דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנדרסן גלובל נכנסת להסכם שיתוף פעולה עם CFA Afrique בבורקינה פאסו
אנדרסן גלובל נכנסת להסכם שיתוף פעולה עם CFA Afrique בבורקינה פאסו
חיים נוי 06/08/20 |  צפיות: 2478

אנדרסן גלובל נכנסת להסכם שיתוף פעולה עם CFA Afrique בבורקינה פאסו

סן פרנסיסקו, 6 באוגוסט 2020, (BUSINESS WIRE):

אנדרסן גלובל ממשיכה בהתרחבותה במערב אפריקה באמצעות הסכם לשיתוף פעולה עם CFA Afrique, משרד מיסים ומשפטים באוגאדוגו, אשר מסמן את  הופעת הבכורה של הארגון בבורקינה פאסו וממחיש עוד יותר את נוכחותה הגוברת של אנדרסן גלובל ביבשת אפריקה.

חברת CFA Afrique, שהוקמה בשנת 2004 והובלה על ידי מנכ"ל המשרד, ברהימה גאייר, גדלה וכוללת כעת כמעט 20 אנשי מקצוע המייעצים למספר לקוחות, הן אזורית והן בינלאומית. המשרד מספק מגוון שירותי מס ומשפטים, כולל יעוץ, ציות למס, תמחור העברות, דיני חברות ומסחר ומבני מס.

"לספק ללקוחותינו גישה בהתאמה אישית ואת הפתרונות הטובים ביותר הם העדיפויות העיקריות שלנו," אמר ברהימה. "אסטרטגיית ההתרחבות של אנדרסן גלובל וההתמקדות בסיפוק ללקוחות שירותי מיסים ומשפטים איכותיים מחזקת את היתרון התחרותי שלנו ותאפשר לנו לשרת טוב יותר את קהל הלקוחות החוצה גבולות שלנו. אנו מצפים לספק בצורה חלקה פתרונות חדשניים וממוקדי לקוח ברמה גלובלית עם עמיתינו ברחבי העולם".

מרק וורסץ, יו"ר ומנכ"ל אנדרסן גלובל הוסיף, "CFA Afrique היא חברה הבנויה על שקיפות. ברהימה וצוותו כבר מנהלים מערכת יחסים מבוססת וקרובה עם הצוות שלנו בחוף השנהב, Mondon Conseil, דבר שיוצר את הבסיס להצלחה כאשר אנו ממשיכים לקדם משמעותית את הנוכחות שלנו באפריקה השנה".

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC , יש עכשיו יותר מ-6,000 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-187 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה שלה.

אנשי קשר

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

מקור: Andersen Global

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Gradiant מרחיבה את פעילותה בארה"ב עם הנהלה חדשה, פתיחת משרדים וחוזי שירות ארוכי טווח
Gradiant מינתה את ד"ר ניש וורה למנהל הפעילות באזור אמריקה, במטרה להאיץ את תנופת הצמיחה שלה באזור. ד"ר וורה הוא מנהל מוכח בתחום הצמיחה, שהקריירה שלו כוללת תפקידי הנהלה בכירים

Xsolla Partner Network מרחיבה את שיתופי הפעולה עם יוצרים מאומתים ומאחדת את ניהול הקמפיינים לקראת gamescom 2026
מפתחים מקבלים גישה לשיתופי פעולה עם יוצרים שנבדקו מראש ולתהליך עבודה אחיד לניהול קמפיינים, המנוהל מחשבון המוציא לאור שבו הם כבר משתמשים

GenBio AI בונה את המודל העולמי הראשון של התא האנושי
מערכת ראשונה מסוגה המדמה את התנהגות התא האנושי לאורך ההיררכיה הביולוגית המלאה, מ-DNA ו-RNA דרך חלבונים ועד לרמת התא השלם

Corpay Cross-Border ממונה לשותפת FX הרשמית של ליגת הפרמייר האירופאית T20
תספק גישה לפתרונות תשלום חוצי גבולות וניהול סיכוני מטבע

חברת Fakhruddin Properties תחשוף פרויקט מגורים המותאם לעתיד במסגרת תערוכת IPS 2026, כנותנת חסות בדרגת טיטניום
חברת Fakhruddin Properties עתידה לחשוף פרויקט מגורים חדש במתחם Dubai Land Residence Complex (DLRC) במהלך תערוכת IPS 2026, ולהציג גישה לפיתוח מגורים המשלבת בינה מלאכותית, רובוטיקה, טכנולוגיות חכמות, וולנס, קיימות ותכנון מוכוון-קהילה לכדי חוויית מגורים כוללת.

Templafy משיקה סוכן מסמכים חינמי ב-Microsoft Marketplace
תוסף שיחתי חדש מאפשר למשתמשים ליצור, לערוך ולסקור מצגות בעזרת בינה מלאכותית, ישירות בתוך PowerPoint

Bitget משיקה תוכנית שטר ריבית קבועה עבור rTokens של מניות אמריקאיות
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את התוכנית שטר ריבית קבועה (FCN), המביאה מוצר מובנה הנפוץ בשוק הפיננסי המסורתי לאסימוני מניות אמריקאיות

Queue-it מודיעה על השקעת רוב מצד THL Partners
השותפות תתמוך בהמשך החדשנות במוצר ובהתרחבות הגלובלית של פלטפורמת ניהול התעבורה המקוונת

Xsolla מוסיפה יותר מ-15 אמצעי תשלום מקומיים חדשים
Xsolla מוסיפה יותר מ-15 אמצעי תשלום מקומיים חדשים, ומאפשרת למפתחי משחקים להגיע לשחקנים ברחבי אסיה-פסיפיק, אירופה ואמריקה פעילים כעת: Mandiri, ‏ShopeePay, LINE Pay, ‏Octopus, ‏Konbini 7/11, ‏China UnionPay, Zip Co, ‏Wero, ‏Pay by Bank, ‏FLOA Pay BNPL, Bancomat Pay, MyBank, ‏IRIS Commerce, ‏CliQ ו-Aeropay

ריאד תארח את המהדורה השנייה של הפורום העולמי ללוגיסטיקה בנובמבר 2026, במקביל לפורום שרשרת האספקה ​​העולמית של האו"ם לשנת 2026.
תחת חסותו של המלך סלמאן בן עבדולעזיז אל סעוד, האפוטרופוס של שני המסגדים הקדושים, ובאירוח משרד התחבורה ושירותי הלוגיסטיקה, יקיים הפורום הלוגיסטי העולמי את המהדורה השנייה שלו בריאד, בין ה-29 בנובמבר ל-1 בדצמבר 2026, במרכז הכנסים הבינלאומי על שם המלך עבד אל-עזיז.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI