דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים הופעת הבכורה של אנדרסן גלובל במקדוניה הצפונית
הופעת הבכורה של אנדרסן גלובל במקדוניה הצפונית
חיים נוי 27/11/19 |  צפיות: 2768

הופעת הבכורה של אנדרסן גלובל במקדוניה הצפונית

סן פרנסיסקו, 26 בנובמבר 2019, (BUSINESS WIRE):

אנדרסן גלובל חתמה על הסכם לשיתוף פעולה עם חברת עורכי דין, Law Office Pepeljugoski, שמציין את הופעת הבכורה של אנדרסן גלובל במקדוניה הצפונית כשהארגון ממשיך לחזק את נוכחותו הגדלה באזור.

הבעלים והשותף המנהל ולנטין פפליוגוסקי הקים את החברה ב-1999 והרחיב אותה להכללת השותף אלכסנדר טראיקובסקי ויותר מ-15 משפטנים. עם נוכחות בצפון מקדוניה וברפובליקה של קוסובו, Law Office Pepeljugoski היא חברת עורכי דין רב תחומית שמתמחה בדיני עסקים, דיני מסחר, זכויות קניין רוחני, ליטיגציה, חוקי מכס, דיני חוזים, דיני פיננסים ודיני מיסים.

"המסירות של הצוות שלנו לתת ללקוחות שלנו שירות הטוב מסוגו עזרה לנו להפוך למובילים בתחומי העיסוק שלנו", אמר ולנטין. "עכשיו אחרי שיצרנו מוניטין חזק באזור, אנחנו רוצים לשפר את היצע השירותים שלנו. שיתוף הפעולה עם אנדרסן גלובל מביא את היתרונות והמשאבים של חברה גלובלית ללקוחות שלנו ומרחיב את ההגעה חוצת הגבולות שלנו".

"Law Office Pepeljugoski היא עוד תוספת חשובה להספקת כיסוי מקיף יותר באזור", אמר מרק וורסאץ, היו"ר של אנדרסן גלובל והמנכ"ל של אנדרסן. "ולנטין והצוות שלו מדגימים את הלהט שלנו לאחריות, יעילות ועצמאות. כל חברות עורכי הדין שמשתפות פעולה עם אנדרסן גלובל באזור שותפות למחויבות שלנו לקבוע את הרף כשמדובר בשירות לקוחות ושקיפות. האחידות הזאת בחזון מספקת בסיס איתן לקשרי עבודה חזקים ולפיתוח פרקטיקה טובה יותר באזור".

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC, יש עכשיו יותר מ-5,000 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-164 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה שלה.

אנשי קשר

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
המותג U.S. Polo Assn כובש את המקום הראשון בקרב כל מותגי הספורט
המותג U.S. Polo Assn כובש את המקום הראשון בקרב כל מותגי הספורט ומטפס למקום ה-22 הכללי בדירוג בעלי הרישיונות הגלובליים המובילים לשנת 2026 של מגזין License Global

iHerb מציינת 30 שנות הנגשת בריאות ו- wellnessבמבצע יום-הולדת גלובלי
אירוע יום השנה מציע חיסכון משמעותי במגוון של למעלה מ-600 מותגים, במקביל להרחבת פלטפורמת הקניות של iHerb ל-46 שפות – מהלך המשקף את הביקוש הגלובלי הגובר למוצרי בריאות ואיכות חיים.

Bitget משיקה לשוק המוסדי את Project Archimedes בהיקף של 300 מיליון דולר לתמיכה בחברות מסחר כמותי ומנהלי נכסים
היוזמה תקדם את אסטרטגיות המסחר בקנה מידה גדול של חברות מסחר מוסדיות, תשפר את יעילות ההון ותספק גישה להזדמנויות מתפתחות בנכסים דיגיטליים ובשווקים מבוססי

תערוכת Global WoodShow 2026 שמה במרכז את עתיד ענף העץ, הייצור החכם והקיימות בערב הסעודית
דמויות מובילות בתעשייה ומומחים מערב הסעודית ומהעולם מתכנסים לדיאלוג אסטרטגי על עתיד תעשיית העץ

Voyager Interests ו- The Arab Energy Fund מודיעות על שותפות אסטרטגית ב-CRTS Global
‏Voyager Interests ‏("Voyager"), חברת השקעות פרטית המתמחה בהשקעות בשירותים ובציוד בתחום האנרגיה (ES&E), ו-The Arab Energy Fund ‏("TAEF"), מוסד פיננסי רב-לאומי מוביל להשקעות בעלות השפעה, הודיעו היום כי קונסורציום הכולל את TAEF ואת קבוצת Zamil Investment Company‏ ("Zamil") הסכים לבצע השקעת מיעוט אסטרטגית ב- CRTS Global ("CRTS" או "החברה").

Staffbase פותחת משרד במזרח התיכון ובאפריקה ומשיקה שירות אחסון נתונים באיחוד האמירויות, במטרה לגשר על הפער בתקשורת עם עובדי השטח באזור
ככל שמפעלים באזור MEA מאיצים את ההמרה הדיגיטלית ואת אימוץ הבינה המלאכותית, שני אתגרים מתכנסים עבור המעסיקים הגדולים ביותר באזור: הגעה לכוח עבודה מבוזר ורב-לשוני בחזית, ועשיית זאת על תשתית העומדת בדרישות אחסון הנתונים המקומיות

מוזיאון אגא חאן מקבל בברכה את הנסיך עלי מוחמד אגא חאן וסיירה בוג'אני למועצת המנהלים שלו
מוזיאון אגא חאן שמח להודיע על המינויים של הנסיך עלי מוחמד אגא חאן ועו"ד סיירה בוג'אני למועצת המנהלים שלו.

חברת Rampart משכה את הערעור על החלטת ה-USPTO לפסול את תוקף הפטנט
חברת Egg Medical הודיעה היום כי חברת Rampart IC, LLC ("Rampart") משכה את הערעור שהגישה על החלטת משרד הפטנטים וסימני המסחר של ארה"ב (USPTO) במסגרת הליך בחינה מחדש;

ביקורת: סודות ושקרים מתחת לפני השטח: "אף מילה לאמא" בתיאטרון בית ליסין
12/08/26 | תיאטרון
"אף מילה לאמא" העולה בתיאטרון בית ליסין היא קומדיה אנטי רומנטית המציבה מראה מול החברה הזעיר בורגנית בחדות, בשנינות ןבעוקצנות. המחזה של נעם גיל הוא קצבי ומשעשע עד דמעות, שמצליח לחשוף את הסדקים העמוקים ביותר המסתתרים מאחורי חזות משפחתית מושלמת לכאורה.

מועד אחרון לתביעה נגד FUTU
מועד אחרון לתביעה נגד FUTU: רוזן, יועץ מיומן למשקיעים, מעודד משקיעים ב- Futu Holdings Limited עם הפסדים של מעל מאה אלף דולר, לקבל ייעוץ משפטי לקראת המועד החשוב ב- 25 באוגוסט במסגרת תביעה ייצוגית בניירות הערך – FUTU
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI