דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Madison Realty Capital Closes סוגרת מתן הלוואות ורכישת אג"ח ביותר מ-2 מיליארד דולר ב-2019
Madison Realty Capital Closes סוגרת מתן הלוואות ורכישת אג"ח ביותר מ-2 מיליארד דולר ב-2019
חיים נוי 14/01/20 |  צפיות: 2703

Madison Realty Capital Closes סוגרת מתן הלוואות ורכישת אג"ח ביותר מ-2 מיליארד דולר ב-2019

לווים חוזרים היוו יותר ממחצית מהסכום הכספי הכולל, והזינו את המשך ההתרחבות של החברה מחוף לחוף

ניו יורק, 12 בינואר 2020, (GLOBE NEWSWIRE)

Madison Realty Capital (MRC) הודיעה שהיא סגרה מימון ורכישות אג"ח ביותר מ-2 מיליארד דולר ב-2019. העסקאות בכל ארה"ב, בין 7.8 מיליון דולר ל-345 מיליון דולר, נגעו בכל סוגי הנכסים העיקריים וכללו עסקאות בניו יורק, ניו ג'רזי, טקסס, פלורידה, קליפורניה, וושינגטון ומסצ'וסטס. השנה השנייה ברציפות של MRC עם יותר מ-2 מיליארד דולר והמשך ההתרחבות בכל ארה"ב חוזקה על ידי הקשרים האיתנים של החברה עם לווים חוזרים -- שהיוו יותר ממחצית מהסכום הכספי הכולל -- וכמה עסקאות עם ספונסרים בעלי שם עולמי כמו Four Seasons, Mandarin Oriental ו-Raffles. פלטפורמת ההשקעה בחוב של החברה התמקדה במתן הלוואות מובטחות עדיפות, הלוואות ביניים והשקעות במניות בכורה בשוק הביניים וגם ביצוע רכישת אג"ח ורכישת הלוואות שלא נפרעות.

העסקאות הבולטות ב-2019 היו:

הלוואה של 345 מיליון דולר לתיק של נכסים רב משפחתיים מיוצבים, ובנייה של בניין להשכרה לשימוש מעורב יוקרתי בבוורלי הילס, קליפורניה.

הלוואת בנייה של 314 מיליון דולר ל-Raffles Boston Back Bay Hotel & Residences, פרויקט של שימוש מעורב בשכונת Back Bay של בוסטון.

הלוואת בנייה של 225 מיליון דולר ל-The Residences ב-Mandarin Oriental, בוקה רטון, מגדל דירות קונדו יוקרתיות מתוכנן בבוקה רטון, פלורידה.

הלוואת של 210 מיליון דולר לפיתוח של מלון Four Seasons ויחידות מגורים פרטיות בפורט לודרדייל, פלורידה.

168 מיליון דולר עם עירבון של Emerson Lofts, פרויקט פיתוח מתוכנן רב משפחתי של שימוש מעורב עם 1,000 יחידות בג'רזי סיטי, ניו ג'רזי.

חבילת מימון של 138 מיליון דולר לפרויקט של שימוש מעורב ב-300 West 122nd Street בשכונת ווסט הארלם של מנהטן.

משכנתה ראשונה של 72 מיליון דולר ל-The Ray, פרויקט של מלון עם 141 חדרים וחנויות בדלריי ביץ', פלורידה.

הלוואת בנייה של 53 מיליון דולר בפרויקט של שימוש מעורב בשכונת וושינגטון הייטס של מנהטן.

משכנתה ראשונה של 50 מיליון דולר לפרויקט דירות קונדו עם שימוש מעורב בשכונת Broadway Triangle של ברוקלין, ניו יורק.

מימון של 35.1 מיליון דולר להשלמה של שני פרויקטי בנייה נפרדים בבוורלי הילס ובסן דייגו, קליפורניה.

32.5 מיליון דולר למימון הרכישה של אתר פרויקט של שימוש מעורב בשכונת Turtle Creek של דאלאס, טקסס.

משכנתה ראשונה של 30 מיליון דולר לפרויקט של שימוש מעורב באתר שהיה בו קודם RKO Keith's Theater בקווינס, ניו יורק.

"אנחנו מאוד שמחים שסגרנו שוב שנה של יותר מ-2 מיליארד דולר, ביטוי לקשרים החזקים הקיימים שלנו וכמה עסקאות שהושלמו עם ספונסרים בעלי שם עולמי", אמר ג'וש זיגן, מייסד שותף ומנהל ההשקעות של MRC. "העסקאות שנסגרו עם חברות כמו Four Seasons, Mandarin Oriental ו-Raffles ב-2019 מראות שיש לנו השפעה גוברת ברחבי העולם הודות לניסיון והביצוע ללא מקבילים שלנו, ששיכללנו במהלך 15 שנים בעסקים. אנחנו מצפים להמשך ההתרחבות שלנו בכל ארה"ב ב-2020 ולעוד עשור של הצלחה".

Madison Realty Capital (MRC) היא חברה להשקעות פרטיות בנדלן מניו יורק שמתמקדת באסטרטגיות השקעה במניות ואג"ח עם משרדים אזוריים בשווקים חשובים כולל לוס אנג'לס ודאלאס. MRC, שהוקמה ב-2004, סגרה עסקאות של בערך 12 מיליארד דולר במגזרי הרב משפחתיים, קמעונאות, משרדים, תעשייה ומלונות. החברה מנהלת השקעות בארצות הברית בשם בסיס משקיעים גלובלי. MRC היא חברה משולבת במלואה עם יותר מ-60 עובדים בכל התחומים של נדלן: השקעות, פיתוח וניהול נכסים. בין יתר התארים בענף, MRC נכללה ברשימה היוקרתית "Power 100" של שחקני הנדלן בעיר ניו יורק של Commercial Observer ומוזכרת בעקביות כאחת המלוות לבנייה המובילות בענף.

שאלות מהמדיה, התקשרו עם:

Great Ink Communications: (212) 741-2977

Tom Nolan – [email protected]

Al Barbarino – [email protected]

 

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Moove גייסה 250 מיליון דולר לפי שווי של 2.1 מיליארד דולר, במטרה להרחיב את התשתית הגלובלית לתחבורה אוטונומית
סבב הגיוס מסדרה C, שהובילה חברת ההשקעות Mubadala Investment Company ‏(Mubadala), בהשתתפות Woven Capital‏ (Toyota) – ו-Ion Pacific, יסייע ל-Moove להאיץ את הרחבת פלטפורמת התשתיות הגלובלית שלה לתחבורה אוטונומית, על רקע המעבר של השוק משלב פריצות הדרך הטכנולוגיות לשלב של פריסה והטמעה רחבת היקף.

שוק אסימוני המניות מזנק ב-140% ב-2026 בהתאם למיפוי השוק במחקר חדש של DeFiLlama
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, מציגה ממצאים מרכזיים מדו"ח מחקר עצמאי חדש של DeFiLlama, הבוחן את הצמיחה המהירה ואת מבנה השוק המתפתח של אסימוני מניות.

Bitget משלבת את הגרפים של TradingView עבור שוק הסחורות (CFD)
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, שדרגה את פלטפורמת ה-CFD שלה באמצעות שילוב מובנה של TradingView, ובכך איחדה יכולות ניתוח שוק וביצוע פקודות ברמה מקצועית לכדי ממשק אחד

Ronival Real Estate, סוכנות הנדל"ן המובילה במקסיקו בתחום היוקרה, משתפת פעולה עם eXp Realty
מותג היוקרה המוביל של באחה קליפורניה סור ביצע זה עתה מהלך מכונן

חברת Kleen Hy-Dro-Gen Inc שמחה להכריז על קבלת הסמכות כפולות – ISO 9001:2015 ו-TSSA – צעד המחזק את איכות התפעול ואת מערך הבקרה על הבטיחות הטכנית
הסמכות רגולטוריות וניהול איכות מרכזיות מציבות את ספקית טכנולוגיות האנרגיה הנקייה הרשומה ב-CSE לקראת מסחור מואץ וחוזים פוטנציאליים גדולים לייצור ומכירה של מערכות חימום עם אפס פליטות למגורים ולמסחר, המשתמשות במימן כמקור אנרגיית חום

Legit Security משיקה את VibeGuard 2.0 ומגדירה מחדש את עתידם של סוכני קידוד מאובטחים בנקודת הקצה של המפתחים
אבטחת נקודות קצה מספקת נראות ושליטה חסרות תקדים, לצד חוויית מפתחים משופרת

Bitget משיקה מסחר בהעתקה פרטי עבור CFD
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה כלי מסחר בהעתקה פרטי עבור פלטפורמת ה-CFD שלה, וכך היא מעניקה לסוחרים מקצועיים את הכלים לבנות קהילות מסחר למוזמנים בלבד, תוך שמירה על שליטה רבה יותר על הפצת האסטרטגיות.

Univar Solutions רוכשת את H.M. Royal ומרחיבה את פעילותה בתחום התוספים לגומי, פלסטיק ודבקים בארצות הברית
מחזקת את השירות והאספקה ​​בשווקי מפתח בארה"ב, תוך שילוב של מאה שנות מומחיות טכנית וקשרי לקוחות מבוססי-אמון.

החלופות הטובות ביותר בעולם ליעדי טיול פופולריים – כדי להימנע מתיירות-יתר
גנט, בלגיה: החלופה הטובה ביותר לטיול בוונציה על פי מדד ה-"Travel Dupe" של Holafly, העיר גנט שבבלגיה היא החלופה הטובה ביותר לוונציה שבאיטליה. העיר מתאפיינת בתעלות מימי הביניים ובארכיטקטורה היסטורית, המעניקות אווירה דומה להפליא, וזאת לצד עומס תיירותי נמוך משמעותית. צילום Holafly

טקס פרסי IPS מציב את המצוינות העולמית בתחום הנדל"ן במרכז הבמה במהלך אירוע IPS 2026
IPS ממשיכה לקבל מועמדויות לפרסי IPS לשנת 2026, המוענקים במסגרת המהדורה ה-22 של IPS, אשר תתקיים בין ה-7 ל-9 בספטמבר 2026 במרכז הסחר העולמי של דובאי (Dubai World Trade Centre).
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI