דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנדרסן גלובל ממשיכה להתרחב באפריקה עם הופעת בכורה של חברת שיתוף פעולה תוניסאית
אנדרסן גלובל ממשיכה להתרחב באפריקה עם הופעת בכורה של חברת שיתוף פעולה תוניסאית
חיים נוי 07/01/20 |  צפיות: 2469

אנדרסן גלובל ממשיכה להתרחב באפריקה עם הופעת בכורה של חברת שיתוף פעולה תוניסאית

סן פרנסיסקו, 7 בינואר 2020, (BUSINESS WIRE):

בהרחיבה עוד את הנוכחות שלה באפריקה, אנדרסן גלובל הודיעה שחתמה על הסכם לשיתוף פעולה עם חברת המס התוניסאית Jelil Bouraoui & Associates.

Jelil Bouraoui & Associates, שהוקמה על ידי השותף המנהל ג'ליל בוראוווי ב-1981, צמחה וכוללת עכשיו יותר מ-40 אנשי מקצוע בתחום המיסים והיא חברת מס עם מלוא השירותים, המספקת שירותים למגוון רחב של ענפים כולל מוסדות פיננסיים, ייצור, נפט וגז, חקלאות, אירוח, כרייה, מסחר ותחבורה.

"אנחנו מחויבים בתוקף להבטיח שהלקוחות שלנו שבעי רצון באופן מלא מהפתרונות הטובים מסוגם שתומכים בעסק שלהם ויודעים שהם מעריכים את השקיפות שלנו", אמר ג'ליל. "ביליתי חלק מהקריירה שלי בארתור אנדרסן לפני יותר משלושים שנה, והחזון שלנו מאוד עולה בקנה אחד עם אנדרסן גלובל. אנחנו מצפים לחיזוק הנוכחות שלנו לא רק באפריקה אלא גם בעולם באמצעות שיתוף הפעולה שלנו עם הארגון".

"שיתוף הפעולה עם Jelil Bouraoui & Associates בתוניסיה היה התוספת הכי הגיונית. אנחנו גם שמחים על חזרתו של ג'ליל למשפחת אנדרסן", אמר מרק וורסאץ, היו"ר של אנדרסן גלובל והמנכ"ל של אנדרסן. "ג'ליל והצוות שלו מפגינים בעקביות את המחויבות שלהם לאחריות ומספקים ללקוחות תהליך חלק, שמייצג באופן כה ברור את הערכים שלנו. בעת הזאת, קריטי שניערך עם אנשים סינרגטיים בהמשיכנו להרחיב את הפלטפורמה הגלובלית שלנו".

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC, יש עכשיו יותר מ-5,000 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-167 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה שלה.

אנשי קשר

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
IPS 2026 ו-Binghatti מחזקות את שיתוף הפעולה לקידום נדל"ן יוקרתי ממותג במזרח התיכון
שיתוף פעולה אסטרטגי מדגיש את שוק המגורים הממותגים שוברי השיאים של בינגאטי ואת צבר הפרויקטים המובילים לקראת IPS 2026 במרכז הסחר העולמי של דובאי.

Neinor רשמה רווח נקי של 122 מיליון אירו בשנת הכספים 2025 לאחר ביצוע המיזוגים והרכישות הגדולים ביותר בתחום המגורים בספרד בעשור האחרון
Neinor Homes (Neinor) סיימה את שנת הכספים 2025 עם תוצאות תפעוליות ופיננסיות יוצאות דופן. במהלך שנת הכספים 25, ובניכוי ההשפעה של רכישת 79.2% ממניות AEDAS, Neinor קיבלה אישור נוטריוני עבור 2,901 יחידות דיור,

פנים ודמויות מהעת העתיקה - אלים, לוחמים וקיסרים - בראש מכירת העתיקות והאמנות העתיקה של TimeLine ב-3 במרץ
היום הראשון (3 במרץ) יהיה יום מכירות הדגל עם האירועים החשובים ביותר וקטלוג מודפס ייעודי; האירועים בין ה-4-7 במרץ יהיו מקוונים בלבד ונגישים יותר; מכירות של מטבעות, משקולות, אסימונים ומדליות יתקיימו ב-10-11 במרץ

Aveda מכריזה על חדשנות פורצת דרך באריזות למילוי חוזר בשיתוף פעולה עם AeroFlexx
Aveda הוא מותג היופי היוקרתי הראשון שאימץ ברחבי העולם את אריזות המילוי החדשניות של AeroFlexx, שתוכננו לעתיד בר-קיימא וידידותי יותר לצרכן

שר המידע של פקיסטן, עטאוללה טאראר, גינה את הטליבאן האפגני על מדיניות הדיכוי שלו.
שר המידע של פקיסטן גינה את מדיניות הפנים והביטחון של הטליבאן האפגני בעקבות סכסוך חוצה גבולות

Andersen Consulting מרחיבה את היצע הטרנספורמציה הדיגיטלית שלה עם Aesys
חברת Andersen Consulting מודיעה על הסכם שיתוף פעולה עם חברת Aesys האיטלקית, המחזק את יכולותיה בתחומי הטכנולוגיה והשילוב של מערכות.

ניידות ארגונית דיגיטלית הופכת לנורמה ב-79% מהחברות, לפי Holafly for Business
במשך זמן רב, טיפול בעובדים בתחום נסיעות עסקים התמקד בדברים החיוניים הנראים לעין: טיסות שהוזמנו כהלכה, מלונות קרובים לפגישות, פוליסות ביטוח שהוגשו "למקרה הצורך". כל השאר נותר לנוסע לסדר בדרך.

U.S. Polo Assn חזרה כנותנת החסות הרשמית של הביגוד ותלבושות המשחק ב- 2026 Dubai Polo Gold Cup זו השנה השלישית ברציפות
U.S. Polo Assn., המותג הרשמי של United States Polo Association - איגוד הפולו של ארצות הברית (USPA), גאה הייתה לשמש כנותנת החסות הרשמית לביגוד ותלבושות המשחק ב-2026 Dubai Polo Gold Cup, טורניר שנערך בין ה-28 בינואר ל-14 בפברואר במועדון הפולו המפורסם Al Habtoor בדובאי, איחוד האמירויות הערביות.

בקשה לא להתייחס להודעה שהופצה - Learning Tree International USA, Inc
Learning Tree International USA, Inc מודיעים לנו שעיתונאים וקוראים אחרים צריכים להתעלם ולא להתייחס להודעה לעיתונות שהופצה "Learning Tree International זכתה בחוזה רב-שנתי יחיד לשירותי הדרכה מסחריים של נאט"ו NCIA - IFB-CO-423236" ושפורסמה ב-24 בפברואר 2026, דרך GlobeNewswire.

אנדרסן גלובל מרחיבה את יכולותיה בקנדה עם הוספת משרד עורכי הדין Parlee McLaws
Andersen Global אנדרסן גלובל מרחיבה את נוכחותה בקנדה באמצעות שיתוף הפעולה עם Parlee McLaws LLP אשר מוסיפה יכולות משפטיות משלימות לפלטפורמה הקיימת במדינה.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI