דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים PBSC משתפת פעולה עם קארים בדובאי כדי להשיק את רשת האופניים השיתופיים החשמליים בקנה מידה גדול הראשונה במזרח התיכון
PBSC משתפת פעולה עם קארים בדובאי כדי להשיק את רשת האופניים השיתופיים החשמליים בקנה מידה גדול הראשונה במזרח התיכון
חיים נוי 02/12/19 |  צפיות: 4863

PBSC משתפת פעולה עם קארים בדובאי כדי להשיק את רשת האופניים השיתופיים החשמליים בקנה מידה גדול הראשונה במזרח התיכון

חלוצת האופניים השיתופיים PBSC מתקשרת בהסכם רב שנתי עם חברת הנסיעות לפי דרישה המובילה במזרח התיכון, קארים, להשקת קארים בייק בדובאי

בחודשים הקרובים PBSC תתחיל לפרוס את האופניים החשמליים שלה E-FIT ותחנות חכמות ברחבי דובאי

תכולת החוזה כוללת 3,500 אופניים חשמליים ו-350 תחנות חכמות.

מונטריאול, קנדה, 2 בדצמבר 2019, (GLOBE NEWSWIRE):

PBSC Urban Solutions, המובילה העולמית בפתרונות חכמים של אופניים שיתופיים, גאה להודיע על שיתוף פעולה עם קארים, חברת הנסיעות לפי דרישה המובילה במזרח התיכון, וגם עם רשות הדרכים והתחבורה של דובאי, כדי להביא את האופניים החשמליים שלה לאמירות.

בחודשים הקרובים החברה תתחיל לפרוס את האופניים החשמליות עם דוושות שלה E-FIT ותחנות חכמות ברחבי דובאי. החוזה הרב שנתי כולל 3,500 אופניים ו-350 תחנות. זאת הכניסה הראשונה של PBSC למזרח התיכון, אחרי השקות מוצלחות מוקדם יותר השנה בערים כמו ברצלונה, בואנוס איירס, סנטיאגו ומונקו. זאת גם רשת האופניים השיתופיים החשמליים בקנה מידה גדול הראשונה באזור.

"אנחנו נרגשים להביא את האופניים השיתופיים והפתרונות הטכנולוגיים שלנו לדובאי. זה צעד חשוב לחברה שלנו שמתבסס על המומנטום שלנו לאחרונה באירופה. יחד עם קארים, יש לנו משימה להמציא מחדש את המשמעות של התחבורה עבור מיליוני האנשים במזרח התיכון. אנחנו מצפים לתת לתושבי דובאי חלופת תחבורה ישימה ובת קיימא -- כזאת שעולה בקנה אחד עם יעדי הניידות של הממשלה", אמר לוק סבטיני, מנכ"ל PBSC.

בשנים האחרונות רשות הדרכים והתחבורה ביצעה פעילות מתואמת כדי לשפר את תשתית הניידות בדובאי באמצעות רשת של נתיבי אופניים, עם תוכניות להכפיל ויותר את המסלולים הייעודיים האלה עד 2030. E-FIT הוא הרכב המושלם לעזור לתושבי העיר ולמבקרים בה לנצל את הפעילות הזאת. הטופוגרפיה של דובאי אמנם שטוחה יחסית, אבל האופניים החשמליים יתנו לרוכב דחיפה כשהטמפרטורות עולות, ויפחיתו את כמות האנרגיה שדרושה כדי לדווש.

E-FIT הוא הדו-גלגלי החשמלי האחרון של PBSC. הוא הושק בתערוכת האלקטרוניקה הצרכנית בתחילת 2019 ומבוסס על הדגם FIT של החברה, עם מסגרת קלה יותר וגלגלים קטנים יותר מאשר האופניים המקוריים שלה ICONIC. ל-E-FIT יש טווח אוטונומי של עד 70 ק"מ והמנוע המרכזי שלו יכול להניע את הרוכבים עד 25 קמ"ש.

המערכת של דובאי, המכונה קארים בייק, תכלול את טכנולוגיית התחנות החכמות של PBSC, שמאפשרת לרוכבים להטעין את האופניים החשמליים שלהם ישירות בנקודת העגינה. זה אומר שהמפעילים לא צריכים לדאוג להחלפת סוללות או להטעין ידנית את האופניים. ליעילות התפעולית של המערכת של PBSC מוסיפה הטכנולוגיה החכמה שמשדרת נתונים על מצב הסוללות, האופניים והמערכת בחזרה למפעילים, שמנטרים את המערכת שלהם באמצעות מערכת ניהול לפי הזמנה. התחנות החכמות והאופניים החשמליים של PBSC נבדקו ביסודיות ויש להם אישורי בטיחות רבים.

אודות PBSC Urban Solutions

PBSC משנה את העולם, עיר אחת בכל פעם. חלוצה במיקרו ניידות, היא מפתחת, משווקת ומפעילה -- לצד השותפים המקומיים שלה -- את מערכות האופניים השיתופיים הכי חדשניות, ניתנות להתאמה לפי הדרישות ואמינות בשוק. הטכנולוגיה בת הקיימא של PBSC מאפשרות לערים להציע למשתמשים חלופות תחבורה בטוחות ומהנות שמפחיתות גודש ומשפרות את איכות החיים. כיום יש ל-PBSC ארבעה דגמים של אופניים -- ICONIC, FIT, BOOST ו-E-FIT -- שפרוסים ברחבי העולם וממשיכים להרחיב את הנוכחות הגלובלית שלה עם יותר מ-84,000 אופניים, 6,800 תחנות ו-350 מיליון נסיעות עד כה! למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.pbsc.com.

צרופה

Efit

Nathalie Doré
PBSC Urban Solutions
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
QurCan Therapeutics מתקשרת בהסכם אסטרטגי למחקר ושיתוף פעולה עם Lilly לקידום טיפולים מבוססי חומצות גרעין למחלות של מערכת העצבים המרכזית וההיקפית
שיתוף פעולה רב-תוכניות, הממנף את פלטפורמת ההחדרה TERP™‎ של QurCan, המשתמשת בננו-חלקיקים פולימריים-ליפידיים Lilly תבצע השקעה אסטרטגית ב-QurCan

EMGA הובילה מימון הלוואות מועדון בסך 80 מיליון דולר עבור בנק איפאק יולי באוזבקיסטן
Emerging Markets Global Advisory LLP (EMGA) השלימה סבב מימון נוסף עבור Ipak Yuli באוזבקיסטן, במימון הגופים OeEB,‏ CDP ו- Allianz Global Investors (AGI)

Gradiant זכתה בחוזי מים חדשים עבור מפעלי מוליכים למחצה מרכזיים בארה"ב בניו יורק, וירג'יניה, איידהו ויוטה
300 מיליון דולר בחוזים חדשים בתחום המים הטהורים במיוחד, טיהור שפכים ואפס פליטת נוזלים מציינים את המומנטום המסחרי המתמשך בשכבת השבבים של כלכלת הבינה המלאכותית

חברת RIX Industries משתפת פעולה עם Build Health International כדי להביא לאפריקה הכשרה בנושא מדחסי חמצן רפואיים
תוכנית חדשה במכללה הפוליטכנית קיגאלי של רואנדה מעמידה את הכשרת המדחסים ברמת מפעל RIX בהישג ידם של טכנאי ביו-רפואיים בבתי חולים ברחבי היבשת

יוניבר סולושנס מרחיבה את סל המוצרים שלה בתחומי טיפוח הבית וניקוי תעשייתי באמצעות שותפות עם Dow בצפון אמריקה
שיתוף פעולה מחוזק מגדיל את הגישה של הלקוחות לרכיבי ניקוי בעלי ביצועים גבוהים

תערוכת וכנס הרכב החשמלי 2026 מביאים לדובאי את האקוסיסטם של עתיד הניידות
ככל שניידות חשמלית נכנסת לתקופה מכריעת של צמיחה עולמית, הטכנולוגיות המשנות את התחבורה הופכות מקושרות יותר ויותר. כלי רכב חשמליים נמצאים כיום בתוך אקוסיסטם רחב יותר הכולל תשתיות טעינה, סוללות, מערכות אנרגיה, פתרונות ציי רכב, תוכנה, אוטומציה ופיתוח ערים חכמות.

Bitget מציינת 8 שנים עם חזון הבורסה האוניברסלית שנבנה לעסקאות מושלמות
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, מציינת את יום השנה השמיני שלה תחת הכותרת 8uilt for Perfect Trades, וחוגגת שמונה שנים של חדשנות במסחר כאשר הפלטפורמה נכנסת לשלב הצמיחה הבא שלה בשווקים הקריפטוגרפים, השווקים המסורתיים והמסחר המוסדי.

איסטנבול כובשת את המקום הראשון כשדה התעופה המקושר ביותר בעולם, כך עולה מדו"ח OAG Megahubs 2026
שדות תעופה באסיה תופסים את מרבית המקומות ברשימת 20 המובילים במדד הקישוריות השנתי המדרג את המוקדים הבינלאומיים המובילים בעולם, כאשר המוקדים הסיניים מפגינים התאוששות מלאה מהתקופה שלאחר המגפה

אטוס משתפת פעולה עם GCH להקמת מרכז חדש לתפעול אבטחה מבוסס-בינה מלאכותית באיחוד האמירויות
s, מובילה עולמית בתחום ההמרה הדיגיטלית המונעת על ידי בינה מלאכותית, הודיעה היום על פתיחת מרכז פעולות אבטחה (SOC) חדש המונע על ידי בינה מלאכותית באיחוד האמירויות הערביות בשיתוף פעולה עם GCH. מרכז הפעולות החדש שבסיסו בדובאי יספק לפעילות אבטחה ריבונית אחסון נתונים מקומי, ויסייע לארגונים לחזק את חוסן הסייבר, להתמודד עם איומים אזוריים ומונעי בינה מלאכותית, ולתמוך בעמידה בתקני אבטחת המידע של איחוד האמירויות הערביות ובדרישות הרשות הלאומית לאבטחת מידע אלקטרונית.

ה-Mojave שלGA-ASI הוא המל"ט הראשון שהשלים פעולות לטווח קצר בשדה הקרב
מטוסי המראה ונחיתה קצרי טווח מוסמכים ליכולות שדה קפדניות
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI