דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים DoiT International מודיעה על השקעה על ידי צ'רלסבנק
DoiT International מודיעה על השקעה על ידי צ'רלסבנק
חיים נוי 03/11/19 |  צפיות: 5728

DoiT International מודיעה על השקעה על ידי צ'רלסבנק

בוסטון, 1 בנובמבר 2019, (GLOBE NEWSWIRE) :

DoiT International , ספקית מובילה של תוכנה קניינית למיטוב והפעלה של עננים ציבוריים ומומחיות בעננים ציבוריים, הודיעה היום ש-Charlesbank Technology Opportunities Fund, קרן שמנוהלת על ידי Charlesbank Capital Partners, יחד עם משקיעים קשורים, השקיעו יותר מ-100 מיליון דולר בחברה. דואיט בדרך להגדיל ביותר מכפליים את ההכנסות ב-2019, וההשקעה הזאת תאפשר לחברה להשקיע בפלטפורמת התוכנה שלה, להגדיל את צוות ארכיטקטי הענן הגלובלי שלה, להגדיל את הנוכחות שלה בצפון אמריקה ואירופה ולבצע רכישות אסטרטגיות. לפני ההשקעה הזאת דואיט לא לקחה שום השקעה חיצונית.

המוצרים של דואיט נותנים ערך רב לבסיס לקוחות הטכנולוגיה הגדל שלה, מספקים תמיכה לעומסי עבודה בעננים ציבוריים עם דרישות מורכבות כגון התקנות Kubernetes רב ענניות, נתונים וניתוחים בזמן אמת ובינת מכונות. פלטפורמת התוכנה שלה משתמשת בלמידת מכונה כדי לאפשר ללקוחות להתאים את הגודל של עומסי עבודה ולמטב את ההוצאה שלהם על עננים ציבוריים אצל כל אחד משלושת הספקים הגדולים של עננים ציבוריים. הפתרון של דואיט חוסך עלויות באופן משמעותי ללקוחות בתוך 90 יום מהצטרפותם, והייעוץ ההנדסי של החברה עוזר ללקוחות לתכנן יישומים והתקנות באופן מיטבי בסביבות מרובות עננים. דואיט הוקמה ב-2011 ויש לה משרדים בתל אביב, סן פרנסיסקו, ניו יורק, אוסטין ולונדון.

"המטרה שלנו היא לעזור ללקוחות לרתום את הכוח של טכנולוגיות העננים הציבוריים באופן הכי יעיל, ולשחרר את המשאבים שלהם להשקעה בהספקת המוצרים הטובים ביותר ללקוחות שלהם", אמר מייסד דואיט ואדים סולוביי. "ההשקעה הזאת של צ'רלסבנק תאפשר לנו להאיץ את הפיתוח של היכולות הרב ענניות של הפלטפורמה שלנו ותמיכה בשלוש הפלטפורמות הגדולות של עננים ציבוריים".

יואב תוסיה-כהן, מנכ"ל ומייסד שותף של דואיט, הוסיף: "ההודעה של היום היא אבן דרך גדולה במסענו כשאנו בונים את דואיט לחברה גלובלית. אנחנו שמחים להיות שותפים של צ'רלסבנק, שמתואמת מאוד עם החזון שלנו ותעזור לנו להרחיב את הנוכחות שלנו בעולם, ולספק ליותר חברות את הפתרונות שלנו".

"דואיט בנתה פתרון מרשים שמאפשר לכמה ממשתמשי העננים הכי מתוחכמים לאמץ את הטכנולוגיות האחרונות של גוגל, אמזון ומיקרוסופט, תוך מיטוב השימוש שלהם בעננים הציבוריים", אמר דארן בטיסטוני, מנהל כללי בצ'רלסבנק שיצטרף למועצת המנהלים של דואיט. "אחרי שדיברתי עם רבים מהלקוחות שלהם, ברור שהשילוב של דואיט - תוכנה חדשנית ויכולות טכניות הטובות מסוגן - מספק את התמיכה החיצונית האמינה שהלקוחות צריכים כדי להתמודד עם האתגרים המתמידים שכרוכים בהתקנות מורכבות בעננים ציבוריים. אנחנו שמחים להיות שותפים עם צוות ההנהלה המוכשר של דואיט, בהשקעה שהיא השנייה של Technology Opportunities Fund של צ'רלסבנק".

MVP Capital הייתה היועצת הפיננסית הבלעדית של DoiT International, ו-Bain Capital Credit ו-Deutsche Bank Direct Lending מספקים מימון לעסקה.

אודות DoiT International

DoiT International מתמודדת עם בעיות מורכבות של גודל שייחודיות ללקוחות טכנולוגיה, תוך שימוש במומחיות שלה בקידוד, אלגוריתמים, ניתוח סיבוכיות, תכנון מערכות גדולות ופתרון בעיות. DoiT International, שמפעילים אותה ארכיטקטי עננים בכירים מאוד מנוסים, מציעה צוות חדשנות מוביל שיכול לכם להפוך את הענן לשלכם. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר

www.doit-intl.com.

אודות Charlesbank Capital Partners

Charlesbank Capital Partners שבסיסה בבוסטון וניו יורק, היא חברת השקעות פרטיות בשוק הביניים שמנהלת הון של יותר מ-5 מיליארד דולר. צ'רלסבנק מתמקדת ברכישות שמובילה ההנהלה ובמימון הון צמיחה וגם עוסקת בהשקעות הזדמנותיות באשראי וטכנולוגיה. החברה מבקשת ליצור שותפויות עם צוותי הנהלה חזקים כדי לבנות חברות עם יתרונות תחרותיים בני קיימא וסיכויי צמיחה מצוינים. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.charlesbank.com.

אנשי קשר

For DoiT International:

Vadim Solovey

General Manager

[email protected]

For Charlesbank Capital Partners:

Maura Turner

Vice President, Communications and Investor Relations

(617) 619-5457

[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
SASE OpsLab Ltd ממנה את פרנק ברטין, בעל הוותק הרב בתחום אבטחת הסייבר, למנהל הכנסות ראשי כדי להניע את התרחבות המיכון הגלובלי של SASE
SASE OpsLab Ltd, החברה שמאחורי SASE, פלטפורמת המיכון ותיאום הפעולות המבוססים על תוכנה, הודיעה על מינויו של פרנק ברטין לתפקיד מנהל הכנסות ראשי. עם למעלה מ-30 שנות ניסיון בתחום ה-IT והסייבר, ברטין מצטרף למיזם שבסיסו בלונדון כדי להגדיל את טביעת הרגל המסחרית הגלובלית, להאיץ את האימוץ של קטלוג OpsKit ולהוביל את אסטרטגיית המכירות בשווקים בינלאומיים מרכזיים.

ZincFive משיקה את ה-BMS מהדור הבא, ומציבה תקן חדש לניהול סוללות ניקל-אבץ
מערכת ניהול סוללות (BMS) שנבנתה ייעודית מייעלת את ההתקנה ותומכת בדרישות האנרגיה המתפתחות של מרכזי נתונים של AI

WeRide, אובר ו-AVOMO מקבלות היתר הפעלה לאומי ראשון בספרד לרכבי נוסעים אוטונומיים ברמה 4
ההיתר מאפשר לבצע בספרד בדיקות של GXR, כלי הרכב האוטונומיים של WeRide, ומסמן את תחילת המיפוי באזור מדריד לקראת השקתם המשותפת הראשונה באירופה.

GA-ASI חושפת את המטוס ללא טייס Wildfire לשימוש צבאי, אזרחי ומסחרי
המטוס הבלתי מאויש החדש משלב ביצועי סיבולת וטווח יוצאי דופן עם מטען בולטים ללא תחרות ומחיר סביר בקנה מידה גדול

יוניבר סולושנס מרחיבה את הגישה לתוספי LANXESS בעלי ביצועים גבוהים עבור לקוחות בתחומי חומרי הסיכה ועיבוד המתכת במקסיקו
שיתוף הפעולה מחזק את פורטפוליו התוספים לחומרי סיכה ונוזלים לעיבוד מתכת (LMWF), במטרה לתמוך ביכולות הפיתוח והניסוח, להאיץ את החדשנות ולהרחיב את הגישה למוצרים ייחודיים ברחבי האזור

הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד WSE
הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד WSE: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעי Wise Group plc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה הייצוגית בניירות הערך שהוגשה במקור על ידי המשרד – WSE

הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PHH, BYAH
הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PHH, BYAH: רוזן, משרד עורכי דין ותיק, קורא למשקיעי Park Ha Biological Technology Co., Ltd. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – PHH, BYAH

הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAR
הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAR: רוזן, משרד עורכי דין מוערך, קורא למשקיעי Avis Budget Group, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך נגד Pentwater Capital Management LP - CAR

אנדרסן גלובל מצרפת פירמה חברה חדשה בצרפת
Andersen Global מוסיפה עומק לנוכחותה בצרפת עם הצטרפותה של Andersen Société d'Avocats (Andersen in France), פירמה חברה המבוססת בפריז המציעה יכולות משפטיות משולבות ללקוחות בצרפת ובעולם.

רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעי ARS Pharmaceuticals, Inc. לשכור ייצוג
רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעי ARS Pharmaceuticals, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה הייצוגית בניירות הערך – SPRY
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI