דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים קבוצת סיד ו-8topuz מודיעות על שותפות אסטרטגית לפיתוח כלים עכשוויים לניהול סיכונים למסחר באיחוד האמירויות
קבוצת סיד ו-8topuz מודיעות על שותפות אסטרטגית לפיתוח כלים עכשוויים לניהול סיכונים למסחר באיחוד האמירויות
חיים נוי |  18/02/20 |  צפיות: 2710

קבוצת סיד ו-8topuz מודיעות על שותפות אסטרטגית לפיתוח כלים עכשוויים לניהול סיכונים למסחר באיחוד האמירויות

השותפות מבטיחה את האימוץ המלא של פלטפורמה מנוסה של 8topuz שיתחיל בדובאי, וצפוי להוביל לצמיחה גדולה של 8topuz בכל אזור המזרח התיכון וצפון אפריקה

דובאי, איחוד האמירויות, 17 בפברואר 2020, ACCESSWIRE:

SEED Group, חברה שבבעלות המשרד הפרטי של שייח סעיד בין אחמד אל מקטום, ו-8topuz, ספקית מהירת צמיחה של בינה מלאכותית ולמידת מכונה שכוללת מערכות מסחר ואלגוריתמיות, יצרו שותפות חדשה כדי לספק פתרון לכל משקיע/ סוחר שמחפש פתרון של מסחר אוטומטי באיחוד האמירויות.

השותפות האסטרטגית הזאת צפויה להרוויח מתעשיית הבינה המלאכותית המשגשגת וההתפתחויות החדשניות שמניעה הממשלה המקומית של איחוד האמירויות עם שאיפות חזקות כפי שאפשר לראות דרך יוזמת דובאי החכמה והמשרד לבינה מלאכותית.

במהלך השנים, כמה חברות פינטק ביקשו לשבש את שוק המט"ח, אבל 8topuz פיתחה כלים חדשים ויעילים על ידי התמקדות באופן שבו אפשר לשלב בין מסחר במט"ח ובינה מלאכותית כדי למזער את הסיכונים הקשורים כשסוחרים בנכסים שונים. אלגוריתמי ההייטק למסחר במט"ח מבוססי הבינה המלאכותית של 8topuz מספקים פתרונות ניהול נכסים וסיכונים בזמן אמת שכל אחד יכול להשתמש בהם.

"המחויבות שלנו לשלב את התמהיל הנכון של טכנולוגיה מתקדמת עם המגע האנושי היא המפתח לאתוס של 8topuz ולהצלחה המתמשכת שלנו".

הישאם אל גורג, מנכ"ל קבוצת סיד והמשרד הפרטי של שייח סעיד בין אחמד אל מקטום, אמר: "ללא ספק, איחוד האמירויות היא אחד השווקים הכי לוהטים וחשובים שכל חברת פינטק צריכה בו עסק מיידית. המדינה הזאת מגלמת את המנטליות של שיפור מתמשך ומחויבות לחדשנות, ואין דבר טוב יותר מלהכניס חברה ששותפה לאותה רוח ולאותו חזון. אנחנו בטוחים שזה צעד גדול בהתרחבות הגלובלית של 8topuz, ואנחנו שמחים למלא תפקיד חשוב בכך".

ל-8topuz יש חמש עשרה שנות מומחיות בפיתוח תוכנה. המוצר שלה נתפר בתחילה למשקיעים קמעונאיים, אבל כשהתקדמה היא התאימה אותו לשוק בשני תרחישים שונים, 8topuz הבינה שהוא יכול להיות גם כלי מאוד שימושי לניהול סיכונים עבור בנקים וקרנות השקעה ולקוחות מוסדיים אחרים. עם היכולת שלה להתאים לתרחיש של כל שוק, 8topuz עונה עכשיו על הצרכים של לקוחות מוסדיים, קרנות גידור, משקיעים קמעונאיים ובנקים, כך שהכלי יכול להיות B2B או B2C.

טקס החתימה הרשמי נערך במשרד הפרטי של שייח סעיד בין אחמד אל מקטום בדובאי ב-5 בפברואר 2020. ההוספה של 8topuz לתיק של קבוצת סיד עולה בקנה אחד עם המחויבות של המשרד הפרטי לעזור לספק חדשנות בת קיימא מחברות עם מוצרים ופתרונות ייחודיים לאזור המזרח התיכון וצפון אפריקה.

אודות 8topuz

8topuz הוקמה כתוצאה של הבנה עמוקה של שוק המט"ח והעניין של המנהל במסחר אוטומטי באמצעות טכנולוגיה מתקדמת ובינה מלאכותית.

התוכנה והטכנולוגיה שלה מיועדות לאפשר למשקיעים דרך פשוטה ורווחית להתחבר למערכת מסחר ייחודית שפותחה כדי להפיק את המירב מתנאי מסחר ידועים היטב שמצריכים רמה גבוהה של אוטומציה כדי לנהל בהצלחה את גורמי הסיכון הקשורים, כך שעם נגיעה של התערבות אנושית תוכנת הבינה המלאכותית של 8topuz מבטיחה שאנומליות מטופלות במהירות ומתאפשרת צמיחה יציבה ואמינה בטווח הקצר והארוך.

אודות קבוצת סיד

ב-16 השנים האחרונות קבוצת סיד יצרה שיתופי פעולה אסטרטגיים עם חברות גלובליות מובילות שמייצגות אזורים וענפים מגוונים. החברות האלה קידמו את האינטרסים והיעדים העסקיים שלהם באזור המזרח התיכון וצפון אפריקה באמצעות התמיכה והבסיס החזק של הקשרים האזוריים של קבוצת סיד. המטרה של הקבוצה היא ליצור שותפויות לתועלת הדדית עם ארגונים רב לאומיים ולהאיץ את הכניסה שלהם לשוק ואת הנוכחות בת הקיימא בו באזור המזרח התיכון וצפון אפריקה. קבוצת סיד היא נקודת מפתח בהצלחה של כל השותפים שלה באזור, היא עוזרת להם להגיע ללקוחות המטרה שלהם ולהאיץ את העסק שלהם. המשרד הפרטי הוקם על ידי שייח סעיד בין אחמד אל מקטום כדי להשקיע באופן ישיר בהזדמנויות עסקיות פוטנציאליות באזור שעומדות בקריטריונים של המשרד הפרטי, או לסייע להן.

למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.seedgroup.com.

איש קשר של 8topuz:

Anthony Munns
+44 203 695 3583
[email protected]

איש קשר של קבוצת סיד:

Nomarie Jean Lacsamana
+971 4 373 5068
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Digital Reef חתמה על הסכם לרכישת תוצרת עתידית עם Oreasoc Agriculture במטרה להקל על ההשפעה הסביבתית
Digital Reef חתמה על הסכם לרכישת תוצרת עתידית עם Oreasoc Agriculture במטרה להקל על ההשפעה הסביבתית כתוצאה מצמיחת מרכזי נתונים באמצעות הגנה על יערות עד, וממנה את Xange.com כשותפה לביצוע אימות ומדידה דיגיטליים (MRV)

Nyxoah ממנה את ליאם קלי למנכ"ל
Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH), חברת טכנולוגיות רפואיות המתמקדת בפיתוח פתרונות חדשניים לטיפול בדום נשימה חסימתי בשינה (OSA), באמצעות נוירומודולציה, הודיעה היום על מינויו של ליאם קלי לתפקיד המנכ"ל, החל מה-1 באוקטובר 2026, במקומו של אוליבייה טלמן.

דרך ברורה יותר למסחר: PU Prime משיקה אפליקציית מסחר בעיצוב חדש
PU Prime, חברת ברוקראז' מקוונת גלובלית המחזיקה במספר רישיונות, השיקה אפליקציית מסחר בעיצוב חדש במסגרת הקמפיין שלה תחת הכותרת "דרך ברורה יותר לסחור" ("A Clearer Way to Trade").

בכיר לשעבר ב-Google EMEA בתחום הנסיעות מצטרף לדירקטוריון OAG כדירקטור שאינו מנהל
חברת OAG, שותפה חיונית בתחום המידע העסקי המחוללת שינוי בענף הנסיעות העולמי, הודיעה היום על מינויו של דייוויד רובלס (David Robles) לדירקטור שאינו מנהל.

ZincFive מרחיבה את טכנולוגיית הניקל-אבץ לפתרונות גיבוי בתוך ארונות תקשורת ופתרונות הספק דינמיים מבוססי בינה מלאכותית
יישום טכנולוגיית ניקל-אבץ מוכחת לקצב פריקה גבוה עבור יישומי גיבוי בתוך ארונות תקשורת ויישומי הספק דינמי מונעי בינה מלאכותית

התערוכה והוועידה הבינלאומית לרכב חשמלי בדובאי (EV World 2026), 10-12 בנובמבר 2026, ממצבת את דובאי כמרכז עולמי להשקעות בתחום הרכב החשמלי
אירוע ראשון בדובאי, שנערך בשיתוף פעולה עם RTA, מכוון ליצרני ציוד מקורי (OEM), משקיעים ושחקני תשתית המתמקדים בשוק הרכבים החשמליים הצומח במהירות במזרח התיכון

גישה רפואית בינלאומית חדשה, שמטרתה להפוך את מהלך הסוכרת, הושקה רשמית בשנג'ן שבסין
לאחרונה הודיעו מהמרכז לרפואה משולבת למחלות כרוניות והמרכז לטיפול טבעי בסוכרת בבית החולים שנג'ן הנגשנג (Shenzhen Hengsheng) - חברת-בת של "Fosun Health" - כי באמצעות אימוץ מודל מיטבי המשלב בין רפואה סינית מסורתית לרפואה מערבית, הם השיגו הצלחה משמעותית בהיפוך מהלך המחלה, וסייעו ל-150 מטופלים עם סוכרת מסוג 1 ולמעלה מ-1,000 מטופלים עם סוכרת מסוג 2, להגיע למצב של הפוגה.

צ'רבון מקדמת את קווין ג'י לתפקיד סגן נשיא לפיתוח מוצרים מקצועיים – FLEX
חברת Chervon מקדמת את קווין ג'י לתפקיד סגן נשיא לפיתוח מוצרים מקצועיים – FLEX, החל מיום שני, 28 בספטמבר 2026, בכפיפות למנכ"ל ג'ו גאלי.

חברת צ'רבון ממנה את טרבור בית'רי לסגן נשיא לשיווק ומחקר עבור משתמשי קצה מקצועיים בקנדה
טרבור בית'רי מצטרף לחברת Chervon בתפקיד סגן נשיא לשיווק ומחקר עבור משתמשי קצה מקצועיים בקנדה, החל מיום שני, ה-28 בספטמבר, וכפוף למנכ"ל ג'ו גאלי.

QFC ולשכת המסחר של ארה"ב משתפות פעולה להרחבת השקעות חוצות-גבולות
המרכז הפיננסי של קטאר (QFC), מרכז פיננסי ועסקי מוביל הפועל בתוך המדינה, ולשכת המסחר של ארה"ב חתמו על מזכר הבנות (MoU) במטרה לחזק את הקשרים המסחריים וההשקעות בין קטאר לבין ארצות הברית, ולתמוך בחברות אמריקאיות המעוניינות להקים פעילות או להרחיב אותה בקטאר ובאזור הרחב יותר.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI