דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנדרסן גלובל מתרחבת בקריביים
אנדרסן גלובל מתרחבת בקריביים
חיים נוי 03/07/20 |  צפיות: 2899

אנדרסן גלובל מתרחבת בקריביים

 

סן פרנסיסקו, 2 ביולי 2020, (BUSINESS WIRE):

אנדרסן גלובל הודיעה על התקשרותה בהסכם לשיתוף פעולה עם חברת המיסים עם מלוא השירותים שנמצאת בסן חואן, פוארטו ריקו BDO Tax LLC, וזאת הופעת הבכורה של הארגון באזור.

BDO Tax LLC שהוקמה בשנת 2000 מנוהלת על ידי השותף המנהל גבי הרננדז ונתמכת על ידי יותר מ-140 אנשי מקצוע. היא מספקת מערך של שירותי ייעוץ מס וייעוץ עסקי ליותר מ-3,000 לקוחות, כולל תמחור העברות, שירותים ללקוחות פרטיים, ייעוץ לגבי עסקאות, חוזי קבלנות ממשלתיים, שירותי ראיית חשבון וציות מס עם מיקוד ספציפי בייעוץ לגבי מיסים בינ"ל ומיסים על הון נכנס.

"כמי שהיה בעבר איש מקצוע בארתור אנדרסן, אני מבין את החשיבות וההשפעה של עבודה עם אנשים שחושבים כמוני ושותפים לאותם ערכים ומחויבות ללקוחות שלהם", אמר גבי. "שיתוף הפעולה עם אנדרסן גלובל מחזק את היכולת שלנו לספק כיסוי יעיל בכל העולם ולספק תחום שירותים יותר מקיף".

"גבי בנה את אחת מהפרקטיקות הכי חזקות באזור ויספק כיסוי אזורי רחב וסינרגטי כשאנו מרחיבים את הנוכחות שלנו בקריביים", אמר מרק וורסאץ, היו"ר של אנדרסן גלובל והמנכ"ל של אנדרסן . "גבי והצוות שלו מדגימים את המחויבות שלנו לאחריות, אי תלות ושקיפות, ואני בטוח שאנחנו יכולים לעבוד ביחד כדי להגדיל את הפלטפורמה והיכולות הגלובליים של הארגון שלנו באזור הזה".

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC , יש עכשיו יותר מ-5,000 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-177 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה שלה.

ליצירת קשר:

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

מקור: Andersen Global

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Gradiant מרחיבה את פעילותה בארה"ב עם הנהלה חדשה, פתיחת משרדים וחוזי שירות ארוכי טווח
Gradiant מינתה את ד"ר ניש וורה למנהל הפעילות באזור אמריקה, במטרה להאיץ את תנופת הצמיחה שלה באזור. ד"ר וורה הוא מנהל מוכח בתחום הצמיחה, שהקריירה שלו כוללת תפקידי הנהלה בכירים

Xsolla Partner Network מרחיבה את שיתופי הפעולה עם יוצרים מאומתים ומאחדת את ניהול הקמפיינים לקראת gamescom 2026
מפתחים מקבלים גישה לשיתופי פעולה עם יוצרים שנבדקו מראש ולתהליך עבודה אחיד לניהול קמפיינים, המנוהל מחשבון המוציא לאור שבו הם כבר משתמשים

GenBio AI בונה את המודל העולמי הראשון של התא האנושי
מערכת ראשונה מסוגה המדמה את התנהגות התא האנושי לאורך ההיררכיה הביולוגית המלאה, מ-DNA ו-RNA דרך חלבונים ועד לרמת התא השלם

Corpay Cross-Border ממונה לשותפת FX הרשמית של ליגת הפרמייר האירופאית T20
תספק גישה לפתרונות תשלום חוצי גבולות וניהול סיכוני מטבע

חברת Fakhruddin Properties תחשוף פרויקט מגורים המותאם לעתיד במסגרת תערוכת IPS 2026, כנותנת חסות בדרגת טיטניום
חברת Fakhruddin Properties עתידה לחשוף פרויקט מגורים חדש במתחם Dubai Land Residence Complex (DLRC) במהלך תערוכת IPS 2026, ולהציג גישה לפיתוח מגורים המשלבת בינה מלאכותית, רובוטיקה, טכנולוגיות חכמות, וולנס, קיימות ותכנון מוכוון-קהילה לכדי חוויית מגורים כוללת.

Templafy משיקה סוכן מסמכים חינמי ב-Microsoft Marketplace
תוסף שיחתי חדש מאפשר למשתמשים ליצור, לערוך ולסקור מצגות בעזרת בינה מלאכותית, ישירות בתוך PowerPoint

Bitget משיקה תוכנית שטר ריבית קבועה עבור rTokens של מניות אמריקאיות
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את התוכנית שטר ריבית קבועה (FCN), המביאה מוצר מובנה הנפוץ בשוק הפיננסי המסורתי לאסימוני מניות אמריקאיות

Queue-it מודיעה על השקעת רוב מצד THL Partners
השותפות תתמוך בהמשך החדשנות במוצר ובהתרחבות הגלובלית של פלטפורמת ניהול התעבורה המקוונת

Xsolla מוסיפה יותר מ-15 אמצעי תשלום מקומיים חדשים
Xsolla מוסיפה יותר מ-15 אמצעי תשלום מקומיים חדשים, ומאפשרת למפתחי משחקים להגיע לשחקנים ברחבי אסיה-פסיפיק, אירופה ואמריקה פעילים כעת: Mandiri, ‏ShopeePay, LINE Pay, ‏Octopus, ‏Konbini 7/11, ‏China UnionPay, Zip Co, ‏Wero, ‏Pay by Bank, ‏FLOA Pay BNPL, Bancomat Pay, MyBank, ‏IRIS Commerce, ‏CliQ ו-Aeropay

ריאד תארח את המהדורה השנייה של הפורום העולמי ללוגיסטיקה בנובמבר 2026, במקביל לפורום שרשרת האספקה ​​העולמית של האו"ם לשנת 2026.
תחת חסותו של המלך סלמאן בן עבדולעזיז אל סעוד, האפוטרופוס של שני המסגדים הקדושים, ובאירוח משרד התחבורה ושירותי הלוגיסטיקה, יקיים הפורום הלוגיסטי העולמי את המהדורה השנייה שלו בריאד, בין ה-29 בנובמבר ל-1 בדצמבר 2026, במרכז הכנסים הבינלאומי על שם המלך עבד אל-עזיז.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI