דף הבית הודעות לעיתונות צרכנות וקניות Mary Kay מקדמת את המחויבות להעצמה נשית גלובלית בפורום של ההסכם של האו"ם לשוויון מגדרי
Mary Kay מקדמת את המחויבות להעצמה נשית גלובלית בפורום של ההסכם של האו"ם לשוויון מגדרי
חיים נוי 13/12/19 |  צפיות: 4146

Mary Kay מקדמת את המחויבות להעצמה נשית גלובלית בפורום של ההסכם של האו"ם לשוויון מגדרי

דאלאס, 12 בדצמבר 2019, (BUSINESS WIRE):

במסגרת המחויבות המתמשכת שלה להעצמה ויזמות נשית, Mary Kay Inc., יחד עם האחים וורנר, קוואלקום ואחרים, התייחסה ליתרונות הכלכליים, חברתיים וקיימות של שוויון מגדרי גלובלי בהסכם הגלובלי של האו"ם לשוויון מגדרי, אירוע שאורגן על ידי Global Compact Network USA (GCNUSA) בלוס אנג'לס, קליפורניה. האירוע האזורי התקיים במטה של המטרו ב-One Gateway Plaza והזמין את המשתתפים לחקור את הדרכים הרבות שבהן עסקים יכולים לנקוט בפעולות לגבי יעד הפיתוח בר הקיימא של האו"ם 5 (SDG 5) כדי לקדם שוויון מגדרי במקום העבודה, בשוק ובקהילה.

ההסכם הגלובלי, שתומכים בו מנהלים כלליים, הוא מסגרת מעשית לפיתוח, יישום וגילוי של מדיניות ופרקטיקות של קיימות, שמציעה למשתתפים קשת רחבה של זרימות עבודה, כלי ניהול ומשאבים, שכולם מיועדים לעזור לקדם מודלים עסקיים ושווקים בני קיימא. עם יותר מ-10,000 משתתפים מחברות ובעלי עניין אחרים מיותר מ-160 מדינות שפועלים דרך 68 רשתות מדינתיות, זאת יוזמת הקיימות התאגידית ההתנדבותית הגדולה ביותר בעולם.

SDG 5 מתייחס לחמישי מיעדי הפיתוח בר הקיימא של האו"ם שאומצו על ידי המדינות החברות באו"ם ב-2015 כקריאה אוניברסלית לפעולה כדי לשים קץ לעוני, להגן על כדור הארץ ולהבטיח שכל האנשים ייהנו משלום ושגשוג עד 2030. SDG 5 מתמקד במיגור כל אפליה נגד נשים ונערות -- לא רק זכות אדם בסיסיות אלא גם חיוני לעתיד בר קיימא. הוכח שהעצמת נשים ונערות ממריצה צמיחה ופיתוח כלכליים.

"Mary Kay תמכה בלהט בזכויות והעצמת נשים ברחבי העולם מאז הקמתנו ב-1963", אמרה דבורה גיבינס, מנהלת התפעול הראשית של Mary Kay, Inc.. "אירועים כמו ההסכם הגלובלי של האו"ם לשוויון מגדרי מקדמים שיח בין מנהלי עסקים ומנהיגי קהילות כדי ללמד איך אנחנו יכולים לחולל שינוי ולקדם שינוי משמעותי במסע להשגת SDG 5".

גיבינס השתתפה באירוע של האו"ם כחלק מפאנל שעסק במנהיגות תאגידית בשוויון מגדרי. הצטרפו אליה בפאנל קים וויליאמס, סגנית נשיא בכירה ומנהלת כספים ראשית של האחים וורנר בידור ורשמי צ'ר, סגנית נשיא להנדסה בקוואלקום. את הפאנל הנחתה הולי סמיתסון, מנכ"לית אתנה. נינה הצ'יגיאן, סגנית ראש העיר לעניינים בינ"ל של לוס אנג'לס, דיברה אף היא.

"שוויון מגדרי במקום העבודה מציע יתרונות אמיתיים לכולם", הוסיפה גיבינס. "אני קוראת לעמיתינו בעסקים להתחייב פומבית להיות שווים מבחינה מגדרית על ידי גיוס, פיתוח וקידום נשים וגם על ידי עידוד נשים מנהלות בארגונים שלהם. לפי UN Women, בקצב הנוכחי יעברו 140 שנה עד שנגיע לשוויון מגדרי בתפקידי הניהול הבכירים. אנחנו יכולים, וחייבים, להשתפר. האירוע הזה הוא צעד חשוב לפעול עם אחרים במגזרי העסקים, ההשקעות, המימשל והאקדמיה שלהוטים כמונו לפתור את הבעיה הזאת".

אודות Mary Kay

מרי קיי אש, אחת מהמנפצות המקוריות של תקרת הזכוכית, הקימה את חברת הקוסמטיקה שלה לפני יותר מ-55 שנים עם שלוש מטרות: להציע הזדמנויות מתגמלות לנשים, לספק מוצרים שאי אפשר לעמוד בפניהם ולהפוך את העולם למקום טוב יותר. החלום הזה פרח לחברה של מיליארדי דולרים עם מיליוני מוכרות עצמאיות בקרוב ל-40 מדינות. Mary Kay מוקדשת לחקר המדע שמאחורי היופי ולייצור מוצרים לטיפוח לעור, קוסמטיקה צבעונית, בשמים ותוספי תזונה בחזית הקידמה. Mary Kay מחויבת להעצים נשים ואת המשפחות שלהן על ידי שותפויות עם ארגונים מרחבי העולם, להתמקד בתמיכה במחקרי סרטן, להגן על שורדות של אלימות במשפחה, ליפות את הקהילות שלנו ולעודד את הילדים שלנו ללכת בעקבות החלומות שלהם. החזון המקורי של מרי קיי אש ממשיך לזהור -- שפתון אחרי שפתון. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.marykay.com.

גלריית תמונות/ מולטימדיה זמינה:

https://www.businesswire.com/news/home/52145549/en

אנשי קשר

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or [email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Bitget TradFi הכפילה את נפח המסחר היומי שלה ל-4 מיליארד דולר, מה שמעיד על נהירה של סוחרים קריפטוגרפים לשווקים הגלובליים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הודיעה כי Bitget TradFi הגיעה לשיא חדש של כל הזמנים בנפח המסחר הומי ב-21 בינואר, עת הוא הגיע ל-4 מיליארד דולר.

U.S. Polo Assn חוגגת הופעת בכורה היסטורית כשותפה רשמית של חולצות משחק וביגוד בגביע העולם ה-41 בפולו שלג בסנט מוריץ
קבוצת סטנדינג רוק זכתה בגביע עם ניצחון על פלקסג'ט בעימות סופי מותח

מרוץ סמלה הבינלאומי 2026 הסתיים בהצלחה
Visit Qatar בשיתוף פעולה עם מרוץ סמלה - Samla Race סיימה בהצלחה את מרוץ Samla International 2026, שנערך ב-24 בינואר, וסימנה ציון דרך משמעותי כאשר האירוע קיבל בברכה 50 ספורטאים מרחבי העולם לקטאר כדי להתחרות לצד תושבים המייצגים מגוון רחב של לאומים. המרוץ משך 336 משתתפים המייצגים 50 לאומים.

גווינת' פאלטרו תהיה הנואמת המרכזית בפתיחת כנס Meltwater 2026
Meltwater, מובילה עולמית בתחום המדיה, המדיה החברתית והאינטליגנציה הצרכנית, שמחה להודיע על גווינת' פאלטרו – שחקנית זוכת אוסקר, סופרת ומייסדת ומנכ"לית Goop, מותג לייף סטייל עולמי – כנואמת המרכזית בכנס Meltwater 2026, שיתקיים בין 5 ל-6 במאי בניו יורק.

ערב הסעודית תארח את מפגש הפורום הכלכלי העולמי
ערב הסעודית תארח את מפגש הפורום הכלכלי העולמי בנושא שיתוף פעולה וצמיחה גלובלית: בניית בסיס משותף והחייאת הצמיחה ב-22-‏23 באפריל 2026

TOURISE מגדירה מחדש בדאבוס את ענף התיירות כמקור עוצמה גלובלי עם צפי להיקף של 16 טריליון דולר
TOURISE מקדמת את תפקידה של התיירות כמגזר חיוני המקשר בין תעשיות, כלכלות ואזורים במטרה לתת מענה לאתגרים גלובליים משותפים במפגש השנתי של הפורום הכלכלי העולמי בדאבוס.

TIS ממנה מנכ"ל חדש להאצת הצמיחה הגלובלית
Treasury Intelligence Solutions (TIS), פלטפורמה מובילה מבוססת ענן לתשלומים וניהול מזומנים, הודיעה היום על מינויו של זלטקו ווצ'יץ' (Zlatko Vucetic) כמנכ"ל החדש החל מה-1 בפברואר 2026.

Datavault AI תתמוך בהקמת מרכז מחקר בינלאומי המתמקד בדיגיטציה של נכסי עולם אמיתי בטייוואן
Datavault AI Inc (נאסד"ק: DVLT) ("Datavault AI" או "החברה"), מובילה בטכנולוגיות מוניטיזציה של נתונים, אימות אישורים, מעורבות דיגיטלית ואסימוני נכסים מציאותיים ("RWA"), הודיעה על חתימת מזכר הבנות עם אוניברסיטת סנט ג'ון בטאיפיי לתמיכה בהקמת RWA International Research Center.

HUMAIN ו-Infra מכריזות על הסכם מסגרת למימון דיגיטלי ובינה מלאכותית
HUMAIN וקרן התשתיות הלאומית ("Infra") הודיעו, בשולי הפורום הכלכלי העולמי (WEF) בכינוס השנתי 2026 בדאבוס, שווייץ, על הסכם מסגרת מימון אסטרטגי בהיקף של עד 1.2 מיליארד דולר, שמטרתו לתמוך בהרחבת פרויקטי בינה מלאכותית ותשתיות דיגיטליות בממלכת ערב הסעודית.

סר איוון שחרר את Love Is The Piece
המנון השלום של המאה ה-21
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI