דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים בומברדייה משלימה את המכירה של תוכנית המטוסים האזוריים סדרה CRJ ל-Mitsubishi Heavy Industries
בומברדייה משלימה את המכירה של תוכנית המטוסים האזוריים סדרה CRJ ל-Mitsubishi Heavy Industries
חיים נוי 01/06/20 |  צפיות: 2086

בומברדייה משלימה את המכירה של תוכנית המטוסים האזוריים סדרה CRJ ל-Mitsubishi Heavy Industries

כל הסכומים בהודעה לעיתונות זאת הם בדולרים אמריקנים אלא אם מצוין אחרת.

מונטריאול, 1 ביוני 2020, (GLOBE NEWSWIRE) :

בומברדייה (TSX: BBD.B) אישרה היום את הסגירה של המכירה שהודיעה עליה בעבר של תוכנית המטוסים סדרה CRJ ל-Mitsubishi Heavy Industries, Ltd (MHI) (TOKYO:7011) תמורת תשלום במזומן של בערך 550 מיליון דולר, בכפוף להתאמות אחרי הסגירה ונטילת חבויות על ידי MHI שקשורות לערבויות אשראי וערך שיורי וסובסידיות חכירה שמסתכמות ב-200 מיליון דולר בערך. לפי ההסכם, זכות ההנאה נטו של החברה בתוכנית האיגוח של המטוסים האזוריים (RASPRO), שמוערכת ב-170 מיליון דולר בערך, הועברה ל-MHI.

באמצעות המכירה הזאת, MHI רוכשת את פעילויות התחזוקה, תמיכה, שיפוץ, שיווק ומכירות של מטוסי סדרת CRJ, כולל רשת השירותים והתמיכה הקשורה שנמצאת במונטריאול, קוויבק ובטורונטו, אונטריו, ואת מרכזי השירות שלה שנמצאים בברידג'פורט, וירג'יניה המערבית וטוסון, אריזונה, וגם את תעודות הסוג.

בומברדייה תמשיך לספק רכיבים וחלפים ותרכיב את 15 מטוסי CRJ הנותרים שבצבר ההזמנות נכון ל-31 במרץ 2020 בשם MHI עד המסירה המלאה של צבר ההזמנות הנוכחי, שצפויה במחצית השנייה של 2020.

בומברדייה משאירה חבויות מסוימות המהוות חלק מערבויות האשראי והערך השיורי המסתכמות ב-288 מיליון דולר נכון ל-31 במרץ 2020. הסכום הזה ברובו קבוע ולא נתון לשינויים עתידיים בשווי המטוסים ובעיקר ישולם על ידי בומברדייה בארבע השנים הבאות.

אודות בומברדייה

עם יותר מ-60,000 עובדים על פני שני מגזרים עסקיים, בומברדייה היא מובילה גלובלית בענף התחבורה, שיוצרת מטוסים ורכבות חדשניים שמשנים את השוק. המוצרים והשירותים שלנו מעניקים חוויות נסיעה מהמעלה הראשונה שקובעות אמות מידה חדשות בנוחיות של הנוסעים, יעילות אנרגטית, אמינות ובטיחות.

לבומברדייה, שהמטה שלה במונטריאול, קנדה, יש אתרי ייצור והנדסה ב-25 מדינות וגם תיק רחב של מוצרים ושירותים לשוקי התעופה העסקית, התעופה המסחרית והתחבורה המסילתית. המניות של בומברדייה נסחרות בבורסה לניירות ערך של טורונטו (BBD). בשנת הכספים שהסתיימה ב-31 בדצמבר 2019 בומברדייה רשמה הכנסות של 15.8 מיליארד דולר. חדשות ומידע זמינים בכתובת bombardier.com או תעקבו אחרינו בטוויטר @Bombardier

בומברדייה הוא שם מסחרי של בומברדייה בע"מ.

למידע נוסף

Jessica McDonald
Advisor, Media Relations and Public Affairs
Bombardier Inc.
+514 861 9481

Patrick Ghoche
Vice President, Corporate Strategy
and Investor Relations
Bombardier Inc.
+514 861 5727

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ביקורת: כל הכבוד – מחווה למחזות הזמר הישראלים - –תוסס וצבעוני - בית צבי
23/02/26 | תיאטרון
כל הכבוד – מחווה למחזות הזמר הישראלים הוא מופע מוזיקלי תוסס ומלהיב, המביא לנו את מיטב השירים ממחזות הזמר המוכרים, הישר אל בימת בית צבי ברמת גן.

GA-ASI וחיל האוויר האמריקאי מדגימים שילוב מטוסים מאוישים עם בלתי מאוישים עם F-22 ו-MQ-20 בתרגיל אוטונומיה משותף
General Atomics Aeronautical Systems, Inc (GA-ASI), בשיתוף פעולה עם חיל האוויר האמריקאי, ערכה את ההדגמה האחרונה שלה לביצוע משימות אוטונומיות בבסיס חיל האוויר אדוארדס בדרום קליפורניה, תוך שימוש במטוס הבלתי מאויש MQ-20 Avenger® שלה ומטוס F-22 Raptor שצויד בתוכנת האוטונומיה הממשלתית המעודכנת ביותר.

GA-ASI הכריזה על YFQ-42A Dark Merlin
מטוס הקרב הסילוני הלא מאויש קיבל השראה מהטורף הזריז

GA-ASI מפתחת יכולות נשק ארוכות טווח עבור MQ-9B
מרחיבה את יכולות המשימה עבור המטוס ללא טייס המוביל בתעשייה, כולל תקיפה ימית

דובאי תארח את מובילי תעשיית הזכוכית העולמית בתערוכת ייצור הזכוכית הבינלאומית השלישית באפריל 2026
דובאי תארח מפגש מכובד של דמויות מובילות ומקבלי החלטות מתעשיית הזכוכית העולמית במהדורה השלישית של International Glass Manufacturing - תערוכת ייצור הזכוכית הבינלאומית (IGMS) המתוכננת להתקיים בין ה-21 ל-23 באפריל 2026 במרכז הסחר העולמי של דובאי.

Tune Talk הופכת למפעילת רשתות הסלולר הראשונה ב-ASEAN שפועלת באופן מלא מהענן באמצעות Mavenir
מ-MVNO ל-MNO עם פלטפורמת ה-OSS/BSS המותאמת לענן של Mavenir

LYB מכריזה על יעדי קיימות מעודכנים לשנת 2030
חברת LyondellBasell (NYSE:LYB) הכריזה היום על עדכונים ליעדי האקלים והמחזוריות שלה לשנת 2030, על רקע הצורך בהקצאת הון ממושמעת, תנאי שוק משתנים והתפתחויות רגולטוריות.

פרס TERA מרחיב את טווח ההגעה הגלובלי עם שיתופי פעולה בין האומות המאוחדות לאוניברסיטת קיימברידג'
פרס TERA לשנת 2026 יושק עם פרסים בסך 1.15 מיליון דולר, ומתרחב ברחבי העולם באמצעות שיתופי פעולה אסטרטגיים עם ארגון הסחר והפיתוח של האו"ם (UNCTAD) ומכון אוניברסיטת קיימברידג' למנהיגות קיימות (CISL) במטרה להאיץ טכנולוגיות אנרגיה פורצות דרך לפתרונות אקלים.

Datavault AI הכריזה על ההשקה מעוררת הציפיות של המטבע היציב על שם ג'וש גיבסון
Datavault AI הכריזה על ההשקה מעוררת הציפיות של המטבע היציב על שם ג'וש גיבסון ועל אסטרטגיות NIL של ג'וש גיבסון עבור בורסת NIL שלה ההולכת ומתקרבת

פקיסטן מבססת את מעמדה הריבוני בתחום הבינה המלאכותית עם אימוץ הצהרת הבינה המלאכותית של אסלאמאבאד
ראש ממשלת פקיסטן הורה לרשות הדיגיטלית של פקיסטן ליישם ולאכוף מסגרת פיקוח לאומית על בינה מלאכותית התואמת את ההצהרה ולפתח את הארכיטקטורה המשפטית והממשלתית הנדרשת כדי להבטיח אימוץ מובנה ואחראי של בינה מלאכותית ברחבי המדינה.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI