דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים החבר לשעבר בנבחרת האולסטאר של ה-NBA והזוכה במדליית זהב אולימפית מייקל רד מצטרף לקרן טכנולוגיות הספורט Advantage
החבר לשעבר בנבחרת האולסטאר של ה-NBA והזוכה במדליית זהב אולימפית מייקל רד מצטרף לקרן טכנולוגיות הספורט Advantage
חיים נוי 08/01/20 |  צפיות: 2242

החבר לשעבר בנבחרת האולסטאר של ה-NBA והזוכה במדליית זהב אולימפית מייקל רד מצטרף לקרן טכנולוגיות הספורט Advantage

רד השקיע ביותר מ-85 חברות ויתמקד עכשיו בהזדמנויות חדשניות שמעצבות את עתיד הספורט

קולומבוס, אוהיו, 8 בינואר 2020, (BUSINESS WIRE):

החבר לשעבר בנבחרת האולסטאר של ה-NBA מייקל רד, שפרסומו הרב ביותר על התקופה שהיה קלע במילווקי באקס והתפקיד שמילא בנבחרת הגברים האולימפית של 2008, מצטרף לקרן טכנולוגיות הספורט ADvantage כשותף הון סיכון. ADvantage היא קרן טכנולוגיות ספורט גלובלית שנתמכת על ידי leAD Sports ו-OurCrowd להשקעה בחברות טכנולוגיה בשלבים המוקדמים שמטרתה לעצב את עתיד הספורט. בתפקידו זה רד יחפש טכנולוגיות ספורט עם ADvantage ויאיץ את ההכנסה של מוצרים ושירותים חדשים לעולם הספורט.

מקולומבוס, אוהיו רד יכסה טכנולוגיות מתפתחות בנקודת המפגש של ספורט ונתונים, עם מיקוד בהתכנסות של שלומות ואתלטיקה. מאז פרישתו ב-2013, רד נמצא בחזית של מה שהפך לטרנד בולט: ספורטאים שעוברים מתקופתם כשחקנים להשקעה בטכנולוגיה. בשש השנים האחרונות, רד השקיע ביותר מ-85 חברות כמשקיע אנג'ל, שותף ב-Third Wave Digital, ובאמצעות מעורבות בקרנות אחרות. רד הוא שוב חלוץ, הפעם הוא ממוקד בהזדמנויות חדשניות שמעצבות את עתיד הספורט בכל העולם.

"אני מצטרף בענווה לצוות של ADvantage ונרגש להצטרף לג'רמי, כריסטוף ואלכס בהשקעה בצוותים הטובים ביותר שיוזמים טכנולוגיות ספורט בכל העולם", אמר רד. "התמזל מזלי לאורך הקריירה שלי לתור בעולם ובמיוחד בנבחרת ארה"ב נחשפתי לאופן שבו תרבויות שונות יוצרות את סביבות הספורט והטכנולוגיה שלהן עם חוזקות ייחודיות. לכן אני נרגש להצטרף לצוות הראשון שמשיג באופן פעיל רעיונות וכישרונות מסביבות ברחבי העולם כדי לקדם את הענף שלנו".

"אנחנו שמחים לקבל את פניו של מייקל למשפחת ADvantage", אמר ג'רמי פרסמן, שותף ב-ADvantage. "באמצעות ההישגים שלו בספורט והניסיון בשש השנים האחרונות בהשקעות הון סיכון, מייקל בנה רשת גלובלית נרחבת ומומחיות רבה בעסק של ספורט וטכנולוגיה. אנחנו נרגשים לעבוד איתו כדי לזהות ולבנות את הדור הבא של חברות טכנולוגיות ספורט מצוינות שיכולות להרוויח מנקודת המבט הייחודית שלו".

רד, שיש בו להט לשפר את האיכות הכוללת של השלומות של הספורטאים, הוסיף: "אני חושב איך פציעות חמורות בסופו של דבר חיבלו בקריירה שלי. הפוטנציאל כיום של התמהיל הנכון של טכנולוגיות ונתונים להאריך ולשפר את תקופת המשחק הפעיל של מקצוענים וחובבים כאחד, יכול לשחרר את הפוטנציאל האנושי ולהוות בסיס לתעשייה עצומה".

בהתאם לתזות ההשקעה הרחבות יותר של ADvantage, רד יתמקד בהוזלת טכנולוגיות ביצועים והרחבת בסיס המשתמשים שלהן.

"היישום הבא של הטכנולוגיות האלה שאני צופה הוא עבור הצרכן היומיומי שרוצה לשפר את הבריאות והשלומות הכוללות שלו", אומר רד. "טלפונים חכמים ותוכנה מתחילים לעשות דברים שקודם הצריכו מעבדה של ציוד רפואי, והתועלת והתובנות שקיבלתי מהמאמנים המקצועיים שלי יעמדו בצל של מה שזמין ללוחמים של סוף השבוע וספורטאים בחטיבות הביניים".

רד ישתתף בפסגת המשקיעים הגלובלית הקרובה של OurCrowd ב-13 בפברואר 2020 בירושלים.

אודות קרן טכנולוגיות הספורט Advantage

ADvantage היא קרן טכנולוגיות ספורט גלובלית שנתמכת על ידי leAD Sports ו-OurCrowd להשקעה בחברות טכנולוגיה בשלבים המוקדמים שמטרתה לעצב את עתיד הספורט. leAD Sports היא פלטפורמה מובילה להשקעה בטכנולוגיות ספורט שהוקמה על ידי המשפחה של אדי דסלר, המייסד של אדידס, כדי לתמוך ולממן את חברות הטכנולוגיה הכי מבטיחות בספורט מהפרה-סיד עד הצמיחה. OurCrowd היא משקיעת הון הסיכון הכי פעילה בישראל ופלטפורמת מימון ההמונים מבוסס ההון המובילה בעולם עם הון של 1.3 מיליארד דולר שמוקצה ל-200 חברות שבתיק ההשקעות ו-35 אקזיטים. השותפות הייחודית הזאת מאפשרת ל-ADvantage לנצל רשת גלובלית חזקה כדי להשיג הזדמנויות מובילות בתחומים של מעורבות וחוויית אוהדים, ספורטאים וקהילות מחוברים וענפי ספורט נגזרים (ספורט אלקטרוני, פנטסיה וענפי ספורט חדשים). את הקרן מובילים היזם הסדרתי ובונה הון הסיכון המומחה כריסטוף סונן ומשקיע הון הסיכון והספורטאי המקצועני ג'רמי פרסמן.

למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר https://www.advantagesportsfund.com.

לחומר לעיתונות: תלחצו כאן

אנשי קשר

אשת קשר לעיתונות
leAD Sports:

Fernanda Bartels, Head of Communications
[email protected]
+49 160 93393170

צפו בהודעה הזאת במקור בשפה האנגלית באינטרנט בכתובת: http://www.businesswire.com/news/home/20200107000000/en

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Coventry מרחיבה את תוכנית המימון המגובה בידי תוכנית ביטוח החיים LILY עם 750 מיליון דולר בשטרות חדשים מגובי נכסים
קובנטרי (Coventry), המובילה והיוצרת של השוק המשני לביטוח חיים וחלוצה בתחום נכסי הביטוח המגובים בביטוח חיים, הודיעה על השלמה מוצלחת של איגוח הנכסים השלישי שלה מאז אפריל 2025 במסגרת תוכנית LILY.

פרס יפן לשנת 2026 הוענק לשני מדענים אמריקאים ולמדען יפני אחד
טקס הענקת הפרסים יתקיים בטוקיו באפריל

אליפות הרחפנים A2RL מכתיבה את הקצב ל-AI בטיסה אוטונומית
· TII Racing קבעה את ההקפה האוטונומית המהירה ביותר באליפות, והציבה סטנדרט חדש לאוטונומיה מבוססת ראייה במהירות גבוהה

Andersen Consulting מחזקת את יכולות הסייבר שלה עם צירופה של RedLegg
Andersen Consulting מעמיקה את שירותי הסייבר שלה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם RedLegg, חברת סייבר הידועה בשירותי גילוי איומים וייעוץ מנוהלים.

WeRide GENESIS מאחדת בינה מלאכותית יוצרת ופיזית כדי להגדיר מחדש הדמיית נהיגה אוטונומית
WeRide (HKEX: 0800.HK , נאסד"ק: WRD), מובילה עולמית בטכנולוגיית נהיגה אוטונומית, הכריזה על השקת WeRide GENESIS1, מודל ההדמיה למטרות כלליות הקנייני שלה.

Bitget TradFi הכפילה את נפח המסחר היומי שלה ל-4 מיליארד דולר, מה שמעיד על נהירה של סוחרים קריפטוגרפים לשווקים הגלובליים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הודיעה כי Bitget TradFi הגיעה לשיא חדש של כל הזמנים בנפח המסחר הומי ב-21 בינואר, עת הוא הגיע ל-4 מיליארד דולר.

U.S. Polo Assn חוגגת הופעת בכורה היסטורית כשותפה רשמית של חולצות משחק וביגוד בגביע העולם ה-41 בפולו שלג בסנט מוריץ
קבוצת סטנדינג רוק זכתה בגביע עם ניצחון על פלקסג'ט בעימות סופי מותח

מרוץ סמלה הבינלאומי 2026 הסתיים בהצלחה
Visit Qatar בשיתוף פעולה עם מרוץ סמלה - Samla Race סיימה בהצלחה את מרוץ Samla International 2026, שנערך ב-24 בינואר, וסימנה ציון דרך משמעותי כאשר האירוע קיבל בברכה 50 ספורטאים מרחבי העולם לקטאר כדי להתחרות לצד תושבים המייצגים מגוון רחב של לאומים. המרוץ משך 336 משתתפים המייצגים 50 לאומים.

גווינת' פאלטרו תהיה הנואמת המרכזית בפתיחת כנס Meltwater 2026
Meltwater, מובילה עולמית בתחום המדיה, המדיה החברתית והאינטליגנציה הצרכנית, שמחה להודיע על גווינת' פאלטרו – שחקנית זוכת אוסקר, סופרת ומייסדת ומנכ"לית Goop, מותג לייף סטייל עולמי – כנואמת המרכזית בכנס Meltwater 2026, שיתקיים בין 5 ל-6 במאי בניו יורק.

ערב הסעודית תארח את מפגש הפורום הכלכלי העולמי
ערב הסעודית תארח את מפגש הפורום הכלכלי העולמי בנושא שיתוף פעולה וצמיחה גלובלית: בניית בסיס משותף והחייאת הצמיחה ב-22-‏23 באפריל 2026
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI