דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנטרה ביו יוצגו בכנס הווירטואלי של ביוטכנולוגיה
אנטרה ביו יוצגו בכנס הווירטואלי של ביוטכנולוגיה
חיים נוי 05/08/20 |  צפיות: 2106

אנטרה ביו יוצגו בכנס הווירטואלי של ביוטכנולוגיה

בוסטון וירושלים, 5 באוגוסט 2020, (GLOBE NEWSWIRE):

אנטרה ביו בע"מ (NASDAQ: ENTX), מובילה בפיתוח של תרופות של מולקולות גדולות שניתנות דרך הפה, הודיעה כי חברי צוות הניהול שלה ישתתפו וירטואלית בכנס ביוטכנולוגיה ביום שני, 10 באוגוסט, 2020 ב-12:30 (שעון קיץ).

כדי לגשת לשידור החי של השידור האינטרנטי בצ'אט בעמוד "קשרי משקיעים" באתר של אנטרה, אנא לחץ כאן. שידור חוזר של השידור האינטרנטי ישמר בארכיון באתר של אנטרה במשך כ-45 יום לאחר ההצגה.

אודות אנטרה ביו

אנטרה היא מובילה בפיתוח של תרופות של מולקולות גדולות שניתנות דרך הפה לשימוש בתחומים עם צורך רפואי גדול שלא נענה כשהאימוץ של טיפול באמצעות זריקה מוגבל בגלל עלות, נוחות וקשיי ציות של החולים. טכנולוגיית החדרת התרופות דרך הפה הקניינית של החברה מיועדת לתת מענה לאתגרים הטכניים של ספיגה גרועה, שונות גבוהה ואי יכולת להביא מולקולות גדולות למיקום היעד בגוף באמצעות שימוש במגביר ספיגה סינתטי כדי לאפשר את הספיגה של מולקולות גדולות, ומעכבי פרוטאז כדי למנוע הגרעה אנזימטית ולתמוך בהבאה לרקמות היעד. המוצרים הפוטנציאליים הכי מתקדמים של החברה, EB613 לטיפול בדלדול העצם ו-EB612 לטיפול בתת-פעילות מצד התריס, נמצאות בפיתוח קליני שלב 2. אנטרה גם נותנת רישיונות לטכנולוגיה שלה לחברות ביופארמה לשימוש עם התרכובות הקנייניות שלהן, ועד היום יצרה שיתוף פעולה עם Amgen Inc.. למידע נוסף על אנטרה ביו, בקרו בבקשה באתר www.enterabio.com.

ליצירת קשר:

 
Jonathan Lieber, CFO
Tel: +972-2-532-7151
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Andersen Consulting חותמת על הסכם לשיתוף פעולה עם Alfa Group
Andersen Consulting מוסיפה עומק להצעת אבטחת הסייבר שלה באמצעות הסכם לשיתוף פעולה עם Alfa Group, חברה מובילה לטכנולוגיה עם קרוב ל-30 שנות ניסיון של עזרה לארגונים בהגנה ובמיטוב הפעילות שלהם.

VeriSilicon משפרת את סדרת ISP8200-FS IP ומקבלת אישור בטיחות פונקציונלי מסוג ASIL B
מאפשר יישום במערכות מצלמות מהדור הבא עם ביצועים חזקים לענף הרכב

חברת Macrobond משיקה את Macrobond Amplify, סטנדרט חדש למחקר פיננסי אינטראקטיבי
חברת Macrobond, הפלטפורמה הגלובלית לנתונים מקרו-כלכליים ופיננסיים, הודיעה על השקת Macrobond Amplify, כלי מבוסס דפדפן להפצת מחקר, המאפשר לכלכלנים ואנליסטים לספק תוכן עשיר ואינטראקטיבי לקהל היעד שלהם בקנה מידה רחב

Multi-Color Corporation מקבלת אישור מבית המשפט לבקשה דחופה
מקבלת אישור זמני לגישה על מימון DIP בסך 125 מיליון דולר הפעילות הגלובלית והשירות ללקוחות ימשיכו כרגיל וללא שיבושים במסגרת הארגון מחדש; כל יצרני וספקי המסחר והסחורות יקבלו תשלום מלא

"שנת הסרדינים" מושקת באזור MENA במהלך אירוע GulFood
יוזמה עולמית לבריאות מטבולית יוצאת לדרך בתערוכת המזון הגדולה בעולם במזרח התיכון וצפון אפריקה צוות איגוד הבריאות הרפואית (MWA) ומנהלי Mega Sardines באירוע גולפוד דובאי 2026.

שליט ראס אל-ח'ימה העניק את פרס שייח' סעוד הבינלאומי למדעי החומרים בכנס IWAM 2026
הפרס מדגיש את מחויבותה העולמית של האמירות למדע, חדשנות ומחקר בחומרים מתקדמים

InterSystems זוכה בארבעה פרסי Best in KLAS לשנת 2026
זוכה להכרה על מצוינות במערכות EHR לטיפול אקוטי וברשומות טיפול משותפות ברחבי אסיה, אוקיאניה ואירופה

קבוצת Gulf Hotels מרחיבה את תיק האירוח עם השקת Gulf Catering
זרוע הקייטרינג החדשה מרחיבה את שירותי הקבוצה לאירועים מוסדיים, עסקיים וגדולים

מנכ"ל ונשיא Datavault AI מפרסם מכתב לבעלי המניות ובו הדגשת הישגי 2025 ותחזית לשנת 2026
• Datavault AI חתמה על הסכמי אסימונים ורישוי טכנולוגי בשווי 49 מיליון דולר ברבעון הרביעי של 2025, אשר משפיעים על הכנסות 2025 ו-2026.

Bodor Laser מציגה את הקונספט "מהירות קיצונית" בעיבוד צינורות, ומשיקה מכונת חיתוך צינורות במהירות גבוהה מבוססת לייזר מסדרת SK
Bodor Laser, יצרנית עולמית של פתרונות חיתוך באמצעות לייזר, הכריזה על השקת מכונת חיתוך צינורות במהירות גבוהה מבוססת לייזר מסדרת SK, לצד הצגת הקונספט החדש שלה "מהירות קיצונית" לעיבוד הצינורות.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI