דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים MHPS תופסת שוב את ההובלה בנתח שוק בשוק טורבינות הגז הגלובלי
MHPS תופסת שוב את ההובלה בנתח שוק בשוק טורבינות הגז הגלובלי
חיים נוי 20/05/20 |  צפיות: 2198

MHPS תופסת שוב את ההובלה בנתח שוק בשוק טורבינות הגז הגלובלי

-- זינוק בביקוש לטורבינות גז מסוג מתקדם --

יוקוהמה, יפן, 19 במאי 2020, (BUSINESS WIRE):

Mitsubishi Hitachi Power Systems (MHPS) מדורגת ראשונה בנתח שוק לפי מגה-וואטים בהזמנות לטורבינות גז ב-2020 לפי נתונים שנלקחו מ-McCoy Power Reports. הזמנות גלובליות של 2,638 מ"ו ברבעון הראשון הביאו את נתח השוק של MHPS ל-28.5 אחוז בכל העולם. הגידול הזה בנתח השוק של טורבינות גז היה במידה רבה אחראי לגידול של 19.7 אחוז בהזמנות שנרשמו בעולם בשנת הכספים של MHPS שהסתיימה ב-31 במרץ 2020.

ההודעה לעיתונות הזאת כוללת מולטימדיה. צפו בהודעה המלאה כאן: https://www.businesswire.com/news/home/20200519005485/en/

טורבינת הגז M501JAC של MHPS מיוצרת ב-Takasago Works במחוז היוגו, יפן. (תמונה: Business Wire)

"שוק טורבינות הגז הגלובלי המאוד תחרותי נע לכיוון שלנו עם העדפה ברורה לטורבינות הגז JAC שלנו, שהן יותר אמינות מטורבינות הגז של המתחרים תוך קביעת שיאים של נצילות דלק ותפוקה", אמר קן קאוואי, נשיא ומנהל כללי של MHPS. "המכירות של טורבינות הגז של MHPS גם בסוג המתקדם וגם במגזר aero-derivative, צברו תנופה כשחברות שירותים ציבוריים, יצרני חשמל עצמאיים ועיריות ברחבי העולם מבקשים להוריד את עלות החשמל שלהם באמצעות השילוב הייחודי שלנו - אמינות מוכחת וביצועים מעולים".

טורבינות הגז J-Series של MHPS נכנסו לפעילות מסחרית לראשונה ב-2011 ויש להן אמינות שהיא שיא עולם, 99.5%. בנוסף הן מספקות יעילות מחזור משולב של יותר מ-64%. צי טורבינות הגז המותקנות J-Series הגיע לאחרונה למיליון שעות של פעולה מסחרית, כמעט כפול מזה של טורבינות גז בגודל דומה אצל המתחרים.

את נתח השוק של MHPS ברבעון הראשון של 2020 הגדילה הזמנה לשתי טורבינות הגז JAC הראשונות עם יכולת להשתמש בדלק מימני מתחדש ל-Intermountain Power Agency בדלטה, יוטה. דן אלדריג' מ-Intermountain Power Agency אמר: "בחרנו בתמסורות של MHPS כי הם הציעו את הפתרון הכולל הטוב ביותר לדרישות שלנו מהציוד לייצור חשמל, כולל גמישות דלקים שתאפשר לנו לעמוד ביעדים הגדלים שלנו לעבר ייצור חשמל 100% ללא פחמן עד 2045. עם הכלים והתמיכה של MHPS, אנחנו מצפים לספק באופן אמין חשמל נקי יותר עוד עשרות שנים".

ארבעים וחמש טורבינות גז J-Series נמצאות בפעולה מסחרית והקיבולת המוזמנת הכוללת עולה על 25 GW בכל העולם. מאה וארבע יחידות נבחרו טכנית בברזיל, קנדה, יפן, מכסיקו, פרו, דרום קוריאה, טאיוואן, תאילנד וארצות הברית.

"השוק הכיר בפעילות שלנו באמצעות גל של בחירות טכניות והזמנות שבוצעו", אמר ג'וניצ'ירו מסדה, סגן נשיא בכיר, מנהל טכנולוגיות ראשי משותף וסגן מנהל המטה של מכונות טורבו, MHPS. "ואנחנו ממשיכים לשפר את הטכנולוגיה שלנו, לדוגמה, לאחרונה חיברנו לרשת החשמל בטקסגו, יפן, והגענו לעומס מלא עם השיפור האחרון של60 Hzב-JAC, והדגמנו תפוקה ויעילות מחזור משולב שוברי שיאים. המתחרים רחוקים שנים רבות מכניסה לפעילות עם טורבינת גז עם גודל או יעילות כאלה. בנוסף, לאחרונה הדגמנו שיפור משמעותי בביצועים של ה-FT4000 במתקן הניסויים שלנו בווסט פאלם ביץ', פלורידה".

טורבינת הגזFT4000מסוג aero-derivative, עם פרויקטים פעילים רבים בצפון אמריקה ובעולם, שילשה את הנוכחות הגלובלית שלה בשנתיים האחרונות ותפסה נתח שוק גדול בסוג שלה מאז הרכישה של PW Power Systems (PWPS) ב-2013. FT4000 של PWPS נכנסה לפעילות מסחרית לראשונה ב-2015 ומספקת יעילות מחזור פשוט, זמן הפעלה וקצב הגדלת תפוקה מובילים בתעשייה.

"אנחנו גאים שהטכנולוגיה שלנו שיגרה אותנו להובלה עולמית בשוק טורבינות הגז התחרותי", אמר קן קאוואי, נשיא ומנהל כללי. "אני מעריכים את התרומות של העובדים שלנו ברחבי העולם שממוקדים בהבאת טכנולוגיות מתקדמות ופתרונות אנרגיה לשוק בשביל הספקת חשמל נשיגה ואמינה. אנחנו נשארים מחויבים לאפשר כלכלה ללא פחמן ולעזור לפתור את האתגרים שניצבים בפני החברה הגלובלית שלנו".

אודות Mitsubishi Hitachi Power Systems, Ltd.

Mitsubishi Hitachi Power Systems, Ltd. (MHPS), שהמטה שלה ביוקוהמה, יפן, היא מיזם משותף שהוקם ב-2014 על ידי Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. ו-Hitachi, Ltd. ומשלב את הפעילויות שלהן במערכות ייצור חשמל תרמיות ועסקים קשורים אחרים. MHPS הודיעה לאחרונה ששמה ישתנה בקרוב ל-Mitsubishi Power. MHPS מדורגת כיום בין הספקים המובילים בעולם של ציוד ושירותים לשוק ייצור החשמל, עם גיבוי של הון בסך 100 מיליארד ין ובערך 20,000 עובדים ברחבי העולם. המוצרים של החברה כוללים תחנות כוח GTCC (טורבינות גז עם מחזור משולב) ו-IGCC (מחזור משולב של גזיפיקציה משולבת של פחם), תחנות כוח (קיטור) מופעלות גז/ פחם/ נפט, דוודים, גנרטורים, טורבינות גז וקיטור, תחנות כוח גיאותרמיות, AQCS (מערכות לבקרת איכות האוויר), ציוד היקפי לתחנות כוח ותאי דלק של תחמוצת מוצקה (SOFC). למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר החברה בכתובת https://www.mhps.com.

תעקבו אחרינו בכתובת https://twitter.com/MHPS_Global או http://www.linkedin.com/showcase/mhps

צפו בגרסת המקור באתר www.businesswire.com:

https://www.businesswire.com/news/home/20200519005485/en/

אנשי קשר

Naoya Kanamura
Deputy Manager
Corporate Communications Group
Mitsubishi Hitachi Power Systems, Ltd.
Mobile: +81-(0)80-9592-0069
E-mail: [email protected]

מקור: Mitsubishi Hitachi Power Systems, Ltd.

מולטימדיה

תמונה

טורבינת הגז M501JAC של MHPS מיוצרת ב-Takasago Works במחוז היוגו, יפן. (תמונה: Business Wire)

לוגו

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
בית המשפט פסק נגד ג'ייסון שורקה בתיק EESystem; הוטלו פיצויים פדרליים בסך 54,034 דולר
שופט במחוז קלארק קבע כי הצהרותיו הפומביות של הנאשם לא נעשו בתום לב. הפסיקה מסכמת חודשים של הליכים משפטיים שהוגשו על ידי ממציאת טכנולוגיית בריאות המשמשת ביותר מ-700 מרכזים ברחבי העולם.

RINA Wireless מביאה קול צלול כבדולח לאמריקה הכפרית עם פתרונות VoLTE ו-VoWiFi בענן של Mavenir
Mavenir מרחיבה את מערכת היחסים הקיימת שלה עם הברית ופורסת פתרונות קול מאורחים חדשים בליבת החבילה המתקדמת שלה כחלק מהחלפת ציוד שמגיע מכמה ספקיות

רוזן, עורך דין מוביל בתחום המשפטים, מעודד את משקיעי monday.com Ltd לקבל ייעוץ
משרד רוזן עורכי דין (Rosen Law Firm), משרד עורכי דין בינלאומי העוסק בזכויות משקיעים, מזכיר לרוכשים את המניות הרגילות של monday.com Ltd. (נאסד"ק: MNDY) בין התאריכים 17 בספטמבר 2025 עד 6 בפברואר 2026, שני התאריכים כוללים ("תקופת המחלוקת"), את המועד האחרון החשוב של 11 במאי 2026 להגשת תביעה ייצוגית בניירות ערך.

מועד אחרון לתביעה הייצוגית נגד QURE: רוזן, משרד עורכי דין מוביל, מעודד משקיעים ב-uniQure N.V עם הפסדים העולים על 100,000 דולר לקבל ייעוץ
מועד אחרון לתביעה הייצוגית נגד QURE: רוזן, משרד עורכי דין מוביל, מעודד משקיעים ב-uniQure N.V עם הפסדים העולים על 100,000 דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד החשוב ב-13 באפריל בתביעה ייצוגית בניירות ערך – QURE

אנדרסן גלובל מרחיבה את נוכחותה בקריביים עם השקת חברה עמיתה בגרנדה
Andersen Global אנדרסן גלובל ממשיכה לחזק את נוכחותה בקריביים כאשר JD Consulting מאמצת את המותג Andersen והופכת לחברה חברה עמיתה, ומשיקה את Andersen in Grenada.

מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית נגד NAVAN: רוזן, יועץ למשקיעים בכיר, מעודד את משקיעי Navan, Inc. עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ
מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית נגד NAVAN: רוזן, יועץ למשקיעים בכיר, מעודד את משקיעי Navan, Inc. עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב-24 באפריל בתביעה ייצוגית לניירות ערך – NAVN

רוזן, יועץ למשקיעים גלובלי, מעודד את משקיעי Nektar Therapeutics לקבל ייעוץ
רוזן, יועץ למשקיעים גלובלי, מעודד את משקיעי Nektar Therapeutics לקבל ייעוץ לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית לניירות ערך – NKTR

מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית נגד CORT: רוזן, משרד עורכי דין מוכר מאוד, מעודד משקיעים ב-Corcept Therapeutics Incorporated
מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית נגד CORT: רוזן, משרד עורכי דין מוכר מאוד, מעודד משקיעים ב-Corcept Therapeutics Incorporated עם הפסדים של יותר מ-100,000 דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד החשוב ב-21 באפריל בתביעה ייצוגית בניירות ערך – CORT

EarthDaily חתמה על הסכם מנוי נתונים מוכנים לבינה מלאכותית בסכום של שמונה ספרות עם חברת טכנולוגיית הגנה ומודיעין אמריקאית
ההסכם מדגיש את הביקוש הגובר לנתונים מכוילים ועקביים המניעים מודיעין כדור הארץ המונע על ידי בינה מלאכותית

מקרובונד ממנה את פדרו רודריגז למנהל הפלטפורמה והבינה המלאכותית הראשי
המנהל הוותיק יוביל את פיתוחה פלטפורמת בינה מלאכותית מקורית למחקר מקרו-כלכלי, המבוססת על יותר מ-20 שנות נתונים כלכליים קנייניים ומיועדת לצמצם את הפער בין נתונים מהימנים לבינה מלאכותית אמינה
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI