דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנדרסן גלובל ממשיכה את ההתרחבות האפריקנית בשוקי מפתח; הופעת בכורה במאלי
אנדרסן גלובל ממשיכה את ההתרחבות האפריקנית בשוקי מפתח; הופעת בכורה במאלי
חיים נוי |  14/08/20 |  צפיות: 2467

אנדרסן גלובל ממשיכה את ההתרחבות האפריקנית בשוקי מפתח; הופעת בכורה במאלי

סן פרנסיסקו, 13 באוגוסט 2020, (BUSINESS WIRE) :

אנדרסן גלובל מודיעה על הופעת הבכורה שלה במאלי באמצעות הסכם לשיתוף פעולה עם חברת המיסים ועריכת דין מבמקו Juri-Partner, ומוסיפה נוכחות משלימה כשהארגון ממשיך בהתרחבות שלו בשוקי מפתח ברחבי אפריקה.

Juri-Partner, אחת החברות הגדולות ביותר במאלי, צמחה וכוללת עכשיו שלושה שותפים ויותר מ-20 אנשי מקצוע, כולל שני מומחים למיסים. השותף המנהל ממדו דיארה והצוות שלו מציעים מגוון מלא של שירותים מיסים ומשפט כמו עסקים, כרייה, תקשורת, מיסים, בוררות ושירותי מיסים ומשפט מסחריים כלליים לעסקים פרטיים ומוסדיים בבית ובחו"ל.

"אנחנו חותרים ליצור קשרי לקוחות הבנויים על אמון ושקיפות ומחויבים לאחריות ואי תלות", אמר ממדו. "העסקים נעשים יותר ויותר גלובליים, והצרכים של הלקוחות יכולים להשתנות, תלוי במדינה וסמכות השיפוט. על ידי שילוב רוחב הכיסוי והמומחיות של אנדרסן גלובל יחד עם העומק המקומי שלנו בהכרת השוק, שיתוף הפעולה הזה ממצב אותנו היטב לעזור ללקוחות שלנו לנווט את דרכם בצורכי המיסים והמשפט שלהם. אנחנו מצפים לעבוד עם החברות החברות וחברות שיתוף הפעולה האחרות באזור המערב אפריקני שלנו וגם בעולם".

"לממדו והצוות שלו יש מוניטין מוכר באופן נרחב במצוינות והם שותפים למחויבות שלנו לקביעת הרף כשמדובר בשירות לקוחות", אמר מרק וורסאץ, היו"ר של אנדרסן גלובל והמנכ"ל של אנדרסן. "אחידות החזון הזאת מספקת בסיס יציב לקשרי עבודה חזקים ולפיתוח של פרקטיקה טובה יותר. אנחנו שואפים לקבוע את אמות המידה לשירותי מיסים ומשפט באפריקה וגם בעולם על ידי היותנו יועצים עסקיים שאפשר לסמוך עליהם, להפגין את הערכים של הארגון שלנו ולספק פתרונות הטובים מסוגם באופן חלק".

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC , יש עכשיו יותר מ-6,000 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-189 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה שלה.

אנשי קשר

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

מקור: Andersen Global

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
הודעה למשקיעי XTIA
הודעה למשקיעי XTIA: משרד רוזן עורכי הדין מזכיר למשקיעי XTI Aerospace, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, כי המועד האחרון להגשת בקשה לשמש כתובע המרכזי בתביעה ייצוגית בניירות ערך הוא ה-27 באוקטובר 2026

הודעה למשקיעי UWMC
הודעה למשקיעי UWMC: משרד רוזן עורכי דין מזכיר למשקיעי UWM Holdings Corporation שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, כי המועד האחרון להגשת בקשה לשמש כתובע המרכזי בתביעה ייצוגית בניירות ערך הוא ה-13 באוקטובר 2026

מדריך מישלן דובאי מציין את המהדורה החמישית שלו עם מבחר שכמעט הכפיל את עצמו מאז ההשקה
מסעדת Orfali Bros זוכה לשדרוג ומקבלת שני כוכבי מישלן, בעוד שהמסעדות הקיימות בדובאי המחזיקות בשלושה ובשני כוכבי מישלן שומרות על מעמדן. · KIGO ו-Birch מצטרפים לראשונה למבחר עם כוכב מישלן אחד

GTC Prime משתפת פעולה עם Centroid Solutions לאספקת נזילות למגוון נכסים באמצעות CS 360 Bridge
GTC Prime, ספקית של פתרונות נזילות מוסדיים, הודיעה על שותפות אסטרטגית עם Centroid Solutions, ספקית פינטק גלובלית המפעילה את מערכת האקוסיסטם One-Centroid.

קוריה משקיעה 28 מיליון דולר בייצור רכיבים פעילים (API) סטריליים
Curia Global, Inc. (קוריה), ארגון מוביל גלובלי למחקר, פיתוח וייצור לפי חוזים (CDMO), הודיעה היום על השקעה אסטרטגית להרחבת יכולות הייצור שלה של רכיבים פעילים פרמצבטיים (API) סטריליים – הן עבור מוצרים סטרואידיים והן עבור מוצרים שאינם סטרואידיים – באתר החברה בוואיאדוליד, ספרד. ההרחבה צפויה להסתיים ברבעון הרביעי של שנת 2028.

בית משפט בנבדה מסיר הגבלה ומאפשר ל-EESystem לשתף הקלטה של ​​פגישה מנובמבר 2024
הצו מ-25 בספטמבר 2026 מבטל את ההגבלה על שיתוף ההקלטה. ההליך המשפטי העיקרי נמשך

קבוצת EBC Financial בתערוכת iFX EXPO Asia 2026 תעסוק בשווקים, טכנולוגיה ושיח בתעשייה
EBC תציג מבט מעמיק יותר על כמה מהפיתוחים החדשים ביותר שלה ותחלוק חדשות בנוגע ל-EBC Group Foundation

מועד אחרון בנוגע ל- HDB
מועד אחרון בנוגע ל- HDB: רוזן, יועץ משפטי גלובלי למשקיעים, קורא למשקיעי HDFC Bank Limited שספגו הפסדים העולים על 100 אלף דולר להבטיח ייצוג משפטי לפני המועד האחרון והחשוב ב-13 באוקטובר בתביעה ייצוגית בניירות– HDB

YYForce פותחת מרכז רובוטיקה בסינגפור לקידום אימון ופריסת רובוטי שירות דמויי אדם
אבן דרך אסטרטגית: פתיחה רשמית של מרכז ההדרכה, הנתונים והחוויה לרובוטיקה בסינגפור לאמון רובוטים דמויי אדם, בדיקות תהליכי עבודה והדגמות ללקוחות.

גרדיאנט מרחיבה את הפעילות בהודו עם הנהגה חדשה, חמישה חוזים חדשים והגדלת הצוות ב-40%
הודו בונה את המפעלים שעומדים בבסיסה של כלכלת הבינה המלאכותית, וכל אחד מהם פועל על מים. כיום, Gradiant, שכבת המים של כלכלת הבינה המלאכותית, הכריזה על סדרה של נקודות ציון חשובות המחזקות את מעמדה בהודו: דירקטור מנהל חדש לארץ, חמישה חוזי בנייה חדשים בתחום המוליכים למחצה, הלוחות המודפסים (PCB) וייצור סולארי, וכן תוכניות להגדלת צוות החברה בהודו בשיעור של למעלה מ-40 אחוזים השנה.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI