דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנדרסן גלובל מחזקת את הנוכחות בניגריה באמצעות The New Practice
אנדרסן גלובל מחזקת את הנוכחות בניגריה באמצעות The New Practice
חיים נוי |  12/12/19 |  צפיות: 3303

אנדרסן גלובל מחזקת את הנוכחות בניגריה באמצעות The New Practice

סן פרנסיסקו, 12 בדצמבר 2019, (BUSINESS WIRE):

אנדרסן גלובל התקשרה בהסכם לשיתוף פעולה עם חברת עורכי הדין מלאגוס The New Practice (TNP) ומגדילה את הנוכחות של הארגון הגלובלי שלה באפריקה ומחזקת את הנוכחות שלה בניגריה.

הפרקטיקה של TNP שהוקמה ב-2007 כוללת את השותף מנהל המשרד באבא אלוקולרו ויותר מ-20 משפטנים. החברה מספקת מגוון גדול של שירותים משפטיים מוכווני מסחר בכמה תחומים כולל שוקי הון, פתרון מחלוקות מסחריות, ענייני כספים של חברות, תשתיות, בנייה, נדלן, אנרגיה ומשאבי טבע, תאגידים, מסחרי, מיזוגים ורכישות, השקעות פרטיות, פינטק, טכנולוגיה, מסחר אלקטרוני וייעוץ עסקי.

"מניעה אותנו האמונה המוצקה בעשיית דברים טוב יותר וחקירת דרכים חדשות להביא תוצאות ופתרונות ללקוחות שלנו, ולכן יש לנו תחושה כל כך חיובית לגבי שיתוף הפעולה שלנו עם אנדרסן גלובל", אמר באבא. "זאת הזדמנות עבורנו לחזק את היצע השירותים שלנו ולהרחיב את הפלטפורמה הגלובלית שלנו באופן חלק שעולה בקנה אחד עם הערכים של החברה שלנו".

מרק וורסאץ, היו"ר של אנדרסן גלובל והמנכ"ל של אנדרסן, הוסיף: "זאת עוד קבוצה אסטרטגית שרלבנטית לאסטרטגיה שלנו באפריקה ומשלימה את הפלטפורמה שלנו בניגריה. באבא והצוות שלו מדגימים את הערכים של הארגון שלנו - אחריות ושקיפות - וגם מחויבות לספק ללקוחות שלהם שירותים הטובים מסוגם. לצוות של TNP יש קשרי עבודה קרובים עם הצוות של Andersen Tax שלנו בניגריה, וזה חשוב מאוד בהמשיכנו בהתרחבות שלנו באפריקה".

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC, יש עכשיו יותר מ-5,000 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-166 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה שלה.

אנשי קשר

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
YYForce חושפת את ארכיטקטורת הרובוטיקה Workforce OS, המבוססת על בינה מלאכותית פיזיקלית מבית NVIDIA
שילוב של מחשוב קצה מסוג NVIDIA Jetson ומאיצי RTX יוצר תשתית בעלת ביצועים גבוהים עבור כוחות עבודה מסחריים המורכבים מבני אדם ורובוטים

עוזרי בית דמויי-אדם מבוססי בינה מלאכותית מבית YYForce יעברו הכשרה במלון נובוטל
רוכשת 20 מערכות לבישות לאיסוף נתונים, לצורך תיעוד משימות משק בית בסביבה אמיתית – במטרה לתמוך בלמידה ובפיתוח של רובוטים

זום מקדמת את אסטרטגיית הבינה המלאכותית שלה באמצעות שכבת הקשר מאוחדת חדשה, המסייעת להפוך שיחות מתוך פגישות לכדי עבודה שהושלמה
החברה מציגה סדרת מוצרים מבוססי בינה מלאכותית, שנועדו לגשר על הפער בתקשורת ב-Zoom Workplace, בחוויית הלקוח, בכלים למפתחים ובאירועים

LEPAS השיקה את שבוע סגנון החיים האלגנטי הגלובלי הראשון, ומזמינה משתמשים מכל רחבי העולם לעיר ווהו
בין ה-19 ל-23 באוקטובר, מתכנסת ועידת המשתמשים הבינלאומית של צ'רי (Chery) לשנת 2026 משתמשים, נציגי תקשורת ושותפים מהאקוסיסטם מרחבי העולם בעיר ווהו (Wuhu).

Templafy משיקה את Templafy Team, ומאפשרת לאנשי מקצוע לבנות ולשתף סוכני מסמכים משלהם
הפתרון החדש הופך את מאגר הידע החברה, התבניות ושיטות העבודה המומלצות לסוכני בינה מלאכותית ניתנים להתאמה ליצירת מצגות מקצועיות שמוכנות לעסקים

Axi מרחיבה את היצע החוזים העתידיים המתמשכים שלה אל השווקים המסורתיים
חוזים עתידיים מתמשכים בשווקים הפיננסיים המסורתיים (TradFi) מאפשרים מסחר רציף 24/7 בשווקים גלובליים מסורתיים, באמצעות פלטפורמת המסחר של Axi ו-MT5.

פרוקטר אנד גמבל, נסטלה, מרס, אסטרהזנקה, ITC ובקארט זכו בפרסי שרשרת האספקה ​​של OMP
הפרסים מעניקים הכרה לחדשנות בשרשרת האספקה, לשותפות ארוכת-טווח ולמעורבות בקהילה, במסגרת כנסי OMP בסינגפור ובשנגחאי

הבא, האופק הבא | כנס השותפות העולמי ו-GlobeFest של SHACMAN Group נערכו בשיאן
כנס השותפות העולמי ו-GlobeFest של SHACMAN Group נערכו ב-15 באוקטובר 2026 במרכז הכנסים והתערוכות הבינלאומי של שיאן תחת הכותרת "הצעד הבא, האופק הבא". בין הנוכחים היו רן גואו, מזכיר ועדת המפלגה של ועדת הפיקוח ומנהל הנכסים של המדינה במחוז שאאנשי, וליו יי, יו"ר Shaanxi Automobile Holding Group.

מנכ"ל Enwave, קרלייל קוטיניו, נבחר למנהיג השנה לשנת 2026 מטעם איגוד האנרגיה של אונטריו – הישג ראשון מסוגו בתחום האנרגיה המחוזית
קרלייל קוטיניו (Carlyle Coutinho), מנכ"ל וחבר דירקטוריון בחברת Enwave Energy Corporation (Enwave), נבחר למנהיג השנה לשנת 2026 מטעם איגוד האנרגיה של אונטריו (OEA). בכך הוא הופך למנכ"ל הראשון של חברה המתמקדת במערכות אנרגיה אזוריות הזוכה להוקרה זו

מנכ"ל Enwave, קרלייל קוטיניו, נבחר למנהיג השנה לשנת 2026 מטעם איגוד האנרגיה של אונטריו – הישג ראשון מסוגו בתחום האנרגיה המחוזית
קרלייל קוטיניו (Carlyle Coutinho), מנכ"ל וחבר דירקטוריון בחברת Enwave Energy Corporation (Enwave), נבחר למנהיג השנה לשנת 2026 מטעם איגוד האנרגיה של אונטריו (OEA). בכך הוא הופך למנכ"ל הראשון של חברה המתמקדת במערכות אנרגיה אזוריות הזוכה להוקרה זו.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI