דף הבית הודעות לעיתונות בריאות US Lighting Group מפתחת נורת לד UV כדי לעזור להילחם בהתפשטות של פתוגנים נגיפיים כמו קוביד-19
US Lighting Group מפתחת נורת לד UV כדי לעזור להילחם בהתפשטות של פתוגנים נגיפיים כמו קוביד-19
חיים נוי 03/04/20 |  צפיות: 8804

US Lighting Group מפתחת נורת לד UV כדי לעזור להילחם בהתפשטות של פתוגנים נגיפיים כמו קוביד-19

איסטלייק, אוהיו, 2 באפריל 2020, (ACCESSWIRE):

US Lighting Group, Inc. (OTCPINK:USLG) הודיעה היום שהיא מפתחת נורת לד UV מסחרית הכנס והפעל 4 רגל כדי להחליף נורות פלואורסצנט מסורתיות כדי לעזור להילחם בפתוגנים נגיפיים כמו קוביד-19 באמצעות טכנולוגיית תאורת UV לחיטוי משטחים. פול ספיבק, מנכ"ל US Lighting Group, מחזיק עכשיו בשני פטנטים שהונפקו על ידי משרד הפטנטים וסימני המסחר של ארה"ב. פטנט מס. 6828576 ופטנט מס. 7229467 הונפקו עבור שיטת הקרנת אור לד UV וציוד שמשתמש בטכנולוגיות תאורת UV ולד.

"אנחנו נלהבים להודיע שתיכננו את נורת ההחלפה המסחרית הכנס והפעל 4 רגל הכי חדישה עם טכנולוגיית תאורת הלד UV שלנו. US Lighting Group מייצרת נורות לד מסחריות, כך שהוספת נורות הלד UV הרשומות כפטנט שלנו לנורות הלד הקיימות שלנו תקדם את החברה שנות אור לפני התעשייה", אמר פול ספיבק, מנכ"ל US Lighting Group. "לנורות הלד UV האלה יש פוטנציאל לחטא גורמים נגיפיים באזורים קריטיים כמו בתי חולים, מרכולים, בתי ספר, שדות תעופה, מעבדות רפואיות, בתי אבות ותחנות כיבוי אש ומשטרה. אנחנו צופים לחברה פוטנציאל צמיחה גדול מהפיתוח של נורות הלד UV החדשות שלנו".

מחקרים מדעיים הוכיחו שלתאורת UV יש יכולת לחטא פתוגנים כמו סוגי שפעת וחיידקי על. תאורת לד UV תהיה יעילה כעזרה לחיטוי פתוגנים נגיפיים ותיתן לחולים, לקוחות, עובדים ומשפחות מידה של הגנה נגד ההתפשטות של זיהומים. יישומים אחרים שמשתמשים בתאורת UV כוללים יצירת ויטמין D, ויטמין חיוני שחסר להרבה אנשים. אפשר להשתמש בתאורת הלד UV של US Lighting Group גם בבתי ספר, בנייני מימשל, בנייני משרדים ומלונות. למוצרי תאורת UV קוטלי חיידקים יש שיעור הצלחה אפקטיבי בחיטוי פתוגנים על סמך מחקרים מדעיים.

אודות U.S. Lighting Group, Inc.

US Lighting Group (OTCPINK:USLG) וחברת הבת בבעלות מלאה שלה, Intellitronix Corporation, הן יצרניות מובילות של אלקטרוניקה, שמספקות למגזרי צמיחה כמו תאורת לד, מוצרי לד שמתוכננים לפי הזמנה, מכשירי לד מבוקרי מיקרו מעבדים, אלקטרוניקה לפי הזמנה במותגים פרטיים, רכב, RV ואלקטרוניקה ימית ורובוטיקת הייטק תוך שימוש בבינה המלאכותית הקניינית שפיתחנו בעצמו בתוך החברות. לחברה יש מתקני ייצור ומו"פ בקליבלנד, אוהיו עם רשת הפצת מכירות בינ"ל. www.uslightinggroup.com

אנשי קשר

US Lighting Group
34099 Melinz Pkway, Unit E
Eastlake, OH 44095 USA
T: +1 216.896.7000 ext. 207
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
גד מדיקל מקבלת אישור רגולטורי להתחיל מכירה של מכשיר מדידה זוויתי
גד מדיקל מקבלת אישור רגולטורי להתחיל מכירה של מכשיר מדידה זוויתי אינטראופרטיבי (RJB) של Ruthless Spine בישראל, בסימן התרחבות משמעותית לאחר NASS

Audiencerate מקבלת סטטוס שותפת Google Customer Match, ומחזקת את מעמדה כספקית נתונים גלובלית
Audiencerate, חברת טכנולוגיה בינלאומית המתמחה בפתרונות ובפלטפורמות להפעלת נתונים בתחומי AdTech ו-MarTech, קיבלה הכרה רשמית מטעם גוגל כשותפת Customer Match Upload.

דדליין לתביעה נגד DXCM: רוזן, משרד עורכי דין מדורג ומוביל, מעודד את משקיעי DexCom, Inc. עם הפסדים העולים על מאה אלף דולר להשיג ייעוץ
דדליין לתביעה נגד DXCM: רוזן, משרד עורכי דין מדורג ומוביל, מעודד את משקיעי DexCom, Inc. עם הפסדים העולים על מאה אלף דולר להשיג ייעוץ משפטי לפני המועד החשוב של 29 בדצמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – DXCM

Andersen Consulting מרחיבה את שירותיה באמצעות LBC
חברת Andersen Consulting מחזקת את יכולותיה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם LBC, חברה בינלאומית שבסיסה בפורטוגל, הידועה בגישה המשלבת אופטימיזציה עסקית, טרנספורמציה דיגיטלית ופיתוח הון אנושי, תוך שילוב יצירתיות ואתיקה אנושית עם בינה מלאכותית להאצת יצירת ערך.

1X מודיעה על שותפות אסטרטגית שתספק עד 10,000 רובוטים הומנואידים לפורטפוליו הגלובלי של EQT
1X, חברת הבינה המלאכותית והרובוטיקה שמאחורי NEO, הרובוט ההומנואידי הראשון המוכן למסירה, הודיעה היום על שותפות אסטרטגית עם EQT, אחת מקרנות ההשקעות הפרטיות הגדולות בעולם, המשקיעה ב-1X דרך EQT Ventures.

מתג 2X של Xsight Labs מאפשר ללוויינים מהדור הבא של Starlink לספק קישוריות במהירות ג'יגה-ביט
שבב בעל רוחב פס גבוה וצריכת חשמל נמוכה במיוחד, המשמש בלווייני Starlink V3 ובמערכות תקשורת מתקדמות מהדור הבא

Axi: קריפטוגרפיה כמרכיב אסטרטגי בפורטפוליו עבור סוחרים ומשקיעים ב-2026
בעת שהשווקים הפיננסים העולמיים מתפתחים, Axi טוענת כי מטבעות קריפטוגרפיים - הנגישים דרך הפלטפורמה שלה ומגוון הולך וגדל של חוזים עתידיים תמידיים (Perps) קריפטוגרפיים - ראויים למקום משמעותי בתכנון תיקי השקעות מגוונים ל-2026.

12BET חוגגת 18 שנים של כנות, יושרה ומשחקיות אחראית
12BET, שמעצבת את נוף המשחקים המקוונים מאז 2007, חוגגת בגאווה 18 שנה להיווסדה, והיא מציינת כמעט שני עשורים של מסירות כנה לאמון, יושרה וקשרים משמעותיים עם שחקנים ברחבי העולם.

Patton זכתה בפרס חדשנות ברמה זהב
Cabling Installation & Maintenance הכירה ב-CopperLink® CL-SFP Ethernet Extender של Patton כאחד ממוצרי הכבילה המובנית הנכללים ברשימת מוצרי טכנולוגיית הכבלים והתקשורת החדשניים ביותר ב-2025

קבוצת הפיתוח של הבנק להגנה, ביטחון וחוסן ‏(DSRB) - הצהרה רשמית
ב-8 בספטמבר 2025 התכנסה קבוצת הפיתוח של הבנק להגנה, ביטחון וחוסן DSRB לפגישה ברמה גבוהה בעיר לונדון, בהשתתפות נציגים מ-37 מדינות, כולל כל חברות ה-G7, לצד נציבות האיחוד האירופי, נאט"ו, הפרלמנט האירופי, בנקים גלובליים וסוכנויות דירוג, כדי לדון ב-DSRB
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI