דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Aptorum Group משתפת פעולה עם Covar Pharmaceuticals כדי לחקור לפחות שלוש תרופות פוטנציאליות שעברו שינויי ייעוד (SACT-COV19) למחלת נגיף הקורונה
Aptorum Group משתפת פעולה עם Covar Pharmaceuticals כדי לחקור לפחות שלוש תרופות פוטנציאליות שעברו שינויי ייעוד (SACT-COV19) למחלת נגיף הקורונה
חיים נוי |  31/03/20 |  צפיות: 2636

Aptorum Group משתפת פעולה עם Covar Pharmaceuticals כדי לחקור לפחות שלוש תרופות פוטנציאליות שעברו שינויי ייעוד (SACT-COV19) למחלת נגיף הקורונה 2019 (קוביד-19) במסגרת הפלטפורמה Smart-ACT™ ופלטפורמת המחלות הזיהומיות Acticule שכבר קיימות

ניו יורק, 30 במרץ 2020, (BUSINESS WIRE):

Aptorum Group Limited (Nasdaq: APM) ("Aptorum Group"), חברת תרופות ביולוגיות שמתמקדת בפיתוח של תרופות חדשניות כדי להתמודד עם צרכים רפואיים גלובליים שלא נענו כולל אך לא רק בתחומים של מחלות יתומות, זיהומיות, ומטבוליות, הודיעה היום שהיא מתחילה בפרויקט מחקר ופיתוח נוסף שמטרתו קבוצת נגיף הקורונה והשלימה סינון ראשוני במסגרת הפלטפורמה Smart-ACT™, פלטפורמה לגילוי תרופות חדשות ושעברו שינוי ייעוד, כדי לבחור מתוך יותר מ-2,600 תרופות של מולקולות קטנות שאושרו לפחות שלוש מועמדות פוטנציאליות למחקר קדם קליני נוסף נגד מחלת נגיף הקורונה החדש, קוביד-19. Aptorum Group משתפת פעולה עם Covar Pharmaceuticals מטורונטו וגם התקשרה בהסכם עם המחלקה למיקרוביולוגיה של האוניברסיטה של הונג קונג כדי לבצע מחקר קדם קליני נוסף של המועמדות הנבחרות לפני בקשת אישור מגופי רגולציה להתחיל בניסויים קליניים במועמדות המתאימות.

במיוחד, Aptorum Group תמקד בחקירה של לפחות שלוש תרופות של מולקולות קטנות (ביחד "SACT-COV19"), שהראו התערבות פוטנציאלית נגד שתי מטרות אנזימים, שהן פרוטאז 3CL ופולימראז NRA תלוי RNA ("RDRP"), ששניהם ממלאים תפקידים חשובים במחזור השכפול של קוביד-19. ספציפית, מאמינים שפרוטאז 3CL מתווך פונקציות שכפול ותעתוק של הנגיף באמצעות עיבוד נרחב של הפרדת חלבונים, ואילו RDRP הוא אנזים שמאמינים שהוא מזרז את השכפול של ה-RNA של הנגיף מתבנית ה-RNA שלו. המועמדות הנבחרות האלה יעברו הערכה קדם קלינית נוספת לגבי היעילות נגד קוביד-19. Aptorum Group הגישה בקשה לפטנט לגבי המועמדות שלעיל.

במחקר שמתבצע והעבודה הקדם קלינית, Aptorum Group עובדת יחד עם Covar Pharmaceuticals מטורונטו וכן Aptorum Group ערכה הסכם עם האוניברסיטה של הונג קונג לביצוע העבודה הזאת. הצוות של Covar Pharmaceutical (שכולל אנשי מקצוע שעבדו בעבר ב-Patheon ו-Glaxo Wellcome)1 מאוד מנוסה בגילוי ופיתוח תרופות ונתמך על ידי אמצעי ה-GMP שלו. צוות המיקרוביולוגיה של האוניברסיטה של הונג קונג מילא תפקיד חשוב בגילוי של נגיף הסארס בזמן המגפה של 22003, והוא גם מעורב באופן פעיל עכשיו, בתחומי המחקר שלהם, בפיתוח חיסונים לנגיף הקורונה SARS-CoV-23 ומכשיר לניטור פיזי שקשור לקוביד-19 עם צדדים שלישיים אחרים4.

Aptorum Group תחפש גם משתפי פעולה נוספים בכל העולם כדי לקדם את היוזמות שלה לפיתוח SACT-COV19 ומזמינה גורמים מעוניינים להתקשר איתה כדי לדון בהזדמנויות לשיתוף פעולה.

Aptorum Group, כחלק מצנרת הפיתוח הקיימת שלה, מפתחת גם כמה התוויות למחלות זיהומיות במסגרת הפלטפורמה שלה Acticule, כולל אך לא רק תרופה פוטנציאלית של מולקולות קטנות נגד נגיפים ייחודית (ALS-1) נגד נגיף השפעת וגם, כתוכנית המובילה שלה, תרופה פוטנציאלית של מולקולת קטנות ללא אלימות וללא קטילת חיידקים (ALS-4) נגד זיהומים שנגרמים על ידי Staphylococcus aureus, בין שאר הפרויקטים, ש-Covar Pharmaceuticals תומכת עכשיו גם בפיתוח שלה בצפון אמריקה.

מר איאן הואן, המנהל הכללי של Aptorum Group, אמר: "מחלת הקוביד-19 מאוד מדבקת והתפשטה ברחבי העולם תוך גרימת שיבוש משמעותי וקורבנות רבים. מספר המקרים המאומתים בכל העולם עולה על 700,000 נכון להיום5 וארגון הבריאות העולמי הכריז שקוביד-19 היא פנדמיה. למרות שמספר חברות תרופות, גם מבוססות וגם בשלב המוקדם, ממהרות לפתח טיפולים מבוססי חיסון לקוביד-19, אנחנו מאמינים שיש צורך להתמודד עם המחלה הזאת באופן רב מימדי ודחוף. כדי להאיץ את הפיתוח, המטרה שלנו היא לזהות מועמדות מתוך תרופות שכבר אושרו, שביססו פרופילים קליניים של בטיחות, רעילות ופרמקוקינטיקה, לשינוי ייעוד לטיפול בקוביד-19. בנוסף, בגלל המוטציה וההתפתחות הנמשכות של נגיף הקורונה הזה, אנחנו לא יכולים לשלול שאולי יש זנים נוספים של נגיף הקורונה הזה שיופיעו בעתיד הקרוב, ולכן העולם חייב להיות מוכן להתמודד עם אתגרים כאלה במהירות וביחד כדי למזער את מספר הקורבנות והנזק הכלכלי. אנחנו מאמינים שהפלטפורמה Smart-ACT™ של Aptorum Group, יחד עם יכולות הפיתוח במחלות זיהומיות של הפלטפורמה הקיימת שלנו Acticule ועם תמיכה של Covar Pharmaceuticals, נמצאת במצב טוב לפתח פתרונות פוטנציאליים ולתרום את התרומה שלנו לעולם בנוגע למחלה הזאת וגם לאחרות".

אודות הפלטפורמה Smart-ACT™

הפלטפורמה Smart-ACT™ היא תהליך מערכתי קנייני שמשלב גישה חישובית ואימות רטוב במעבדה שבמסגרתו Aptorum Group מסננת כל הזמן יותר מ-2,600 תרופות של מולקולות קטנות שאושרו כדי לזהות מועמדות שאפשר לשנות את הייעוד שלהן למחלות יתומות או ללא מענה נבחרות. המטרה האסטרטגית הכוללת היא לקצר משמעותית את עלויות המו"פ ואת לוח הזמנים כדי להביא באופן יעיל תרופות פוטנציאליות שעברו שינוי ייעוד שאפשר לרשום כפטנטים לניסויים קליניים ולהשיג באופן יעיל מסחור בשוק.

אודות Aptorum Group Limited

Aptorum Group Limited (Nasdaq: APM) היא חברת תרופות שעוסקת בפיתוח ומסחור של תרופות חדשניות כדי להתמודד עם צרכים רפואיים שלא נענו. צנרת התרופות שבפיתוח הנוכחית של Aptorum Group כוללת התוויות במחלות יתומות, מחלות זיהומיות, מחלות מטבוליות וכמה שמיועדות להיכנס לניסויים קליניים ב-2020. Dioscorea Opposita Bioactive Nutraceutical Tablets של Aptorum Group, שהוא תוסף תזונה לבריאות האישה לנשים בזמן מחזורי תום ווסת ואחרי תום ווסת, ממוסחר עכשיו.

למידע נוסף על Aptorum Group Limited, בקרו בבקשה באתר www.aptorumgroup.com.

1 https://www.covarpharma.com/

2 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3747526/

3 https://fightcovid19.hku.hk/tag/vaccine/

4 https://www.scmp.com/business/article/3073869/hong-kong-researchers-join-us-tech-start-remotely-monitor-covid-19

5 https://www.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

צפו בגרסת המקור באתר www.businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200330005263/en/

אנשי קשר

משקיעים:
Tel: +852 2117 6611
Email: [email protected]

מדיה:
Tel: + 852 2117 6611
Email: [email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
OPPEIN, המותג המוביל לריהוט בהתאמה אישית, יטביע את חותמו ביריד קנטון ה-140
OPPEIN Home, שהוכרה על ידי Frost & Sullivan כמותג הריהוט הביתי המותאם-אישית המובילה בעולם, תשתתף בשלב השני של יריד קנטון (Canton Fair) ה-140, שייערך בין ה-23 ל-27 באוקטובר 2026.

BrainChip משיקה את Sequora: בינה מלאכותית בקצה שלא רק מזהה - היא מבינה ומגיבה
Sequora מרחיבה את היתרון המוכח של BrainChip בתחום החישה הפעילה תמידית בצריכה נמוכה במיוחד לבינה מלאכותית יוצרת

Axi משיקה אינטגרציית MCP המחברת חשבונות MT5 ל-Claude
בעוד הבינה המלאכותית ממשיכה לעצב מחדש את האופן שבו אנשים מקיימים אינטראקציה עם טכנולוגיה, תעשיית המסחר המקוון נכנסת לשלב חדש בהתפתחות של כלי המסחר

W. L. Gore & Associates השיקה את GORE® Battery Vents מסדרת MultiVent בתערוכת The Battery Show
שסתום האוורור המשולב לסוללות משלב השוואת לחצים, הגנה מפני לחות ופינוי גזים הנפלטים בעת בריחה תרמית, עם יכולת איטום מחדש, ברכיב אחד ובאמצעות פתח יחיד בדופן מארז הסוללה

ExaGrid מכריזה על שיא בהזמנות ובהכנסות ברבעון השלישי
ExaGrid רושמת רבעון 23 ברציפות של תזרים מזומנים חופשי חיובי, EBITDA חיובי ופעילות רווחית על פי דו"ח רווח והפסד

Digi Power X מודיעה על התחייבות מימון חוב בהיקף של 200 מיליון דולר
Digi Power X מודיעה על התחייבות מימון חוב בהיקף של 200 מיליון דולר לתמיכה בהשלמת הדאטה סנטר לשימושי בינה מלאכותית באלבמה ומספקת עדכון התרחבות המימון תומך בהשלמת קמפוס אלבמה. החברה מקדמת הרחבת מפעל אסימונים מודולרי ותוכניות לפיתוח בניו יורק

מהאוקיינוס ​​לרווחת בעלי החיים: Acadian משיקה את טכנולוגיית ההזנה Tasco® Optimized, שנועדה לשפר את החוסן ואת הפרודוקטיביות
חברת Acadian Animal Wellness הכריזה היום על ההשקה העולמית של טכנולוגיית ההזנה המשופרת Tasco®, המיועדת לשימוש במוצרי מזון לבעלי חיים. Tasco, המופקת מאצת הים Ascophyllum nodosum, היא טכנולוגיה ימית מתקדמת ופעילה ביולוגית; היא מספקת יתרונות פרה-ביוטיים, מסייעת בהפחתת לחץ ותומכת במערכת החיסון, ובכך מסייעת לבעלי החיים להיות עמידים ופרודוקטיביים יותר, תוך תמיכה באיכות חיים טובה יותר.

Holafly משיקה את Ultra, ומספקת תמיכה בבריאות ורווחה למנוי ה-eSIM הגלובליים שלה
Holafly, הספקית המובילה העולמית של eSIM למטיילים, מכריזה על השקת Ultra Plan, שכבת מנויים חדשה המשלבת גלישה סלולרית ללא הגבלה, שירותי בריאות ורווחה וסיוע בבעיות שונות במהלך טיולים.

GTCPrime מסכמת את iFX Expo Hong Kong 2026 לאחר יומיים של תובנות ויצירת קשרים
GTCPrime סיימה את השתתפותה כנותנת חסות זהב בתערוכת iFX Expo Hong Kong 2026, שהתקיימה בין ה-8 ל-9 באוקטובר במרכז הכנסים והתערוכות של הונג קונג. במהלך היומיים, צוות GTCPrime קיבל בברכה לקוחות, שותפים ועמיתים בתעשייה בביתן 14 כדי לדון בהתפתחויות בשוק ובצרכים המשתנים של משקיעים ברחבי אסיה-פסיפיק.

JA Worldwide ו-HP משיקות שיתוף פעולה גלובלי להכנת צעירים לעתיד המונע על ידי טכנולוגיה
ארגון Junior Achievement (JA) Worldwide וחברת HP הכריזו היום על שותפות גלובלית המאחדת שנים של שיתוף פעולה מוצלח ברחבי העולם. שיתוף הפעולה המורחב, המשתרע על פני 37 מדינות, נועד לקדם מיומנויות דיגיטליות, חינוך בתחום הבינה המלאכותית (AI), מוכנות לשוק העבודה, יזמות ולמידה בין-דורית עבור צעירים ואנשי חינוך.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI