרה על תרומתם המשמעותית לצמיחה, לפעילויות ההשקעה וליצירת הערך ארוך הטווח של Aztiq במערכת הבריאות.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI