דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים נשיא ומנכ"ל המכון לניהול פרויקטים נושא נאום מרכזי על המגמות העתידיות של הענף בפורום ניהול הפרויקטים הבינ"ל של דובאי
נשיא ומנכ"ל המכון לניהול פרויקטים נושא נאום מרכזי על המגמות העתידיות של הענף בפורום ניהול הפרויקטים הבינ"ל של דובאי
חיים נוי |  02/12/19 |  צפיות: 2553

נשיא ומנכ"ל המכון לניהול פרויקטים נושא נאום מרכזי על המגמות העתידיות של הענף בפורום ניהול הפרויקטים הבינ"ל של דובאי

פורום ניהול הפרויקטים מתקיים בחסות השייח חמדאן בין מוחמד בין ראשיד אל מקטום, נסיך הכתר של דובאי ויו"ר המועצה המנהלת של דובאי.

דובאי, איחוד האמירויות, 2 בדצמבר 2019, (BUSINESS WIRE):

נשיא ומנכ"ל המכון לניהול פרויקטים (PMI) סוניל פרשרה יהיה נואם מרכזי בפורום ניהול הפרויקטים הבינ"ל של דובאי (DIPMF) ב-7-10 בדצמבר במדינת ג'ומיירה בדובאי, אירוע ניהול הפרויקטים הגדול ביותר באזור. הניסיון הגלובלי בניהול של פרשרה והרקורד האיתן במימוש אסטרטגיות, הגעה ליעדי צמיחה ושינוי מוצלח, יחד עם הניסיון בניהול של PMI והתמיכה הגלובלית במקצוע ניהול הפרויקטים מוסיפים עומק לתוכנית של האירוע היוקרתי הזה. בפורום ינאם גם מרק ליינס, סגן הנשיא של Disciplined Agile שנרכשה לאחרונה על ידי PMI.

DIPMF מתקיים בחסות השייח חמדאן בין מוחמד בין ראשיד אל מקטום, נסיך הכתר של דובאי ויו"ר המועצה המנהלת של דובאי. את האירוע מארגנת רשות הדרכים והתחבורה בשיתוף פעולה עם רשות החשמל והמים של דובאי, Emaar Properties, PMI ו-DP World.

הפורום ימשוך יותר מ-2,000 אנשי מקצוע בתחום הפרויקטים מרחבי האזור. מומחים לניהול פרויקטים ומובילי מחשבה ידונו איך מוציאים לפועל פרקטיקות חכמות, בנות קיימא וחדשניות בניהול פרויקטים כדי להבטיח תוצאות מוצלחות.

"הכלכלה העולמית נעשית יותר "פרויקטית" ומצריכה אופני עבודה חדשים, והאירוע המרשים הזה מגיע בעיתוי מאוד קריטי", אמר סוניל פרשרה, נשיא ומנכ"ל המכון לניהול פרויקטים. "מארגני הפורום והמשתתפים בו מכירים בכך שחשוב יותר מאי פעם שאנשי מקצוע בתחום הפרויקטים יהפכו רעיונות ואסטרטגיות מורכבים למציאות -- כי יש השלכות עסקיות חשובות כשאין קשר ישיר בין האסטרטגיה והביצוע".

נתונים ספציפיים של האזור מסקר Pulse 2019 של PMI מראים שארגונים במזרח התיכון מבזבזים בממוצע 104 מיליון דולר על כל מיליארד דולר של הוצאה על פרויקטים בגלל ביצועים גרועים בפרויקטים. זה שיפור בהשוואה לממוצע הגלובלי שהוא 119 מיליון דולר על כל מיליארד דולר של הוצאה, אבל המגה פרויקטים הרבים במזרח התיכון יוצרים הזדמנות עצומה לאנשי המקצוע ולמנהיגים ליעיל את הפעילות שלהם ולהשתמש בפרקטיקות מיטביות כדי להבטיח שמשלימים פרויקטים בזמן, בלי חריגות בתקציב ובמסגרת התכולה.

ביום שני 9 בדצמבר בשעה 14:30 הנאום המרכזי של פרשרה ששמו "מגמות עתידיות בניהול פרויקטים" יחקור למה אנשי המקצוע בתחום יכולים לצפות בשנים הבאות. הוא ידגיש את החשיבות של ביצוע האסטרטגיה ומדוע ארגונים נכשלים במימוש האסטרטגיה שלהם, כיצד אנשי המקצוע והמנהיגים כאחד יכולים להתכונן להפעיל את כלכלת הפרויקטים, הערך הגדל של זריזות וגמישות, ועוד.

ביום שני 9 בדצמבר בשעה 09:00 ליינס משתתף בדיון מקביל בשם "ניהול פרויקטים היברידי". ליינס הוא יוצר משותף של ערכת הכלים של Disciplined Agile, מחבר משותף של כמה ספרים על Disciplined Agile ויש לו יותר מ-25 שנות ניסיון בעזרה לארגונים ברחבי העולם להצליח במסירת פרויקטים באמצעות הגישה הזריזה וגמישה, הרזה, המסורתית וההיברידית. כדי להשלים את המומחיות של ליינס, המושב שיימשך שעתיים יכלול גם את מוביל המחשבה בניהול פרויקטים פול הודג'קינס ואסטרטג החדשנות הגלובלית ד"ר אל זייתון.

בהתייחסה למעורבות של PMI ב-DIPMF, גרייס נג'ר, המנהל הכללית של המזרח התיכון וצפון אפריקה ב-PMI שמונתה לאחרונה, אמרה: "דובאי נראית כעיר העתיד וממשיכה להתוות מסלול נועז לעתיד. כפי שאמר הוד מעלתו השייח מוחמד בין ראשיד אל מקטום: העתיד לא נבנה על אפשרויות ומספרים אלא על חזון ברור, תכנון, פעולה ויישום. כמדינה, איחוד האמירויות התחילה הרבה מגה פרויקטים שמושכים תשומת לב עולמית ומציבים אותה כמובילה בזריזות וגמישות, תכנון וביצוע. לכן, זה מתאים ש-PMI נוטל חלק באירוע כה יוקרתי כי זה אזור חשוב ש-PMI משרת. עם חסות של בכירים כה משפיעים, אני חוזה ל-PMI הזדמנויות גדולות לתמוך במנהלי הארגונים ובמנהלי הפרויקטים באזור כאחד".

בנוסף למינוי מנהלת כללית למזרח התיכון וצפון אפריקה, יש ל-PMI נוכחות באזור מ-2014 כשפתח את המשרד שלו בדובאי. המשרד הזה מטפל בניהול הסניפים במזרח התיכון ואפריקה עם חזון להרחיב את התמיכה לבעלי עניין חשובים בכוח העבודה, וגם לאוניברסיטאות וערוצים אקדמיים אחרים. הנוכחות הפורמלית בדובאי מאפשרת ל-PMI לתמוך טוב יותר בעוסקים בתחום באזור, וגם לחזק את הקשרים עם מנהיגים מוערכים במזרח התיכון.

למידע נוסף על DIPMF ולצפות ברשימה המלאה של הנאומים המרכזיים והנואמים, בקרו בבקשה באתר www.dipmf.ae.

אודות המכון לניהול פרויקטים (PMI)

המכון לניהול פרויקטים (PMI) הוא האיגוד המוביל בעולם לאלה שמחשיבים ניהול פרויקטים, תוכניות או תיקים למקצוע שלהם. באמצעות תמיכה, שיתוף פעולה, לימוד ומחקר גלובליים, אנחנו פועלים כדי להכין יותר משלושה מיליון אנשי מקצוע ברחבי העולם לכלכלת הפרויקטים: הכלכלה הבאה שבה העבודה, והאנשים, מאורגנים סביב פרויקטים. כשאנו חוגגים את יובל החמישים שלנו ב-2019, אנחנו פועלים בכל מדינה כמעט בעולם ומקדמים קריירות, משפרים הצלחה ארגונית ומפתחים עוד את מקצוע ניהול הפרויקטים באמצעות תקנים שמוכרים בכל העולם, הסמכות, קהילות, משאבים, כלים, מחקר אקדמי, פרסומים, קורסים להתפתחות מקצועית ואפשרויות רישות. כחלק ממשפחת PMI, ProjectManagement.com יוצר קהילות מקוונות גלובליות שמספקות יותר משאבים, כלים טובים יותר, רשתות גדולות יותר ונקודות מבט רחבות יותר. בקרו אותנו בכתובות www.PMI.org, www.projectmanagement.com, www.facebook.com/PMInstitute ובטוויטר @PMInstitute.

אנשי קשר

Rachael Ballard
Telephone: 610-356-4600 x1028
Email: [email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Payani AI השיקה פתרון שיווק ומכירות המבוסס על בינה מלאכותית: פשוט אמרו לבינה המלאכותית מה אתם רוצים שיבוצע
חברת טכנולוגיה מסן פרנסיסקו השיקה מערכת בינה מלאכותית שיחתית לביצוע משימות, המבינה נתונים עסקיים ומוציאה לפועל פעולות שיווק ומכירה באמצעות שפה טבעית וקול.

סקר דיקנים של AACSB מגלה שבינה מלאכותית ופיננסים הם בראש סדר העדיפויות
סקר דיקנים גלובלי לשנים 2026-27, שנערך בקרב 558 מובילים, מזהה את הבינה המלאכותית כאתגר הפיתוח המקצועי הברור ביותר עבור דיקנים, ללא קשר לניסיון או לאזור

GTCFX ממנה את שרבל רפול למנכ"ל, מהלך המחזק את ההנהלה הבכירה ואת אסטרטגיית הצמיחה הגלובלית
GTCFX שמחה להודיע ​​על מינויו של שרבל רפול (Charbel Raffoul ) למנכ"ל. מינוי זה מהווה ציון דרך משמעותי בהמשך התפתחותה של החברה, ומשקף את מחויבותה למצוינות תפעולית, למנהיגות חזקה ולצמיחה בינלאומית.

Fortrea משלימה את רכישת חטיבת שירותי השלב המוקדם מ- Worldwide Clinical Trials
מרחיבה את רשת הפיתוח הקליני המוקדם של Fortrea עם יכולות ביו-אנליטיות ייעודיות, קיבולת מוגברת של יחידת המחקר הקליני ופלטפורמה משולבת יותר עבור לקוחות

Andersen Consulting מצרפת חברת ייעוץ שותפה באוזבקיסטן
Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה בתחום אבטחת הסייבר והטרנספורמציה העסקית באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Algoruni, חברת ייעוץ שבסיסה באוזבקיסטן.

ג'ונסון אנד ג'ונסון תציג את עתיד הבינה הכירורגית בפסגת הבריאות העתידית של אבו דאבי לשנת 2026
החברה מציגה את פלטפורמות הרובוטיקה MONARCH™‎ ואת האקוסיסטם הדיגיטלי ‎Polyphonic™‎

ערים במזרח אסיה מאיימות על הדומיננטיות האמריקאית בתחום הבינה המלאכותית – כך על פי מדד ערי הבינה המלאכותית שלThe Observer
· ערים במזרח אסיה נושפות בעורפה של אמריקה בכל הנוגע לפיתוח בינה מלאכותית (AI), למימונה ולהטמעתה · כך עולה ממדד ערי הבינה המלאכותית הראשון של The Observer: דו"ח מסוגו הראשון, המזהה אילו ערים מובילות במרוץ הבינה המלאכותית העולמי

CGTN משיקה דף אינטרנט ייעודי עבור תוכנית ההפקה המשותפת לבמאים מהדרום הגלובלי – 2026
סיפורים על צמצום העוני ופיתוח משותף מנקודת מבט מקומית

אבו דאבי השיקה את TAMM Global כדי להנגיש את פלטפורמת הממשל מבוססת הבינה המלאכותית שלה למדינות ברחבי העולם
אבו דאבי השיקה את TAMM Global, חברת טכנולוגיה פרטית שהוקמה במטרה להנגיש לממשלות ברחבי העולם את הטכנולוגיה עטורת הפרסים שמאחורי TAMM.

GTCPrime מסכמת את השתתפותה ב-iFX Expo הונג קונג 2026, לאחר יומיים של תובנות ויצירת קשרים
GTCPrime סיימה את השתתפותה כנותנת חסות בדרגת "זהב" בתערוכת iFX Expo Hong Kong 2026, שנערכה ב-8 וב-9 באוקטובר במרכז הכנסים והתערוכות של הונג קונג. במהלך יומיים אלו, אירח צוות GTCPrime לקוחות, שותפים ועמיתים מהתעשייה בדוכן מספר 14, במטרה לדון בהתפתחויות בשוק ובצרכים המשתנים של משקיעים ברחבי אזור אסיה-פסיפיק
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI