דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים WeWork מודיעה על השלמת מימון של 1.5 מיליארד דולר מקבוצת סופטבנק; השינויים במועצת המנהלים ובמימשל נכנסו לתוקף
WeWork מודיעה על השלמת מימון של 1.5 מיליארד דולר מקבוצת סופטבנק; השינויים במועצת המנהלים ובמימשל נכנסו לתוקף
חיים נוי 31/10/19 |  צפיות: 2851

WeWork מודיעה על השלמת מימון של 1.5 מיליארד דולר מקבוצת סופטבנק; השינויים במועצת המנהלים ובמימשל נכנסו לתוקף

ניו יורק וטוקיו, 30 באוקטובר 2019, (BUSINESS WIRE):

The We Company ו­‑SoftBank Group Corp. ("סופטבנק") הודיעו היום ש-WeWork קיבלה מימון של 1.5 מיליארד דולר, שהיה האצה של התחייבות התשלום הקיימת, שאושרה על ידי בעלי המניות של WeWork במחיר של $11.60 למניה. בקשר למימון של 1.5 מיליארד דולר מסופטבנק, כמה שינויים במימשל נכנסו לתוקף היום, כולל שינוי מבני של מועצת המנהלים של WeWork.

כפי שכבר נמסר, התשלום של 1.5 מיליארד דולר והשינויים במימשל הם חלק מהסכם עם WeWork שאושר עכשיו על ידי בעלי המניות של WeWork, ולפיו סופטבנק תספק מימון משמעותי לחברה. חבילת המימון כוללת מימון באמצעות חוב חדש של 5 מיליארד דולר.

"המימון של 1.5 מיליארד דולר ש-WeWork קיבלה היום מסופטבנק ממצב את החברה לעתיד ומדגיש את האמון הרב של סופטבנק בחברה", אמר מרסלו קלאורה, יו"ר פעיל של מועצת המנהלים של WeWork. "WeWork מובילה את החדשנות בענף של טריליוני דולרים, וחבילת המימון הזאת מאפשרת לחברה להאיץ את המסלול לרווחיות ויצירת תזרים מזומנים חופשי. ברצוני להודות להנהלה, לכל הצוות של WeWork, החברים שלנו, בעלי הנכסים והקהילות ברחבי העולם על התמיכה והמסירות המתמשכות שלהם".

קלאורה הוסיף: "ההשקעה מתוך שכנוע עמוק של סופטבנק מגיעה עם תמיכה אופרטיבית וגם מימשל משופר. אחרי הרחבת המקומות במועצת המנהלים שלנו אנחנו צופים שנמנה שני דירקטורים נוספים בעתיד הקרוב".

בכפוף להסכם שנמסר עליו בעבר עם WeWork וההשלמה של ההתחייבות המואצת לתשלום 1.5 מיליארד דולר, כמה שינויים במימשל נכנסים לתוקף מיידי. מועצת המנהלים של WeWork עברה שינוי מבני והיא כוללת 10 חברים, שבתחילה הם:

  • חמישה דירקטוריםשימנו סופטבנק או SoftBank Vision Fund, והם רון פישר, מרסלו קלאורה, סטיבן לנגמן ושניים אחרים ששמםיימסר במועד מאוחר יותר;
  • שני דירקטוריםשימנו BenchmarkCapital ו-Hony Capital, והם ברוס דנליבי וג'ון ז'או, בהתאמה.
  • שני דירקטוריםשלא קשורים ל-WeWork,והם ג'ף סיין ומארק שוורץ.
  • ודירקטור אחדמהוועדה המיוחדת של מועצת המנהלים, ליו פרנקפורט.

שינויים אחרים במימשל שנכנסים לתוקף היום:

  • מרסלו קלאורהמונה היום ליו"ר פעיל של מועצת המנהלים.
  • אדם נוימן הפךלמשקיף במועצת המנהלים, ומועצת המנהלים קיבלה את השליטה על כוח ההצבעה שלהמניות שלו.

אודות קבוצת סופטבנק

קבוצת סופטבנק היא שחקנית טכנולוגיות גלובלית ששואפת להניע את מהפיכת המידע. קבוצת סופטבנק כוללת את חברת ההחזקות SoftBank Group Corp. (TOKYO: 9984) ותיק החברות הגלובלי שלה, שכולל ספקי טכנולוגיות של תקשורת מתקדמת, שירותי אינטרנט, בינה מלאכותית, רובוטיקה חכמה, האינטרנט של הדברים ואנרגיה נקייה. בספטמבר 2016 Arm Limited, החברה המובילה בעולם בקניין רוחני של שבבים, הצטרפה לקבוצת סופטבנק. SoftBank Group Corp. מושקעת ב-SoftBank Vision Fund, שמתכוונת להשקיע עד 100 מיליארד דולר בעסקים ובטכנולוגיות הגלובליים שלדעת SoftBank Vision Fund יאפשרו את השלב הבא של מהפיכת המידע. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר https://group.softbank/en/.

אודות WeWork

WeWork מספקת לחבריה ברחבי העולם שטח, קהילה ושירותים באמצעות שירותים פיזיים ווירטואליים. המשימה שלה היא ליצור עולם שבו אנשים עובדים כדי ליצור חיים, לא רק למחייתם. נכון לרבעון השני של 2019, היו ל-WeWork 528 אתרים ביותר מ-111 ערים ו-29 מדינות. 527,000 החברים שלנו מייצגים עסקים גלובליים בענפים רבים, כולל 38% מרשימת Global Fortune 500. אנחנו מחויבים לספק לחברים שלנו ברחבי העולם יום טוב יותר בעבודה תמורת פחות.

אנשי קשר

SoftBank
[email protected]
+81 3 6889 2300

או

Ben Spicehandler / Emily Claffey / Hannah Dunning
Sard Verbinnen & Co
212.687.8080

WeWork
Gwen Rocco / Erin Clark
[email protected]

או

Joele Frank / Meaghan Repko
Joele Frank, Wilkinson Brimmer Katcher
212.355.4449

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית BUSINESS WIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
GITEX 2025: הצלחה של אבטחת בסייבר בת אומדן על ידי Genians ו-RASInfotech באמצעות NAC, ‏EDR, ו-Universal ZTNA
Genians, הגוף המוביל בקוריאה בתחום בקרת גישה לרשת (NAC) וכן זיהוי ומענה בנקודת הקצה (EDR), מניעה את תהליך ההתפתחות כלפי גישת רשת אוניברסלית עם אפס אמון (ZTNA). Genians בשיתוף עם RASInfotech, המפיצה שלה באזור MEA, הציגה ב-GITEX 2025, תוך המשך השותפות שעיצבה את האבטחה הארגונית באזור.

Squawka מנתחת את ביצועי מועדוני הפרמייר ליג באנגליה לפי ההישגים שלהם לאחר פגרות בינלאומיות
Squawka פרסמה ניתוח מבוסס נתונים שבודק באופן עמוק את ביצועי מועדוני הפרמייר ליג במשחק הליגה הראשון שלהם מיד לאחר פגרות בינלאומיות (מאוקטובר 2020 ועד היום), ומגלה כי מנצ'סטר סיטי וליברפול הם המועדונים הבולטים בחמש השנים האחרונות, בעוד אברטון נמצאת בתחתית הטבלה.

Hammerspace בוחרת ב-Xsight Labs E1 800G DPU לפיתוח ארכיטקטורת רשת שטוחה ופתוחה עבור אחסון חם של AI
הארכיטקטורה החדשה מונעת את הצורך בשרתים מהסוג הישן, מוזילה משמעותית את עלות הבעלות הכוללת של אחסון נתונים ומאפשרת ביצועי אחסון מלאים במהירות 800Gbps במסלול GPU-to-flash עבור מתקני ה-AI התובעניים ביותר עם צריכת הספק בקנה מידה של ג’יגה וואטים

CyberArk מקבלת הכרה מטעם Gartner® Magic Quadrant™ לשנת 2025 על ניהול גישה באמצעות הרשאות
CyberArk מקבלת הכרה כחברה המובילה זו הפעם השביעית ברציפות. · CyberArk סבורה כי ההכרה נותנת דגש על חזון החברה ועל חדשנות בשוק ה-PAM. · CyberArk Identity Security Platform שומרת על אבטחת כל הזהויות באמצעות בקרת הרשאות מודרנית.

Xsight Labs ו-Cyber Forza חוברות לאספקה של פתרונות סייבר מהפכניים עבור AI ותשתית ענן
שיתוף הפעולה משלב את פלטפורמת התוכנה לפעילות בינה מלאכותית בסייבר, Forza, עם מתג X2 Ethernet 12.8T SDN של Xsight Labs ושבבי E1 800G DPU Edge Server לביצועי רשת חסרי מתחרים, לייעול המערכת ולמדרוג השירות עבור הדור הבא של תשתית קצה ו-AI.

ExaGrid מכריזה על תכונות חדשות עבור MSPs בגרסה 7.4.0
"מעקב אחר נתונים לפי חלוקה" ו-"התאוששות מכופרות לפי חלוקה" הן חלק התכונות החדשות שזמינות

Lyten משלימה את רכישת מתקן הייצור של Northvolt BESS בפולין
Lyten הכריזה כי השלימה את רכישת Northvolt Dwa בגדנסק, פולין. מדובר במתקן הגדול באירופה ביותר לייצור מערכות אחסון אנרגיה בסוללות (BESS). · Lyten תחדש את הייצור באופן מידי וכן את פיתוח המוצרים מ-Northvolt Dwa ותתמקד במכירות לפני תום השנה.

עדכון: SINTX מחזקת את תיק הפיתוחים למניעת זיהומים עם פטנט אמריקני חדש המכסה שוק אנטי-פתוגני בשווי 30 מיליארד דולר
פטנט אמריקאי חדש מחזק את היתרון התחרותי ומאפשר הזדמנויות רישוי ומוצרים רחבים יותר בשווקי מפתח

קבוצת Multiply מודיעה על תוכניות לרכישת 2PointZero ו-Ghitha Holding באמצעות עסקת החלפת מניות
הרכישה המוצעת היא חלק מהאסטרטגיה הרחבה יותר של קבוצת Multiply לבניית קנה מידה, ושיפור סינרגיות של תיק ההשקעות והגדלת ערך לטווח ארוך.

CGTN: פנג לי-יואן קוראת ליצירת הזדמנויות נוספות לנשים, נערות באמצעות טכנולוגיה
CGTN פרסמה מאמר על פנג לי-יואן, רעייתו של נשיא סין שי ג'ינפינג והשליחה המיוחדת של אונסק"ו לקידום חינוך נערות ונשים, ותת-מזכ"ל האו"ם ומנכ"לית UN Women סימה באהוס, שהשתתפו בתערוכה המציגה את התקדמותה של סין בהעצמה דיגיטלית וחכמה לנשים ונערות בבייג'ינג.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI