דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים דיגיסרט ויוביסקיור משתפות פעולה בפתרונות הדור הבא של זיהוי ארגונים באמצעות קודים של מזהה ישות משפטית
דיגיסרט ויוביסקיור משתפות פעולה בפתרונות הדור הבא של זיהוי ארגונים באמצעות קודים של מזהה ישות משפטית
חיים נוי 04/12/19 |  צפיות: 2648

דיגיסרט ויוביסקיור משתפות פעולה בפתרונות הדור הבא של זיהוי ארגונים באמצעות קודים של מזהה ישות משפטית

החברות ישתפו פעולה בהרחבת השימוש בקודי מזהה ישות משפטית (LEI) לסוגים רבים של מקרי שימוש שמתבססים על אישורים דיגיטליים

ליהי, יוטה ולונדון, 3 בדצמבר 2019, (BUSINESS WIRE):

DigiCert, Inc., הספקית המובילה בעולם של פתרונות TLS/SSL, האינטרנט של הדברים ו-PKI, ו-Ubisecure, ספקית של שירותי זהות דיגיטלית ומנפיקה מוסמכת של קודי מזהה ישות משפטית (LEI) באמצעות קרן ה-LEI הגלובלית (GLEIF), הודיעו במשותף היום על שיתוף הפעולה שלהם כדי לעזור לפתור את קשיי הזהות של ארגונים על ידי הוספת קודי LEI למוצרים העתידיים של דיגיסרט. השותפות גם תרחיב את הזמינות של קודי LEI ללקוחות של דיגיסרט באמצעות הפלטפורמה RapidLEI של יוביסקיור.

"דיגיסרט נרגשת לעבוד עם הצוות של יוביסקיור ו-GLEIF כדי לחקור כיצד קודי LEI יכולים להשפיע באופן חיובי על הלקוחות שלנו ומשתמשי הקצה שלהם", אמר מנכ"ל דיגיסרט ג'ון מריל. "לדיגיסרט יש היסטוריה ארוכה של מחויבות לאישור זהויות באינטראקציות דיגיטליות. העבודה שלנו עם קודי LEI היא עוד צעד כדי לחזק יותר את האמון הדיגיטלי בסביבות מחוברות שונות".

דיגיסרט ויוביסקיור יחקרו את יתרונות הבטחת הזהות של קודי LEI באישורים דיגיטליים, כולל בדואל מאובטח, חתימת קוד ובקרת גישה מבוססת אישורים של עובדים, קבלנים וצדדים שלישיים אחרים. קודי LEI מציעים אמצעי תקני, אמין ועקבי לקביעת זהות ובעלות של ארגונים והימנעות מהתנגשויות על בסיס זהות. קודי LEI מכילים קוד ספציפי שנוצר על סמך סוג הארגון של החברה ומידע על תחום השיפוט. עם יותר ממיליון וחצי קודי LEI בשימוש כיום, הם הופכים במהירות למזהה הארגונים שבפועל מוכר בכל העולם. יוביסקיור גם מפתחת שירותים מתקדמים מבוססי LEI כמו הזכות לייצג - שירות ספק זהויות (IdP) לאימות זכויות שניתנו לאנשים לייצג את החברה שלהם.

פול טאורט, קצין פיתוח תאגידי ביוביסקיור, אמר: "כרשות אישורים עם מיקוד באישורים עם רמת הבטחה גבוהה, דיגיסרט הבינה מזמן שהיכולת לקבוע זהות ארגונית מאומתת עבור משתמשי קצה חיונית כדי לעשות את האינטרנט למקום יותר שקוף לעשיית עסקים. לכבוד הוא לנו לשתף פעולה עם רשות האישורים הגדולה ביותר בעולם כדי לחבר את הסביבות של LEI ורשויות אישורים. לדיגיסרט יש מוניטין שהרוויחה ביושר כרשות אישורים אחראית שחושבת על העתיד".

סטיבן וולף, מנכ"ל GLEIF, אמר: "השותפות של דיגיסרט ויוביסקיור משמעה שאחת מרשויות האישורים הגלובליות הראשונות מצטרפת למערכת LEI הגלובלית. אנחנו מאוד נרגשים ששתי מובילות טכנולוגיות עובדות ביחד כדי להרחיב את הזמינות של קודי LEI באמצעות פתרונות חדשים. ואנחנו רואים בכך אישור לאופן שבו קודי LEI מחברים סביבות של זהויות כדי לפשט את הזיהוי של ישויות משפטיות בעידן הדיגיטלי לתועלת כל בעלי העניין בעולם".

דיגיסרט היא רשות האישורים המובילה בעולם ואחת מרשות האישורים הראשונות שסיפקה את הדרישות בענף ופתרונות קשורים שקובעים את הערך של זהות מאומתת, בין אם היא של ארגונים, אנשים או דברים. החברה מחויבת למספר פרויקטי מו"פ בחזית הקידמה שקשורים בזהות של ארגונים, מחשבים קוונטיים וזהות של מכשירי האינטרנט של הדברים, והלקוחות מסתמכים על דיגיסרט כדי לפתור אתגרי זהות, אימות והצפנה מורכבים.

יוביסקיור הייתה המנפיקה של קודי מזהה ישות משפטית עם הצמיחה המהירה ביותר ב-2019. שירות ה-LEI שלה, RapidLEI, הוקם על ידי ותיקים בענף רשויות האישורים שהיו אחראים בעבר להכנסה לשימוש של GeoTrust באירופה וההקמה המשותפת של רשות אישורים אחרת שבצמרת העולמית. אחרי שיצאו מאותה החברה, הצוות פיתח את הפתרון RapidLEI כדי להפוך את קודי LEI לנגישים במקומות בהם הבטחת זהויות ארגוניות מאומתת לפי דרישה היא חיונית - כולל בנקאות, פינטק, ציות ועכשיו ללקוחות ושותפים של רשויות אישורים.

קודי LEI עצמאיים זמינים ללקוחות של דיגיסרט בכתובת www.rapidlei.com/digicert. החברות ימשיכו לשתף פעולה עם בעלי עניין בענף בשימושים חדשניים אחרים של LEI.

למידע נוסף על LEI והשירותים של יוביסקיור, בקרו בבקשה באתרים ubisecure.com או rapidlei.com.

אנשי קשר

Hotwire for Ubisecure
Jenny Morris
[email protected]
07393465529

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ניקסואה מכריזה על תוצאות ראשוניות לרבעון השני של 2026
המשך המומנטום בהשקה בארה"ב מוביל להכנסות נטו גלובליות ראשוניות של 7.7 מיליון אירו ברבעון השני.

Anaqua מחדשת את השותפות עם Sony לקידום חדשנות בתחום הקניין הרוחני
Anaqua, הספקית המובילה של פתרונות ושירותים טכנולוגיים לניהול חדשנות וקניין רוחני (IP), הודיעה היום על חידוש השותפות שלה עם Sony Group Corporation.

Bitget משדרגת את מסגרת המסחר המוסדית שלה כדי להעצים את השלב הבא של השוקים המבוססים על ריבוי נכסים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הציגה מסגרת תמחור מוסדית משודרגת עבור התוכניות PRO ו-Liquidity Incentive שלה. מסגרת זו משפרת את עלויות המסחר, תמריצי הנזילות ומבנה השוק בשוקי הקריפטוגרפיה והפיננסים המסורתיים.

Hesab בוחרת ב-Movement כשכבת סליקה בלעדית של מטבעות יציבים עבור הבנק במשמורת עצמית הגלובלי שלה
שיתוף הפעולה מהווה אבן דרך בפריסת תשתית הסליקה למטבעות יציבים של Movement, ומעניק למשתמשי Hesab בלמעלה מ-160 מדינות בעלות אמיתית על כספם – לראשונה אי-פעם.

המחלקה הפרטית של השייח' מוחמד בן ח'אלד אל נהיאן משקיעה ב-MidOcean Energy ומקימה שותפות אסטרטגית עם EIG
המחלקה הפרטית של שייח' מוחמד בן ח'אלד אל נהיאן ("המחלקה הפרטית") התחייבה להשקיע 1.13 מיליארד דולר ב-MidOcean Energy ("MidOcean" או "החברה"), חברת גז טבעי נוזלי (LNG) אשר נוסדה ומנוהלת על ידי EIG.

בית הספר למנהל עסקים של לונדון מכריז על קבלת תרומה של 25 מיליון ליש"ט מקרן דיוויד ומולי פיוט ומדיוויד ומולי פיוט
בית הספר למנהל עסקים של לונדון (London Business School - LBS) הודיע היום על קבלת תרומה של 25 מיליון ליש"ט מקרן דיוויד ומולי פיוט ומדיוויד ומולי פיוט.

מפסולת פלסטיק ועד עטיפות שוקולד: LYB ו-Mondelez משתפות פעולה בפיתוח אריזות גמישות עבור החטיף Marabou שמקורן בפלסטיק ממוחזר
LyondellBasell (NYSE: LYB), מובילה גלובלית בתחום הכימיקלים, הכריזה על פתרון אריזה גמיש וחדשני לחטיפי השוקולד Marabou, שפותח בשיתוף פעולה עם Mondelez International, Amcor, Taghleef Industries וחברות מרכזיות אחרות בתעשייה

LIFEPODS חושפת את קפסולות ההישרדות מהדור הבא שלה בתערוכות VivaTech ו-Eurosatory 2026
Momentum Technologies, חברת דיפטק צרפתית המתמחה בפתרונות הגנה והישרדות בסיכונים גדולים, חשפה באופן רשמי את הקפסולות LIFEPODS שלה בגרסת 2026 של התערוכות VivaTech (Innovation Gallery, 17-20 ביוני) ו-Eurosatory (אולם 5B, דוכן E150, 15-18 ביוני).

VertiGIS Neo נכנסת לשלב הבא ומניעה תהליכי עבודה גיאו-מרחביים בזמן אמת המבוססים על בינה מלאכותית.
היכולות של VertiGIS Neo המבוססות על בינה מלאכותית יוצגו בכנס המשתמשים של Esri, שייערך בסן דייגו בין ה-13 ל-17 ביולי.

אזטיק מקדמת את דיוויד אולפסון, דני מייג'ור ואונסון צ'וי לשותפים
Aztiq הודיעה היום על קידומם של דיוויד אולפסון, דני מייג'ור ואונסון צ'וי לשותפים, כהוקרה על תרומתם המשמעותית לצמיחה, לפעילויות ההשקעה וליצירת הערך ארוך הטווח של Aztiq במערכת הבריאות.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI