דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים MHPS תופסת שוב את ההובלה בנתח שוק בשוק טורבינות הגז הגלובלי
MHPS תופסת שוב את ההובלה בנתח שוק בשוק טורבינות הגז הגלובלי
חיים נוי 20/05/20 |  צפיות: 2403

MHPS תופסת שוב את ההובלה בנתח שוק בשוק טורבינות הגז הגלובלי

-- זינוק בביקוש לטורבינות גז מסוג מתקדם --

יוקוהמה, יפן, 19 במאי 2020, (BUSINESS WIRE):

Mitsubishi Hitachi Power Systems (MHPS) מדורגת ראשונה בנתח שוק לפי מגה-וואטים בהזמנות לטורבינות גז ב-2020 לפי נתונים שנלקחו מ-McCoy Power Reports. הזמנות גלובליות של 2,638 מ"ו ברבעון הראשון הביאו את נתח השוק של MHPS ל-28.5 אחוז בכל העולם. הגידול הזה בנתח השוק של טורבינות גז היה במידה רבה אחראי לגידול של 19.7 אחוז בהזמנות שנרשמו בעולם בשנת הכספים של MHPS שהסתיימה ב-31 במרץ 2020.

ההודעה לעיתונות הזאת כוללת מולטימדיה. צפו בהודעה המלאה כאן: https://www.businesswire.com/news/home/20200519005485/en/

טורבינת הגז M501JAC של MHPS מיוצרת ב-Takasago Works במחוז היוגו, יפן. (תמונה: Business Wire)

"שוק טורבינות הגז הגלובלי המאוד תחרותי נע לכיוון שלנו עם העדפה ברורה לטורבינות הגז JAC שלנו, שהן יותר אמינות מטורבינות הגז של המתחרים תוך קביעת שיאים של נצילות דלק ותפוקה", אמר קן קאוואי, נשיא ומנהל כללי של MHPS. "המכירות של טורבינות הגז של MHPS גם בסוג המתקדם וגם במגזר aero-derivative, צברו תנופה כשחברות שירותים ציבוריים, יצרני חשמל עצמאיים ועיריות ברחבי העולם מבקשים להוריד את עלות החשמל שלהם באמצעות השילוב הייחודי שלנו - אמינות מוכחת וביצועים מעולים".

טורבינות הגז J-Series של MHPS נכנסו לפעילות מסחרית לראשונה ב-2011 ויש להן אמינות שהיא שיא עולם, 99.5%. בנוסף הן מספקות יעילות מחזור משולב של יותר מ-64%. צי טורבינות הגז המותקנות J-Series הגיע לאחרונה למיליון שעות של פעולה מסחרית, כמעט כפול מזה של טורבינות גז בגודל דומה אצל המתחרים.

את נתח השוק של MHPS ברבעון הראשון של 2020 הגדילה הזמנה לשתי טורבינות הגז JAC הראשונות עם יכולת להשתמש בדלק מימני מתחדש ל-Intermountain Power Agency בדלטה, יוטה. דן אלדריג' מ-Intermountain Power Agency אמר: "בחרנו בתמסורות של MHPS כי הם הציעו את הפתרון הכולל הטוב ביותר לדרישות שלנו מהציוד לייצור חשמל, כולל גמישות דלקים שתאפשר לנו לעמוד ביעדים הגדלים שלנו לעבר ייצור חשמל 100% ללא פחמן עד 2045. עם הכלים והתמיכה של MHPS, אנחנו מצפים לספק באופן אמין חשמל נקי יותר עוד עשרות שנים".

ארבעים וחמש טורבינות גז J-Series נמצאות בפעולה מסחרית והקיבולת המוזמנת הכוללת עולה על 25 GW בכל העולם. מאה וארבע יחידות נבחרו טכנית בברזיל, קנדה, יפן, מכסיקו, פרו, דרום קוריאה, טאיוואן, תאילנד וארצות הברית.

"השוק הכיר בפעילות שלנו באמצעות גל של בחירות טכניות והזמנות שבוצעו", אמר ג'וניצ'ירו מסדה, סגן נשיא בכיר, מנהל טכנולוגיות ראשי משותף וסגן מנהל המטה של מכונות טורבו, MHPS. "ואנחנו ממשיכים לשפר את הטכנולוגיה שלנו, לדוגמה, לאחרונה חיברנו לרשת החשמל בטקסגו, יפן, והגענו לעומס מלא עם השיפור האחרון של60 Hzב-JAC, והדגמנו תפוקה ויעילות מחזור משולב שוברי שיאים. המתחרים רחוקים שנים רבות מכניסה לפעילות עם טורבינת גז עם גודל או יעילות כאלה. בנוסף, לאחרונה הדגמנו שיפור משמעותי בביצועים של ה-FT4000 במתקן הניסויים שלנו בווסט פאלם ביץ', פלורידה".

טורבינת הגזFT4000מסוג aero-derivative, עם פרויקטים פעילים רבים בצפון אמריקה ובעולם, שילשה את הנוכחות הגלובלית שלה בשנתיים האחרונות ותפסה נתח שוק גדול בסוג שלה מאז הרכישה של PW Power Systems (PWPS) ב-2013. FT4000 של PWPS נכנסה לפעילות מסחרית לראשונה ב-2015 ומספקת יעילות מחזור פשוט, זמן הפעלה וקצב הגדלת תפוקה מובילים בתעשייה.

"אנחנו גאים שהטכנולוגיה שלנו שיגרה אותנו להובלה עולמית בשוק טורבינות הגז התחרותי", אמר קן קאוואי, נשיא ומנהל כללי. "אני מעריכים את התרומות של העובדים שלנו ברחבי העולם שממוקדים בהבאת טכנולוגיות מתקדמות ופתרונות אנרגיה לשוק בשביל הספקת חשמל נשיגה ואמינה. אנחנו נשארים מחויבים לאפשר כלכלה ללא פחמן ולעזור לפתור את האתגרים שניצבים בפני החברה הגלובלית שלנו".

אודות Mitsubishi Hitachi Power Systems, Ltd.

Mitsubishi Hitachi Power Systems, Ltd. (MHPS), שהמטה שלה ביוקוהמה, יפן, היא מיזם משותף שהוקם ב-2014 על ידי Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. ו-Hitachi, Ltd. ומשלב את הפעילויות שלהן במערכות ייצור חשמל תרמיות ועסקים קשורים אחרים. MHPS הודיעה לאחרונה ששמה ישתנה בקרוב ל-Mitsubishi Power. MHPS מדורגת כיום בין הספקים המובילים בעולם של ציוד ושירותים לשוק ייצור החשמל, עם גיבוי של הון בסך 100 מיליארד ין ובערך 20,000 עובדים ברחבי העולם. המוצרים של החברה כוללים תחנות כוח GTCC (טורבינות גז עם מחזור משולב) ו-IGCC (מחזור משולב של גזיפיקציה משולבת של פחם), תחנות כוח (קיטור) מופעלות גז/ פחם/ נפט, דוודים, גנרטורים, טורבינות גז וקיטור, תחנות כוח גיאותרמיות, AQCS (מערכות לבקרת איכות האוויר), ציוד היקפי לתחנות כוח ותאי דלק של תחמוצת מוצקה (SOFC). למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר החברה בכתובת https://www.mhps.com.

תעקבו אחרינו בכתובת https://twitter.com/MHPS_Global או http://www.linkedin.com/showcase/mhps

צפו בגרסת המקור באתר www.businesswire.com:

https://www.businesswire.com/news/home/20200519005485/en/

אנשי קשר

Naoya Kanamura
Deputy Manager
Corporate Communications Group
Mitsubishi Hitachi Power Systems, Ltd.
Mobile: +81-(0)80-9592-0069
E-mail: [email protected]

מקור: Mitsubishi Hitachi Power Systems, Ltd.

מולטימדיה

תמונה

טורבינת הגז M501JAC של MHPS מיוצרת ב-Takasago Works במחוז היוגו, יפן. (תמונה: Business Wire)

לוגו

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מועד אחרון חשוב לתביעה ייצוגית נגד GPGI, CMPO
מועד אחרון חשוב לתביעה ייצוגית נגד GPGI, CMPO: רוזן, משרד עורכי דין מוביל בליטיגציה, קורא למשקיעי GPGI, Inc (לשעבר CompoSecure, Inc) שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב- 14 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – GPGI, CMPO

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד BLOOM ENERGY
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד BLOOM ENERGY : רוזן, יועץ למשקיעים אמין, קורא למשקיעי Bloom Energy Corporation עם הפסדים העולים על 100 אלף דולר, לשכור ייעוץ משפטי לפני מועד אחרון חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות הערך – BE

ערב עתיר כוכבים שציין את השקת חנות הדגל של מונקלר בשדרה החמישית, פתח פרק חדש בסיפור האהבה המתמשך של המותג עם ניו יורק
המקום החדש של Moncler בשדרה החמישית העניק השראה לערב של חגיגות ושמחה, ריקודים לצלילי המוסיקה של הדיג’יי מארק רונסון וקרליטה, בליווי קוקטיילים ומתאבנים מבית השף הנודע יאן נורי.

הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד MVST
הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד MVST: רוזן, משרד עורכי דין מוביל בתחומו בעולם, קורא למשקיעי Microvast Holdings, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב של 21 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – MVST

דדליין לתביעה ייצוגית נגד CCOI
דדליין לתביעה ייצוגית נגד CCOI: רוזן, המייצג משקיעים וזוכה להכרה ארצית, קורא למשקיעי Cogent Communications Holdings, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב של 21 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – CCOI

תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי חתמה את מהדורתה השלישית עם תנופה מסחרית המקדמת את התחרותיות התעשייתית של סעודיה
תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי (Saudi Wood Forum), חתמה את מהדורתה השלישית במרכז הכנסים והתערוכות הבינלאומי של ריאד, לאחר שלושה ימים של פעילות עסקית, תצוגות טכניות ודיונים מקצועיים ייעודיים, אשר הפגישו בין מקבלי החלטות לבין אנשי מקצוע מתחומי העץ והריהוט מערב הסעודית ומהשווקים הבינלאומיים.

מועד אחרון סופי לתביעה ייצוגית נגד PLNT
מועד אחרון סופי לתביעה ייצוגית נגד PLNT: רוזן, משרד עורכי דין ותיק, קורא למשקיעי Planet Fitness, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב של 14 בספטמבר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – PLNT

HOF Capital משלימה רכישה בשווי מיליארד אירו של אחזקות פורשה בבוגאטי רימאק ובקבוצת רימאק
HOF Capital הודיעה על השלמת רכישת אחזקות פורשה ב- Bugatti Rimac ובקבוצת רימאק באמצעות קונסורציום בראשות HOF. העסקה, שהוכרזה לראשונה באפריל 2026, נסגרה לאחר עמידה בכל התנאים, כולל אישורים רגולטוריים. אחזקותיה המשולבות של פורשה הוערכו בכמיליארד אירו.

EIG מודיעה על סגירה סופית של Senior Infrastructure Debt Fund VI, לאחר שגייסה 4 מיליארד דולר באמצעות פלטפורמת ההלוואות הישירות שלה
הפלטפורמה חצתה את יעד הגיוס המקורי, שעמד על 3 מיליארד דולר, ומשקפת ביקוש מוסדי רחב לאשראי בתחום התשתיות

ג'ונסון אנד ג'ונסון קיבלה את סימון ה-CE עבור עדשות המגע הרב-פעמיות ACUVUE OASYS MAX
עדשת מגע רב-פעמית חדשה המיועדת לשימוש במשך שבועיים מביאה את הטכנולוגיות המתקדמות של ACUVUE OASYS MAX, ומספקת למטופלים נוחות מעולה וראייה חדה וברורה, גם ביום ה-14*†1 · המוצר מרחיב את מגוון מוצרי ACUVUE OASYS MAX עם אפשרות מתקדמת עבור מרכיבי עדשות מגע רב-פעמיות
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI