דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים ג'ייסון קילאר מונה למנכ"ל וורנר מדיה
ג'ייסון קילאר מונה למנכ"ל וורנר מדיה
חיים נוי 02/04/20 |  צפיות: 2869

 

ג'ייסון קילאר מונה למנכ"ל וורנר מדיה

ניו יורק, 1 באפריל 2020, (BUSINESS WIRE):

המנהל הבכיר מהמדיה, בידור וטכנולוגיה ג'ייסון קילאר מונה למנכ"ל וורנר מדיה, החל מ-1 במאי. הוא יהיה כפוף לג'ון סטנקי, הנשיא ומנהל התפעול הראשי של AT&T.

קילאר, 48, היה קודם המנכ"ל המייסד של הולו וסגן נשיא בכיר באמזון.

"ג'ייסון הוא מנהל דינמי עם הכישורים המתאימים להוביל את וורנר מדיה אל העתיד. הניסיון שלו במדיה ובידור, וידאו סטרימינג ישר לצרכן ופרסום מתאים באופן מושלם לוורנר מדיה, ואני נרגש שהוא יוביל את הפרק הבא בהצלחה המפורסמת של וורנר מדיה", אמר סטנקי.

"הצוות שלנו בראשות בוב גרינבלט, אן סרנוף, גרהרד ציילר וג'ף זאקר עשה עבודה מדהימה בביסוס המותגים שלנו כמובילים בלב ובמחשבה של הצרכנים שלנו. ההוספה של ג'ייסון למשפחת וורנר מדיה הכישרונית כשאנו משיקים את HBO Max במאי נותנת לנו את צוות ההנהלה המתאים כדי למקם באופן אסטרטגי את תיק המותגים המובילים שלנו, הטלנטים ברמה העולמית והספרייה העשירה של קניין רוחני לצמיחה עתידית".

"בשותפות עם הצוות ברמה העולמית הזה, אני מאוד נרגש מההזדמנות להתמודד עם העתיד בוורנר מדיה", אמר קילאר. "סיפורים שמסופרים היטב היו תמיד חשובים, והם חשובים אפילו יותר בתקופה המאתגרת הזאת של העולם. זאת תהיה זכות להמציא, ליצור ולשרת עם אנשים מוכשרים רבים כל כך. אני כבר לא יכול לחכות ל-1 במאי".

קילאר היה מנכ"ל הולו מהקמתה ב-2007 עד 2013. הוא מילא כמה תפקידי ניהול באמזון מ-1997 עד 2006, כולל סגן נשיא בכיר של תוכנת יישום כלל עולמית. קילאר היה גם מייסד שותף ומנכ"ל של שירות הווידאו סטרימינג וסל מ-2013 עד 2017. בנוסף, הוא שימש חבר במועצות המנהלים של DreamWorks Animation (2013-2016) ו-Univision Communications (2016-2020). יש לו תואר ראשון (עיתונאות ועסקים) מהאוניברסיטה של קרוליינה הצפונית בצ'אפל היל ו-MBA מבית הספר למינהל עסקים של הרווארד.

אודות וורנר מדיה

וורנר מדיה היא חברת מדיה ובידור מובילה שיוצרת ומפיצה תוכן פרימיום ופופולרי ממערך מגוון של מספרי סיפורים ועיתונאים מוכשרים לקהלים גלובליים באמצעות החטיבות התפעוליות שלה HBO, טרנר, האחים וורנר ואוטר מדיה. וורנר מדיה היא יחידה תפעולית של AT&T Inc. (NYSE:T), מובילה גלובלית מגוונת בתקשורת, מדיה ובידור וטכנולוגיה.

גלריית תמונות/ מולטימדיה זמינה: https://www.businesswire.com/news/home/52197552/en

אנשי קשר

Keith Cocozza
[email protected]
(212) 484-7482
(347) 952-6487

Jeff Cusson
[email protected]
(646) 302-3314


*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מאיץ התביעות של Quantexa זמין כעת ב-Guidewire Marketplace, ומביא מודיעין לקבלת החלטות בזמן אמת לשוק תביעות הביטוח
האינטגרציה עם Guidewire ClaimCenter ב-Guidewire Cloud מסייעת לחברות ביטוח להפחית דליפות, להאיץ את הזמן לערך ולקבל החלטות חכמות יותר לגבי תביעות באמצעות נתונים מהימנים ומקושרים

WEF26: ערב הסעודית הופכת ל"כלכלה מקשרת" ככל שהסחר העולמי מתפתח
מג'יד א. אלקסאבי, שר המסחר של ערב הסעודית, אמר בכינוס השנתי של הפורום הכלכלי העולמי בדאבוס, כי הממלכה צפויה להפיק תועלת מהשינויים המתמשכים בשרשראות האספקה העולמיות.

Andersen Consulting מחזקת את מוצרי הטרנספורמציה הדיגיטלית שלה בשיתוף Silver Creek
Andersen Consulting מכריזה על הסכם שיתוף פעולה עם Silver Creek, חברה מובילה בתחום אסטרטגיית נתונים, אנליטיקה, פיתוח אפליקציות ושירותי אוטומציה מבוססי בינה מלאכותית.

פסגת הממשלות העולמית לשנת 2026 תכלול את הכמות הגדולה ביותר של משתתפים בינלאומיים עד כה
WGS 2026 תארח את פורום ההשקעות ברמה גבוהה לאמריקה הלטינית והקריביים, ואת פסגת זוכי הפרסים העולמית - לראשונה בעולם

WEF26: ערב הסעודית מובילה מהלך עולמי חדש להגנה על שוניות האלמוגים ולניצול פוטנציאל הבינה המלאכותית
המשלחת הסעודית לפגישת השנתית של הפורום הכלכלי העולמי (WEF) לשנת 2026 הייתה עדה השבוע למספר הכרזות שמטרתן להתמודד עם אתגרים גלובליים דחופים.

Datavault AI Inc משלימה את רכישת API Media
ספקית הטכנולוגיה API Media מרחיבה את Datavault AI ואת טכנולוגיית ADIO הקניינית לשוק האירועים הנערכים באוויר הפתוח

WEF26: 'הון אנושי הוא המניע המרכזי של התחרותיות הכלכלית'
כדי שכלכלות ישמרו על תחרותיות בעתיד, עליהן לתעדף השקעות בהון אנושי, כך אמרה הנסיכה רימה בנדר אל-סעוד, שגרירת ממלכת ערב הסעודית בארצות הברית, בכינוס השנתי של הפורום הכלכלי העולמי (WEF) לשנת 2026.

Andersen Consulting מחזקת את היצע שירותי הטרנספורמציה הדיגיטלית שלה עם הוספת Internet & Idee
Andersen Consulting חתמה על הסכם שיתוף פעולה עם Internet & Idee, סוכנות ייעוץ דיגיטלי שבסיסה באיטליה, ובכך משפרת את יכולתה לספק פתרונות משולבים ומונעי טכנולוגיה.

ExaGrid מכריזה על פתרון אחסון גיבוי מדורג All Flash/SSD
הפתרון החדש של ExaGrid מציע את הגיבויים המהירים, הניתנים להרחבה והבטוחים ביותר בתעשייה

לשכת המסחר הבינלאומית ו-Carbon Measures מכריזים על קבוצה ראשונה של מומחים גלובליים לפאנל חשבונאות פחמן
הפאנל מורכב ממנהיגים גלובליים בכירים מעולם העסקים, האקדמיה והחברה האזרחית.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI