דף הבית בידור ופנאי תיאטרון ביקורת: לילה בפריז – מופע שנסונים מרגש, תוסס ומקסים – תיאטרון הקאמרי
ביקורת: לילה בפריז – מופע שנסונים מרגש, תוסס ומקסים – תיאטרון הקאמרי
חיים נוי 11/03/20 |  צפיות: 5225

ביקורת: לילה בפריז – מופע שנסונים מרגש, תוסס ומקסים – תיאטרון הקאמרי

מאת חיים נוי

המקום היחיד בישראל שבו ניתן להיות ולחוש את פריז ולא להיות שבועיים בבידוד כשתצאו מתיאטרון הקאמרי הוא המופע התוסס והמקסים – לילה בפריז, מופע מוזיקלי של השנסונים הגדולים בכל הזמנים.

גלעד קמחי, המנהל האמנותי של הקאמרי, ביים ועיצב את התנועה במופע הצבעוני והמרגש ובזכות להקת השחקנים-זמרים נרקחה לה הצגה שהיא פנינה של מוזיקה ושנסונים שלא נס ליחם ושהפכו את האולם לפריז קטנה ובועטת.

מדובר בערב שכולו מוזיקה ושירה של שנסונים נודעים. הזמרים עולצים בשלל תלבושות צבעוניות ומאופרים בשלל גוונים ובחלקם עם פאות בוהקות. המופע הוא קולח ומענג בזכות קטעי התנועה שאופפים את כל המופע המוזיקלי ובזכות קטעים מבדרים ושירים שגורמים לקהל למחוא כפיים או לזמזם את המילים והלחנים.

החוט המקשר בין 24 השנסונים הוא הליצן בדמותו של אלון סנדלר שהוא גם שחקן וזמר, להטוטן ופנטומימאי בחסד ופרפורמר מוצלח.

אלעד אטרקצ'י גונב אף הוא לעתים את ההצגה בזכות השיר מדלן המבוצע בכישרון קומי רב והמושר בהמשכים. שיר נפלא נוסף בביצועו הוא בונבונים , סצנה נהדרת הבנויה בטוב טעם.

כנרת לימוני מפעימה במספר שירים ובמיוחד בשירה הבלתי נשכח של אדית פיאף – אלי.

הלנה ירלובה מרשימה ומוצלחת מאוד בשיר של אירמה לה דוס.

נוי הלפרין מפליאה בשיריה ובמיוחד בחיים בורוד והאקורדיוניסט של אדית פיאף . אין ספק שנוי היא אחד הכישרונות הבולטים כיום בשדה המיוזיקלס על הבמה.

שני שאולי היא חיית במה מוצלחת ומוכשרת שמגישה את השירים בקצב וברגש.

עופרי ביטרמן נהדר בביצוע השירים ובהם הבוהמה ויש לו יכולת ווקאלית מוצלחת מאוד. עופרי הוא פרפורמר מהמעלה הראשונה.

רמי ברוך הוותיק מצוין בביצועים המקסימים ובמיוחד בראיתי את עצמי של אזנבור.

דוד שאול מגיש טוב מאוד את השנסונים ובמיוחד השיר של מוסטקי - את חרותי.

ערן מור הוא שחקן-זמר נהדר שמגיש נפלא את שירה של פיאף על הבלדה של ז'אן סתום הלב.

גלעד שמואלי הוא זמר ושחקן מופלא שמרטיט את הלב בביצוע השירים ובמיוחד את יופייה לא העזתי של אלן ברייר האגדי.

הניהול המוזיקלי הנהדר שייך לאמיר לקנר וגיא פרטי. פרטי הקסים בנגינה בפסנתר ובניצוח על ההרכב במופע החגיגי. התפאורה הנהדרת עוצבה בידי ערן עצמון. התלבושות הססגוניות עוצבו בידי אורנה סמורגונסקי. התאורה המוצלחת עוצבה בידי אורי מורג. ריה לידר אחראית לציור האמנותי על נעלי השחקנים.

אין ספק כי לילה בפריז מהווה משב רוח מקסים בימים קודרים של קורונה והתוצאה היא חוויה מוזיקלית ענוגה.

הכותב הוא חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, עורך ראשי לשעבר סוכנות הידיעות עתים, חבר אגודת העיתונאים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים.

צלם – שמחה ברבירו


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
The Retail Marketeers ו-PDI Technologies מכריזות על זוכות פרסי המנהיגות הנשית האירופיות בתחום הנוחות לשנת 2026.
שש נשים זכו להוקרה על קידום מנהיגות, חדשנות וצמיחה במגזרי קמעונאות הנוחות והניידות באירופה.

אסטרהזנקה ו-OMP מדגימות תכנון בקצב השינוי ב-Gartner Supply Chain Symposium/Xpo™ 2026
כיצד האצת מהירות קבלת ההחלטות סוגרת את הפער בין תובנה לפעולה בשרשראות אספקה ​​מורכבות שנעות במהירות

Kraken Robotics חתמה על מזכר הבנות עם SEFINE SISAM
חברת Kraken Robotics Inc ("קראקן" או "החברה") (TSX-V: PNG, OTCQB: KRKNF) מודיעה על חתימה על מזכר הבנות (MOU) עם SEFINE SISAM (מרכז המחקר למערכות בלתי מאוישות אסטרטגיות) במהלך תערוכת SAHA בטורקיה.

סטונשילד קפיטל מצטרפת לדירקטוריון של מלון מליה אינטרנשיונל
סטונשילד קפיטל (Stoneshield Capital ) היא בעלת המניות השנייה בגודלה בחברת Meliá Hotels International ("מליה") עם 9.5% ממניותיה, וחואן פפה, מייסד שותף של סטונשילד, מונה לדירקטוריון של מליה.

ריסקיפייד חושפת חבילת בינה מלאכותית מהדור הבא בכנס Ascend 2026, המעניקה לסוחרים נראות ושליטה חסרות תקדים על סיכוני מסחר אלקטרוני
יכולות חדשות כוללות את Riskified ARIA - אנליסט סיכונים מבוסס בינה מלאכותית, את Identity Explore 2.0 ואת Decision Studio המשודרג, המעניקים לסוחרים את היכולת לראות, להבין ולפעול על בסיס מודיעין סיכונים מהרשת באופן שלא היה קיים בעבר

Workvivo משיקה את Seer לקידום בינה של אנשים ולסגירת פער ההקשבה של העובדים
סקר עולמי חדש חושף פער בין משוב עובדים לפעולה, כאשר Workvivo מציגה את Seer כפתרון עצמאי, עם ותיק התעשייה ג'סטין בלאק בראש.

אנדרסן גלובל מוסיפה את NetExpat כחברה משתפת פעולה
Andersen Global אנדרסן גלובל מחזקת את הפלטפורמה שלה ברחבי אסיה-פסיפיק, אירופה וארה"ב באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם NetExpat, חברה המתמחה בסיוע לעובדים, הכשרה בין-תרבותית ופיתוח מנהיגות עבור עובדים המתניידים ברחבי העולם.

Bullish תרכוש את Equiniti מ-Siris בעסקה של 4.2 מיליארד דולר, וכך תיצור סוכנות העברות גלובליות של אסימוני ניירות ערך
חברת Bullish (NYSE: BLSH) חתמה על הסכם סופי לרכישת Equiniti, סוכנות העברות גלובלית מובילה המשרתת כמעט 3,000 לקוחות מנפיקים, כמות כוללת של 15,000 לקוחות תאגידיים, 20 מיליון בעלי מניות, ומעבדת תשלומים שנתיים בשווי 500 מיליארד דולר.

המקום בו אסתטיקה פוגשת טכנולוגיה - LEPAS Milan Public Days הגדירה מהי ניידות אלגנטית
LEPAS, בין ה-20 ל-26 באפריל, הגיעה להופעה מרשימה במילאנו תחת הכותרת "הנה האלגנטיות", וסימנה את הופעת הבכורה של המותג באזור האירופאי

Transoft Solutions רוכשת את CADaptor Solutions
Transoft Solutions מרחיבה את פורטפוליו ניהול הסדרי התנועה הזמניים שלה עם הרכישה האחרונה
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI