דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים פייס, אבל ודיימלר מסכימות על רישוי של טכנולוגיה רשומה כפטנט
פייס, אבל ודיימלר מסכימות על רישוי של טכנולוגיה רשומה כפטנט
חיים נוי 31/05/20 |  צפיות: 2477

פייס, אבל ודיימלר מסכימות על רישוי של טכנולוגיה רשומה כפטנט

בולטימור, מרילנד, 28 במאי 2020, (ACCESSWIRE) :

פייס ודיימלר הגיעו להסכם לרישוי של טכנולוגיה היברידית רשומה כפטנט.

פייס Paiceהייתה מובילה מוקדמת ברכב חשמלי. החברה קיבלה את הפטנט הראשון שלה על רכב היברידי ב-1994, זמן רב לפני שרוב יצרני הרכב התחילו להתמקד ברצינות בדרכים לשפר את ניצולת הדלק ולהפחית פליטות. הטכנולוגיה של פייס הוכחה כבעלת ערך ועזרה להאיץ את הצמיחה של תעשיית הרכב ההיברידי. ניתוח בלתי תלוי הגיע למסקנה שלפייס יש את הפטנטים הכי דומיננטיים בעולם על רכב היברידי.

"הגענו לכמה הסכמי רישוי בשנתיים האחרונות בלי צורך בהתדיינות משפטית. ההסכמים האלה יוצרים השפעה מתמשכת בקהילה שלנו על ידי תמיכה בעבודה הטובה של קרן אבל", אמרה היו"ר הפעילה של פייס פרנסס קינן.

בשנים הראשונות של החברה, ד"ר אלכס סברינסקי עבד באופן קרוב עם שני ותיקי רכב מנוסים: בוב טמפלין, חבר במועצת המנהלים של פייס ששימש כמהנדס הראשי של קדילק והמנהל הטכני של מעבדת המחקר של GM, וטד לאוקיס, שעבד 40 שנה בג'נרל מוטורס ושימש כמנהל התפעול הראשי של פייס ומילא תפקיד חשוב בפיתוח של הטכנולוגיה ההיברידית של פייס יחד עם ד"ר סברינסקי.

אודות פייס(www.paicehybrid.com)

ד"ר אלכס סברינסקי, מהגר מרוסיה, הקים את פייס ב-1992 עם תמיכה של האוניברסיטה של מרילנד. החברה קיבלה 30 פטנטים אמריקנים וזרים. יש לה הסכמי רישוי עם רבים מיצרני הרכב המובילים בעולם.

אודות קרן אבל (www.abell.org)

קרן אבל, ארגון צדקה מבולטימור שמוקדש למאבק בעוני עירוני וקידום מטרות חברתיות על ידי השקעה בהזנקים מקומיים פרוגרסיביים, היא בעלים משותף של הפטנטים של פייס. מאז 1999, אבל עזרה לתמוך בפעילות של פייס לפתח ולקדם את הטכנולוגיה ההיברידית שלה.

למידע נוסף

Joyce Fitzpatrick | [email protected] | (919) 247-4400

מקור:Paice

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי חתמה את מהדורתה השלישית עם תנופה מסחרית המקדמת את התחרותיות התעשייתית של סעודיה
תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי (Saudi Wood Forum), חתמה את מהדורתה השלישית במרכז הכנסים והתערוכות הבינלאומי של ריאד, לאחר שלושה ימים של פעילות עסקית, תצוגות טכניות ודיונים מקצועיים ייעודיים, אשר הפגישו בין מקבלי החלטות לבין אנשי מקצוע מתחומי העץ והריהוט מערב הסעודית ומהשווקים הבינלאומיים.

מועד אחרון סופי לתביעה ייצוגית נגד PLNT
מועד אחרון סופי לתביעה ייצוגית נגד PLNT: רוזן, משרד עורכי דין ותיק, קורא למשקיעי Planet Fitness, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב של 14 בספטמבר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – PLNT

HOF Capital משלימה רכישה בשווי מיליארד אירו של אחזקות פורשה בבוגאטי רימאק ובקבוצת רימאק
HOF Capital הודיעה על השלמת רכישת אחזקות פורשה ב- Bugatti Rimac ובקבוצת רימאק באמצעות קונסורציום בראשות HOF. העסקה, שהוכרזה לראשונה באפריל 2026, נסגרה לאחר עמידה בכל התנאים, כולל אישורים רגולטוריים. אחזקותיה המשולבות של פורשה הוערכו בכמיליארד אירו.

EIG מודיעה על סגירה סופית של Senior Infrastructure Debt Fund VI, לאחר שגייסה 4 מיליארד דולר באמצעות פלטפורמת ההלוואות הישירות שלה
הפלטפורמה חצתה את יעד הגיוס המקורי, שעמד על 3 מיליארד דולר, ומשקפת ביקוש מוסדי רחב לאשראי בתחום התשתיות

ג'ונסון אנד ג'ונסון קיבלה את סימון ה-CE עבור עדשות המגע הרב-פעמיות ACUVUE OASYS MAX
עדשת מגע רב-פעמית חדשה המיועדת לשימוש במשך שבועיים מביאה את הטכנולוגיות המתקדמות של ACUVUE OASYS MAX, ומספקת למטופלים נוחות מעולה וראייה חדה וברורה, גם ביום ה-14*†1 · המוצר מרחיב את מגוון מוצרי ACUVUE OASYS MAX עם אפשרות מתקדמת עבור מרכיבי עדשות מגע רב-פעמיות

קובנטרי קוראת לבחון מקרוב את ערך הפוליסה במהלך חודש המודעות לביטוח חיים
הבנת האפשרויות הקיימות בשוק המשני יכולה לסייע לבעלי פוליסות וליועציהם לקבל החלטות מושכלות לנוכח השינויים בצרכים הפיננסיים

SASE OpsLab Ltd ממנה את פרנק ברטין, בעל הוותק הרב בתחום אבטחת הסייבר, למנהל הכנסות ראשי כדי להניע את התרחבות המיכון הגלובלי של SASE
SASE OpsLab Ltd, החברה שמאחורי SASE, פלטפורמת המיכון ותיאום הפעולות המבוססים על תוכנה, הודיעה על מינויו של פרנק ברטין לתפקיד מנהל הכנסות ראשי. עם למעלה מ-30 שנות ניסיון בתחום ה-IT והסייבר, ברטין מצטרף למיזם שבסיסו בלונדון כדי להגדיל את טביעת הרגל המסחרית הגלובלית, להאיץ את האימוץ של קטלוג OpsKit ולהוביל את אסטרטגיית המכירות בשווקים בינלאומיים מרכזיים.

ZincFive משיקה את ה-BMS מהדור הבא, ומציבה תקן חדש לניהול סוללות ניקל-אבץ
מערכת ניהול סוללות (BMS) שנבנתה ייעודית מייעלת את ההתקנה ותומכת בדרישות האנרגיה המתפתחות של מרכזי נתונים של AI

WeRide, אובר ו-AVOMO מקבלות היתר הפעלה לאומי ראשון בספרד לרכבי נוסעים אוטונומיים ברמה 4
ההיתר מאפשר לבצע בספרד בדיקות של GXR, כלי הרכב האוטונומיים של WeRide, ומסמן את תחילת המיפוי באזור מדריד לקראת השקתם המשותפת הראשונה באירופה.

GA-ASI חושפת את המטוס ללא טייס Wildfire לשימוש צבאי, אזרחי ומסחרי
המטוס הבלתי מאויש החדש משלב ביצועי סיבולת וטווח יוצאי דופן עם מטען בולטים ללא תחרות ומחיר סביר בקנה מידה גדול
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI