דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים קבוצת סיד ו-8topuz מודיעות על שותפות אסטרטגית לפיתוח כלים עכשוויים לניהול סיכונים למסחר באיחוד האמירויות
קבוצת סיד ו-8topuz מודיעות על שותפות אסטרטגית לפיתוח כלים עכשוויים לניהול סיכונים למסחר באיחוד האמירויות
חיים נוי 18/02/20 |  צפיות: 2683

קבוצת סיד ו-8topuz מודיעות על שותפות אסטרטגית לפיתוח כלים עכשוויים לניהול סיכונים למסחר באיחוד האמירויות

השותפות מבטיחה את האימוץ המלא של פלטפורמה מנוסה של 8topuz שיתחיל בדובאי, וצפוי להוביל לצמיחה גדולה של 8topuz בכל אזור המזרח התיכון וצפון אפריקה

דובאי, איחוד האמירויות, 17 בפברואר 2020, ACCESSWIRE:

SEED Group, חברה שבבעלות המשרד הפרטי של שייח סעיד בין אחמד אל מקטום, ו-8topuz, ספקית מהירת צמיחה של בינה מלאכותית ולמידת מכונה שכוללת מערכות מסחר ואלגוריתמיות, יצרו שותפות חדשה כדי לספק פתרון לכל משקיע/ סוחר שמחפש פתרון של מסחר אוטומטי באיחוד האמירויות.

השותפות האסטרטגית הזאת צפויה להרוויח מתעשיית הבינה המלאכותית המשגשגת וההתפתחויות החדשניות שמניעה הממשלה המקומית של איחוד האמירויות עם שאיפות חזקות כפי שאפשר לראות דרך יוזמת דובאי החכמה והמשרד לבינה מלאכותית.

במהלך השנים, כמה חברות פינטק ביקשו לשבש את שוק המט"ח, אבל 8topuz פיתחה כלים חדשים ויעילים על ידי התמקדות באופן שבו אפשר לשלב בין מסחר במט"ח ובינה מלאכותית כדי למזער את הסיכונים הקשורים כשסוחרים בנכסים שונים. אלגוריתמי ההייטק למסחר במט"ח מבוססי הבינה המלאכותית של 8topuz מספקים פתרונות ניהול נכסים וסיכונים בזמן אמת שכל אחד יכול להשתמש בהם.

"המחויבות שלנו לשלב את התמהיל הנכון של טכנולוגיה מתקדמת עם המגע האנושי היא המפתח לאתוס של 8topuz ולהצלחה המתמשכת שלנו".

הישאם אל גורג, מנכ"ל קבוצת סיד והמשרד הפרטי של שייח סעיד בין אחמד אל מקטום, אמר: "ללא ספק, איחוד האמירויות היא אחד השווקים הכי לוהטים וחשובים שכל חברת פינטק צריכה בו עסק מיידית. המדינה הזאת מגלמת את המנטליות של שיפור מתמשך ומחויבות לחדשנות, ואין דבר טוב יותר מלהכניס חברה ששותפה לאותה רוח ולאותו חזון. אנחנו בטוחים שזה צעד גדול בהתרחבות הגלובלית של 8topuz, ואנחנו שמחים למלא תפקיד חשוב בכך".

ל-8topuz יש חמש עשרה שנות מומחיות בפיתוח תוכנה. המוצר שלה נתפר בתחילה למשקיעים קמעונאיים, אבל כשהתקדמה היא התאימה אותו לשוק בשני תרחישים שונים, 8topuz הבינה שהוא יכול להיות גם כלי מאוד שימושי לניהול סיכונים עבור בנקים וקרנות השקעה ולקוחות מוסדיים אחרים. עם היכולת שלה להתאים לתרחיש של כל שוק, 8topuz עונה עכשיו על הצרכים של לקוחות מוסדיים, קרנות גידור, משקיעים קמעונאיים ובנקים, כך שהכלי יכול להיות B2B או B2C.

טקס החתימה הרשמי נערך במשרד הפרטי של שייח סעיד בין אחמד אל מקטום בדובאי ב-5 בפברואר 2020. ההוספה של 8topuz לתיק של קבוצת סיד עולה בקנה אחד עם המחויבות של המשרד הפרטי לעזור לספק חדשנות בת קיימא מחברות עם מוצרים ופתרונות ייחודיים לאזור המזרח התיכון וצפון אפריקה.

אודות 8topuz

8topuz הוקמה כתוצאה של הבנה עמוקה של שוק המט"ח והעניין של המנהל במסחר אוטומטי באמצעות טכנולוגיה מתקדמת ובינה מלאכותית.

התוכנה והטכנולוגיה שלה מיועדות לאפשר למשקיעים דרך פשוטה ורווחית להתחבר למערכת מסחר ייחודית שפותחה כדי להפיק את המירב מתנאי מסחר ידועים היטב שמצריכים רמה גבוהה של אוטומציה כדי לנהל בהצלחה את גורמי הסיכון הקשורים, כך שעם נגיעה של התערבות אנושית תוכנת הבינה המלאכותית של 8topuz מבטיחה שאנומליות מטופלות במהירות ומתאפשרת צמיחה יציבה ואמינה בטווח הקצר והארוך.

אודות קבוצת סיד

ב-16 השנים האחרונות קבוצת סיד יצרה שיתופי פעולה אסטרטגיים עם חברות גלובליות מובילות שמייצגות אזורים וענפים מגוונים. החברות האלה קידמו את האינטרסים והיעדים העסקיים שלהם באזור המזרח התיכון וצפון אפריקה באמצעות התמיכה והבסיס החזק של הקשרים האזוריים של קבוצת סיד. המטרה של הקבוצה היא ליצור שותפויות לתועלת הדדית עם ארגונים רב לאומיים ולהאיץ את הכניסה שלהם לשוק ואת הנוכחות בת הקיימא בו באזור המזרח התיכון וצפון אפריקה. קבוצת סיד היא נקודת מפתח בהצלחה של כל השותפים שלה באזור, היא עוזרת להם להגיע ללקוחות המטרה שלהם ולהאיץ את העסק שלהם. המשרד הפרטי הוקם על ידי שייח סעיד בין אחמד אל מקטום כדי להשקיע באופן ישיר בהזדמנויות עסקיות פוטנציאליות באזור שעומדות בקריטריונים של המשרד הפרטי, או לסייע להן.

למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.seedgroup.com.

איש קשר של 8topuz:

Anthony Munns
+44 203 695 3583
[email protected]

איש קשר של קבוצת סיד:

Nomarie Jean Lacsamana
+971 4 373 5068
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מחקר גלובלי: המחסור באחיות ובאחים מחייב פתרונות מדיניות כוח אדם, ולא רק קמפיינים לגיוס עובדים
הסיבות לכך שאנשים בוחרים במקצוע הסיעוד, והסיבות לכך שהם עוזבים אותו, מסתכמות באותם גורמים

CMiC מרחיבה את NEXUS עם יכולות בינה מלאכותית חדשות בתחומי תמחור העבודות ותפעול הפרויקטים
השדרוג האחרון מביא סוכני בינה מלאכותית חדשים, אמצעי הגנה חזקים יותר על שכר ונראות רבה יותר לתהליכי עבודה יומיומיים בבנייה

קירגיזסטן ממקמת את טמצ'י על מפת ההשקעות העולמית בוועידת AIM בדובאי
אזור טמצ'י (Tamchy) – אזור פיננסי והשקעות מיוחד (SFIT) – חיזק את מעמדו הבינלאומי במסגרת המהדורה ה-15 של ועידת AIM בדובאי; האזור השתתף כנותן חסות רשמי לארוחת הגאלה והציג את מודל הפעילות שלו כישות פיננסית חדשה, המקשרת בין הון גלובלי לבין הזדמנויות עסקיות ברחבי קירגיזסטן ומרכז אסיה.

מציוד חכם לחיות מחמד ועד ניהול בריאות מבוסס בינה מלאכותית: PetSuper הציגה את עתיד הטיפול בחיות מחמד בתערוכת IFA 2026
PetSuper, מותג טכנולוגיה חכמה לחיות מחמד המתמקד בפיתוח מוצרים חכמים המשפרים את הטיפול היומיומי בחיות המחמד, ערך את הופעת הבכורה שלו בתערוכת IFA 2026.

תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי חתמה את מהדורתה השלישית עם תנופה מסחרית המקדמת את התחרותיות התעשייתית של סעודיה
תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי (Saudi Wood Forum), חתמה את מהדורתה השלישית במרכז הכנסים והתערוכות הבינלאומי של ריאד, לאחר שלושה ימים של פעילות עסקית, תצוגות טכניות ודיונים מקצועיים ייעודיים, אשר הפגישו בין מקבלי החלטות לבין אנשי מקצוע מתחומי העץ והריהוט מערב הסעודית ומהשווקים הבינלאומיים.

A2RL קבעה רף בינלאומי חדש עם מרוץ המכוניות האוטונומיות הראשון באירופה בהשתתפות חמש מכוניות
· קבוצת Kinetiz מאיחוד האמירויות הערביות זכתה במרוץ הראשון של A2RL מחוץ לאבו דאבי, שנערך במסגרת סוף שבוע המרוצים של ACI במסלול האייקוני Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari באימולה

TripGift משיקה את פלטפורמת הערך הגלובלית שלה לנסיעות מהדור הבא
הפלטפורמה, התומכת ב-103 מטבעות, מאגדת כרטיסי מתנה גלובליים לנסיעות, תוכניות תגמול ותמריצים, שוברי מבצע הניתנים לתכנות ואפשרויות מימוש עבור נסיעות – וכל זאת ביותר מ-180 מדינות.

יעדי הפחתת פליטות הפחמן של IPC Systems אומתו בידי Science Based Targets Initiative
האימות מאשר כי יעדי הפחתת פליטות גזי חממה לטווח קצר והשגת רמת אפס נטו של IPC, כולל אפס נטו לאורך שרשרת הערך שלה עד 2050, תואמים למדעי האקלים

Cylake סוגרת סבב גיוס בהיקף של 245 מיליון דולר לקראת השקת גרסת בטא למוצר אבטחת סייבר מהדור הבא
המימון יתמוך בצמיחה המתמשכת של הצוות ויאיץ את פיתוח פלטפורמת אבטחת הסייבר המלאה, מבוססת הבינה המלאכותית ומונעת הנתונים של Cylake עבור המוסדות הגדולים והמוסדרים ביותר בעולם

כוח חדש בכלכלה של הפארקים לגלישה
AWM ו-China Tourism Group משיקות את Eastern Swell Dynamics
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI