דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנדרסן גלובל מרחיבה את הנוכחות בקטאר
אנדרסן גלובל מרחיבה את הנוכחות בקטאר
חיים נוי 03/06/20 |  צפיות: 2456

אנדרסן גלובל מרחיבה את הנוכחות בקטאר

סן פרנסיסקו, 2 ביוני 2020, (BUSINESS WIRE):

אנדרסן גלובל מודיעה על שיתוף הפעולה שלה עם חברת המס מדוחא MS Partner, שמוסיפה עומק לנוכחות של הארגון בקטאר ומרחיבה את הפלטפורמה הגלובלית שלה.

MS Partner הוקמה ב-2018 וכוללת שני שותפים ויותר מעשרה אנשי מקצוע שמתמחים במתן שירותי מס למגוון של לקוחות בינ"ל כולל יחידים וחברות -- פרטיות וציבוריות. היו"ר של MS Partner הוד מעלתו השייח סולטן בין ג'סים בין מוחמד אל תאני הוא מנהיג עסקי בולט במדינת קטאר.

"אנחנו מעריכים את הלקוחות והאנשים שלנו, ושומרים על אמות המידה המקצועיות הגבוהות ביותר", אמר המנהל הכללי של המשרד מניקנדן רג'ן. "עקבנו אחרי הצמיחה של אנדרסן גלובל באזור וגם בעולם, והארגון קבע את אמות המידה להענקת שירות הטוב מסוגו ללקוחות באופן בלתי תלוי ויעיל. אנחנו מצפים לעבודה הקרובה עם חברת שיתוף הפעולה העמיתה שלנו בדוחא, Al-Khalifa Law, וגם עם כל החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה של אנדרסן גלובל".

"מני והצוות שלו מביאים את סוג המומחיות, אחריות ומקצועיות שנחוץ כדי להיות מובילים בשוק שלהם", אמר מרק וורסאץ, היו"ר של אנדרסן גלובל והמנכ"ל של אנדרסן. "מס הוא ענף מתרחב במזרח התיכון, במיוחד עם חשיבות במיוחד בגיוון של הכלכלה. אנחנו ממשיכים להרחיב את היכולות שלנו באזור הזה כדי שנוכל לשרת את הלקוחות שלנו באופן הטוב ביותר. הצירוף של MS Partner ו-Al-Khalifa Law יוצר פלטפורמה מאוד מרשימה ותחרותית עבור הנוכחות של הארגון שלנו בקטאר".

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC, יש עכשיו יותר מ-5,000 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-172 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה שלה.

אנשי קשר

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

מקור: Andersen Global

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ביקורת: בין קודש לחול, בין ייאוש לתקווה: "פליישר" בבית צבי - יצירת מופת נוקבת
14/07/26 | תיאטרון
ישנן הצגות שנכנסות לאולם ומעוררות סקרנות, וישנן הצגות שמכות בך בבטן הרכה מהדקה הראשונה ועד לירידת המסך. "פליישר", המחזה האיקוני של יגאל אבן-אור ז"ל, שעולה בימים אלה בבית צבי ברמת גן, שייך ללא ספק לסוג השני

ג'טקס ג'קרטה: ג'טקס מכריזה על כניסתה לשוק התעופה של אינדונזיה
Jetex, המותג המוביל בעולם בתחום התעופה הפרטית, חתמה על הסכם להרחבת פעילותה לאינדונזיה – צעד המהווה אבן דרך חשובה בהמשך הצמיחה של החברה באזור אסיה-פסיפיק.

QualityKiosk מאיצה את חזון האמינות של בינה מלאכותית עם מינויים אסטרטגיים להנהלה
QualityKiosk ממנה את צ'יטרה רמסוואמי לתפקיד מנהלת בכירת - חדשנות וטכנולוגיה; את רבישנקר גופאלאן לתפקיד מנהל תפעול ראשי ואת סאיראם ודאם לתפקיד מנהל שיווק ראשי

The Rock-It Company מתרחבת ומגיעה לדובאי, מחזקת את מיצוב ההון כמוקד גלובלי ליוקרה, לתרבות ולאירועים מרכזיים
The Rock-It Company ‏(Rock-It), אחת הספקיות המובילות בעולם ללוגיסטיקת מומחים במגזרים עם ערך גבוה וחשיבות קריטית לזמנים באירועים חיים ומוצרי יוקרה, הרחיבה את נוכחותה באיחוד האמירויות לאבו דאבי, בשותפות עם משרד ההשקעות של אבו דאבי (ADIO).

Russell Investments מודיעה על בעלים חדשים לטווח ארוך
קונסורציום משקיעים בהובלת B Capital, הכולל גם את CalPERS, יעמיד הון לטווח ארוך שיאפשר ל-Russell Investments להרחיב את השירותים והיכולות המוצעים ללקוחותיה ולהאיץ את תהליכי החדשנות

רוזן, משרד עורכי דין ותיק, מעודדים את משקיעי Nano-X Imaging Ltd לקבל ייעוץ
רוזן, משרד עורכי דין ותיק, מעודדים את משקיעי Nano-X Imaging Ltd לקבל ייעוץ משפטי לפני מועד אחרון חשוב בתביעה ייצוגית לניירות ערך – NNOX

הודעת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד LCID
הודעת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד LCID: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, מעודד את משקיעי Lucid Group, Inc עם הפסדים של מעל 100,000 דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית לניירות ערך - LCID

רוזן, עורך דין מוביל בתחום המשפט, מעודד את משקיעי מיקרוסופט לקבל ייעוץ
רוזן, עורך דין מוביל בתחום המשפט, מעודד את משקיעי מיקרוסופט לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית לניירות ערך – MSFT

חדשות למשקיעים ב- GIL:
חדשות למשקיעים ב- GIL: אם סבלתם הפסדים ב- Gildan Activewear Inc. (NYSE: GIL), אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי הדין בנוגע לזכויותיכם

הרובוטים ההומנואידים של Booster Robotics זכו בכל תארי האליפות ב-RoboCup 2026
ב-RoboCup 2026, תחרות הרובוטיקה המובילה בעולם, קבוצות שהתחרו באמצעות הרובוטים ההומנואידים של Booster Robotics זכו בכל תארי האליפות בקטגוריות הקטנות, הבינוניות והגדולות.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI