דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים הופעת הבכורה של אנדרסן גלובל במקדוניה הצפונית
הופעת הבכורה של אנדרסן גלובל במקדוניה הצפונית
חיים נוי 27/11/19 |  צפיות: 2692

הופעת הבכורה של אנדרסן גלובל במקדוניה הצפונית

סן פרנסיסקו, 26 בנובמבר 2019, (BUSINESS WIRE):

אנדרסן גלובל חתמה על הסכם לשיתוף פעולה עם חברת עורכי דין, Law Office Pepeljugoski, שמציין את הופעת הבכורה של אנדרסן גלובל במקדוניה הצפונית כשהארגון ממשיך לחזק את נוכחותו הגדלה באזור.

הבעלים והשותף המנהל ולנטין פפליוגוסקי הקים את החברה ב-1999 והרחיב אותה להכללת השותף אלכסנדר טראיקובסקי ויותר מ-15 משפטנים. עם נוכחות בצפון מקדוניה וברפובליקה של קוסובו, Law Office Pepeljugoski היא חברת עורכי דין רב תחומית שמתמחה בדיני עסקים, דיני מסחר, זכויות קניין רוחני, ליטיגציה, חוקי מכס, דיני חוזים, דיני פיננסים ודיני מיסים.

"המסירות של הצוות שלנו לתת ללקוחות שלנו שירות הטוב מסוגו עזרה לנו להפוך למובילים בתחומי העיסוק שלנו", אמר ולנטין. "עכשיו אחרי שיצרנו מוניטין חזק באזור, אנחנו רוצים לשפר את היצע השירותים שלנו. שיתוף הפעולה עם אנדרסן גלובל מביא את היתרונות והמשאבים של חברה גלובלית ללקוחות שלנו ומרחיב את ההגעה חוצת הגבולות שלנו".

"Law Office Pepeljugoski היא עוד תוספת חשובה להספקת כיסוי מקיף יותר באזור", אמר מרק וורסאץ, היו"ר של אנדרסן גלובל והמנכ"ל של אנדרסן. "ולנטין והצוות שלו מדגימים את הלהט שלנו לאחריות, יעילות ועצמאות. כל חברות עורכי הדין שמשתפות פעולה עם אנדרסן גלובל באזור שותפות למחויבות שלנו לקבוע את הרף כשמדובר בשירות לקוחות ושקיפות. האחידות הזאת בחזון מספקת בסיס איתן לקשרי עבודה חזקים ולפיתוח פרקטיקה טובה יותר באזור".

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC, יש עכשיו יותר מ-5,000 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-164 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה שלה.

אנשי קשר

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ניקסואה מכריזה על תוצאות ראשוניות לרבעון השני של 2026
המשך המומנטום בהשקה בארה"ב מוביל להכנסות נטו גלובליות ראשוניות של 7.7 מיליון אירו ברבעון השני.

Anaqua מחדשת את השותפות עם Sony לקידום חדשנות בתחום הקניין הרוחני
Anaqua, הספקית המובילה של פתרונות ושירותים טכנולוגיים לניהול חדשנות וקניין רוחני (IP), הודיעה היום על חידוש השותפות שלה עם Sony Group Corporation.

Bitget משדרגת את מסגרת המסחר המוסדית שלה כדי להעצים את השלב הבא של השוקים המבוססים על ריבוי נכסים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הציגה מסגרת תמחור מוסדית משודרגת עבור התוכניות PRO ו-Liquidity Incentive שלה. מסגרת זו משפרת את עלויות המסחר, תמריצי הנזילות ומבנה השוק בשוקי הקריפטוגרפיה והפיננסים המסורתיים.

Hesab בוחרת ב-Movement כשכבת סליקה בלעדית של מטבעות יציבים עבור הבנק במשמורת עצמית הגלובלי שלה
שיתוף הפעולה מהווה אבן דרך בפריסת תשתית הסליקה למטבעות יציבים של Movement, ומעניק למשתמשי Hesab בלמעלה מ-160 מדינות בעלות אמיתית על כספם – לראשונה אי-פעם.

המחלקה הפרטית של השייח' מוחמד בן ח'אלד אל נהיאן משקיעה ב-MidOcean Energy ומקימה שותפות אסטרטגית עם EIG
המחלקה הפרטית של שייח' מוחמד בן ח'אלד אל נהיאן ("המחלקה הפרטית") התחייבה להשקיע 1.13 מיליארד דולר ב-MidOcean Energy ("MidOcean" או "החברה"), חברת גז טבעי נוזלי (LNG) אשר נוסדה ומנוהלת על ידי EIG.

בית הספר למנהל עסקים של לונדון מכריז על קבלת תרומה של 25 מיליון ליש"ט מקרן דיוויד ומולי פיוט ומדיוויד ומולי פיוט
בית הספר למנהל עסקים של לונדון (London Business School - LBS) הודיע היום על קבלת תרומה של 25 מיליון ליש"ט מקרן דיוויד ומולי פיוט ומדיוויד ומולי פיוט.

מפסולת פלסטיק ועד עטיפות שוקולד: LYB ו-Mondelez משתפות פעולה בפיתוח אריזות גמישות עבור החטיף Marabou שמקורן בפלסטיק ממוחזר
LyondellBasell (NYSE: LYB), מובילה גלובלית בתחום הכימיקלים, הכריזה על פתרון אריזה גמיש וחדשני לחטיפי השוקולד Marabou, שפותח בשיתוף פעולה עם Mondelez International, Amcor, Taghleef Industries וחברות מרכזיות אחרות בתעשייה

LIFEPODS חושפת את קפסולות ההישרדות מהדור הבא שלה בתערוכות VivaTech ו-Eurosatory 2026
Momentum Technologies, חברת דיפטק צרפתית המתמחה בפתרונות הגנה והישרדות בסיכונים גדולים, חשפה באופן רשמי את הקפסולות LIFEPODS שלה בגרסת 2026 של התערוכות VivaTech (Innovation Gallery, 17-20 ביוני) ו-Eurosatory (אולם 5B, דוכן E150, 15-18 ביוני).

VertiGIS Neo נכנסת לשלב הבא ומניעה תהליכי עבודה גיאו-מרחביים בזמן אמת המבוססים על בינה מלאכותית.
היכולות של VertiGIS Neo המבוססות על בינה מלאכותית יוצגו בכנס המשתמשים של Esri, שייערך בסן דייגו בין ה-13 ל-17 ביולי.

אזטיק מקדמת את דיוויד אולפסון, דני מייג'ור ואונסון צ'וי לשותפים
Aztiq הודיעה היום על קידומם של דיוויד אולפסון, דני מייג'ור ואונסון צ'וי לשותפים, כהוקרה על תרומתם המשמעותית לצמיחה, לפעילויות ההשקעה וליצירת הערך ארוך הטווח של Aztiq במערכת הבריאות.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI