דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Hawk Security Limited התחילה למכור כונן SSD חיצוני מוגן על ידי חומרה עם הצפנה בדרגה צבאית AES 256 XTS
Hawk Security Limited התחילה למכור כונן SSD חיצוני מוגן על ידי חומרה עם הצפנה בדרגה צבאית AES 256 XTS
חיים נוי 08/12/19 |  צפיות: 2935

Hawk Security Limited התחילה למכור כונן SSD חיצוני מוגן על ידי חומרה עם הצפנה בדרגה צבאית AES 256 XTS

Hawk S-Drive

הונג קונג, 6 בדצמבר 2019, (GLOBE NEWSWIRE):

Hawk Security Limited התחילה למכור כונן SSD חיצוני מוגן בחומרה עם הצפנה בדרגה צבאית AES 256 XTS.

הכונן נקרא Hawk S-Drive. ההתקן הקומפקטי מגיע עם USB 3.1 Gen 1 מודרני, מארז אלומיניום (84 * 40 * 10 mm) עם משקל של 42 גרם בלבד, וזיכרון פנימי (מ-128 GB עד 2 TB).

במשך יותר משנתיים "Hawk Security" מפתחת תוכנה וחומרה כדי להגן באופן אמין על הפרטיות של הלקוחות שלה, שלאחר מכן שולבו לתוך Hawk S-Drive. כתוצאה מכך פותחה המערכת Hawk Encrypt - מערכת הצפנה בחומרה על בסיס בקר שבב שמשולב בתוך הלוח של המכשיר. השבב מאפשר לכם להצפין נתונים תוך עמידה בתקן הצבאי AES 256bit XTS, עם מהירות כתיבה/ קריאה של עד 450 Mb/s.

ההתקן גם מצויד בלוח מקשים מיוחד שעשוי מפלסטיק קשה, כדי שתוכלו בקלות לשלוט על הגישה לנתונים שבהתקן. האורך של הקוד האישי הוא מ-4 עד 16 ספרות. יש את כל מערכות ההגנה הבסיסיות הנחוצות: חסימה אוטומטית (אם לא פעיל במשך יותר משלוש שעות), מחיקה אוטומטית של מידע אחרי עשרה ניסיונות אימות שנכשלו.

Hawk S-Drive זמין בקמעונאות החל מ-$179 עבור 128Gb, החברה מספקת משלוח חינם לכל העולם, והאחריות על ההתקן היא לשנה אחת.

Hawk Security מציעה תנאי שיתוף פעולה עם תועלת הדדית למפיצים ברחבי העולם, למידע נוסף אתם יכולים להתקשר עם נציג של החברה.

איש הקשר:

Sergey Semeykin
PR and Sales Team
[email protected]

תמונה שנלווית להודעה זאת זמינה בכתובת https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/0159c95c-3be5-47f0-9dc0-3859f53b124c

התמונה נמצאת גם ב-Newscom, www.newscom.com ודרך AP PhotoExpress.

וידאו שנלווה להודעה זאת זמין בכתובת https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/ad1f8003-fac5-4aee-9611-0fd70eb08b0c

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
O2 ו-Mavenir בחנו בהצלחה טכנולוגיה לשיפור צלילות השיחות עבור אנשים עם אובדן שמיעה
O2 בחנה בהצלחה טכנולוגיה חדשה לאספקת שיחות טלפון ברורות יותר ללקוחות עם אובדן שמיעה · הניסוי בוצע יחד עם Mavenir ויצר פרופיל שמיעה בהתאמה אישית לכל משתתף, מה שאפשר לרשת לבצע מיטוב אוטומטי של שיחות בזמן אמת

מאקרובונד משיקה את AI Data Feed עם MCP ו-Skill, ומביאה מודיעין מאקרו-כלכלי מנוהל לתהליכי עבודה ארגוניים מבוססי בינה מלאכותית
שני רכיבי אספקה חדשים, MCP עבור בינה מלאכותית שיחתית ו-Skill עבור גישה פרוגרמטית, מאפשרים למוסדות לאחזר נתונים מאקרו־כלכליים מהימנים ומורשים ישירות בתוך סביבות הבינה המלאכותית שלהם.

GA-ASI וקבוצת INTEC חתמו על מזכר הבנות ב-ILA ברלין
היום בתערוכת ILA Berlin Air, חתמו חברת General Atomics Aeronautical Systems, Inc. (GA-ASI) וקבוצת INTEC על מזכר הבנות (MoU) עבור INTEC לתמיכה בארכיטקטורה ובשילוב של מערכות משימה, כניסה לשירות ושירותי תמיכה לוגיסטית עבור סדרת Gambit של מטוסי קרב שיתופיים (CCA) של GA-ASI. העבודה נועדה לספק יכולות ריבוניות כדי לענות על העניין הגובר ב-CCA בגרמניה.

Bitget משיקה את גביע יוניברסל עם קרן פרסים של 250,000 יחידות USDT
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את Universal Cup - גביע יוניברסל, קמפיין קהילתי עולמי בנושא כדורגל המזמין משתמשים להתחרות על חלק מקרן הפרסים של 250,000 יחידות USDT באמצעות מיני-משחק אינטראקטיבי בהשראת אחד מאירועי הספורט הגדולים ביותר השנה.

מרתון פאלם ביץ' של U.S. POLO ASSN., חוגג 250 שנה לאמריקה, ומוסיף פרסים כספיים בסך 17,000 דולר לקראת חזרתו ב-12-13 בדצמבר 2026.
מרתון פאלם ביץ' של U.S. Polo Assn. לשנת 2026, לציון 250 שנה לאמריקה, מציג לראשונה פרסים כספיים לרצי המרתון המובילים שלו כאשר המרוץ יחזור לרחובות ווסט פאלם ביץ' ב-12-13 בדצמבר 2026, מהלך שימשוך רצים מובילים מכל העולם ויעלה את מעמדו כמבחן הדרכים היוקרתי ביותר במחוז פאלם ביץ'.

CFD של ביטגט משיקה מצב ללא עמלות על רקע צמיחה יומית של נפחי המסחר לכיוון 10 מיליארד דולר
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הודיעה היום על השקת מצב אפס עמלה עבור חוזי הפרשים של Bitget, המציגה אפשרות חשבון ללא עמלה שנועדה להפוך את מסחר ה-CFD לגמיש, שקוף ונגיש יותר.

CFD של ביטגט משיקה מצב ללא עמלות על רקע צמיחה יומית של נפחי המסחר לכיוון 10 מיליארד דולר
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הודיעה היום על השקת מצב אפס עמלה עבור חוזי הפרשים של Bitget, המציגה אפשרות חשבון ללא עמלה שנועדה להפוך את מסחר ה-CFD לגמיש, שקוף ונגיש יותר.

CFD של ביטגט משיקה מצב ללא עמלות על רקע צמיחה יומית של נפחי המסחר לכיוון 10 מיליארד דולר
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הודיעה היום על השקת מצב אפס עמלה עבור חוזי הפרשים של Bitget, המציגה אפשרות חשבון ללא עמלה שנועדה להפוך את מסחר ה-CFD לגמיש, שקוף ונגיש יותר.

Bitget ממשיכה את ההתרחבות של שוק הספוט עם 30 רישומים חדשים במערכי שוק מובילים בעולם
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הרחיבה את ליין נכסי מניות הספוט שלה עם רישום של 30 נכסי ספוט חדשים, כך שהיא מרחיבה עוד יותר את הגישה של המשתמשים להזדמנויות שוק מסורתיות במסגרת ההשקה של Stock 2.0 לאחרונה.

Nyxoah - מידע על המספר הכולל של בעלי זכויות ההצבעה וניירות הערך
בהתאם לסעיף 15 לחוק מ-2 במאי 2007 על שקיפות בעלי מניות גדולים, Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: (NYXH מפרסמת את המידע הבא בעקבות הנפקת 55,232,558 מניות חדשות בהקשר להנפקה הציבורית הממומנת שהוכרזה קודם לכן בארצות הברית, שכללה מניות שנמכרו במכירה פרטית למשקיעים מוסדיים או מוסדיים מסוימים מחוץ לארצות הברית, כולל בתוך האיחוד האירופי.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI