דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים נשיא ומנכ"ל המכון לניהול פרויקטים נושא נאום מרכזי על המגמות העתידיות של הענף בפורום ניהול הפרויקטים הבינ"ל של דובאי
נשיא ומנכ"ל המכון לניהול פרויקטים נושא נאום מרכזי על המגמות העתידיות של הענף בפורום ניהול הפרויקטים הבינ"ל של דובאי
חיים נוי 02/12/19 |  צפיות: 2504

נשיא ומנכ"ל המכון לניהול פרויקטים נושא נאום מרכזי על המגמות העתידיות של הענף בפורום ניהול הפרויקטים הבינ"ל של דובאי

פורום ניהול הפרויקטים מתקיים בחסות השייח חמדאן בין מוחמד בין ראשיד אל מקטום, נסיך הכתר של דובאי ויו"ר המועצה המנהלת של דובאי.

דובאי, איחוד האמירויות, 2 בדצמבר 2019, (BUSINESS WIRE):

נשיא ומנכ"ל המכון לניהול פרויקטים (PMI) סוניל פרשרה יהיה נואם מרכזי בפורום ניהול הפרויקטים הבינ"ל של דובאי (DIPMF) ב-7-10 בדצמבר במדינת ג'ומיירה בדובאי, אירוע ניהול הפרויקטים הגדול ביותר באזור. הניסיון הגלובלי בניהול של פרשרה והרקורד האיתן במימוש אסטרטגיות, הגעה ליעדי צמיחה ושינוי מוצלח, יחד עם הניסיון בניהול של PMI והתמיכה הגלובלית במקצוע ניהול הפרויקטים מוסיפים עומק לתוכנית של האירוע היוקרתי הזה. בפורום ינאם גם מרק ליינס, סגן הנשיא של Disciplined Agile שנרכשה לאחרונה על ידי PMI.

DIPMF מתקיים בחסות השייח חמדאן בין מוחמד בין ראשיד אל מקטום, נסיך הכתר של דובאי ויו"ר המועצה המנהלת של דובאי. את האירוע מארגנת רשות הדרכים והתחבורה בשיתוף פעולה עם רשות החשמל והמים של דובאי, Emaar Properties, PMI ו-DP World.

הפורום ימשוך יותר מ-2,000 אנשי מקצוע בתחום הפרויקטים מרחבי האזור. מומחים לניהול פרויקטים ומובילי מחשבה ידונו איך מוציאים לפועל פרקטיקות חכמות, בנות קיימא וחדשניות בניהול פרויקטים כדי להבטיח תוצאות מוצלחות.

"הכלכלה העולמית נעשית יותר "פרויקטית" ומצריכה אופני עבודה חדשים, והאירוע המרשים הזה מגיע בעיתוי מאוד קריטי", אמר סוניל פרשרה, נשיא ומנכ"ל המכון לניהול פרויקטים. "מארגני הפורום והמשתתפים בו מכירים בכך שחשוב יותר מאי פעם שאנשי מקצוע בתחום הפרויקטים יהפכו רעיונות ואסטרטגיות מורכבים למציאות -- כי יש השלכות עסקיות חשובות כשאין קשר ישיר בין האסטרטגיה והביצוע".

נתונים ספציפיים של האזור מסקר Pulse 2019 של PMI מראים שארגונים במזרח התיכון מבזבזים בממוצע 104 מיליון דולר על כל מיליארד דולר של הוצאה על פרויקטים בגלל ביצועים גרועים בפרויקטים. זה שיפור בהשוואה לממוצע הגלובלי שהוא 119 מיליון דולר על כל מיליארד דולר של הוצאה, אבל המגה פרויקטים הרבים במזרח התיכון יוצרים הזדמנות עצומה לאנשי המקצוע ולמנהיגים ליעיל את הפעילות שלהם ולהשתמש בפרקטיקות מיטביות כדי להבטיח שמשלימים פרויקטים בזמן, בלי חריגות בתקציב ובמסגרת התכולה.

ביום שני 9 בדצמבר בשעה 14:30 הנאום המרכזי של פרשרה ששמו "מגמות עתידיות בניהול פרויקטים" יחקור למה אנשי המקצוע בתחום יכולים לצפות בשנים הבאות. הוא ידגיש את החשיבות של ביצוע האסטרטגיה ומדוע ארגונים נכשלים במימוש האסטרטגיה שלהם, כיצד אנשי המקצוע והמנהיגים כאחד יכולים להתכונן להפעיל את כלכלת הפרויקטים, הערך הגדל של זריזות וגמישות, ועוד.

ביום שני 9 בדצמבר בשעה 09:00 ליינס משתתף בדיון מקביל בשם "ניהול פרויקטים היברידי". ליינס הוא יוצר משותף של ערכת הכלים של Disciplined Agile, מחבר משותף של כמה ספרים על Disciplined Agile ויש לו יותר מ-25 שנות ניסיון בעזרה לארגונים ברחבי העולם להצליח במסירת פרויקטים באמצעות הגישה הזריזה וגמישה, הרזה, המסורתית וההיברידית. כדי להשלים את המומחיות של ליינס, המושב שיימשך שעתיים יכלול גם את מוביל המחשבה בניהול פרויקטים פול הודג'קינס ואסטרטג החדשנות הגלובלית ד"ר אל זייתון.

בהתייחסה למעורבות של PMI ב-DIPMF, גרייס נג'ר, המנהל הכללית של המזרח התיכון וצפון אפריקה ב-PMI שמונתה לאחרונה, אמרה: "דובאי נראית כעיר העתיד וממשיכה להתוות מסלול נועז לעתיד. כפי שאמר הוד מעלתו השייח מוחמד בין ראשיד אל מקטום: העתיד לא נבנה על אפשרויות ומספרים אלא על חזון ברור, תכנון, פעולה ויישום. כמדינה, איחוד האמירויות התחילה הרבה מגה פרויקטים שמושכים תשומת לב עולמית ומציבים אותה כמובילה בזריזות וגמישות, תכנון וביצוע. לכן, זה מתאים ש-PMI נוטל חלק באירוע כה יוקרתי כי זה אזור חשוב ש-PMI משרת. עם חסות של בכירים כה משפיעים, אני חוזה ל-PMI הזדמנויות גדולות לתמוך במנהלי הארגונים ובמנהלי הפרויקטים באזור כאחד".

בנוסף למינוי מנהלת כללית למזרח התיכון וצפון אפריקה, יש ל-PMI נוכחות באזור מ-2014 כשפתח את המשרד שלו בדובאי. המשרד הזה מטפל בניהול הסניפים במזרח התיכון ואפריקה עם חזון להרחיב את התמיכה לבעלי עניין חשובים בכוח העבודה, וגם לאוניברסיטאות וערוצים אקדמיים אחרים. הנוכחות הפורמלית בדובאי מאפשרת ל-PMI לתמוך טוב יותר בעוסקים בתחום באזור, וגם לחזק את הקשרים עם מנהיגים מוערכים במזרח התיכון.

למידע נוסף על DIPMF ולצפות ברשימה המלאה של הנאומים המרכזיים והנואמים, בקרו בבקשה באתר www.dipmf.ae.

אודות המכון לניהול פרויקטים (PMI)

המכון לניהול פרויקטים (PMI) הוא האיגוד המוביל בעולם לאלה שמחשיבים ניהול פרויקטים, תוכניות או תיקים למקצוע שלהם. באמצעות תמיכה, שיתוף פעולה, לימוד ומחקר גלובליים, אנחנו פועלים כדי להכין יותר משלושה מיליון אנשי מקצוע ברחבי העולם לכלכלת הפרויקטים: הכלכלה הבאה שבה העבודה, והאנשים, מאורגנים סביב פרויקטים. כשאנו חוגגים את יובל החמישים שלנו ב-2019, אנחנו פועלים בכל מדינה כמעט בעולם ומקדמים קריירות, משפרים הצלחה ארגונית ומפתחים עוד את מקצוע ניהול הפרויקטים באמצעות תקנים שמוכרים בכל העולם, הסמכות, קהילות, משאבים, כלים, מחקר אקדמי, פרסומים, קורסים להתפתחות מקצועית ואפשרויות רישות. כחלק ממשפחת PMI, ProjectManagement.com יוצר קהילות מקוונות גלובליות שמספקות יותר משאבים, כלים טובים יותר, רשתות גדולות יותר ונקודות מבט רחבות יותר. בקרו אותנו בכתובות www.PMI.org, www.projectmanagement.com, www.facebook.com/PMInstitute ובטוויטר @PMInstitute.

אנשי קשר

Rachael Ballard
Telephone: 610-356-4600 x1028
Email: [email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי חתמה את מהדורתה השלישית עם תנופה מסחרית המקדמת את התחרותיות התעשייתית של סעודיה
תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי (Saudi Wood Forum), חתמה את מהדורתה השלישית במרכז הכנסים והתערוכות הבינלאומי של ריאד, לאחר שלושה ימים של פעילות עסקית, תצוגות טכניות ודיונים מקצועיים ייעודיים, אשר הפגישו בין מקבלי החלטות לבין אנשי מקצוע מתחומי העץ והריהוט מערב הסעודית ומהשווקים הבינלאומיים.

מועד אחרון סופי לתביעה ייצוגית נגד PLNT
מועד אחרון סופי לתביעה ייצוגית נגד PLNT: רוזן, משרד עורכי דין ותיק, קורא למשקיעי Planet Fitness, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב של 14 בספטמבר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – PLNT

HOF Capital משלימה רכישה בשווי מיליארד אירו של אחזקות פורשה בבוגאטי רימאק ובקבוצת רימאק
HOF Capital הודיעה על השלמת רכישת אחזקות פורשה ב- Bugatti Rimac ובקבוצת רימאק באמצעות קונסורציום בראשות HOF. העסקה, שהוכרזה לראשונה באפריל 2026, נסגרה לאחר עמידה בכל התנאים, כולל אישורים רגולטוריים. אחזקותיה המשולבות של פורשה הוערכו בכמיליארד אירו.

EIG מודיעה על סגירה סופית של Senior Infrastructure Debt Fund VI, לאחר שגייסה 4 מיליארד דולר באמצעות פלטפורמת ההלוואות הישירות שלה
הפלטפורמה חצתה את יעד הגיוס המקורי, שעמד על 3 מיליארד דולר, ומשקפת ביקוש מוסדי רחב לאשראי בתחום התשתיות

ג'ונסון אנד ג'ונסון קיבלה את סימון ה-CE עבור עדשות המגע הרב-פעמיות ACUVUE OASYS MAX
עדשת מגע רב-פעמית חדשה המיועדת לשימוש במשך שבועיים מביאה את הטכנולוגיות המתקדמות של ACUVUE OASYS MAX, ומספקת למטופלים נוחות מעולה וראייה חדה וברורה, גם ביום ה-14*†1 · המוצר מרחיב את מגוון מוצרי ACUVUE OASYS MAX עם אפשרות מתקדמת עבור מרכיבי עדשות מגע רב-פעמיות

קובנטרי קוראת לבחון מקרוב את ערך הפוליסה במהלך חודש המודעות לביטוח חיים
הבנת האפשרויות הקיימות בשוק המשני יכולה לסייע לבעלי פוליסות וליועציהם לקבל החלטות מושכלות לנוכח השינויים בצרכים הפיננסיים

SASE OpsLab Ltd ממנה את פרנק ברטין, בעל הוותק הרב בתחום אבטחת הסייבר, למנהל הכנסות ראשי כדי להניע את התרחבות המיכון הגלובלי של SASE
SASE OpsLab Ltd, החברה שמאחורי SASE, פלטפורמת המיכון ותיאום הפעולות המבוססים על תוכנה, הודיעה על מינויו של פרנק ברטין לתפקיד מנהל הכנסות ראשי. עם למעלה מ-30 שנות ניסיון בתחום ה-IT והסייבר, ברטין מצטרף למיזם שבסיסו בלונדון כדי להגדיל את טביעת הרגל המסחרית הגלובלית, להאיץ את האימוץ של קטלוג OpsKit ולהוביל את אסטרטגיית המכירות בשווקים בינלאומיים מרכזיים.

ZincFive משיקה את ה-BMS מהדור הבא, ומציבה תקן חדש לניהול סוללות ניקל-אבץ
מערכת ניהול סוללות (BMS) שנבנתה ייעודית מייעלת את ההתקנה ותומכת בדרישות האנרגיה המתפתחות של מרכזי נתונים של AI

WeRide, אובר ו-AVOMO מקבלות היתר הפעלה לאומי ראשון בספרד לרכבי נוסעים אוטונומיים ברמה 4
ההיתר מאפשר לבצע בספרד בדיקות של GXR, כלי הרכב האוטונומיים של WeRide, ומסמן את תחילת המיפוי באזור מדריד לקראת השקתם המשותפת הראשונה באירופה.

GA-ASI חושפת את המטוס ללא טייס Wildfire לשימוש צבאי, אזרחי ומסחרי
המטוס הבלתי מאויש החדש משלב ביצועי סיבולת וטווח יוצאי דופן עם מטען בולטים ללא תחרות ומחיר סביר בקנה מידה גדול
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI