דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים DoiT International מודיעה על השקעה על ידי צ'רלסבנק
DoiT International מודיעה על השקעה על ידי צ'רלסבנק
חיים נוי |  03/11/19 |  צפיות: 5772

DoiT International מודיעה על השקעה על ידי צ'רלסבנק

בוסטון, 1 בנובמבר 2019, (GLOBE NEWSWIRE) :

DoiT International , ספקית מובילה של תוכנה קניינית למיטוב והפעלה של עננים ציבוריים ומומחיות בעננים ציבוריים, הודיעה היום ש-Charlesbank Technology Opportunities Fund, קרן שמנוהלת על ידי Charlesbank Capital Partners, יחד עם משקיעים קשורים, השקיעו יותר מ-100 מיליון דולר בחברה. דואיט בדרך להגדיל ביותר מכפליים את ההכנסות ב-2019, וההשקעה הזאת תאפשר לחברה להשקיע בפלטפורמת התוכנה שלה, להגדיל את צוות ארכיטקטי הענן הגלובלי שלה, להגדיל את הנוכחות שלה בצפון אמריקה ואירופה ולבצע רכישות אסטרטגיות. לפני ההשקעה הזאת דואיט לא לקחה שום השקעה חיצונית.

המוצרים של דואיט נותנים ערך רב לבסיס לקוחות הטכנולוגיה הגדל שלה, מספקים תמיכה לעומסי עבודה בעננים ציבוריים עם דרישות מורכבות כגון התקנות Kubernetes רב ענניות, נתונים וניתוחים בזמן אמת ובינת מכונות. פלטפורמת התוכנה שלה משתמשת בלמידת מכונה כדי לאפשר ללקוחות להתאים את הגודל של עומסי עבודה ולמטב את ההוצאה שלהם על עננים ציבוריים אצל כל אחד משלושת הספקים הגדולים של עננים ציבוריים. הפתרון של דואיט חוסך עלויות באופן משמעותי ללקוחות בתוך 90 יום מהצטרפותם, והייעוץ ההנדסי של החברה עוזר ללקוחות לתכנן יישומים והתקנות באופן מיטבי בסביבות מרובות עננים. דואיט הוקמה ב-2011 ויש לה משרדים בתל אביב, סן פרנסיסקו, ניו יורק, אוסטין ולונדון.

"המטרה שלנו היא לעזור ללקוחות לרתום את הכוח של טכנולוגיות העננים הציבוריים באופן הכי יעיל, ולשחרר את המשאבים שלהם להשקעה בהספקת המוצרים הטובים ביותר ללקוחות שלהם", אמר מייסד דואיט ואדים סולוביי. "ההשקעה הזאת של צ'רלסבנק תאפשר לנו להאיץ את הפיתוח של היכולות הרב ענניות של הפלטפורמה שלנו ותמיכה בשלוש הפלטפורמות הגדולות של עננים ציבוריים".

יואב תוסיה-כהן, מנכ"ל ומייסד שותף של דואיט, הוסיף: "ההודעה של היום היא אבן דרך גדולה במסענו כשאנו בונים את דואיט לחברה גלובלית. אנחנו שמחים להיות שותפים של צ'רלסבנק, שמתואמת מאוד עם החזון שלנו ותעזור לנו להרחיב את הנוכחות שלנו בעולם, ולספק ליותר חברות את הפתרונות שלנו".

"דואיט בנתה פתרון מרשים שמאפשר לכמה ממשתמשי העננים הכי מתוחכמים לאמץ את הטכנולוגיות האחרונות של גוגל, אמזון ומיקרוסופט, תוך מיטוב השימוש שלהם בעננים הציבוריים", אמר דארן בטיסטוני, מנהל כללי בצ'רלסבנק שיצטרף למועצת המנהלים של דואיט. "אחרי שדיברתי עם רבים מהלקוחות שלהם, ברור שהשילוב של דואיט - תוכנה חדשנית ויכולות טכניות הטובות מסוגן - מספק את התמיכה החיצונית האמינה שהלקוחות צריכים כדי להתמודד עם האתגרים המתמידים שכרוכים בהתקנות מורכבות בעננים ציבוריים. אנחנו שמחים להיות שותפים עם צוות ההנהלה המוכשר של דואיט, בהשקעה שהיא השנייה של Technology Opportunities Fund של צ'רלסבנק".

MVP Capital הייתה היועצת הפיננסית הבלעדית של DoiT International, ו-Bain Capital Credit ו-Deutsche Bank Direct Lending מספקים מימון לעסקה.

אודות DoiT International

DoiT International מתמודדת עם בעיות מורכבות של גודל שייחודיות ללקוחות טכנולוגיה, תוך שימוש במומחיות שלה בקידוד, אלגוריתמים, ניתוח סיבוכיות, תכנון מערכות גדולות ופתרון בעיות. DoiT International, שמפעילים אותה ארכיטקטי עננים בכירים מאוד מנוסים, מציעה צוות חדשנות מוביל שיכול לכם להפוך את הענן לשלכם. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר

www.doit-intl.com.

אודות Charlesbank Capital Partners

Charlesbank Capital Partners שבסיסה בבוסטון וניו יורק, היא חברת השקעות פרטיות בשוק הביניים שמנהלת הון של יותר מ-5 מיליארד דולר. צ'רלסבנק מתמקדת ברכישות שמובילה ההנהלה ובמימון הון צמיחה וגם עוסקת בהשקעות הזדמנותיות באשראי וטכנולוגיה. החברה מבקשת ליצור שותפויות עם צוותי הנהלה חזקים כדי לבנות חברות עם יתרונות תחרותיים בני קיימא וסיכויי צמיחה מצוינים. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.charlesbank.com.

אנשי קשר

For DoiT International:

Vadim Solovey

General Manager

[email protected]

For Charlesbank Capital Partners:

Maura Turner

Vice President, Communications and Investor Relations

(617) 619-5457

[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Henley & Partners – ארגנטינה מכריזה על תוכנית חדשה לקבלת אזרחות באמצעות השקעה
מסגרת חדשה מוסיפה ממד משמעותי לתמונה המתפתחת של ניידות ההון באמריקה הלטינית, בעוד ארגנטינה פועלת למשוך הון בינלאומי, יזמים וכישרונות

YYForce מפעילה רובוט שירות אירוח במלון Aloft by Marriott Langkawi Pantai Tengah במלזיה
רובוט הנושא את המיתוג של YY Circle Malaysia מיישם את גישת החברה לשילוב כוח אדם אנושי ורובוטי בסביבת הפעילות של בית מלון

American Wave Machines הגישה תביעה בגין הפרת פטנט נגד WhiteWater West Industries
American Wave Machines, Inc. (AWM), חברת טכנולוגיית הגלישה העומדת מאחורי מתחמי הגלישה PerfectSwell® ברחבי העולם, הודיעה על הגשת תביעה בגין הפרת פטנט נגד WhiteWater West Industries, Ltd. (WhiteWater).

FREELANDER מתחילה את ההשקה הבינלאומית שלה במזרח התיכון
מותג FREELANDER, שפותח במשותף על ידי JLR ו-Chery, מציב את המזרח התיכון במוקד ההשקה הבינלאומית שלו, ומציג את הגרסה הבינלאומית בעלת הגה שמאלי של דגם ה-FREELANDER 8 במסגרת אירוע ההשקה העולמי של המותג באבו דאבי.

ALIF Holding מניחה את אבן הפינה לשלב הראשון של הפארק התעשייתי באום אל קוויין
קבוצת ALIF Holding, הזרוע התעשייתית של חברת Robo.ai (נאסד"ק: AIIO), קיימה ב-25 בספטמבר את טקס הנחת אבן הפינה לשלב הראשון של הפארק התעשייתי של הקבוצה באום אל קוויין.

אנדרסן גלובל מחזקת את הנוכחות המשפטית שלה בפקיסטן באמצעות פירמה חברה חדשה סן פרנסיסקו, 2 באוקטובר 2026, (BUSINESS WIRE): Andersen Global מחזקת את הנוכחות המשפטית שלה בפקיסטן, כאשר Samdani & Qureshi, מ
Andersen Global מחזקת את הנוכחות המשפטית שלה בפקיסטן, כאשר Samdani & Qureshi, משרד המשתף פעולה עם הארגון מאז 2021, משנה את שמו ל-Andersen Legal in Pakistan והופך למשרד החבר החדש ביותר המצטרף לארגון

דו"ח של Templafy מצא ש-95% מעובדי הידע עורכים מסמכים שנוצרו בידי בינה מלאכותית לפני שהם מוכנים לשימוש עסקי
כמעט מחצית מהעובדים בארה"ב ובבריטניה מציינים כי בחינת מסמכים עסקיים שנוצרו באמצעות בינה מלאכותית עשויה להותיר מעט מאוד חיסכון ממשי בזמן

Nift מינתה את גיא גונן, מנהל תחום הבינה המלאכותית הקודם של Taboola, להוביל את מרכז הבינה המלאכותית החדש בישראל
Nift, פלטפורמת הטכנולוגיה המסייעת לעסקים להודות ללקוחותיהם עם מתנות בהתאמה אישית החושפות אותם למותגים חדשים, הודיעה היום על השקת מרכז בינה מלאכותית בישראל ועל מינויו של גיא גונן למנהל תחום הבינה המלאכותית.

CompoSecure פתחה מרכז עיצוב חדש בלונדון כדי לענות על הביקוש הבינלאומי הגובר לכרטיסי מתכת יוקרתיים
סטודיו חדש ללקוחות, הממוקם במרחק צעדים ספורים מטאואר ברידג', מאפשר למנפיקים לעצב, לבחון, להפיק דוגמאות ולשכלל תוכניות של כרטיסי מתכת – בזמן אמת ובאופן אישי

MidOcean משלימה גיוס הון ל-2026 ומבטיחה התחייבויות הון בסך למעלה מ-4 מיליארד דולר להאצת אסטרטגיית הצמיחה הגלובלית בתחום ה-LNG
MidOcean Energy, חברת גז טבעי נוזלי (LNG) שהוקמה ומנוהלת על ידי EIG, הודיעה היום על השלמת גיוס ההון שלה לשנת 2026, שבמסגרתו הבטיחה התחייבויות הון בהיקף של יותר מ-4 מיליארד דולר, הכוללות התחייבויות שהושלמו והתחייבויות שטרם הושלמו במהלך 12 החודשים האחרונים, ממשקיעים אסטרטגיים ומוסדיים חדשים, וכן השקעות המשך משמעותיות מצד משקיעים קיימים
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI