דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים הפדרציה האוניברסלית לשלום (UPF) מקיימת סמינר עולמי בנושא "הזדמנות ותקווה בזמן משבר עולמי: תלות הדדית, שגשוג הדדי וערכים אוניברסליים".
הפדרציה האוניברסלית לשלום (UPF) מקיימת סמינר עולמי בנושא "הזדמנות ותקווה בזמן משבר עולמי: תלות הדדית, שגשוג הדדי וערכים אוניברסליים".
חיים נוי 11/09/20 |  צפיות: 2434

הפדרציה האוניברסלית לשלום (UPF) מקיימת סמינר עולמי בנושא "הזדמנות ותקווה בזמן משבר עולמי: תלות הדדית, שגשוג הדדי וערכים אוניברסליים".

לונדון, 10 בספטמבר 2020, (BUSINESS WIRE):

בניסיון להפיץ תקווה ואופטימיות במהלך מגפת הקורונה שהדביקה יותר מ-27 מיליון אנשים וקטלה יותר מ-905,000 איש בכל רחבי העולם, UPF, ארגון ללא כוונת רווח במעמד ייעוץ כללי עם המועצה הכלכלית והחברתית של האומות המיוחדות, יכנסו את ועידת המנהיגות הבינלאומית הווירטואלית הראשונה (ILC) ב-11-13 בספטמבר, 2020.

ה-ILC יארח סמינרים מקבילים בשלושה אשכולות עם אזורי זמן דומים: אמריקה, אסיה, והיבשות המשולבות של אירופה, אפריקה והמזרח התיכון.

"השנה חלו שיבושים דרמטיים, לא רק בגלל מגפת הקורונה, אלא בגאופוליטיקה, בכלכלה עולמית, בתקשורת, בדת ובכל רמות החברה", אמר יו"ר הפדרציה האוניברסלית לשלום, ד"ר תומאס ג' וואלש.

"כשמנהיגי העולם והאזרחים מתקבצים ומקשיבים זה לזה", הוא מוסיף, "קל לחזות כיצד החברות שלנו יכולה לצמוח, וכיצד אנו יכולים לחיות כמשפחה גלובלית אחת".

מזכ"ל האו"ם לשעבר, באן קי מון, אמר בפסגה הווירטואלית האחרונה, "עצרת התקווה", ב-9 באוגוסט, 2020, שהוא מאמין כי "UPF תהפוך לאבן פינה לבניית שלום מתמשך ברחבי העולם".

בנוסף להתייחסות לנושאים מרכזיים של היום, הוועידה תנציח את יום השנה ה-15 לפדרציה האוניברסאלית לשלום ומאה שנים למייסד שותף של UPF, הכומר ד"ר סון מיונג מון (1920-2012).

הדוברים באירופה, אפריקה ודיאלוג השלום במזרח התיכון יכללו ראשי מדינות לשעבר כמו גודלאק ג'ונתן מניגריה או מארי לואיז קוליירו פרקה ממלטה, או דר. וורנר פאסבינדר, לשעבר שר ההגנה של אוסטריה, מנהיגים דתיים בעלי קהל רחב כמו ד"ר פרופט רדבי מדרום אפריקה או שיח' סופי בילאל דיאלו ממאלי, ומנהיגים עסקיים כמו הנדבן ג'וזף בושה מזימבבואה.

התוכנית שתתקיים בתאריכים ה-11-13 בספטמבר תדגיש את עבודת שבע העמותות של UPF: מועצת הפסגה הבינלאומית לשלום (ISCP) האיגוד הבינלאומי של פרלמנטרים לשלום (IAPP), האגודה הבין-דתית לשלום ופיתוח (IAPD), איגוד התקשורת הבינלאומי לשלום (IMAP), האיגוד הבינלאומי של אקדמאים לשלום (IAAP), האגודה הבינלאומית לשלום ופיתוח כלכלי (IAED) והאיגוד הבינלאומי של נשים ראשונות לשלום (IAFLP).

אנא הירשמו למפגשי ILC כאן: http://www.ilc-2020.org. לאחר מכן תקבלו בדוא"ל הזמנה הכוללת את כל הקישורים לכל מפגש וכן תיאור קצר של כל מפגש. בנוסף לאנגלית, תרגומים יהיו זמינים בערבית, צרפתית, פורטוגזית, ספרדית ורוסית. ההשתתפות היא בחינם.

ליצירת קשר:

Peter Zoehrer
Media Relations, UPF Europe & Middle East
[email protected]
Websites: UPF.ORG & EUME.UPF.ORG

מולטימדיה:

Photo

מזכ"ל האו"ם לשעבר, באן קי מון, אמר בפסגה הווירטואלית האחרונה, "עצרת התקווה", ב-9 באוגוסט, 2020, שהוא מאמין כי "UPF תהפוך לאבן פינה לבניית שלום מתמשך ברחבי העולם". (צילום: Business Wire)

מקור: Universal Peace Federation

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Bitget תהיה נותנת החסות הראשית של כנס TOKEN2049 בסינגפור, להאצת המודעות לעתיד הבורסה האוניברסלית
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) וה- Web3הגדולה בעולם, נרגשת להכריז כי תשמש כנותנת חסות ראשית בכנס Token2049 בסינגפור, והיא תשתמש בכנס ה-Web3 המוביל של אסיה כנקודת פתיחה לפרק הבא שלה.

סגן שליט שארג'ה סולטן בין אחמד הניח את אבן הפינה לכפר אל ריח אל מורסלה בסרי לנקה
שייח' סולטן בין אחמד בן סולטן אל קאסימי, סגן שליט שארג'ה ויו"ר מועצת התקשורת של שארג'ה, הניח את אבן הפינה לכפר אל ריח אל מורסלה (Al Reeh Al Mursala ) באזור פוטאלאם ברפובליקה של סרי לנקה.

WeRide קיבלה היתר ניסוי לרכב אוטונומי רובוטקסי בדובאי וזכתה במקום הראשון באתגר העולמי של דובאי לתחבורה אוטונומית
החברה מתכננת להגדיל את צי הרכבים שלה במזרח התיכון ל-1,000 כלי רכב ולפרוס עשרות אלפי רובוטקסיס עד 2030

AWS ו-SAP מרחיבות את שיתוף הפעולה לקידום הריבונות הדיגיטלית ברחבי אירופה
שיתוף פעולה חדש בענן ריבוני משלב את המומחיות ביישומי SAP ארגוניים עם תשתית הענן של AWS ומאפשר חידושי AI בענפים בהם קיימת רגולציה קפדנית

זום זכתה בפרס Magic Quadrant של Gartner לשנת 2025 בתחום תקשורת מאוחדת כשירות זו השנה השישית ברציפות
Zoom Communications, Inc (נאסד"ק: ZM) הודיעה היום שהיא הוכרה כמובילה ב- Magic Quadrant™ של Gartner לשנת 2025 בתחום תקשורת מאוחדת כשירות (UCaaS). זוהי ההכללה השישית של Zoom ברביע הקסם עבור UCaaS, וזום היא אחת משתי החברות היחידות שיש להן מיקומים הן ברביע הקסם של UCaaS והן ב-CCaaS.

רוזן, חברה ותיקה, מעודדת את משקיעי CTO Realty Growth, Inc להבטיח ייעוץ
רוזן, חברה ותיקה, מעודדת את משקיעי CTO Realty Growth, Inc להבטיח ייעוץ לפני המועד האחרון החשוב של 7 באוקטובר בתביעה ייצוגית בניירות ערך - CTO, CTO-PA

Andersen Consulting מעמיקה את היכולות הטכנולוגיות שלה עם Indigo
Andersen Consulting מרחיבה את יכולות הטרנספורמציה הטכנולוגית שלה באמצעות הסכם חדש לשיתוף פעולה עם Indigo, חברת בוטיק לייעוץ מפורטוגל המוכרת הודות למומחיותה ביישום אסטרטגיה דיגיטלית עם בינה מלאכותית וכתיבת קוד בהיקף קטן.

VeriSilicon משיקה פלטפורמת IP אלחוטית (FD-SOI) עבור יישומי IoT מגוון ומוצרי חשמל
מציעה רמה גבוהה של אינטגרציה, צריכת הספק נמוכה ופתרונות מוכחים בשטח עבור מגוון תקנים אלחוטיים

אנדרסן גלובל משתפת פעולה עם פירמה חברה בטנזניה
Andersen Global אנדרסן גלובל ממשיכה להתרחב ברחבי אפריקה כאשר iSHARA , פירמה עמה החברה משתפת פעולה מאז שנת 2022, אימצה את המותג Andersen והפכה לפירמה חברה.

Andersen Consulting מעמיקה את שירותי הטרנספורמציה הדיגיטלית עם Digital Works Group
חברת Andersen Consulting מחזקת את יכולות הטרנספורמציה העסקית והדיגיטלית שלה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Digital Works Group, חברה המפורסמת בהובלת שינויים מורכבים ובפתרון אתגרים עסקיים באמצעות טרנספורמציה דיגיטלית, טרנספורמציה של נתונים, בינה מלאכותית ותהליכים.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI