דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנדרסן גלובל מתרחבת לסנט קיטס ונוויס
אנדרסן גלובל מתרחבת לסנט קיטס ונוויס
חיים נוי 15/09/20 |  צפיות: 1921

אנדרסן גלובל מתרחבת לסנט קיטס ונוויס

סן פרנסיסקו, 15 בספטמבר 2020, (BUSINESS WIRE) :

אנדרסן גלובל חותמת על הסכם לשיתוף פעולה עם חברת עורכי הדין עם מלוא השירותים HazelAlleyne, שמציין את הופעת בכורה של אנדרסן גלובל בסנט קיטס ונוויס כשהארגון ממשיך להרחיב במהירות את הנוכחות שלו בקריביים.

HazelAlleyne פועלת עם שני שותפים ויותר מחמישה אנשי מקצוע במשרה מלאה, ומכסה היקף רחב של שירותים בתחומים של נדלן ודיני רכוש, דיני חברות, ליטיגציה אזרחית, דיני עבודה, דיני משפחה ותכנון עיזבונות. החברה מתמחה גם באזרחות על ידי השקעה, אמצעי מבוקש לניהול עושר וגם אחת התוכניות המאורגנות הוותיקות ביותר בעולם.

"החברה שלנו מתגאה ברמת השירות שאנו מספקים, ואנחנו מחויבים למצוא פתרונות הטובים מסוגם שמתמקדים בלקוח באמצעות המחויבות שלנו לאחריות ושקיפות", אמרה השותפה מנהלת המשרד ליסה הייזל. "היכולות של החברות החברות וחברות שיתוף הפעולה של אנדרסן גלובל וטווח ההגעה הגלובלי של הארגון מציידים אותנו טוב יותר לשרת באופן חלק את הלקוחות שלנו בסנט קיטס וברחבי העולם".

"הבנו שרבים מהלקוחות הרב לאומיים שלנו מחפשים חנות הכל במקום אחד, לכן אנדרסן גלובל מחפשת פתרונות איכותיים שמתרכזים בלקוח באזורים כמו הקריביים", אמר מרק וורסאץ, היו"ר של אנדרסן גלובל והמנכ"ל של אנדרסן. "לאחרונה התחלנו בפעילות ההתרחבות שלנו באזור וכבר יצרנו בסיס חזק עם ההוספה של חברות שיתוף פעולה שמספקות שירותי מיסים ומשפטים. שיתוף הפעולה עם HazelAlleyne הוא עוד רכיב מפתח שמספק כיסוי סינרגטי בהמשיכנו להרחיב את הפלטפורמה הקריבית שלנו".

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC , יש עכשיו יותר מ-6,000 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-200 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה שלה.

אנשי קשר:

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

מקור: Andersen Global

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
SASE OpsLab משתפת פעולה עם Netskope כדי לחולל מהפכה בפריסות בקנה מידה גדול של SASE, וכדי להבטיח חוויית לקוח חלקה
האינטגרציה משתמשת במיכון ארוז מראש כדי להפוך פריסות SASE בקנה מידה גדול למהירות, קלות ובטוחות יותר באופן טבעי באמצעות תיאומי מנהרה ללא שגיאות

PU Prime מקדמת את מחויבות ה-ESG שלה באמצעות מעורבות קהילתית בניגריה
PU Prime, ברוקרית גלובלית מובילה, ממשיכה להשפיע לטובה מעבר לשווקים הפיננסיים על ידי הפצת שמחה ותקווה לילדים בניגריה.

לין איסמיק משיקה את LI Architects, ומביאה לעולם את החזון האדריכלי שלה מאבו דאבי
חלק מקבוצת HAMIC, המשלבת יצירתיות אמירתית עם חדשנות גלובלית

חברת Corpay Cross-Border מונתה כשותפת ה-FX הרשמית של BLAST
מעניקה גישה לניהול סיכוני מטבע ושירותי תשלומים חוצי-גבולות

סיבוב ההופעות הטכנולוגי לשנת 2025 של JETOUR Media Alliance הסתיים בהצלחה
הסבב הטכנולוגי של JETOUR Media Alliance (JMA) לשנת 2025 הסתיים בהצלחה בוואהו, מחוז אנחווי. האירוע הפגיש נציגים מובילים מעיתונות הרכב ברחבי העולם במטה של JETOUR.

'הצהרת ריאד על עתיד התיירות' מגדירה מפת דרכים ל‑50 שנים עם סיום העצרת הכללית ה‑26 של ארגון התיירות של האו"ם בסעודיה
העצרת הכללית ה‑26 של ארגון התיירות של האו"ם הסתיימה באימוץ 'הצהרת ריאד על עתיד התיירות', צעד משמעותי שנקטו המדינות החברות לקראת חיזוק שיתוף הפעולה במהלך 50 השנים הבאות.

TOURISE ו-Oxford Economics מפרסמות דו"ח רשמי הסולל את דרכה של התיירות בגמישות וביציבות לנוכח חוסר היציבות הגלובלית
ענף הנסיעות צפוי להגיע לסך של למעלה מ-2 מיליארד הגעות עד לשנת 2030, זאת למרות חוסר הוודאות הכלכלית והגיאופוליטית ברחבי העולם · השקעה אסטרטגית בתשתית, במדיניות ובנגישות הן המפתח להמשך הצמיחה

עתיד העידן הבא בתיירות נקבע עם פתיחת פסגתTOURISE הראשונה
קרוב ל-8,000 משתתפים נרשמו להשתתף בפסגתTOURISE הראשונה, המתקיימת בין ה‑11 ל‑13 בנובמבר · 140 דוברים עולמיים לוקחים חלק

דו"ח חדש חושף כי ברזילאים מתמודדים עם 252 מפגשי הונאה לאדם מדי שנה למרות הביטחון הגבוה באיתור הונאות
דו"ח מצב ההונאה בברזיל מראה אובדן של 99 מיליארד ריאל ברזילאי; וובינר חוצה מגזרים לטיפול במשבר ההולך וגובר

יעדי אקלים מאוימים על ידי גידול בעלי חיים מתועש, חושף מחקר בינלאומי מרכזי
מחקר חדש שפורסם בכתב העת Animals מדגיש כי גידול בעלי חיים מתועש הוא אחד הכוחות החזקים ביותר - אך המוזנחים בהתמדה - המניעים את משבר האקלים והמגוון הביולוגי.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI