דף הבית הודעות לעיתונות בריאות ג'קדה תציע פתרונות אוטומציה של שירות לקוחות שקל להתחיל להפעיל למרכזי שירות שנפגעו ממגיפת קוביד-19
ג'קדה תציע פתרונות אוטומציה של שירות לקוחות שקל להתחיל להפעיל למרכזי שירות שנפגעו ממגיפת קוביד-19
חיים נוי 06/04/20 |  צפיות: 8263

 

ג'קדה תציע פתרונות אוטומציה של שירות לקוחות שקל להתחיל להפעיל למרכזי שירות שנפגעו ממגיפת קוביד-19

ג'קדה מספקת פתרונות אוטומציה של שירות לקוחות כדי להעלות את התפוקה של עובדי מרכזי השירות החדשים שעובדים מהבית שמספרם הולך וגדל. כשגדל הביקוש שמוטל על שירות הלקוחות ויש פחות נציגים מנוסים זמינים, הטכנולוגיה שלנו מעלה דרמטית את שיעורי הפניית השיחות וה-NPS

IVR חזותי ותוכנה להדרכת נציגים

התחילו להפעיל אוטומציה ללא קוד בן לילה.

אטלנטה, 6 באפריל 2020, (GLOBE NEWSWIRE):

Jacada, Inc., חלוצה גלובלית בתוכנת אוטומציה של שירות לקוחות, עקבה אחרי ההשפעה של נגיף הקורונה על מרכזי שירות. בתגובה, ג'קדה מציעה פתרונות אוטומציה של שירות לקוחות שזכו בפרסים ללא עלות בזמן מגיפת קוביד-19. ההצעה זמינה לזמן מוגבל. חלים תנאים.

"היום מנהלי פעילות לקוחות בענפים השונים מגיבים לדפוסי האינטראקציה המשתנים של הלקוחות. הגידול הבלתי צפוי בביקוש לשירות לקוחות פגע במרכזי השירות בתקופה שבה כוח האדם בשירות הלקוחות בקיבולת מופחתת בגלל אילוצים של עבודה מהבית והמקרה המצער שנציגים חולים בגלל נגיף הקורונה".

"הלקוחות מצפים שהעסקים ישרתו אותם עם אמפתיה ובהירות, והצורך בגמישות בפעילות הלקוחות מעולם לא היה רב יותר", אמר יוחאי רוזנבלט, מנכ"ל ג'קדה.

"פתרונות האוטומציה של שירות לקוחות שלנו מתמזגים יפה עם המערכות הקיימות של מרכזי השירות ומרוממים אותן כדי לספק את הגמישות שעסקים צריכים כדי שיוכלו לבצע שינוי בעיתות משבר", הוסיף.

מנהלים של מרכזי שירות יכולים לבחור מתוך הרבה פתרונות אוטומציה של שירות לקוחות שמציעה Jacada Interact, פלטפורמת אוטומציה דלת קוד שמוכרת על ידי אנליסטים מובילים כמו גרטנר, אוורסט ו-HFS Research.

ג'קדה כללה את פתרונות האוטומציה הבאים בהצעה הזמנית שלה על סמך משוב מהלקוחות שלה שנאבקים בהצלחה בכמות גדולה של שיחות ומעצימים את עובדי שירות הלקוחות המשתנים בזמן המשבר.

  • Guide yourCustomers: תעסיקו את הלקוחותשלכם במקום לבקש מהם לחכות לנציג הבא שיתפנה. בזמנים של חרדה רבה, הלקוחותמחפשים רמות גבוהות יותר של אמפתיה והנחיה, שלא מציעים מרכזי שירות שמבקשיםמהמתקשרים לפנות לאתר האינטרנט, רק לקבוע שיחה חוזרת או יותר גרוע לחכותבהמתנה. ג'קדה רואה ביקוש שיא ל-IVR חזותי (VIVR) בוורטיקלים ענפיים שונים, כשאצל חלק מהלקוחות יש גידול של300% בשימוש, כשמרכזי שירות מחפשים דרכים טובות יותר להנחות את המתקשרים בגללכמויות גדולות של שיחות. IVR חזותי פועל עם מרכזי שירות ופלטפורמות IVR קיימים וניתן להתקנה תוך 24 שעות. אנחנו מציעים את ההצעההזאת כדי לעודד כל מרכז שירות במשבר לנסות הדגמה.
  • Guide yourEmployees: מציע הדרכה שלבאחרי שלב לנציגים שמתחילים לעבוד מהבית בלי רמת התמיכה והעזרה שהיו רגילים להכשהיו באותו מקום עם מומחים לנושא ומנהלים. הדרכה וירטואלית ומסרים מיידייםיכולים לעזור, אבל אין תחליף לעזרה בדיוק בזמן בעבודה, זרימה מודרכת שמסבירהלהם מה הפעולה הבאה הטובה ביותר שהכי מתאימה ללקוח.

"את רוב פתרונות האוטומציה אפשר להתחיל להפעיל בתוך 24 שעות. תזכרו, אוטומציה לא תמיד מחייבת שילוב עם מערכות הקצה האחורי שלכם. גם במקרים שדרוש שילוב, אפשר להשתמש ב-CSRPA של ג'קדה, אוטומציית תהליכים רובוטית של שירות הלקוחות, כדי להתגבר במהירות על כל משוכה בשילוב", אמר יוחאי רוזנבלט.

בגלל התפרצות נגיף הקורונה, חברות צריכות לספק חוויית לקוח עקבית ומובדלת, עכשיו יותר מאי פעם. ג'קדה ערכה לאחרונה וובינר בשם "איך להיאבק בכמות גדולה של שיחות בזמנים של חרדה רבה". אתם יכולים לצפות בוובינר שכולל הדגמות ופרקטיקות מיטביות כאן.

תלמדו עוד איך אתם יכולים להתחיל להדריך את הלקוחות והעובדים שלכם באמצעות אוטומציה של שירות הלקוחות תוך 24 שעות. הירשמו להתנסות חינם או התקשרו איתנו ישירות.

אודות ג'קדה

ג'קדה היא המובילה העולמית באוטומציה של שירות לקוחות שמספקת פתרונות חכמים של ניהול באמצעות שירות עצמי ועם מעורבות עובדים ללקוחות ארגוניים. באמצעות גישה של #CollaborationFirst באוטומציה, הפתרונות של ג'קדה למרכזי שירות מפגישים עיצוב של חוויית משתמש עשירה, הנחיה בזמן אמת ויכולות אוטומציה חכמות שמופעלות על ידי RPA של שירות הלקוחות. באמצעות האוטומציה דלת הקוד ומרכז הבינה המלאכותית שלנו, אנחנו יוצרים חוויות של שיתוף פעולה בין לקוחות, עובדים ורובוטים.

אנשי קשר

Nicolette Beard
[email protected]

תמונה שנלווית להודעה זאת זמינה בכתובת https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/d949a7a1-da0d-410c-a3ef-449fa0f26523

וידאו שנלווה להודעה זאת זמין בכתובת https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/e6a7b0f2-b25d-455e-9110-b0fbdf1cbb9b

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
SASE OpsLab משתפת פעולה עם Netskope כדי לחולל מהפכה בפריסות בקנה מידה גדול של SASE, וכדי להבטיח חוויית לקוח חלקה
האינטגרציה משתמשת במיכון ארוז מראש כדי להפוך פריסות SASE בקנה מידה גדול למהירות, קלות ובטוחות יותר באופן טבעי באמצעות תיאומי מנהרה ללא שגיאות

PU Prime מקדמת את מחויבות ה-ESG שלה באמצעות מעורבות קהילתית בניגריה
PU Prime, ברוקרית גלובלית מובילה, ממשיכה להשפיע לטובה מעבר לשווקים הפיננסיים על ידי הפצת שמחה ותקווה לילדים בניגריה.

לין איסמיק משיקה את LI Architects, ומביאה לעולם את החזון האדריכלי שלה מאבו דאבי
חלק מקבוצת HAMIC, המשלבת יצירתיות אמירתית עם חדשנות גלובלית

חברת Corpay Cross-Border מונתה כשותפת ה-FX הרשמית של BLAST
מעניקה גישה לניהול סיכוני מטבע ושירותי תשלומים חוצי-גבולות

סיבוב ההופעות הטכנולוגי לשנת 2025 של JETOUR Media Alliance הסתיים בהצלחה
הסבב הטכנולוגי של JETOUR Media Alliance (JMA) לשנת 2025 הסתיים בהצלחה בוואהו, מחוז אנחווי. האירוע הפגיש נציגים מובילים מעיתונות הרכב ברחבי העולם במטה של JETOUR.

'הצהרת ריאד על עתיד התיירות' מגדירה מפת דרכים ל‑50 שנים עם סיום העצרת הכללית ה‑26 של ארגון התיירות של האו"ם בסעודיה
העצרת הכללית ה‑26 של ארגון התיירות של האו"ם הסתיימה באימוץ 'הצהרת ריאד על עתיד התיירות', צעד משמעותי שנקטו המדינות החברות לקראת חיזוק שיתוף הפעולה במהלך 50 השנים הבאות.

TOURISE ו-Oxford Economics מפרסמות דו"ח רשמי הסולל את דרכה של התיירות בגמישות וביציבות לנוכח חוסר היציבות הגלובלית
ענף הנסיעות צפוי להגיע לסך של למעלה מ-2 מיליארד הגעות עד לשנת 2030, זאת למרות חוסר הוודאות הכלכלית והגיאופוליטית ברחבי העולם · השקעה אסטרטגית בתשתית, במדיניות ובנגישות הן המפתח להמשך הצמיחה

עתיד העידן הבא בתיירות נקבע עם פתיחת פסגתTOURISE הראשונה
קרוב ל-8,000 משתתפים נרשמו להשתתף בפסגתTOURISE הראשונה, המתקיימת בין ה‑11 ל‑13 בנובמבר · 140 דוברים עולמיים לוקחים חלק

דו"ח חדש חושף כי ברזילאים מתמודדים עם 252 מפגשי הונאה לאדם מדי שנה למרות הביטחון הגבוה באיתור הונאות
דו"ח מצב ההונאה בברזיל מראה אובדן של 99 מיליארד ריאל ברזילאי; וובינר חוצה מגזרים לטיפול במשבר ההולך וגובר

יעדי אקלים מאוימים על ידי גידול בעלי חיים מתועש, חושף מחקר בינלאומי מרכזי
מחקר חדש שפורסם בכתב העת Animals מדגיש כי גידול בעלי חיים מתועש הוא אחד הכוחות החזקים ביותר - אך המוזנחים בהתמדה - המניעים את משבר האקלים והמגוון הביולוגי.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI