דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים PBSC משתפת פעולה עם קארים בדובאי כדי להשיק את רשת האופניים השיתופיים החשמליים בקנה מידה גדול הראשונה במזרח התיכון
PBSC משתפת פעולה עם קארים בדובאי כדי להשיק את רשת האופניים השיתופיים החשמליים בקנה מידה גדול הראשונה במזרח התיכון
חיים נוי 02/12/19 |  צפיות: 4658

PBSC משתפת פעולה עם קארים בדובאי כדי להשיק את רשת האופניים השיתופיים החשמליים בקנה מידה גדול הראשונה במזרח התיכון

חלוצת האופניים השיתופיים PBSC מתקשרת בהסכם רב שנתי עם חברת הנסיעות לפי דרישה המובילה במזרח התיכון, קארים, להשקת קארים בייק בדובאי

בחודשים הקרובים PBSC תתחיל לפרוס את האופניים החשמליים שלה E-FIT ותחנות חכמות ברחבי דובאי

תכולת החוזה כוללת 3,500 אופניים חשמליים ו-350 תחנות חכמות.

מונטריאול, קנדה, 2 בדצמבר 2019, (GLOBE NEWSWIRE):

PBSC Urban Solutions, המובילה העולמית בפתרונות חכמים של אופניים שיתופיים, גאה להודיע על שיתוף פעולה עם קארים, חברת הנסיעות לפי דרישה המובילה במזרח התיכון, וגם עם רשות הדרכים והתחבורה של דובאי, כדי להביא את האופניים החשמליים שלה לאמירות.

בחודשים הקרובים החברה תתחיל לפרוס את האופניים החשמליות עם דוושות שלה E-FIT ותחנות חכמות ברחבי דובאי. החוזה הרב שנתי כולל 3,500 אופניים ו-350 תחנות. זאת הכניסה הראשונה של PBSC למזרח התיכון, אחרי השקות מוצלחות מוקדם יותר השנה בערים כמו ברצלונה, בואנוס איירס, סנטיאגו ומונקו. זאת גם רשת האופניים השיתופיים החשמליים בקנה מידה גדול הראשונה באזור.

"אנחנו נרגשים להביא את האופניים השיתופיים והפתרונות הטכנולוגיים שלנו לדובאי. זה צעד חשוב לחברה שלנו שמתבסס על המומנטום שלנו לאחרונה באירופה. יחד עם קארים, יש לנו משימה להמציא מחדש את המשמעות של התחבורה עבור מיליוני האנשים במזרח התיכון. אנחנו מצפים לתת לתושבי דובאי חלופת תחבורה ישימה ובת קיימא -- כזאת שעולה בקנה אחד עם יעדי הניידות של הממשלה", אמר לוק סבטיני, מנכ"ל PBSC.

בשנים האחרונות רשות הדרכים והתחבורה ביצעה פעילות מתואמת כדי לשפר את תשתית הניידות בדובאי באמצעות רשת של נתיבי אופניים, עם תוכניות להכפיל ויותר את המסלולים הייעודיים האלה עד 2030. E-FIT הוא הרכב המושלם לעזור לתושבי העיר ולמבקרים בה לנצל את הפעילות הזאת. הטופוגרפיה של דובאי אמנם שטוחה יחסית, אבל האופניים החשמליים יתנו לרוכב דחיפה כשהטמפרטורות עולות, ויפחיתו את כמות האנרגיה שדרושה כדי לדווש.

E-FIT הוא הדו-גלגלי החשמלי האחרון של PBSC. הוא הושק בתערוכת האלקטרוניקה הצרכנית בתחילת 2019 ומבוסס על הדגם FIT של החברה, עם מסגרת קלה יותר וגלגלים קטנים יותר מאשר האופניים המקוריים שלה ICONIC. ל-E-FIT יש טווח אוטונומי של עד 70 ק"מ והמנוע המרכזי שלו יכול להניע את הרוכבים עד 25 קמ"ש.

המערכת של דובאי, המכונה קארים בייק, תכלול את טכנולוגיית התחנות החכמות של PBSC, שמאפשרת לרוכבים להטעין את האופניים החשמליים שלהם ישירות בנקודת העגינה. זה אומר שהמפעילים לא צריכים לדאוג להחלפת סוללות או להטעין ידנית את האופניים. ליעילות התפעולית של המערכת של PBSC מוסיפה הטכנולוגיה החכמה שמשדרת נתונים על מצב הסוללות, האופניים והמערכת בחזרה למפעילים, שמנטרים את המערכת שלהם באמצעות מערכת ניהול לפי הזמנה. התחנות החכמות והאופניים החשמליים של PBSC נבדקו ביסודיות ויש להם אישורי בטיחות רבים.

אודות PBSC Urban Solutions

PBSC משנה את העולם, עיר אחת בכל פעם. חלוצה במיקרו ניידות, היא מפתחת, משווקת ומפעילה -- לצד השותפים המקומיים שלה -- את מערכות האופניים השיתופיים הכי חדשניות, ניתנות להתאמה לפי הדרישות ואמינות בשוק. הטכנולוגיה בת הקיימא של PBSC מאפשרות לערים להציע למשתמשים חלופות תחבורה בטוחות ומהנות שמפחיתות גודש ומשפרות את איכות החיים. כיום יש ל-PBSC ארבעה דגמים של אופניים -- ICONIC, FIT, BOOST ו-E-FIT -- שפרוסים ברחבי העולם וממשיכים להרחיב את הנוכחות הגלובלית שלה עם יותר מ-84,000 אופניים, 6,800 תחנות ו-350 מיליון נסיעות עד כה! למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.pbsc.com.

צרופה

Efit

Nathalie Doré
PBSC Urban Solutions
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
GA-ASI ו-KONGSBERG מקדמות את השילוב של JSM עבור MQ-9B
החברות מביאות את מערכת הנשק Joint Strike Missile לפלטפורמה המלא מאוישת המובילה

GA-ASI משלימה את מבחני ההסמכה לנשקים של Protector הבריטי
מביאים לכדי סיכום שיתוף פעולה בן 6 שנים בין הממשל והתעשייה בארצות הברית ובבריטניה

ביקורת: גרוטסקה של אהבה וכיעור: "יאקיש ופופצ'ה" מאת חנוך לוין בבית צבי
20/07/26 | תיאטרון
העלילה עוקבת אחר יאקיש הושפיש, גבר שכל פחדיו מרוכזים בכיעורו החיצוני, ופופצ'ה חרופצ'ה, אישה שגורלה נקשר בו בשל מראה דומה. השניים, שנועדו זה לזו בחסות שדכנים ומוסכמות, נאלצים להתמודד עם השאלה הנצחית של לוין: האם אהבה יכולה להתקיים במקום שבו הגוף דוחה את העין?

חאבי לאם, יוצר הטיקטוק הנעקב ביותר בעולם, מצטרף ל-Holafly כשגריר המותג העולמי
יוצר הטיקטוק הנעקב ביותר בעולם הפך לאחת הדמויות המוכרות ביותר באינטרנט, וזאת על ידי חשיפת פתרונות מסובכים שלא לצורך והחלפתם בפתרונות פשוטים ומובנים מאליהם

רוזן, יועץ מהימן למשקיעים, מעודד את משקיעי Futu Holdings Limited לקבל ייעוץ
רוזן, יועץ מהימן למשקיעים, מעודד את משקיעי Futu Holdings Limited לקבל ייעוץ משפטי לקראת מועד אחרון חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות הערך – FUTU

רוזן, משרד עורכי דין אמין ומוביל, מעודד את משקיעי Black Rock Coffee Bar, Inc. לקבל ייעוץ
רוזן, משרד עורכי דין אמין ומוביל, מעודד את משקיעי Black Rock Coffee Bar, Inc. לקבל ייעוץ משפטי לקראת מועד אחרון חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות הערך – BRCB

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PICS: רוזן, משרד עורכי דין מוערך, קורא למשקיעיPicS N.V. לקבל ייעוץ
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PICS: רוזן, משרד עורכי דין מוערך, קורא למשקיעיPicS N.V. לקבל ייעוץ משפטי לקראת מועד אחרון חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – PICS

WeRide נבחרה כאחד מ-10 תרחישי מחקר מובילים בתחום הבניה המלאכותית בסין לפריסת נהיגה אוטונומית באיחוד האמירויות הערביות,
WeRide (נסד"ק: WRD, HKEX: 0800), מובילה עולמית בתחום טכנולוגיית הנהיגה האוטונומית, הודיעה היום כי פריסת הנהיגה האוטונומית שלה באיחוד האמירויות הערביות (UAE) נבחרה כאחת מעשר הדוגמאות המובילות לשיתוף פעולה בינלאומי של טכנולוגיות ומוצרים סיניים בתחום הבינה המלאכותית במסגרת AI From China Benefits the World (2026) - אוסף תרחישים לאומי שפורסם במהלך כנס הבינלאומי לבינה מלאכותית (WAIC) לשנת 2026.

דגמי הרכבים KAIYI X7 Hybrid ו-X7 AWD מושקים באיחוד האמירויות, במסגרת הרחבת הנוכחות הגלובלית של המותג.
ב-27 ביוני השיקה Legend Group, המפיצה המקומית של KAIYI, את דגמי ה-KAIYI X7 Hybrid וה-X7 AWD בדובאי שבאיחוד האמירויות, ובכך הציגה ללקוחות המקומיים את היצע הרכבים שלה הכולל דגמי פלאג-אין היברידיים (PHEV) ורכבים בעלי הנעה כפולה (AWD)

Bitget משיקה חשבון מאוחד חוצה-נכסים ראשון מסוגו בתעשייה, המאפשר שימוש ב-100 אסימוני מניות אמריקאיות כבטוחה
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את החשבון המאוחד הראשון לנכסים חוצי נכסים (UTA) בתעשייה, שמביאה למעלה מ-370 נכסים זכאים — כולל 100 אסימוני מניות אמריקאיים (rTokens) — למאגר מרווחים אחד.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI