דף הבית הודעות לעיתונות צרכנות וקניות Mary Kay משתתפת בכנס פאלם ספרינג לדרמטולוגיה דורית 2020
Mary Kay משתתפת בכנס פאלם ספרינג לדרמטולוגיה דורית 2020
חיים נוי 16/02/20 |  צפיות: 7730

 

Mary Kay משתתפת בכנס פאלם ספרינג לדרמטולוגיה דורית 2020

דאלאס, 14 בפברואר 2020, (BUSINESS WIRE):

Mary Kay Inc., חברת קוסמטיקה גלובלית ומובילה בחידושים בטיפוח העור, ממשיכה בתמיכה בת עשרות שנים שלה בקהילת הקוסמטיקה והקהילה המדעית על ידי תמיכה לאחרונה בכנס פאלם ספרינג לדרמטולוגיה דורית 2020 מ-14 עד 16 בפברואר.

ההודעה לעיתונות הזאת כוללת מולטימדיה. צפו בהודעה המלאה כאן: https://www.businesswire.com/news/home/20200214005108/en/

הדרמטולוגיה הדורית, שנוסדה על ידי ד"ר וונדי א. רוברטס, נוקטת בגישה של עשורים רבים למטופל המזדקן המתפתח, כולל דרמטולוגיה רפואית, כירורגית ואסתטית. הכנס הזה מיועד לדרמטולוגים ומומחי ליבה אחרים בכל השלבים של הקריירה שלהם. המשתתפים מצטרפים לאנשי סגל בלתי רגילים ומובילי דעות חשובים ב-Omni Rancho Las Palmas, Rancho Mirage.

"המחויבות שלנו למדע טיפוח העור לא כוללת רק יצירת מוצרים חדשים של Mary Kay", אמרה ד"ר לוסי גילדיי, מנהלת מדעית ראשית של Mary Kay. "המעורבות שלנו באירועים כמו הדרמטולוגיה הדורית מאפשרות לנו להחליף רעיונות חדשניים וממצאים עם דרמטולוגים ולהמשיך ולתמוך בהתפתחויות בטיפוח העור. המפגש הזה מיוחד בשבילנו גם משום שהוא תומך בעמיתים שלנו בדרמטולוגיה לאורך כל הקריירה שלהם".

המחקר ופיתוח של Mary Kay עוסק בגילוי המגמות והטכנולוגיות שמאפשרות לחברה ליצור מוצרים שלא ניתן לעמוד בפניהם שמביאים לצרכנית יתרונות קוסמטיקה חדשניים. בראשות ד"ר לוסי גילדיי, צוות המחקר ופיתוח כולל מדענים מצטיינים מרחבי עולם, עם דוקטורטים ותארים מתקדמים אחרים בתחומים רבים: ביולוגיה של העור, ביולוגיה של התא, כימיה, ביוכימיה ועוד.

הדרמטולוגיה הדורית הוא רק האירוע האחרון ש-Mary Kay תמכה בו ב-2020 עם קהילה מדעית וקהילה אקדמית שמחזקות את המחויבות רבת השנים של המותג לקדם את המחקר והפיתוח בבריאות העור. בכל שנה Mary Kay עורכת מאות אלפי בדיקות מדעיות על מוצרים ורכיבים כדי להבטיח את אמות המידה הגבוהות ביותר של בטיחות, איכות וביצועים. Mary Kay מחזיקה ביותר מ-1,500 פטנטים על מוצרים, טכנולוגיות ועיצוב אריזות בתיק הגלובלי שלה. ב-2018 החברה הודיעה על פתיחת מפעל ייצור ומו"פ חדיש בעלות יותר של יותר מ-100 מיליון דולר בלואיביל, טקסס.

אודות Mary Kay

מרי קיי אש, אחת מהמנפצות המקוריות של תקרת הזכוכית, הקימה את חברת הקוסמטיקה שלה לפני יותר מ-56 שנים עם שלוש מטרות: להציע הזדמנויות מתגמלות לנשים, לספק מוצרים שאי אפשר לעמוד בפניהם ולהפוך את העולם למקום טוב יותר. החלום הזה פרח לחברה של מיליארדי דולרים עם מיליוני מוכרות עצמאיות בקרוב ל-40 מדינות. Mary Kay מוקדשת לחקר המדע שמאחורי היופי ולייצור מוצרים לטיפוח לעור, קוסמטיקה צבעונית, בשמים ותוספי תזונה בחזית הקידמה. Mary Kay מחויבת להעצים נשים ואת המשפחות שלהן על ידי שותפויות עם ארגונים מרחבי העולם, להתמקד בתמיכה במחקרי סרטן, להגן על שורדות של אלימות במשפחה, ליפות את הקהילות שלנו ולעודד את הילדים שלנו ללכת בעקבות החלומות שלהם. החזון המקורי של מרי קיי אש ממשיך לזהור -- שפתון אחרי שפתון. למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.marykay.com.

גלריית תמונות/ מולטימדיה זמינה: https://www.businesswire.com/news/home/20200214005108/en/

אנשי קשר

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or [email protected]

.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ריאד תארח את המהדורה השנייה של הפורום העולמי ללוגיסטיקה בנובמבר 2026, במקביל לפורום שרשרת האספקה ​​העולמית של האו"ם לשנת 2026.
תחת חסותו של המלך סלמאן בן עבדולעזיז אל סעוד, האפוטרופוס של שני המסגדים הקדושים, ובאירוח משרד התחבורה ושירותי הלוגיסטיקה, יקיים הפורום הלוגיסטי העולמי את המהדורה השנייה שלו בריאד, בין ה-29 בנובמבר ל-1 בדצמבר 2026, במרכז הכנסים הבינלאומי על שם המלך עבד אל-עזיז.

TRAFiX תומכת בהתרחבות הבינלאומית של Sigma Capital Partners MENA Limited
השותפות מרחיבה את יכולות הביצוע הגלובליות של סיגמא ומרחיבה את נוכחות TRAFiX במזרח התיכון

TOURISE ו- Oxford Economics מפרסמות דו"ח גלובלי חדש בנושא חוסן ענף התיירות בעידן של שיבושים מתמשכים
ניתוח חדש מראה כי יעדים הנוטלים על עצמם סיכונים יתאוששו עד פי 1.5 מהר יותר, כאשר זמן ההתאוששות העולמי מתקצר מ-24 חודשים לעד 10 חודשים בלבד

היום המועד האחרון לתביעה ייצוגית נגד EMBC
היום המועד האחרון לתביעה ייצוגית נגד EMBC: רוזן, המוביל בייצוג משקיעים, קורא למשקיעים ב- Embecta Corp. שצברו הפסדים העולים על 100 אלף דולר, לקבל ייעוץ משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב-17 באוגוסט במסגרת תביעה ייצוגית בניירות הערך – EMBC

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד GNS
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד GNS: רוזן, יועץ למשקיעים בעל מוניטין ארצי, מעודד את משקיעי חברת Genius Group Limited שספגו הפסדים העולים על מאה אלף דולר, לשכור ייצוג משפטי לפני מועד חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך הערך נגד Citadel Securities LLC ו-Virtu Americas LLC - GNS

אקאר מציגה את מגדל Mawjan בתערוכת IPS 2026 כנותנת חסות ברמת פלטינום
Aqaar, אחת מיזמיות הנדל"ן המובילות בעג'מאן, משתתפת כנותנת חסות פלטינה במהדורה ה-22 של IPS 2026, שתתקיים בין ה-7 ל-9 בספטמבר 2026 במרכז הסחר העולמי של דובאי

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד HUBG
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד HUBG: רוזן, משרד עורכי דין גלובלי ומוביל, מעודד משקיעים ב- Hub Group, Inc. עם הפסדים של מעל מאה אלף דולר להשיג ייעוץ משפטי לפני המועד החשוב ב-28 באוגוסט בתביעה ייצוגית בניירות ערך – HUBG

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PODD
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PODD: רוזן, משרד עורכי דין מוביל לזכויות משקיעים, מעודד משקיעים ב- Insulet Corporation עם הפסדים של מעל מאה אלף דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד החשוב ב-31 באוגוסט בתביעה ייצוגית בניירות ערך – PODD

ריסקיפייד מדווחת על תוצאות חזקות ברבעון השני של 2026, לצד האצה בצמיחת ההכנסות
מעלה את תחזית ההכנסות וה-EBITDA המתואם

תזכורת למועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד BRCB
תזכורת למועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד BRCB: רוזן, המוביל בייצוג משקיעים, קורא למשקיעי Black Rock Coffee Bar, Inc. שספגו הפסדים העולים על מאה אלף דולר להשיג ייעוץ משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב-17 באוגוסט במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – BRCB
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI