דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים PVH Corp. מודיעה על עדכון בהנהלה של טומי הילפיגר
PVH Corp. מודיעה על עדכון בהנהלה של טומי הילפיגר
חיים נוי |  03/06/20 |  צפיות: 2697

PVH Corp. מודיעה על עדכון בהנהלה של טומי הילפיגר

ניו יורק, 2 ביוני 2020, (BUSINESS WIRE):

PVH Corp. (NYSE:PVH), הבעלים של תיק של מותגים איקוניים, בכללם TOMMY HILFIGER ו-CALVIN KLEIN, הודיעה היום שדניאל גריידר פורש מתפקידו כמנכ"ל טומי הילפיגר גלובל ו-PVH אירופה אחרי 23 שנים בתפקידי ניהול שונים בארגון, ויעזוב את החברה כדי לעסוק בעניינים אחרים. מרטין הגמן יחליף את גריידר ויהיה המנכ"ל החדש של טומי הילפיגר גלובל ו-PVH אירופה, החל מ-2 ביוני 2020.

הגמן הוא כעת סמנכ"ל התפעול של טומי הילפיגר גלובל ו-PVH אירופה וסמנכ"ל הכספים של טומי הילפיגר גלובל, ואחראי על התפעול, הכספים, השינוי העסקי הדיגיטלי, הטכנולוגיה, הפיתוח העסקי והתוכנית הקיימות הגלובלית של טומי הילפיגר. יש לו ותק של 12 שנים בצוות ההנהלה של טומי הילפיגר והוא מילא תפקיד חשוב בהתרחבות הגלובלית המרשימה של טומי הילפיגר ובאסטרטגיה שהובילה לצמיחה העקבית לעומת השנה הקודמת של PVH אירופה.

"טומי הילפיגר גלובל ו-PVH אירופה נכנסו לשנה הזאת באותו מסלול הצלחה שהיו בו, עם מגמות חזקות במכירות ושיפור במודעות למותג, וחיבור עם הצרכנים", אמר מני צ'יריקו, יו"ר ומנכ"ל, PVH Corp. "דניאל תמך בהגדלת היכולות החדשניות שלנו והרחבת ההגעה של טומי הילפיגר ברחבי העולם, וכל הזמן דחף להלך מחשבה שמתרכז בצרכן, מתמקד בדיגיטל ובר קיימא, תוך בנייה צוות הנהלה מאוד חזק".

"אלו היו 23 שנים בלתי רגילות", אמר גריידר. "כשאנו באמצע השינוי העצום בענף שלנו, אנחנו מוצאים את עצמנו במצב ייחודי לחולל שינוי שלדעתי ישגר אותנו לעידן חדש של המותג. זאת הרגשה טובה לדעת שאני יכול להעביר את התפקיד שלי למרטין -- הוא היה חבר אמיתי, נאמן שאפשר לסמוך עליו וטייס משנה מהימן ב-12 השנים האחרונות של המסע הזה. אף פעם אין רגע מושלם לעזוב ארגון שאוהבים, האפשרויות הן לעזוב מאוחר מדי או מוקדם מדי, ואני יודע שרציתי לעשות את השינוי הזה כשעדיין יש לי את האופטימיות, הכוח והתשוקה שתמיד נאחזתי בהם בקריירה שלי".

בהנהלתו היזמית של גריידר, טומי הילפיגר מוצבה כחברת סגנון חיים מובילה עם מוצר הטוב מסוגו, מעורבות של הצרכנים, דיגיטציה ויוזמות של אחריות תאגידית. מאז שגריידר נהיה מנכ"ל טומי הילפיגר גלובל ו-PVH אירופה ב-2014, העסקים של טומי הילפיגר גדלו ממכירות קמעונאיות של 6 מיליארד דולר ליותר מ-9 מיליארד דולר ב-2019, והעסקים באירופה של קלווין קליין יותר מהכפילו את ההכנסות והרווח.

סטפן לרסון, נשיא PVH, אמר: "ביחד, דניאל ומרטין הנחילו חזון שמתמקד בעתיד, שם את הצרכנים במרכז ויוצר תרבות שמניעים אותה מוצרים. אנחנו מודים לדניאל על שנים רבות של ניהול חזק והישגים מצוינים. יש לי אמון רב במרטין כמנהל עם הבנה עמוקה של גורמי הערך היסודיים של העסק. הלך המחשבה שלו שמתרכז בצרכן והניהול שמתמקד בדיגיטל ינחו בהצלחה את העידן הבא של צמיחה בת קיימא ורווחית של טומי הילפיגר והאזור האירופי".

הגמן אמר: " זה כבוד להמשיך להתבסס על ההישגים של המותג טומי הילפיגר ו-PVH אירופה לצד צוות הנהלה יוצא דופן ומלא תשוקה. התודה שלי לדניאל היא על הרבה יותר מהתמיכה הבלתי מעורערת, האפשרויות להתפתח והמנהיגות שהעניק במשך השנים. יש לנו ביטחון בהמשיכנו לבצע את התוכנית האסטרטגית הנוכחית, והמיקוד שלנו בחודשים הבאים יהיה בשלב ההתאוששות והיציאה של העסקים הגלובליים שלנו ממגיפת קוביד-19".

גריידר יעזור להעביר את תחומי האחריות שלו בחודשים הקרובים כדי להבטיח מעבר חלק ומוצלח.

גריידר והגמן עבדו שניהם שנים רבות לצידו של המייסד והמעצב הראשי של המותג מר טומי הילפיגר.

"האמונה שלי וההתלהבות לגבי העתיד של המותג שלנו מעולם לא היו חזקות יותר", אמר טומי הילפיגר. "המתנות הכי גדולות של דניאל לארגון שלנו היו החיבור החזק יותר של המותג עם הצרכנים שלנו ובניית תרבות בתוך הארגון שמוקדשת להישארות בחוד החנית של המוצר, החדשנות והתרבות. מרטין היה במסע הזה, וביחד אנחנו נמשיך לכתוב את העתיד של המותג שלנו -- יחד עם השותפים והצרכנים שלנו ברחבי העולם".

PVH Corp. אודות

PVH היא אחת מחברות האופנה וסגנון חיים הכי נערצות בעולם. אנחנו מניעים מותגים שמניעים את האופנה קדימה - לעד. תיק המותגים שלנו כולל את המותגים האיקוניים TOMMY HILFIGER, CALVIN KLEIN, Van Heusen, IZOD, ARROW, Warner’s, Olga ו-Geoffrey Beene, וגם מותג ההלבשה האינטימית True & Co. שמתמקד בדיגיטל. אנחנו משווקים מגוון של מוצרים תחת מותגים אלה ומותגים ידועים אמריקנים ובינ"ל אחרים שבבעלות וברישיון. ל-PVH יש יותר מ-40,000 עובדים שפועלים ביותר מ-40 מדינות והכנסות שנתיות של 9.9 מיליארד דולר. זה הכוח שלנו. זה הכוח של PVH.

צפו בגרסת המקור באתר www.businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200602005248/en/

אנשי קשר

Dana Perlman
Treasurer and Senior Vice President, Business Development and Investor Relations
(212) 381-3502 office
(917) 579-1374 cell
[email protected]

Virginia Ritchie
VP Corporate Communications, Influencer Marketing & Experiences
+31643184870
[email protected]

מקור:PVH Corp.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
OPPEIN, המותג המוביל לריהוט בהתאמה אישית, יטביע את חותמו ביריד קנטון ה-140
OPPEIN Home, שהוכרה על ידי Frost & Sullivan כמותג הריהוט הביתי המותאם-אישית המובילה בעולם, תשתתף בשלב השני של יריד קנטון (Canton Fair) ה-140, שייערך בין ה-23 ל-27 באוקטובר 2026.

BrainChip משיקה את Sequora: בינה מלאכותית בקצה שלא רק מזהה - היא מבינה ומגיבה
Sequora מרחיבה את היתרון המוכח של BrainChip בתחום החישה הפעילה תמידית בצריכה נמוכה במיוחד לבינה מלאכותית יוצרת

Axi משיקה אינטגרציית MCP המחברת חשבונות MT5 ל-Claude
בעוד הבינה המלאכותית ממשיכה לעצב מחדש את האופן שבו אנשים מקיימים אינטראקציה עם טכנולוגיה, תעשיית המסחר המקוון נכנסת לשלב חדש בהתפתחות של כלי המסחר

W. L. Gore & Associates השיקה את GORE® Battery Vents מסדרת MultiVent בתערוכת The Battery Show
שסתום האוורור המשולב לסוללות משלב השוואת לחצים, הגנה מפני לחות ופינוי גזים הנפלטים בעת בריחה תרמית, עם יכולת איטום מחדש, ברכיב אחד ובאמצעות פתח יחיד בדופן מארז הסוללה

ExaGrid מכריזה על שיא בהזמנות ובהכנסות ברבעון השלישי
ExaGrid רושמת רבעון 23 ברציפות של תזרים מזומנים חופשי חיובי, EBITDA חיובי ופעילות רווחית על פי דו"ח רווח והפסד

Digi Power X מודיעה על התחייבות מימון חוב בהיקף של 200 מיליון דולר
Digi Power X מודיעה על התחייבות מימון חוב בהיקף של 200 מיליון דולר לתמיכה בהשלמת הדאטה סנטר לשימושי בינה מלאכותית באלבמה ומספקת עדכון התרחבות המימון תומך בהשלמת קמפוס אלבמה. החברה מקדמת הרחבת מפעל אסימונים מודולרי ותוכניות לפיתוח בניו יורק

מהאוקיינוס ​​לרווחת בעלי החיים: Acadian משיקה את טכנולוגיית ההזנה Tasco® Optimized, שנועדה לשפר את החוסן ואת הפרודוקטיביות
חברת Acadian Animal Wellness הכריזה היום על ההשקה העולמית של טכנולוגיית ההזנה המשופרת Tasco®, המיועדת לשימוש במוצרי מזון לבעלי חיים. Tasco, המופקת מאצת הים Ascophyllum nodosum, היא טכנולוגיה ימית מתקדמת ופעילה ביולוגית; היא מספקת יתרונות פרה-ביוטיים, מסייעת בהפחתת לחץ ותומכת במערכת החיסון, ובכך מסייעת לבעלי החיים להיות עמידים ופרודוקטיביים יותר, תוך תמיכה באיכות חיים טובה יותר.

Holafly משיקה את Ultra, ומספקת תמיכה בבריאות ורווחה למנוי ה-eSIM הגלובליים שלה
Holafly, הספקית המובילה העולמית של eSIM למטיילים, מכריזה על השקת Ultra Plan, שכבת מנויים חדשה המשלבת גלישה סלולרית ללא הגבלה, שירותי בריאות ורווחה וסיוע בבעיות שונות במהלך טיולים.

GTCPrime מסכמת את iFX Expo Hong Kong 2026 לאחר יומיים של תובנות ויצירת קשרים
GTCPrime סיימה את השתתפותה כנותנת חסות זהב בתערוכת iFX Expo Hong Kong 2026, שהתקיימה בין ה-8 ל-9 באוקטובר במרכז הכנסים והתערוכות של הונג קונג. במהלך היומיים, צוות GTCPrime קיבל בברכה לקוחות, שותפים ועמיתים בתעשייה בביתן 14 כדי לדון בהתפתחויות בשוק ובצרכים המשתנים של משקיעים ברחבי אסיה-פסיפיק.

JA Worldwide ו-HP משיקות שיתוף פעולה גלובלי להכנת צעירים לעתיד המונע על ידי טכנולוגיה
ארגון Junior Achievement (JA) Worldwide וחברת HP הכריזו היום על שותפות גלובלית המאחדת שנים של שיתוף פעולה מוצלח ברחבי העולם. שיתוף הפעולה המורחב, המשתרע על פני 37 מדינות, נועד לקדם מיומנויות דיגיטליות, חינוך בתחום הבינה המלאכותית (AI), מוכנות לשוק העבודה, יזמות ולמידה בין-דורית עבור צעירים ואנשי חינוך.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI