דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים בומברדייה מדווחת על התוצאות הכספיות ברבעון השני של 2020, התקדמות בעדיפויות בטווח הקצר
בומברדייה מדווחת על התוצאות הכספיות ברבעון השני של 2020, התקדמות בעדיפויות בטווח הקצר
חיים נוי 06/08/20 |  צפיות: 2203

בומברדייה מדווחת על התוצאות הכספיות ברבעון השני של 2020, התקדמות בעדיפויות בטווח הקצר

  • נזילות(2) פרו-פורמה(1) של בערך 3.5 מיליארד דולר, כולל מזומנים בקופה מאוחדים של בערך 1.7 מיליארדדולר, אפשרות הון חוזר זמינה של 738 מיליון דולר בתחבורה נכון ל-30 ביוני 2020,ונזילות חדשה של עד 1.0 מיליארד דולר מאמצעי האשראי המובטח העדיף שנמסר עליולאחרונה
  • השימוש בתזריםמזומנים חופשי(3) והשימוש במזומנים מפעילות תפעולית היה 1.0 מיליארד, טוב יותרמהצפוי, כולל השפעה של נגיף הקורונה שמוערכת ב-700 עד 900 מיליון דולר
  • ההכנסות המאוחדותהיו 2.7 מיליארד דולר, ירידה של 37% לעומת השנה הקודמת בגלל שיבושים שקשוריםלמגיפה
  • הפסד EBIT(3) מתואם מאוחד של 427 מיליון דולר משקף הוצאה בתחבורה שקשורהלפרויקטים ותיקים והשפעה של קוביד-19 גם בתעופה וגם בתחבורה; ה-EBIT המדווח של 26 מיליון דולר משקף רווח חשבונאי מהמכירה של CRJ
  • התחדשה הפעילותבהצלחה בכל 51 אתרי הייצור והפעילויות האחרות, קצבי הייצור והמסירות לשנההמלאה נערכו מחדש לתנאי השוק הנוכחיים ולדרישות של הלקוחות
  • האישור הרגולטורישל הנציבות האירופית למכירה של בומברדייה תחבורה לאלסטום ניתן ביולי; המכירהשל עסק מבני התעופה ל-Spirit AeroSystems צפויה להיסגר בסתיו הזה

כל הסכומים בהודעה לעיתונות הזאת הם בדולרים אמריקנים אלא אם מצוין אחרת. הסכומים בטבלאות הם במיליונים פרט לסכומים למניה, אלא אם מצוין אחרת.

מונטריאול, 6 באוגוסט 2020, (GLOBE NEWSWIRE):

בומברדייה (TSX: BBD.B) פרסמה היום את התוצאות הכספיות שלה ברבעון השני של 2020 ומסרה עדכון על הפעולות שהחברה נוקטת כדי לנהל את העסק בזמן מגיפת קוביד-19. בומברדייה מסרה עדכון גם על המצב של מכירות הנכסים שנמסר עליהן בעבר שנעשות כדי לעצב מחדש את מבנה ההון של החברה.

"בומברדייה ממשיכה לנקוט בפעולות הנכונות כדי להתמודד עם ההשפעה של משבר בריאות הציבור המתמשך תוך הגנה על העסק לטווח הארוך", אמר אריק מרטל, נשיא ומנהל כללי, Bombardier Inc.. "אנחנו מתחילים את המחצית השנייה של השנה כשהפעילות הגלובלית שלנו התחדשה באופן בטוח ובהצלחה וקצבי הייצור וכוח העבודה שלנו ערוכים מחדש לתנאי השוק הנוכחיים ולדרישות של הלקוחות. גם שיפרנו את מצב הנזילות שלנו באמצעות ניהול מזומנים איתן, פעולות להפחתת עלויות ואמצעי אשראי מובטח חדש, שמספק גמישות נוספת כשאנו פועלים לטפל באתגרי המאזן שלנו ולסגור את המכירה של בומברדייה תחבורה ואת העסק של מבני תעופה".

ב-31 ביולי 2020 הנציבות האירופית נתנה אישור מותנה למכירה של בומברדייה תחבורה לאלסטום, אבן דרך משמעותית בהשגת האישורים הרגולטוריים הדרושים להשלמת העסקה. בומברדייה ואלסטום ממשיכות לפעול ביחד להשגת האישורים הנותרים ולהשלים את ההתייעצויות עם מועצות עובדים שנחוצות לפני החתימה על הסכם המכירה והקנייה הסופי. בומברדייה צופה שהמכירה של עסק מבני התעופה שלה ל-Spirit AeroSystems Holdings, Inc. תיסגר בסתיו הזה. (1)

בומברדייה התחילה את הרבעון השלישי עם נזילות פרו-פורמה(2) של בערך 3.5 מיליארד דולר. זה כולל מזומנים בקופה של בערך 1.7 מיליארד דולר, גישה לסכום שלא נמשך של 738 מיליון דולר באמצעי האשראי המתגלגל של התחבורה נכון ל-30 ביוני 2020 ואמצעי האשראי המובטח העדיף החדש של 1.0 דולר שנמסר עליו ב-22 ביולי 2020 וצפוי להיסגר ברבעון השלישי. (1)

ההכנסות של 2.7 מיליארד דולר ברבעון השני משקפות רמה נמוכה יותר של פעילות ייצור ומסירות ברבעון כי הפעילות באתרי תעופה ותחבורה חשובים בצפון אמריקה ואירופה הושעתה זמנית במשך כמה שבועות בגלל מגיפת קוביד-19 הגלובלית.

הפסד ה-EBITDA המתואם(3) והפסד ה-EBIT המתואם היו 319 מיליון דולר ו-427 מיליון דולר, בהתאמה, ברבעון. התוצאות האלה משקפות הוצאה נוספת של 435 מיליון דולר בתחבורה, שקשורה בעיקר לעלויות נוספות של הנדסה, אישורים ושיפורים שקשורות לכמה פרויקטים בשלבים המאוחרים בעיקר בבריטניה וגרמניה. בתעופה הרווח היה נמוך יותר לעומת השנה הקודמת בעיקר כתוצאה של שיבושים בגלל מגיפת קוביד-19 הגלובלית. ה-EBIT המדווח היה 26 מיליון דולר ברבעון ומשקף את הרווח החשבונאי של 496 מיליון דולר מהמכירה של תוכנית ה-CRJ ל-Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. שנסגרה ב-1 ביוני 2020.

השימוש בתזרים מזומנים חופשי והשימוש במזומנים מפעילות תפעולית היה 1.0 מיליארד דולר ברבעון. זה היה טוב יותר מהצפוי כי החברה חידשה את הפעילות מהר יותר מהצפוי ונקטה בפעולות נוספות להפחית את מלוא ההשפעה של קוביד-19. כתוצאה מהפעולות האלה מספר המסירות ללקוחות היה גבוה מהצפוי גם בתעופה וגם בתחבורה, הייתה פחות קליטה למלאי כשקצבי הייצור נערכו מחדש לתנאי השוק וירדה ההוצאה לפי שיקול דעת בכל העסק. ההשפעה של מגיפת קוביד-19 על תזרים המזומנים החופשי ברבעון מוערכת ב-700 עד 900 מיליון דולר.

אנחנו רואים כמה מגמות מעודדות מוקדמות בשוקי הקצה שלנו, כולל עניין חדש בטיסות פרטיות והבטיחות המשופרת שהן מאפשרות, אבל אי הוודאות שנמשכת לגבי משך המגיפה והצורה של התאוששות ממשיכה למנוע מאיתנו מלמסור צפי פיננסי כעת.(4) אולם, על סמך צברי ההזמנות שלנו ותחזית הייצור והמסירות לטווח הקרוב, אנחנו צופים עכשיו שהפעילות העסקית תתאושש בהדרגה במחצית השנייה של השנה עם שיפור בשימוש במזומנים ברבעון השלישי והשחרור העונתי של הון חוזר ברבעון הרביעי.(1)

בומברדייה גם הודיעה שגברת ביטריס וודר די מאורו הביעה את כוונתה להתפטר ממועצת המנהלים של החברה מסיבות אישיות. מועצת המנהלים קיבל את ההתפטרות של גברת וודר די מאורו והודתה לה על ארבע שנות השירות המסור שלה ועל התובנות והחוכמה שהביאה לבומברדייה בזמן כהונתה.

אודות בומברדייה

עם יותר מ-60,000 עובדים על פני שני מגזרים עסקיים, בומברדייה היא מובילה גלובלית בענף התחבורה, שיוצרת מטוסים ורכבות חדשניים שמשנים את השוק. המוצרים והשירותים שלנו מעניקים חוויות נסיעה מהמעלה הראשונה שקובעות אמות מידה חדשות בנוחיות של הנוסעים, יעילות אנרגטית, אמינות ובטיחות.

לבומברדייה, שהמטה שלה במונטריאול, קנדה, יש אתרי ייצור והנדסה ב-25 מדינות וגם תיק רחב של מוצרים ושירותים לשוקי התעופה העסקית, התעופה המסחרית והתחבורה המסילתית. המניות של בומברדייה נסחרות בבורסה לניירות ערך של טורונטו (BBD). בשנת הכספים שהסתיימה ב-31 בדצמבר 2019 בומברדייה רשמה הכנסות של 15.8 מיליארד דולר. חדשות ומידע זמינים בכתובת bombardier.com או תעקבו אחרינו בטוויטר @Bombardier

בומברדייה ו- Global 7500 הם שמות מסחריים של בומברדייה בע"מ.

למידע נוסף:

Jessica McDonald
Advisor, Media Relations
Bombardier Inc.
+1 514 861 9481

Patrick Ghoche
Vice President, Corporate Strategy and Investor Relations
Bombardier Inc.
+1 514 861 5727

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מקריפטוגרפיה לזהב: UEX משיקה טורניר מסחר ראשון חוצה נכסים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את UEX Futures League, תחרות מסחר חדשה המאחדת את שווקי הקריפטוגרפיה והפיננסים המסורתיים בפורמט תחרותי אחד

מחקר חדש של KnowBe4 מזהיר: סוכני בינה מלאכותית בלתי מפוקחים ודיפ-פייקים מתוחכמים מהווים איום חמור על ארגונים באיחוד האמירויות הערביות ובערב הסעודית
מחקר עולמי חושף כי 24% מהארגונים באיחוד האמירויות ובערב הסעודית כבר משתמשים בסוכני בינה מלאכותית אוטונומיים ללא פיקוח מספק, בעוד ש-52% מהעובדים מודים כי לא יצליחו, ככל הנראה, לזהות מתקפות מתוחכמות כמו דיפ-פייקים

Corpay Cross-Border נבחרה לשותפת המט"ח (FX) הגלובלית הרשמית של Fever
אספקת גישה לפתרונות ניהול סיכוני מטבע ותשלומים בינלאומיים

מדריך מישלן הראשון של ניו זילנד חושף שני כוכבי מישלן, 14 כוכב מישלן אחד ו-35 תוארי המלצות ברשימת ביב גורמה
מדריך מישלן הראשון של ניו זילנד 2026 הכיר ב-110 מסעדות ברחבי אוקלנד, וולינגטון, כרייסטצ'רץ' וקווינסטאון, וחגג איכות יוצאת דופן, יצירתיות ותחושה חזקה של מקום.

אנדרסן גלובל מעמיקה את יכולותיה בתחומי המס והניידות הגלובלית בגרמניה
חברת Andersen Global מחזקת את נוכחותה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Lohr and Company (L+C) , פלטפורמת ייעוץ מס בהובלת מנהלים בכירים, המספקת פתרונות מעשיים ומהירים בתחומי ציות מס, מיסוי בינלאומי, ניידות גלובלית ומחירי העברה.

Steel Partners Holdings L.P.‎ שלחה מכתב לדירקטוריון InMode Ltd.‎ המעלה חששות חמורים בנוגע להצעת רכישה בהובלת המנכ"ל, אשר עלולה לפגוע בערך החברה
מזהירה את הדירקטוריון שלא לקבל את הצעת הרכישה הבעייתית מבחינת ניגודי עניינים, בסך 16.20 דולר למניה, אשר נמוכה משמעותית מהצעות בסך 18.00 דולר למניה ומעלה שנדחו בעבר.

Bitget משיקה את TradFi 101 כדי להכין את המשתמשים לעידן הבורסה האוניברסלית
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את TradFi 101, יוזמה חינוכית לטווח אורך שנועדה לעזור למשתמשים קריפטוגרפים להבין שווקים פיננסיים מסורתיים, ולנווט בצומת ההולך וגדל בין נכסים דיגיטליים לשוק הפיננסים הגלובלי.

קבוצת EBC Financial Group והמחלקה לכלכלה של אוניברסיטת אוקספורד מחדשות את השותפות בנושא חינוך כלכלי ציבורי
שיתוף פעולה בן שלוש שנים להרחבת הגישה למחקר כלכלי באמצעות סדרת הוובינרים "מה כלכלנים באמת עושים"

CGTN: מהעם ולמען העם: מה מסמלת מדליית 1 ביולי
CGTN פרסמה מאמר הבוחן את הערכים המגולמים במדליית ה-1 ביולי. באמצעות סיפוריהם של המועמדים המומלצים לשנה זו, במאמר מודגש כיצד דורות של חברי המפלגה הקומוניסטית של סין (CPC) שמרו על קשר איתן עם העם, הקדישו את עצמם לשירות הציבור והמשיכו לשמר את הרוח המכוננת של המפלגה.

מדיסקה פותחת פרק חדש בהובלת המייסד אנטוניו דוס סנטוס
Medisca הודיעה היום כי המייסד ויו"ר החברה, אנטוניו דוס סנטוס, שב לתפקיד המנכ"ל עם כניסת החברה לפרק הצמיחה הבא שלה
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI