דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים WeWork מודיעה על השלמת מימון של 1.5 מיליארד דולר מקבוצת סופטבנק; השינויים במועצת המנהלים ובמימשל נכנסו לתוקף
WeWork מודיעה על השלמת מימון של 1.5 מיליארד דולר מקבוצת סופטבנק; השינויים במועצת המנהלים ובמימשל נכנסו לתוקף
חיים נוי |  31/10/19 |  צפיות: 3281

WeWork מודיעה על השלמת מימון של 1.5 מיליארד דולר מקבוצת סופטבנק; השינויים במועצת המנהלים ובמימשל נכנסו לתוקף

ניו יורק וטוקיו, 30 באוקטובר 2019, (BUSINESS WIRE):

The We Company ו­‑SoftBank Group Corp. ("סופטבנק") הודיעו היום ש-WeWork קיבלה מימון של 1.5 מיליארד דולר, שהיה האצה של התחייבות התשלום הקיימת, שאושרה על ידי בעלי המניות של WeWork במחיר של $11.60 למניה. בקשר למימון של 1.5 מיליארד דולר מסופטבנק, כמה שינויים במימשל נכנסו לתוקף היום, כולל שינוי מבני של מועצת המנהלים של WeWork.

כפי שכבר נמסר, התשלום של 1.5 מיליארד דולר והשינויים במימשל הם חלק מהסכם עם WeWork שאושר עכשיו על ידי בעלי המניות של WeWork, ולפיו סופטבנק תספק מימון משמעותי לחברה. חבילת המימון כוללת מימון באמצעות חוב חדש של 5 מיליארד דולר.

"המימון של 1.5 מיליארד דולר ש-WeWork קיבלה היום מסופטבנק ממצב את החברה לעתיד ומדגיש את האמון הרב של סופטבנק בחברה", אמר מרסלו קלאורה, יו"ר פעיל של מועצת המנהלים של WeWork. "WeWork מובילה את החדשנות בענף של טריליוני דולרים, וחבילת המימון הזאת מאפשרת לחברה להאיץ את המסלול לרווחיות ויצירת תזרים מזומנים חופשי. ברצוני להודות להנהלה, לכל הצוות של WeWork, החברים שלנו, בעלי הנכסים והקהילות ברחבי העולם על התמיכה והמסירות המתמשכות שלהם".

קלאורה הוסיף: "ההשקעה מתוך שכנוע עמוק של סופטבנק מגיעה עם תמיכה אופרטיבית וגם מימשל משופר. אחרי הרחבת המקומות במועצת המנהלים שלנו אנחנו צופים שנמנה שני דירקטורים נוספים בעתיד הקרוב".

בכפוף להסכם שנמסר עליו בעבר עם WeWork וההשלמה של ההתחייבות המואצת לתשלום 1.5 מיליארד דולר, כמה שינויים במימשל נכנסים לתוקף מיידי. מועצת המנהלים של WeWork עברה שינוי מבני והיא כוללת 10 חברים, שבתחילה הם:

  • חמישה דירקטוריםשימנו סופטבנק או SoftBank Vision Fund, והם רון פישר, מרסלו קלאורה, סטיבן לנגמן ושניים אחרים ששמםיימסר במועד מאוחר יותר;
  • שני דירקטוריםשימנו BenchmarkCapital ו-Hony Capital, והם ברוס דנליבי וג'ון ז'או, בהתאמה.
  • שני דירקטוריםשלא קשורים ל-WeWork,והם ג'ף סיין ומארק שוורץ.
  • ודירקטור אחדמהוועדה המיוחדת של מועצת המנהלים, ליו פרנקפורט.

שינויים אחרים במימשל שנכנסים לתוקף היום:

  • מרסלו קלאורהמונה היום ליו"ר פעיל של מועצת המנהלים.
  • אדם נוימן הפךלמשקיף במועצת המנהלים, ומועצת המנהלים קיבלה את השליטה על כוח ההצבעה שלהמניות שלו.

אודות קבוצת סופטבנק

קבוצת סופטבנק היא שחקנית טכנולוגיות גלובלית ששואפת להניע את מהפיכת המידע. קבוצת סופטבנק כוללת את חברת ההחזקות SoftBank Group Corp. (TOKYO: 9984) ותיק החברות הגלובלי שלה, שכולל ספקי טכנולוגיות של תקשורת מתקדמת, שירותי אינטרנט, בינה מלאכותית, רובוטיקה חכמה, האינטרנט של הדברים ואנרגיה נקייה. בספטמבר 2016 Arm Limited, החברה המובילה בעולם בקניין רוחני של שבבים, הצטרפה לקבוצת סופטבנק. SoftBank Group Corp. מושקעת ב-SoftBank Vision Fund, שמתכוונת להשקיע עד 100 מיליארד דולר בעסקים ובטכנולוגיות הגלובליים שלדעת SoftBank Vision Fund יאפשרו את השלב הבא של מהפיכת המידע. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר https://group.softbank/en/.

אודות WeWork

WeWork מספקת לחבריה ברחבי העולם שטח, קהילה ושירותים באמצעות שירותים פיזיים ווירטואליים. המשימה שלה היא ליצור עולם שבו אנשים עובדים כדי ליצור חיים, לא רק למחייתם. נכון לרבעון השני של 2019, היו ל-WeWork 528 אתרים ביותר מ-111 ערים ו-29 מדינות. 527,000 החברים שלנו מייצגים עסקים גלובליים בענפים רבים, כולל 38% מרשימת Global Fortune 500. אנחנו מחויבים לספק לחברים שלנו ברחבי העולם יום טוב יותר בעבודה תמורת פחות.

אנשי קשר

SoftBank
[email protected]
+81 3 6889 2300

או

Ben Spicehandler / Emily Claffey / Hannah Dunning
Sard Verbinnen & Co
212.687.8080

WeWork
Gwen Rocco / Erin Clark
[email protected]

או

Joele Frank / Meaghan Repko
Joele Frank, Wilkinson Brimmer Katcher
212.355.4449

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית BUSINESS WIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
הודעה למשקיעי XTIA
הודעה למשקיעי XTIA: משרד רוזן עורכי הדין מזכיר למשקיעי XTI Aerospace, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, כי המועד האחרון להגשת בקשה לשמש כתובע המרכזי בתביעה ייצוגית בניירות ערך הוא ה-27 באוקטובר 2026

הודעה למשקיעי UWMC
הודעה למשקיעי UWMC: משרד רוזן עורכי דין מזכיר למשקיעי UWM Holdings Corporation שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, כי המועד האחרון להגשת בקשה לשמש כתובע המרכזי בתביעה ייצוגית בניירות ערך הוא ה-13 באוקטובר 2026

מדריך מישלן דובאי מציין את המהדורה החמישית שלו עם מבחר שכמעט הכפיל את עצמו מאז ההשקה
מסעדת Orfali Bros זוכה לשדרוג ומקבלת שני כוכבי מישלן, בעוד שהמסעדות הקיימות בדובאי המחזיקות בשלושה ובשני כוכבי מישלן שומרות על מעמדן. · KIGO ו-Birch מצטרפים לראשונה למבחר עם כוכב מישלן אחד

GTC Prime משתפת פעולה עם Centroid Solutions לאספקת נזילות למגוון נכסים באמצעות CS 360 Bridge
GTC Prime, ספקית של פתרונות נזילות מוסדיים, הודיעה על שותפות אסטרטגית עם Centroid Solutions, ספקית פינטק גלובלית המפעילה את מערכת האקוסיסטם One-Centroid.

קוריה משקיעה 28 מיליון דולר בייצור רכיבים פעילים (API) סטריליים
Curia Global, Inc. (קוריה), ארגון מוביל גלובלי למחקר, פיתוח וייצור לפי חוזים (CDMO), הודיעה היום על השקעה אסטרטגית להרחבת יכולות הייצור שלה של רכיבים פעילים פרמצבטיים (API) סטריליים – הן עבור מוצרים סטרואידיים והן עבור מוצרים שאינם סטרואידיים – באתר החברה בוואיאדוליד, ספרד. ההרחבה צפויה להסתיים ברבעון הרביעי של שנת 2028.

בית משפט בנבדה מסיר הגבלה ומאפשר ל-EESystem לשתף הקלטה של ​​פגישה מנובמבר 2024
הצו מ-25 בספטמבר 2026 מבטל את ההגבלה על שיתוף ההקלטה. ההליך המשפטי העיקרי נמשך

קבוצת EBC Financial בתערוכת iFX EXPO Asia 2026 תעסוק בשווקים, טכנולוגיה ושיח בתעשייה
EBC תציג מבט מעמיק יותר על כמה מהפיתוחים החדשים ביותר שלה ותחלוק חדשות בנוגע ל-EBC Group Foundation

מועד אחרון בנוגע ל- HDB
מועד אחרון בנוגע ל- HDB: רוזן, יועץ משפטי גלובלי למשקיעים, קורא למשקיעי HDFC Bank Limited שספגו הפסדים העולים על 100 אלף דולר להבטיח ייצוג משפטי לפני המועד האחרון והחשוב ב-13 באוקטובר בתביעה ייצוגית בניירות– HDB

YYForce פותחת מרכז רובוטיקה בסינגפור לקידום אימון ופריסת רובוטי שירות דמויי אדם
אבן דרך אסטרטגית: פתיחה רשמית של מרכז ההדרכה, הנתונים והחוויה לרובוטיקה בסינגפור לאמון רובוטים דמויי אדם, בדיקות תהליכי עבודה והדגמות ללקוחות.

גרדיאנט מרחיבה את הפעילות בהודו עם הנהגה חדשה, חמישה חוזים חדשים והגדלת הצוות ב-40%
הודו בונה את המפעלים שעומדים בבסיסה של כלכלת הבינה המלאכותית, וכל אחד מהם פועל על מים. כיום, Gradiant, שכבת המים של כלכלת הבינה המלאכותית, הכריזה על סדרה של נקודות ציון חשובות המחזקות את מעמדה בהודו: דירקטור מנהל חדש לארץ, חמישה חוזי בנייה חדשים בתחום המוליכים למחצה, הלוחות המודפסים (PCB) וייצור סולארי, וכן תוכניות להגדלת צוות החברה בהודו בשיעור של למעלה מ-40 אחוזים השנה.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI