דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים DoiT International מודיעה על השקעה על ידי צ'רלסבנק
DoiT International מודיעה על השקעה על ידי צ'רלסבנק
חיים נוי 03/11/19 |  צפיות: 5677

DoiT International מודיעה על השקעה על ידי צ'רלסבנק

בוסטון, 1 בנובמבר 2019, (GLOBE NEWSWIRE) :

DoiT International , ספקית מובילה של תוכנה קניינית למיטוב והפעלה של עננים ציבוריים ומומחיות בעננים ציבוריים, הודיעה היום ש-Charlesbank Technology Opportunities Fund, קרן שמנוהלת על ידי Charlesbank Capital Partners, יחד עם משקיעים קשורים, השקיעו יותר מ-100 מיליון דולר בחברה. דואיט בדרך להגדיל ביותר מכפליים את ההכנסות ב-2019, וההשקעה הזאת תאפשר לחברה להשקיע בפלטפורמת התוכנה שלה, להגדיל את צוות ארכיטקטי הענן הגלובלי שלה, להגדיל את הנוכחות שלה בצפון אמריקה ואירופה ולבצע רכישות אסטרטגיות. לפני ההשקעה הזאת דואיט לא לקחה שום השקעה חיצונית.

המוצרים של דואיט נותנים ערך רב לבסיס לקוחות הטכנולוגיה הגדל שלה, מספקים תמיכה לעומסי עבודה בעננים ציבוריים עם דרישות מורכבות כגון התקנות Kubernetes רב ענניות, נתונים וניתוחים בזמן אמת ובינת מכונות. פלטפורמת התוכנה שלה משתמשת בלמידת מכונה כדי לאפשר ללקוחות להתאים את הגודל של עומסי עבודה ולמטב את ההוצאה שלהם על עננים ציבוריים אצל כל אחד משלושת הספקים הגדולים של עננים ציבוריים. הפתרון של דואיט חוסך עלויות באופן משמעותי ללקוחות בתוך 90 יום מהצטרפותם, והייעוץ ההנדסי של החברה עוזר ללקוחות לתכנן יישומים והתקנות באופן מיטבי בסביבות מרובות עננים. דואיט הוקמה ב-2011 ויש לה משרדים בתל אביב, סן פרנסיסקו, ניו יורק, אוסטין ולונדון.

"המטרה שלנו היא לעזור ללקוחות לרתום את הכוח של טכנולוגיות העננים הציבוריים באופן הכי יעיל, ולשחרר את המשאבים שלהם להשקעה בהספקת המוצרים הטובים ביותר ללקוחות שלהם", אמר מייסד דואיט ואדים סולוביי. "ההשקעה הזאת של צ'רלסבנק תאפשר לנו להאיץ את הפיתוח של היכולות הרב ענניות של הפלטפורמה שלנו ותמיכה בשלוש הפלטפורמות הגדולות של עננים ציבוריים".

יואב תוסיה-כהן, מנכ"ל ומייסד שותף של דואיט, הוסיף: "ההודעה של היום היא אבן דרך גדולה במסענו כשאנו בונים את דואיט לחברה גלובלית. אנחנו שמחים להיות שותפים של צ'רלסבנק, שמתואמת מאוד עם החזון שלנו ותעזור לנו להרחיב את הנוכחות שלנו בעולם, ולספק ליותר חברות את הפתרונות שלנו".

"דואיט בנתה פתרון מרשים שמאפשר לכמה ממשתמשי העננים הכי מתוחכמים לאמץ את הטכנולוגיות האחרונות של גוגל, אמזון ומיקרוסופט, תוך מיטוב השימוש שלהם בעננים הציבוריים", אמר דארן בטיסטוני, מנהל כללי בצ'רלסבנק שיצטרף למועצת המנהלים של דואיט. "אחרי שדיברתי עם רבים מהלקוחות שלהם, ברור שהשילוב של דואיט - תוכנה חדשנית ויכולות טכניות הטובות מסוגן - מספק את התמיכה החיצונית האמינה שהלקוחות צריכים כדי להתמודד עם האתגרים המתמידים שכרוכים בהתקנות מורכבות בעננים ציבוריים. אנחנו שמחים להיות שותפים עם צוות ההנהלה המוכשר של דואיט, בהשקעה שהיא השנייה של Technology Opportunities Fund של צ'רלסבנק".

MVP Capital הייתה היועצת הפיננסית הבלעדית של DoiT International, ו-Bain Capital Credit ו-Deutsche Bank Direct Lending מספקים מימון לעסקה.

אודות DoiT International

DoiT International מתמודדת עם בעיות מורכבות של גודל שייחודיות ללקוחות טכנולוגיה, תוך שימוש במומחיות שלה בקידוד, אלגוריתמים, ניתוח סיבוכיות, תכנון מערכות גדולות ופתרון בעיות. DoiT International, שמפעילים אותה ארכיטקטי עננים בכירים מאוד מנוסים, מציעה צוות חדשנות מוביל שיכול לכם להפוך את הענן לשלכם. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר

www.doit-intl.com.

אודות Charlesbank Capital Partners

Charlesbank Capital Partners שבסיסה בבוסטון וניו יורק, היא חברת השקעות פרטיות בשוק הביניים שמנהלת הון של יותר מ-5 מיליארד דולר. צ'רלסבנק מתמקדת ברכישות שמובילה ההנהלה ובמימון הון צמיחה וגם עוסקת בהשקעות הזדמנותיות באשראי וטכנולוגיה. החברה מבקשת ליצור שותפויות עם צוותי הנהלה חזקים כדי לבנות חברות עם יתרונות תחרותיים בני קיימא וסיכויי צמיחה מצוינים. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.charlesbank.com.

אנשי קשר

For DoiT International:

Vadim Solovey

General Manager

[email protected]

For Charlesbank Capital Partners:

Maura Turner

Vice President, Communications and Investor Relations

(617) 619-5457

[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ריסקיפייד מדווחת על תוצאות חזקות ברבעון השני של 2026, לצד האצה בצמיחת ההכנסות
מעלה את תחזית ההכנסות וה-EBITDA המתואם

תזכורת למועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד BRCB
תזכורת למועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד BRCB: רוזן, המוביל בייצוג משקיעים, קורא למשקיעי Black Rock Coffee Bar, Inc. שספגו הפסדים העולים על מאה אלף דולר להשיג ייעוץ משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב-17 באוגוסט במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – BRCB

Autheo פותחת את הכלכלה הציבורית שמאחורי מערכת ההפעלה האינטרנטית שלה באמצעות THEO
לאחר חמש שנות פיתוח, השקת הרשת הראשית, ביצוע ביקורות אבטחה עצמאיות ויצירת למעלה משני מיליון ארנקים במהלך שלב הבדיקות הציבוריות, THEO תצא לשוק הציבורי ב-20 באוגוסט 2026 באמצעות רישום ראשוני ב-Hydrex, בתמיכת Enflux ו-ApeBond

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד BTU
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד BTU: רוזן, משרד עורכי דין מוערך, קורא למשקיעי חברת Peabody Energy Corporation שספגו הפסדים העולים על מאה אלף דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד החשוב ב-24 באוגוסט במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – BTU

Unimed מרחיבה את פלטפורמת שירותי הבריאות הימיים שלה עם האימוץ הגובר של Telemed Plus
הסכם חדש עם Bahri מתבסס על מערכת היחסים ארוכת השנים, ומדגיש את הביקוש הגובר לפתרונות משולבים של רפואה מרחוק ושירותי בריאות לצוותי אוניות

המותג U.S. Polo Assn כובש את המקום הראשון בקרב כל מותגי הספורט
המותג U.S. Polo Assn כובש את המקום הראשון בקרב כל מותגי הספורט ומטפס למקום ה-22 הכללי בדירוג בעלי הרישיונות הגלובליים המובילים לשנת 2026 של מגזין License Global

iHerb מציינת 30 שנות הנגשת בריאות ו- wellnessבמבצע יום-הולדת גלובלי
אירוע יום השנה מציע חיסכון משמעותי במגוון של למעלה מ-600 מותגים, במקביל להרחבת פלטפורמת הקניות של iHerb ל-46 שפות – מהלך המשקף את הביקוש הגלובלי הגובר למוצרי בריאות ואיכות חיים.

Bitget משיקה לשוק המוסדי את Project Archimedes בהיקף של 300 מיליון דולר לתמיכה בחברות מסחר כמותי ומנהלי נכסים
היוזמה תקדם את אסטרטגיות המסחר בקנה מידה גדול של חברות מסחר מוסדיות, תשפר את יעילות ההון ותספק גישה להזדמנויות מתפתחות בנכסים דיגיטליים ובשווקים מבוססי

תערוכת Global WoodShow 2026 שמה במרכז את עתיד ענף העץ, הייצור החכם והקיימות בערב הסעודית
דמויות מובילות בתעשייה ומומחים מערב הסעודית ומהעולם מתכנסים לדיאלוג אסטרטגי על עתיד תעשיית העץ

Voyager Interests ו- The Arab Energy Fund מודיעות על שותפות אסטרטגית ב-CRTS Global
‏Voyager Interests ‏("Voyager"), חברת השקעות פרטית המתמחה בהשקעות בשירותים ובציוד בתחום האנרגיה (ES&E), ו-The Arab Energy Fund ‏("TAEF"), מוסד פיננסי רב-לאומי מוביל להשקעות בעלות השפעה, הודיעו היום כי קונסורציום הכולל את TAEF ואת קבוצת Zamil Investment Company‏ ("Zamil") הסכים לבצע השקעת מיעוט אסטרטגית ב- CRTS Global ("CRTS" או "החברה").
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI