דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים קרן ג'ק מא וקרן עליבאבא הודיעו על תרומות לארבע מדינות בדרום מזרח אסיה
קרן ג'ק מא וקרן עליבאבא הודיעו על תרומות לארבע מדינות בדרום מזרח אסיה
חיים נוי 19/03/20 |  צפיות: 3099

קרן ג'ק מא וקרן עליבאבא הודיעו על תרומות לארבע מדינות בדרום מזרח אסיה

הנגז'ו, סין, 19 במרץ 2020, (BUSINESS WIRE):

קרן ג'ק מא וקרן עליבאבא הודיעו על תרומות של אספקה רפואית לארבע מדינות בדרום מזרח אסיה.

הקרנות הצליחו להושיט יד לממשלות של מלזיה, אינדונזיה, תאילנד והפיליפינים ולהציע את התרומה של אספקה רפואית. המטרה של הקרנות היא לעזור במלחמה נגד נגיף הקוביד-19 במדינות האלה, ותמיכה נוספת במדינות שכנות תגיע בהמשך.

"אנחנו משלבים ידיים עם השכנים שלנו באסיה כדי להילחם בקוביד-19", אמרה קרן ג'ק מא כשהודיעה על התרומה לארבע המדינות. "אנחנו וקרן עליבאבא נשלח 2 מיליון מסיכות, 150,000 ערכות בדיקה, 20,000 חליפות מגן ו-20,000 מגיני פנים למלזיה, אינדונזיה, תאילנד והפיליפינים. עוד עזרה למדינות אחרות באסיה בדרך! קדימה אסיה!"

התרומות של הקרנות מגיעות אחרי הפרסום ביום רביעי של מדריך דיגיטלי שהן תמכו בו. הוא משתף לקחים חשובים וניסיון מרופאים ואנשי מינהלה ורפואה אחרים בבית חולים בסין בחזית הטיפול בקוביד-19 וחיוני להאטת ההתפשטות שלה.

אנשי קשר

Rico Ngai (Southeast Asia)
Alibaba Group
+852 9725 9600
[email protected]

Adam Najberg (International)
Alibaba Group
+852 5474 3262
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ביטגט משיקה תוכנית VIP Fast Track לניהול חוזים עתידיים, ספוט ואחזקות נכסים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה היום את תוכנית ה-VIP Fast Track, קמפיין חדש שנועד לעזור למשתמשים להגיע לרמות VIP גבוהות יותר באמצעות מסלולי מסחר מותאמים אישית בחוזים עתידיים, ספוט ואחזקות נכסים.

Gradiant זכתה בחוזה מים משמעותי עבור מרכז נתונים היפרסקייל בבריטניה
Gradiant, חברה עולמית מובילה לפתרונות מתקדמים למים ושפכים, זכתה בחוזה לתכנון והקמה של מתקני טיפול במים עבור מרכז נתונים היפרסקייל בדידקוט, אוקספורדשייר בבריטניה.

U.S. Polo Assn. תמכה באליפות הבין-מכללתית הלאומית של ליגה א, והציגה את עתיד ספורט הפולו
גמרי הנשים והגברים של ליגה א ישודרו בתוכנית 'Breakaway: Polo in College' ב-ESPN

Axi Select מציינת ציון דרך משמעותי כאשר סוחר רביעי מאסיה השיג מעמד של Pro M וחשבון ממומן של מיליון דולר
ספקית המסחר המקוון הגלובלית Axi הודיעה היום על ציון דרך חדש בתוכנית הסוחרים הממומנת שלה, Axi Select, שחוגגת את הישגיה של גב' וואנג ליניאן, שהפכה לסוחרת הרביעית מאסיה שהגיעה למעמד Pro M ברמה הגבוהה ביותר בתוכנית בשנת 2026.

Datavault AI Inc (נאסד"ק: DVLT) וDemora Foundation- מוציאות לדרך הסכם שילוב טכנולוגיות שיפעיל את הפלטפורמה הגלובלית של K-Entertainment ו-K-Wave
DVLT × Demora Foundation: ערמת הבינה המלאכותית הארגונית של Datavault AI נפרסה כשכבת בינת הנתונים וייצור אסימונים מבוססי נכסי עולם אמיתי עבור הקניין הרוחני של הפופ, הדרמה, הבידור והתרבות הקוריאניים - והיא משרתת מעל 200 מיליון מעריצי הגל הקוריאני (האליו) ב-156 מדינות באמצעות יותר מ-500 עסקים קטנים ובינוניים של הרשת הקוריאנית K2Global, ובאמצעות שלוש ערי חדשות גל קוריאני בארצות הברית

מנכ"ל Datavault AI, נתניאל בראדלי, יציג את טכנולוגיות DataValue(R), DataScore(R) ו- Information Data Exchange(R) בכנס XRP טוקיו 2026.
Datavault AI Inc. ("Datavault AI" או "החברה") (נאסד"ק: DVLT), מובילה בטכנולוגיות מוניטיזציה של נתונים, אימות אישורים, מעורבות דיגיטלית ואסימוני נכסים מציאותיים (RWA), הודיעה היום כי המנכ"ל נתניאל (נייט) ט. בראדלי יציג את טכנולוגיות סוכני הבינה המלאכותית של החברה, DataValue®, DataScore®, Data Vault Bank® ו- Information Data Exchange® הרשומות כפטנטים של החברה בכנס XRP Tokyo 2026 ב-7 באפריל 2026, ב-Happo-en בטוקיו, יפן.

Datavault AI חזרה בפעם השנייה לפורום משקיעים בלעדי ב-Mar-a-Lago
שולחן עגול פרטי לאחר הופעה בפסגה טכנולוגית ביוטה עבור עורכי דין בינלאומיים, הדן בהתקדמות בתחום הבינה המלאכותית

JDE Peet's עולה לאוויר עם Unison Planning™ של OMP, ומאיצה את ערך שרשרת האספקה ​​בקנה מידה גדול
OMP, חברה מובילה בפתרונות תכנון שרשרת אספקה, חברה למובילת הקפה העולמית JDE Peet's, הפועלת אך ורק בתחום, כדי לספק תכנון שרשרת אספקה ​​מתקדם מקצה לקצה. עם Unison Planning™ שכבר הושק, JDE Peet's תשפר את הדיוק של התכנון, תקטין את עלויות המלאי ותשפר את הגמישות הכוללת.

Andersen Consulting מצרפת את Multiplica
Andersen Consulting מתקשרת בהסכם שיתוף פעולה עם Multiplica, חברת ייעוץ דיגיטלי המסייעת לארגונים לתכנן, לבנות ולהרחיב חוויות דיגיטליות בעלות השפעה.

Mavenir מקבלת את אות הנשיא בטקס פרסי החדשנות המובייל הלווייני של MSUA לשנת 2026
החברה זכתה להוקרה עבור חדשנות יוצאת דופן עבור פתרונות מובייל מבוססי בינה מלאכותית הפועלים על ענן עבור רשתות יבשתיות ולא יבשתיות
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI