דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Hawk Security Limited התחילה למכור כונן SSD חיצוני מוגן על ידי חומרה עם הצפנה בדרגה צבאית AES 256 XTS
Hawk Security Limited התחילה למכור כונן SSD חיצוני מוגן על ידי חומרה עם הצפנה בדרגה צבאית AES 256 XTS
חיים נוי 08/12/19 |  צפיות: 2661

Hawk Security Limited התחילה למכור כונן SSD חיצוני מוגן על ידי חומרה עם הצפנה בדרגה צבאית AES 256 XTS

Hawk S-Drive

הונג קונג, 6 בדצמבר 2019, (GLOBE NEWSWIRE):

Hawk Security Limited התחילה למכור כונן SSD חיצוני מוגן בחומרה עם הצפנה בדרגה צבאית AES 256 XTS.

הכונן נקרא Hawk S-Drive. ההתקן הקומפקטי מגיע עם USB 3.1 Gen 1 מודרני, מארז אלומיניום (84 * 40 * 10 mm) עם משקל של 42 גרם בלבד, וזיכרון פנימי (מ-128 GB עד 2 TB).

במשך יותר משנתיים "Hawk Security" מפתחת תוכנה וחומרה כדי להגן באופן אמין על הפרטיות של הלקוחות שלה, שלאחר מכן שולבו לתוך Hawk S-Drive. כתוצאה מכך פותחה המערכת Hawk Encrypt - מערכת הצפנה בחומרה על בסיס בקר שבב שמשולב בתוך הלוח של המכשיר. השבב מאפשר לכם להצפין נתונים תוך עמידה בתקן הצבאי AES 256bit XTS, עם מהירות כתיבה/ קריאה של עד 450 Mb/s.

ההתקן גם מצויד בלוח מקשים מיוחד שעשוי מפלסטיק קשה, כדי שתוכלו בקלות לשלוט על הגישה לנתונים שבהתקן. האורך של הקוד האישי הוא מ-4 עד 16 ספרות. יש את כל מערכות ההגנה הבסיסיות הנחוצות: חסימה אוטומטית (אם לא פעיל במשך יותר משלוש שעות), מחיקה אוטומטית של מידע אחרי עשרה ניסיונות אימות שנכשלו.

Hawk S-Drive זמין בקמעונאות החל מ-$179 עבור 128Gb, החברה מספקת משלוח חינם לכל העולם, והאחריות על ההתקן היא לשנה אחת.

Hawk Security מציעה תנאי שיתוף פעולה עם תועלת הדדית למפיצים ברחבי העולם, למידע נוסף אתם יכולים להתקשר עם נציג של החברה.

איש הקשר:

Sergey Semeykin
PR and Sales Team
[email protected]

תמונה שנלווית להודעה זאת זמינה בכתובת https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/0159c95c-3be5-47f0-9dc0-3859f53b124c

התמונה נמצאת גם ב-Newscom, www.newscom.com ודרך AP PhotoExpress.

וידאו שנלווה להודעה זאת זמין בכתובת https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/ad1f8003-fac5-4aee-9611-0fd70eb08b0c

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Bitget מפיצה סרטון חדש עם זוכה גביע העולם בכדורגל חוליאן אלברס, והופכת את המסחר לחנות ענק של UEX מכל הסוגים
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, פרסמה סרטון חדש המופץ ברחבי העולם בהשתתפות זוכה גביע העולם חוליאן אלברס, המשתמש בתרבות הכדורגל כדי להסביר רעיון פשוט: אם אתם רוצים לסחור בעולם, אתם לא צריכים לחפש מחירים והנחות.

הסקירה של Bitget ל-2025: UEX מובילה את ההתכנסות של שווקי קריפטוגרפים ומסורתיים
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, פרסמה את הסקירה השנתית שלה המכסה את הרחבת מודל הבורסה האוניברסלית (UEX) שלה המשלבת מסחר קריפטוגרפי, שווקי בלוקצ'יין ואסימונים של נכסים מסורתיים תחת חוויית מסחר אחת ואחודה ב-2025.

מדד האקוסיסטם של היזמות הדיגיטלית העולמית חושף פער בולט בין מוכנות דיגיטלית ליכולת צמיחה
מדד ה-DEE הגלובלי החדש מראה שתשתיות דיגיטליות בפני עצמן כבר אינן מניבות הצלחה של יזמות

מנתוני ניתוח של ריסקיפייד עולה כי 1 מתוך כל 4 דולרים של החזרים כספיים נובע מניצול לרעה
החברה מציגה את "Dynamic Returns" - תכונה חדשה ב-Policy Protect, שמטרתו להגן על ההכנסות תוך הגדלת שביעות רצון הלקוחות

Primient תרכוש בעלות מלאה על Primient Covation, LLC
חברת Primient, מובילה עולמית בתחום הייצור הביולוגי, הודיעה היום כי היא הסכימה לרכוש את יתרת הבעלות ב-Primient Covation, LLC Primient Covation")"), ובכך תהפוך לבעלים היחידים של החברה ותסמן פרק חדש ומלהיב בצמיחתה של Primient בכלכלה הביולוגית.

אטלנטה שומרת על תואר "הכתר" כשדה התעופה העמוס ביותר בעולם לשנת 2025, בעוד שדובאי צוברת תאוצה, כך מגלים נתוני OAG.
*אטלנטה הרטספילד-ג'קסון (ATL) נשאר שדה התעופה העמוס ביותר בעולם בשנת 2025 עם 63.1 מיליון מושבים *דובאי אינטרנשיונל (DXB) נשאר במקום השני בעולם וממשיך בצמיחה מהירה לטווח הארוך

גרסה חדשה של ScyllaDB היא חלופה ל-DynamoDB בעלת יכולת התאמה מהירה יותר שעולה 50% פחות
החיסכון בעלויות נובע מהימנעות מהקצאת יתר ומהיעילות המובנית של ארכיטקטורת ScyllaDB

חברת MBAK Energy Solutions, Inc. (OTC:MBAK) ממנה את ד"ר קונדה שיבה לדירקטוריון
ד"ר קונדה שיבה מחזיק ב-8 פטנטים והוא מחבר של תריסר פרסומים שעברו ביקורת עמיתים. הרקע הנרחב שלו בחדשנות בתחום אחסון וחלוקת אנרגיה חשמלית מתחיל עוד בעבודתו הפוסט-דוקטורט באוניברסיטת טקסס עם חתן פרס נובל, פרופ' ג'ון גודנוף, ועבודתו בפיתוח סוללות במרכז המחקר והפיתוח של ניסאן בצ'נאי, הודו.

הצהרה משותפת בין-תעשייתית: יש לאמץ עיבוד משותף בתעשיית המלט באופן נרחב יותר לניהול גלובלי של פסולת בר-קיימא
ארגונים מובילים בתעשייה פרסמו הצהרה משותפת המדגישה את התרומה המשמעותית והחיובית שתעשיית המלט יכולה לתרום להתמודדות עם האתגר העולמי הדחוף של פסולת שאינה ניתנת למחזור ובלתי ניתנת לשימוש חוזר.

Andersen Consulting מרחיבה את הצעת ההון האנושי עם הצטרפותה של Jakarta Consulting Group
Andersen Consulting מעמיקה את יכולותיה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Jakarta Consulting Group (JCG), חברה המתמחה בייעוץ לשינוי ארגוני, אסטרטגיית הון אנושי ופיתוח מנהיגות.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI