דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים החבר לשעבר בנבחרת האולסטאר של ה-NBA והזוכה במדליית זהב אולימפית מייקל רד מצטרף לקרן טכנולוגיות הספורט Advantage
החבר לשעבר בנבחרת האולסטאר של ה-NBA והזוכה במדליית זהב אולימפית מייקל רד מצטרף לקרן טכנולוגיות הספורט Advantage
חיים נוי 08/01/20 |  צפיות: 2262

החבר לשעבר בנבחרת האולסטאר של ה-NBA והזוכה במדליית זהב אולימפית מייקל רד מצטרף לקרן טכנולוגיות הספורט Advantage

רד השקיע ביותר מ-85 חברות ויתמקד עכשיו בהזדמנויות חדשניות שמעצבות את עתיד הספורט

קולומבוס, אוהיו, 8 בינואר 2020, (BUSINESS WIRE):

החבר לשעבר בנבחרת האולסטאר של ה-NBA מייקל רד, שפרסומו הרב ביותר על התקופה שהיה קלע במילווקי באקס והתפקיד שמילא בנבחרת הגברים האולימפית של 2008, מצטרף לקרן טכנולוגיות הספורט ADvantage כשותף הון סיכון. ADvantage היא קרן טכנולוגיות ספורט גלובלית שנתמכת על ידי leAD Sports ו-OurCrowd להשקעה בחברות טכנולוגיה בשלבים המוקדמים שמטרתה לעצב את עתיד הספורט. בתפקידו זה רד יחפש טכנולוגיות ספורט עם ADvantage ויאיץ את ההכנסה של מוצרים ושירותים חדשים לעולם הספורט.

מקולומבוס, אוהיו רד יכסה טכנולוגיות מתפתחות בנקודת המפגש של ספורט ונתונים, עם מיקוד בהתכנסות של שלומות ואתלטיקה. מאז פרישתו ב-2013, רד נמצא בחזית של מה שהפך לטרנד בולט: ספורטאים שעוברים מתקופתם כשחקנים להשקעה בטכנולוגיה. בשש השנים האחרונות, רד השקיע ביותר מ-85 חברות כמשקיע אנג'ל, שותף ב-Third Wave Digital, ובאמצעות מעורבות בקרנות אחרות. רד הוא שוב חלוץ, הפעם הוא ממוקד בהזדמנויות חדשניות שמעצבות את עתיד הספורט בכל העולם.

"אני מצטרף בענווה לצוות של ADvantage ונרגש להצטרף לג'רמי, כריסטוף ואלכס בהשקעה בצוותים הטובים ביותר שיוזמים טכנולוגיות ספורט בכל העולם", אמר רד. "התמזל מזלי לאורך הקריירה שלי לתור בעולם ובמיוחד בנבחרת ארה"ב נחשפתי לאופן שבו תרבויות שונות יוצרות את סביבות הספורט והטכנולוגיה שלהן עם חוזקות ייחודיות. לכן אני נרגש להצטרף לצוות הראשון שמשיג באופן פעיל רעיונות וכישרונות מסביבות ברחבי העולם כדי לקדם את הענף שלנו".

"אנחנו שמחים לקבל את פניו של מייקל למשפחת ADvantage", אמר ג'רמי פרסמן, שותף ב-ADvantage. "באמצעות ההישגים שלו בספורט והניסיון בשש השנים האחרונות בהשקעות הון סיכון, מייקל בנה רשת גלובלית נרחבת ומומחיות רבה בעסק של ספורט וטכנולוגיה. אנחנו נרגשים לעבוד איתו כדי לזהות ולבנות את הדור הבא של חברות טכנולוגיות ספורט מצוינות שיכולות להרוויח מנקודת המבט הייחודית שלו".

רד, שיש בו להט לשפר את האיכות הכוללת של השלומות של הספורטאים, הוסיף: "אני חושב איך פציעות חמורות בסופו של דבר חיבלו בקריירה שלי. הפוטנציאל כיום של התמהיל הנכון של טכנולוגיות ונתונים להאריך ולשפר את תקופת המשחק הפעיל של מקצוענים וחובבים כאחד, יכול לשחרר את הפוטנציאל האנושי ולהוות בסיס לתעשייה עצומה".

בהתאם לתזות ההשקעה הרחבות יותר של ADvantage, רד יתמקד בהוזלת טכנולוגיות ביצועים והרחבת בסיס המשתמשים שלהן.

"היישום הבא של הטכנולוגיות האלה שאני צופה הוא עבור הצרכן היומיומי שרוצה לשפר את הבריאות והשלומות הכוללות שלו", אומר רד. "טלפונים חכמים ותוכנה מתחילים לעשות דברים שקודם הצריכו מעבדה של ציוד רפואי, והתועלת והתובנות שקיבלתי מהמאמנים המקצועיים שלי יעמדו בצל של מה שזמין ללוחמים של סוף השבוע וספורטאים בחטיבות הביניים".

רד ישתתף בפסגת המשקיעים הגלובלית הקרובה של OurCrowd ב-13 בפברואר 2020 בירושלים.

אודות קרן טכנולוגיות הספורט Advantage

ADvantage היא קרן טכנולוגיות ספורט גלובלית שנתמכת על ידי leAD Sports ו-OurCrowd להשקעה בחברות טכנולוגיה בשלבים המוקדמים שמטרתה לעצב את עתיד הספורט. leAD Sports היא פלטפורמה מובילה להשקעה בטכנולוגיות ספורט שהוקמה על ידי המשפחה של אדי דסלר, המייסד של אדידס, כדי לתמוך ולממן את חברות הטכנולוגיה הכי מבטיחות בספורט מהפרה-סיד עד הצמיחה. OurCrowd היא משקיעת הון הסיכון הכי פעילה בישראל ופלטפורמת מימון ההמונים מבוסס ההון המובילה בעולם עם הון של 1.3 מיליארד דולר שמוקצה ל-200 חברות שבתיק ההשקעות ו-35 אקזיטים. השותפות הייחודית הזאת מאפשרת ל-ADvantage לנצל רשת גלובלית חזקה כדי להשיג הזדמנויות מובילות בתחומים של מעורבות וחוויית אוהדים, ספורטאים וקהילות מחוברים וענפי ספורט נגזרים (ספורט אלקטרוני, פנטסיה וענפי ספורט חדשים). את הקרן מובילים היזם הסדרתי ובונה הון הסיכון המומחה כריסטוף סונן ומשקיע הון הסיכון והספורטאי המקצועני ג'רמי פרסמן.

למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר https://www.advantagesportsfund.com.

לחומר לעיתונות: תלחצו כאן

אנשי קשר

אשת קשר לעיתונות
leAD Sports:

Fernanda Bartels, Head of Communications
[email protected]
+49 160 93393170

צפו בהודעה הזאת במקור בשפה האנגלית באינטרנט בכתובת: http://www.businesswire.com/news/home/20200107000000/en

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ניידות ארגונית דיגיטלית הופכת לנורמה ב-79% מהחברות, לפי Holafly for Business
במשך זמן רב, טיפול בעובדים בתחום נסיעות עסקים התמקד בדברים החיוניים הנראים לעין: טיסות שהוזמנו כהלכה, מלונות קרובים לפגישות, פוליסות ביטוח שהוגשו "למקרה הצורך". כל השאר נותר לנוסע לסדר בדרך.

U.S. Polo Assn חזרה כנותנת החסות הרשמית של הביגוד ותלבושות המשחק ב- 2026 Dubai Polo Gold Cup זו השנה השלישית ברציפות
U.S. Polo Assn., המותג הרשמי של United States Polo Association - איגוד הפולו של ארצות הברית (USPA), גאה הייתה לשמש כנותנת החסות הרשמית לביגוד ותלבושות המשחק ב-2026 Dubai Polo Gold Cup, טורניר שנערך בין ה-28 בינואר ל-14 בפברואר במועדון הפולו המפורסם Al Habtoor בדובאי, איחוד האמירויות הערביות.

בקשה לא להתייחס להודעה שהופצה - Learning Tree International USA, Inc
Learning Tree International USA, Inc מודיעים לנו שעיתונאים וקוראים אחרים צריכים להתעלם ולא להתייחס להודעה לעיתונות שהופצה "Learning Tree International זכתה בחוזה רב-שנתי יחיד לשירותי הדרכה מסחריים של נאט"ו NCIA - IFB-CO-423236" ושפורסמה ב-24 בפברואר 2026, דרך GlobeNewswire.

אנדרסן גלובל מרחיבה את יכולותיה בקנדה עם הוספת משרד עורכי הדין Parlee McLaws
Andersen Global אנדרסן גלובל מרחיבה את נוכחותה בקנדה באמצעות שיתוף הפעולה עם Parlee McLaws LLP אשר מוסיפה יכולות משפטיות משלימות לפלטפורמה הקיימת במדינה.

Deutsche Telekom מדווחת על חיסכון של עד 65% באנרגיה בליבת רשת ה-5G שלה, שפותחה בתמיכת Mavenir
יעילות אנרגטית לכל אורך הערמה עבור ליבת רשת ה-5G ותוכנית הארכיטקטורה החדשה של DT לענן הטלקום מאפשרת מיטוב אנרגיה בקנה מידה רחב לאורך כל רשת הליבה

Bitget ו-Arkis משתפות פעולה להרחבת יעילות ההון במסחר המוסדי
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הכריזה על שותפות עם Arkis, חברת ברוקרים מוסדית מובילה לנכסים דיגיטליים המספקת שוליים ואשראי אחודים בזירות מסחר מרוכזות ומבוזרות כאחד.

חברת Learning Tree International זכתה בחוזה רב שנתי יחיד של נאט"ו NCIA לשירותי הדרכה מסחריים – IFB-CO-423236
חברת Learning Tree International, מובילה עולמית בתחום שינוי כוח אדם והכשרה טכנולוגית קריטית למשימה, זכתה בחוזה רב שנתי יחיד מסוכנות התקשורת והמידע (NCIA) של ארגון האמנה הצפון אטלנטית (נאט"ו) כשותפה בתעשייה לחינוך והכשרה.

משתתף ראשון בהגרלת הלוטו של איחוד האמירויות זכה בפרס משנה חיים של 5 מיליון דירהם
לאחרונה, הגרלת "יום המזל" של הלוטו של איחוד האמירויות הערביות חגגה ציון דרך משמעותי בכך שהעניקה לזוכה הראשון אי פעם בפרס השני סך של 5 מיליון דירהם, רגע מרגש עבור ההגרלה השבועית הפופולרית.

Mavenir משתפת פעולה עם TextNow כדי לפתח שירות 5G MVNO מבוסס אפליקציה
אימוץ ה-BSS ו-Core של Mavenir, הפועלים בענן, מתיישר עם ההתמקדות של TextNow בחדשנות לטווח ארוך

Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה באמצעות Assure Consulting
חברת Andersen Consulting מחזקת את הפלטפורמה שלה עם הצטרפותה של הפירמה משתפת הפעולה Assure Consulting, חברת ייעוץ ניהולי שמבוססת בגרמניה ומתמחה בניהול פרויקטים וניהול תיקי פרויקטים.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI